2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aya
Ayakta çek derken?

Aya
Ayakta çek derken? hastaneye erken gitmemek gerektiğini mi kastediyorlar acaba

allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın..bırsey sormak ıstıyorum el pompası ıle sagamadızmı bende manuel aldım elektrıklı gerekmez dıye?

allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın..bırsey sormak ıstıyorum el pompası ıle sagamadızmı bende manuel aldım elektrıklı gerekmez dıye?

Aya
Ayakta çek derken? hastaneye erken gitmemek gerektiğini mi kastediyorlar acaba

ters duruyor diye zor bir sezaryan demesi çok tuhaf.ben epidural sezaryan oldum.hiçbirşey duymadım duydum diyeni de görmedim.bence doktor işine geldiği gibi konuşmuş çok ilginç söyledikleri.Caanım kafana çok takma genel diyorsa genel olsun.ben ikisini de denedim.doğum anı ve sonrasındaki bir iki saat hariç hiçbir fark yok.ALLAH NE YAZDIYSA O OLUYOR.RABBİM HAYIRLISINI VERSİN SAĞLIKLA AL KUCAĞINA,SAĞLIKLA MUTLULUKLA BÜYÜT İNŞALLAH

Iyi akşamlar kızlar
Iphone kk da sorun vardı o yüzden kaç gündür giremedim bende netten giriyorum benim gibi sorun yaşayan olmuştur belki tekrar programı kullanabilecek miyiz ??

Canım sağlıkla alırsın inşaallah kucağına bende genel anestezi ile oldum benimde farklı problemlerim vardı kesin bişey söylemiyordu Dr lar ama çok şükür Rabbim yardım etti duanı eksik etme bebeğin Allah'ın izniyle gelecek inş üzme kendini

Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün meleğin bende sezaryen oldum başta benim sütümün yanında mama takviyesi yaptık benimde azdı süt ama sonra mama yerine sürekli emzirdim emdikçe sütüm geldi öyle bi dene istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…