- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.881
Ayakta çek derken?Allah yardımcın olsun canım benim.. sağlıkla hayırla kavuş inşallah... ben de henüz doğumumu yapmadım ama sancıyı ayakta çek diyor çevremde normal doğum yapanlar... bilmiyorum tabi geç mi kaldım cevap vermek de ama... bir de burundan derin nefes alıp ağızdan nefes verin diyorlar sancı gelince.... ama dediğim gibi ben de daha tecrübe etmedim... Allah a emanet ol..
Ayakta çek derken? hastaneye erken gitmemek gerektiğini mi kastediyorlar acabaAllah yardımcın olsun canım benim.. sağlıkla hayırla kavuş inşallah... ben de henüz doğumumu yapmadım ama sancıyı ayakta çek diyor çevremde normal doğum yapanlar... bilmiyorum tabi geç mi kaldım cevap vermek de ama... bir de burundan derin nefes alıp ağızdan nefes verin diyorlar sancı gelince.... ama dediğim gibi ben de daha tecrübe etmedim... Allah a emanet ol..
allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın..bırsey sormak ıstıyorum el pompası ıle sagamadızmı bende manuel aldım elektrıklı gerekmez dıye?Merhabalar 12 ağustos salı günü sabah 4de spinal anestezili sezeryan ile 37.hafta 5 günlükken oğlum dünyaya geldi 3100 kilo 51 cm.biraz zor bir doğum oldu sonuna kadar normal doğum istememe rağmen mecburi sezeryan oldum hayırlısı buymuş bebeğim ve ben gayet sağlıklıyız.şu an bebeğim meme emmiyor sütümün gelmesi biraz uzun sürdü sezeryandan dolayı şu an için el pompası ile sağıp vermeye çalışıyorum elektrikli süt sağma makinesi almak istiyorum ama hangi marka ve model alsam bilemiyorum hiç araştırmamıştım daha öncearanızda alanlar veya bilenler varsa bana önerebilirler mi hiç vaktim yok yeterli araştırma yapmak için
allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın..bırsey sormak ıstıyorum el pompası ıle sagamadızmı bende manuel aldım elektrıklı gerekmez dıye?Merhabalar 12 ağustos salı günü sabah 4de spinal anestezili sezeryan ile 37.hafta 5 günlükken oğlum dünyaya geldi 3100 kilo 51 cm.biraz zor bir doğum oldu sonuna kadar normal doğum istememe rağmen mecburi sezeryan oldum hayırlısı buymuş bebeğim ve ben gayet sağlıklıyız.şu an bebeğim meme emmiyor sütümün gelmesi biraz uzun sürdü sezeryandan dolayı şu an için el pompası ile sağıp vermeye çalışıyorum elektrikli süt sağma makinesi almak istiyorum ama hangi marka ve model alsam bilemiyorum hiç araştırmamıştım daha öncearanızda alanlar veya bilenler varsa bana önerebilirler mi hiç vaktim yok yeterli araştırma yapmak için
Merhabalar 12 ağustos salı günü sabah 4de spinal anestezili sezeryan ile 37.hafta 5 günlükken oğlum dünyaya geldi 3100 kilo 51 cm.biraz zor bir doğum oldu sonuna kadar normal doğum istememe rağmen mecburi sezeryan oldum hayırlısı buymuş bebeğim ve ben gayet sağlıklıyız.şu an bebeğim meme emmiyor sütümün gelmesi biraz uzun sürdü sezeryandan dolayı şu an için el pompası ile sağıp vermeye çalışıyorum elektrikli süt sağma makinesi almak istiyorum ama hangi marka ve model alsam bilemiyorum hiç araştırmamıştım daha öncearanızda alanlar veya bilenler varsa bana önerebilirler mi hiç vaktim yok yeterli araştırma yapmak için
Merhabalar 12 ağustos salı günü sabah 4de spinal anestezili sezeryan ile 37.hafta 5 günlükken oğlum dünyaya geldi 3100 kilo 51 cm.biraz zor bir doğum oldu sonuna kadar normal doğum istememe rağmen mecburi sezeryan oldum hayırlısı buymuş bebeğim ve ben gayet sağlıklıyız.şu an bebeğim meme emmiyor sütümün gelmesi biraz uzun sürdü sezeryandan dolayı şu an için el pompası ile sağıp vermeye çalışıyorum elektrikli süt sağma makinesi almak istiyorum ama hangi marka ve model alsam bilemiyorum hiç araştırmamıştım daha öncearanızda alanlar veya bilenler varsa bana önerebilirler mi hiç vaktim yok yeterli araştırma yapmak için
Ayakta çek derken? hastaneye erken gitmemek gerektiğini mi kastediyorlar acabaAllah yardımcın olsun canım benim.. sağlıkla hayırla kavuş inşallah... ben de henüz doğumumu yapmadım ama sancıyı ayakta çek diyor çevremde normal doğum yapanlar... bilmiyorum tabi geç mi kaldım cevap vermek de ama... bir de burundan derin nefes alıp ağızdan nefes verin diyorlar sancı gelince.... ama dediğim gibi ben de daha tecrübe etmedim... Allah a emanet ol..
Ayakta çek derken? hastaneye erken gitmemek gerektiğini mi kastediyorlar acaba
Canim senin ilk cocuktumu?hastanedeyim ben yurumeye yer yok ki burda. oda icindede yurumekden. fenalik geldi ..
Canim senin ilk cocuktumu?hastanedeyim ben yurumeye yer yok ki burda. oda icindede yurumekden. fenalik geldi ..
:) yani oturarak ya da uzanarak değil, ayaktayken sancıyı yaşamak:) sancı ilkin sürekli gelmiyormuş belirli aralıklarla geliyormuş o geldiği anlarda ayağa kalkın, yürüyün diyorlar..Aya
:) yani oturarak ya da uzanarak değil, ayaktayken sancıyı yaşamak:) sancı ilkin sürekli gelmiyormuş belirli aralıklarla geliyormuş o geldiği anlarda ayağa kalkın, yürüyün diyorlar..Aya
ters duruyor diye zor bir sezaryan demesi çok tuhaf.ben epidural sezaryan oldum.hiçbirşey duymadım duydum diyeni de görmedim.bence doktor işine geldiği gibi konuşmuş çok ilginç söyledikleri.Caanım kafana çok takma genel diyorsa genel olsun.ben ikisini de denedim.doğum anı ve sonrasındaki bir iki saat hariç hiçbir fark yok.ALLAH NE YAZDIYSA O OLUYOR.RABBİM HAYIRLISINI VERSİN SAĞLIKLA AL KUCAĞINA,SAĞLIKLA MUTLULUKLA BÜYÜT İNŞALLAHMerhaba arkadaşlar, az önce dr kontrolunden geliyorum 37+3 olduk kizim hala ters ve donmeyecek sanirim haftaya sezeryan icin tarih verecek. Ve bugun bana tehlikeli riskli bir sezeryan olacagini soyledi duruş pozisyonumdan dolayi. Bu da beni cok kaygilandirdi acaba dr kendine guvenmiyor mu diye. Bir de genel anestezi yapacagini söyledi epidural veya spinalde tam uyusma olmayabiliyor dedi . Genel anestezi de bebek narkozdan dolayi daha cok zarar gormuyor mu ? Dogum yapan annelerden genel anestezi olan var mi aranizda. Ultrason olcumleri de hep 35. Haftadan takip ediyor kilosu 2800 olmus. Kisacasi tehlikeli zor bir sezeryan olacak deyince bende moral fakan kalmadiinşallah saglikli olur bebislerimiz
Merhaba arkadaşlar, az önce dr kontrolunden geliyorum 37+3 olduk kizim hala ters ve donmeyecek sanirim haftaya sezeryan icin tarih verecek. Ve bugun bana tehlikeli riskli bir sezeryan olacagini soyledi duruş pozisyonumdan dolayi. Bu da beni cok kaygilandirdi acaba dr kendine guvenmiyor mu diye. Bir de genel anestezi yapacagini söyledi epidural veya spinalde tam uyusma olmayabiliyor dedi . Genel anestezi de bebek narkozdan dolayi daha cok zarar gormuyor mu ? Dogum yapan annelerden genel anestezi olan var mi aranizda. Ultrason olcumleri de hep 35. Haftadan takip ediyor kilosu 2800 olmus. Kisacasi tehlikeli zor bir sezeryan olacak deyince bende moral fakan kalmadiinşallah saglikli olur bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?