2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar işi çözdüm bi kere msj ı yolluyorsunuz sayfa hata diyor sonra son sayfaya gidip bakıyorsunuz yazdıklarınız gözüküyor böylece 10 kere yazmamış oluruz yani hata desede yazdığımız çıkıyor aslında sayfada sürekli son sayfaya gelip kontrol etmemiz gerekiyor...

slm kizlarr..dogurmayan cok az kisi kaldik dimi..bizim de bugun son kontrolumuz ear..bakalim nekadar buyumus oolusum..şafak 5 :)

Ablalarım kardeşlerim , bebek bekleyen tüm bayanlar ben eylül un esiyim . bebegimiz com şükür dünyaya geldi. darısı tüm bebek isteyenlerin başına... 3270 gr 51 cm erkek...

Ablalarım kardeşlerim , bebek bekleyen tüm bayanlar ben eylül un esiyim . bebegimiz com şükür dünyaya geldi. darısı tüm bebek isteyenlerin başına... 3270 gr 51 cm erkek...
Ayyyy ne guzel tebrik ederiz cok sevindik Rabbim bebeginizi korusun anali babali buyusun. insallah darisi bizim kocalarimizin basina onlarda herkese haber etsim esim dogurdu diye aminnnn

çatı muayenesi nasıl oluyor bilmiyorum ama geçen ay sancım çok olunca açılma olup olmadığını kontrol edince doktor azcık bağırdım çok acıdı.
son ana kadar beklemek en güzeli.doktorun iyi bi karar almış bence. bi çoğu hemen sezeryana ikna etmeye çalışıyor. en azından doktorun normali deneyecek. biz de doğurduk diye şuraya yazalım inşallah ya çok tırsıyorum ben

erken değil iyi yapmışsın canım ye bol bol faydasını gör inşallah. aslında bana da erken değil. bende başlayım artık. benden önce normal doğurursan aklına ben geleyim bana da dua et bu kız çok tırsıyordu pırt diye doğursun de emi

Reactions: 2k1
Ayyyy ne guzel tebrik ederiz cok sevindik Rabbim bebeginizi korusun anali babali buyusun. insallah darisi bizim kocalarimizin basina onlarda herkese haber etsim esim dogurdu diye aminnnn
kız son bir gün diyo ya senin takvim sen yarında doğurmazsan sıfırlanacak mı bu.
kuzuşun gelsin artık yerini sevdi heralde

Serçem ilk haber senden olmak üzere bizde doğum haberlerimizi yazalım inşallah. Dün saatlerce dışardaydım yürüdüm yürüdüm.. Sancı filan yok.. Allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla inşallah..

kız son bir gün diyo ya senin takvim sen yarında doğurmazsan sıfırlanacak mı bu.
kuzuşun gelsin artık yerini sevdi heralde
Gelsin dimiiii ayy kizlar dua edin sifirlannmadan dogurayim sagsalim insallah oglum nasil sabrli cikti goruyonuz dimi annedin gozu yollarda kaldi.bazen korkuyorumda normal dogumdan ama artik gelmesi icin nekadar dualar ediyorum sagsalim gelsin insallah amin

Bizde kontrolumuzu olduk. Suyum azalmis ama su an icin sıkıntı yok. Haftaya yine kontrol, baskada degisiklik yok. Beklemeye devam :)

Haydi ağustos anneleri sizlerin doğumları bittikçe bizleri telaş sarıyor:))
Ağustosta mı gelecek bebişimiz, eylülü m beklicek meraktayız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…