- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.921
kızlar işi çözdüm bi kere msj ı yolluyorsunuz sayfa hata diyor sonra son sayfaya gidip bakıyorsunuz yazdıklarınız gözüküyor böylece 10 kere yazmamış oluruz yani hata desede yazdığımız çıkıyor aslında sayfada sürekli son sayfaya gelip kontrol etmemiz gerekiyor...kızlar alez kullanıyormusunuz bebişlerin altına sıvı geçirmmeyenlerden ... çok terletiyormuş nem oluyormuş öyle mi???? almayayım mı hiç?? iki yatak kurdum ben iki tane almam gerekecek bide alırsam. hem hava geçireni hemde su geçirmeyeni de olmaz heralde sonuçta altta plastik poşet gibi bişey var... bazıları terletmediğini iddia ediyorda???
cnm hala doğum olmadı mı bu paşa vaktinde gelicek.Nesdem canim ben henuz dogurmadim yarin tam 40 hafta oluyorum insallah yarin dogururum ibrahimimi insallah amin
Ablalarım kardeşlerim , bebek bekleyen tüm bayanlar ben eylül un esiyim . bebegimiz com şükür dünyaya geldi. darısı tüm bebek isteyenlerin başına... 3270 gr 51 cm erkek...
Ayyyy ne guzel tebrik ederiz cok sevindik Rabbim bebeginizi korusun anali babali buyusun. insallah darisi bizim kocalarimizin basina onlarda herkese haber etsim esim dogurdu diye aminnnnAblalarım kardeşlerim , bebek bekleyen tüm bayanlar ben eylül un esiyim . bebegimiz com şükür dünyaya geldi. darısı tüm bebek isteyenlerin başına... 3270 gr 51 cm erkek...
çatı muayenesi nasıl oluyor bilmiyorum ama geçen ay sancım çok olunca açılma olup olmadığını kontrol edince doktor azcık bağırdımBen de normal istiyorum ama çatı muayenem acıyınca doktor da fark edince emin misin dediben de eminim dedim normal istediğime en son geçen hafta kontrolde nst sancı çıkmadı, açılma yok, bebek doğum kanalına girmemiş.. Dr ayın 24 üne kadar bekleriz dedi.. Hayırlısı Allah tan olsun.. Rabbim bizim gibi bekleyen tüm hamilelere hayırlı zamnda hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
erken değil iyi yapmışsın canım ye bol bol faydasını gör inşallah. aslında bana da erken değil. bende başlayım artık. benden önce normal doğurursan aklına ben geleyim bana da dua etbenim 2 gün oldu hurma yemeye başlayalı.. artık bu saatten sonra erken sayılmaz galibabende kendimi normal doğum olacak diye çok hazırladım.. bi aksilik olmaz inşallah sağlııkla kucaklayalım, dua edelim birbirimize..
Allah analı babalı büyütsün inşallah. bereket getirsin yuvanıza.Ablalarım kardeşlerim , bebek bekleyen tüm bayanlar ben eylül un esiyim . bebegimiz com şükür dünyaya geldi. darısı tüm bebek isteyenlerin başına... 3270 gr 51 cm erkek...
sonuna gelmişsin sen de canım, normal mi sezeryan mı bilmiyorum ama bi nefeste kurtul inşallahherkese günaydııınn.heyecan dorukta son üç günüm kızlar.artık iyice ağılaştığımı hissediyorum..
kız son bir gün diyo ya senin takvimAyyyy ne guzel tebrik ederiz cok sevindik Rabbim bebeginizi korusun anali babali buyusun. insallah darisi bizim kocalarimizin basina onlarda herkese haber etsim esim dogurdu diye aminnnn
Tamam duamız belli oldu pırt diye doğurmakerken değil iyi yapmışsın canım ye bol bol faydasını gör inşallah. aslında bana da erken değil. bende başlayım artık. benden önce normal doğurursan aklına ben geleyim bana da dua etbu kız çok tırsıyordu pırt diye doğursun de emi
Gelsin dimiiii ayy kizlar dua edin sifirlannmadan dogurayim sagsalim insallah oglum nasil sabrli cikti goruyonuz dimi annedin gozu yollarda kaldi.bazen korkuyorumda normal dogumdan ama artik gelmesi icin nekadar dualar ediyorum sagsalim gelsin insallah aminkız son bir gün diyo ya senin takvimsen yarında doğurmazsan sıfırlanacak mı bu.
kuzuşun gelsin artık yerini sevdi heralde
ayyyyyyy insallah insallah aminnnSerçem ilk haber senden olmak üzere bizde doğum haberlerimizi yazalım inşallah. Dün saatlerce dışardaydım yürüdüm yürüdüm.. Sancı filan yok.. Allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla inşallah..
Olmadi ama insallah bugun olur canimin ici..
cnm hala doğum olmadı mı bu paşa vaktinde gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?