2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım süper olmuş bu liste böylece ben yokken kimler doğum yapmış öğrenebildim. Ellerine sağlık umarım hayırlısıyla sende listedeki yerini alırsın.

slm arkadaşlar.epidural olanlar ayak şişlikleriniz devam ediyor mu? benim çok fena doktora sordum tansiyon yüksek değilse problem değil dedi ama benim gün geçtikçe daha fena oluyor sanki.sizlerde drum nasıl?
ben de epidural sezeryan oldum doktor bana ayak sislerın 6 haftaya geçer dedi ama benim gebelıkte sis olan ayaklarım indi ameliyat sonrası şişlik olmadı

slm arkadaşlar.epidural olanlar ayak şişlikleriniz devam ediyor mu? benim çok fena doktora sordum tansiyon yüksek değilse problem değil dedi ama benim gün geçtikçe daha fena oluyor sanki.sizlerde drum nasıl?
Canım benim spinal sonrası balon gibi olmuştu ayaklarım birkaç gün sonra geçti

Merhaba taze anneler ve hala hamiş olanlar. Bir kontrol daha geçti. 3600 gr olmuş oğlum. Çok şükür herşey yolunda, her an gelebilir kafası oturmuş diyor doktorum. Allahım hepimizi bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallah

Üste ıkınmak dediğin nasıl oluyor?

Merhaba kizlar,bilgisi olanlar yardimci olursa sevinirim.devlet hastanelerinde normal doğum olacaksa kacinci haftaya kadar bekletiyorlar.birde beklemek istemeyenleri doğuma almazlarmi?

Bu arada ateş sebebi belli deil bebegin inşaAllah kötü birsey yoktur, biz üşür diyerekten cok giydirdik cocuga sizler oyle yapmayin kizlar havalar cook sicak gercekten ondan midir bilmiyorum ama.Allah bilir.
Allah şifa versin bebeğine.. Allah size bağışlasın inşallah.. En kısa sürede bebekle ilgili güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu arada ateş sebebi belli deil bebegin inşaAllah kötü birsey yoktur, biz üşür diyerekten cok giydirdik cocuga sizler oyle yapmayin kizlar havalar cook sicak gercekten ondan midir bilmiyorum ama.Allah bilir.
Allah şifa versin bebeğine.. Allah size bağışlasın inşallah.. En kısa sürede bebekle ilgili güzel haberlerini bekliyoruz..

Merhabalar 12 ağustos salı günü sabah 4de spinal anestezili sezeryan ile 37.hafta 5 günlükken oğlum dünyaya geldi 3100 kilo 51 cm.biraz zor bir doğum oldu sonuna kadar normal doğum istememe rağmen mecburi sezeryan oldum hayırlısı buymuş bebeğim ve ben gayet sağlıklıyız.şu an bebeğim meme emmiyor sütümün gelmesi biraz uzun sürdü sezeryandan dolayı şu an için el pompası ile sağıp vermeye çalışıyorum elektrikli süt sağma makinesi almak istiyorum ama hangi marka ve model alsam bilemiyorum hiç araştırmamıştım daha öncearanızda alanlar veya bilenler varsa bana önerebilirler mi hiç vaktim yok yeterli araştırma yapmak için

Merhabalar 12 ağustos salı günü sabah 4de spinal anestezili sezeryan ile 37.hafta 5 günlükken oğlum dünyaya geldi 3100 kilo 51 cm.biraz zor bir doğum oldu sonuna kadar normal doğum istememe rağmen mecburi sezeryan oldum hayırlısı buymuş bebeğim ve ben gayet sağlıklıyız.şu an bebeğim meme emmiyor sütümün gelmesi biraz uzun sürdü sezeryandan dolayı şu an için el pompası ile sağıp vermeye çalışıyorum elektrikli süt sağma makinesi almak istiyorum ama hangi marka ve model alsam bilemiyorum hiç araştırmamıştım daha öncearanızda alanlar veya bilenler varsa bana önerebilirler mi hiç vaktim yok yeterli araştırma yapmak için

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Buara ben henüz doğum yapmadım ama buara ben de pompa bakıyorum medela marka elektrikli pompayı tavsiye etmişler genelde.. Ama ben de henüz almadım canım..

saat 10:30 da bebek hareket etmediği için hastaneye geldik. suyum azalmış. açılma ve sancı hiç yok. yatışması yaptılar. suni sancı veriyorlar. 3 saattir 1,5cm acilma olmuş. dua edin... akıl ve önerilere açığım. bu arada yemek ve su yasak

Allah yar ve yardimciniz olsun insallah sagsalim kavus bebegine..birsey sorucam haraketleri gunde kac kezdi az derken kac defa haraket ediyor bebegin biliyonmu sanki benim de bebegimin haraketleri azaldi..doguralim artik kollarimiza sagsalim gelsinler evlatlarimiz insallah

Allah yar ve yardimciniz olsun insallah sagsalim kavus bebegine..birsey sorucam haraketleri gunde kac kezdi az derken kac defa haraket ediyor bebegin biliyonmu sanki benim de bebegimin haraketleri azaldi..doguralim artik kollarimiza sagsalim gelsinler evlatlarimiz insallah

saat 10:30 a kadar hiç hareket etmedi ya da ben hissetmedim . zaten şu azaldığı için hareketleri azalmış. normalde 11e kadar 5-6 oluyordu hareket sayısı

Allah yardımcın olsun canım benim.. sağlıkla hayırla kavuş inşallah... ben de henüz doğumumu yapmadım ama sancıyı ayakta çek diyor çevremde normal doğum yapanlar... bilmiyorum tabi geç mi kaldım cevap vermek de ama... bir de burundan derin nefes alıp ağızdan nefes verin diyorlar sancı gelince.... ama dediğim gibi ben de daha tecrübe etmedim... Allah a emanet ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…