2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiiiiin... Allahım hayırlı zamnda hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin bizim gibi bekleyen hamişlere.. Bu arada bugün kontrolüm vardı sancı YOK, açılma YOK, bebek aşağı çok az inmiş.. Beklemeye devam.. Hayırlsı olsun inşalah..

canım bazılarının sancısı azar azar başlarmış, bazılarınında doğum zamanı .. annem akşamdan sancım tutardı sabaha doğururdum diyor.. önceden ağrısı olmuyormuş onunda ve biz dört kardeşiz dördümüzde de aynı şey olmuş, hepimiz yakın saatlerde doğmuşuz.. bakarsın bizimde öyle olur, birden sancı gelir hopp bebek kucakta :)

Kızlar ne var ne yok?? Ben çok giremiyorum ama aklım hepp sizde, tam girecek oluyırum bebişim ağlıyor , acıkıyor....

Sezeryan olan arkadaslarim nasil oldunuz. Saga sola donebiliyor musunuz yatarken. Kac gun oldu sezeryan olalı. Benim dokuz gun oldu ama hala saga sola donup yatamiyorum

Sezeryan olan arkadaslarim nasil oldunuz. Saga sola donebiliyor musunuz yatarken. Kac gun oldu sezeryan olalı. Benim dokuz gun oldu ama hala saga sola donup yatamiyorum
bende 7 sinde oldum sezeryan. 2 gundur yana yatıyorum ama hafıf canım acıyo.. sırt ustu hıc uyuyamıyorum o yüzden acısa da yatıyorum

Bizdede durum ayni. Hala tik yok. Sadece suyum azalmis biraz dikkat edelim dedi o kadar. Beklemeye devam

İnsallah oyle olur, bir avazda, sezeryana gerek kalmadan :) benimki biraz sallantida, kizom masallah azcik hormonluymus. sonuna kadar beklerse normal dogum zor ama denicem yinede diyo, bakalim.

ayın 8. inde sezaryan oldum.dün gece biraz rahattım dönmelerde.ayaklarımdan birinin şişi de biraz indi bugün

ayın 8. inde sezaryan oldum.dün gece biraz rahattım dönmelerde.ayaklarımdan birinin şişi de biraz indi bugün

Kizlar merhaba prrsembe sezeryanla melegimi kucagimiza alacagiz insallh.doktrum spinalmi genelmi sen anestezi uzmaniyla karar ver dedi..ben spinali onerurim bebegini ilk sen goreceksn hemn kucagina alabileceksin..ama bas agrisi yapabilir dedi..diger yandan ben dayanamam olurum biterim dersen genel olursun dedi ondada kendine gelmen uzun surer sen karar ver dedi..simdi kafamda deli sorular donup duruyr ben spinal istiyrum tecrubeli arkadaslr yol gosterebilirmi????
Saglicakla kalan arkadaslarda meleklerin kucaklarina alsaydi hayirlisiyla ..tek derdimiz peslerinden kosturmak olsaydi .hepinizi opuyrummmm

Dogum yapan arkadasimiz eylulcum allah anali babali buyutsun.
Sercem bugun gelir ins kuzun.
Benim son 14 gunum kizlar.herkesin sezaryeni erken oluyor benim dr 40+0a 5gun kala alicak.
Dun kontrol vardi basi hafif girmis dogum kanalina dedi.daha tam inmemis.cok heyecanliyim ve de korkuyorum. Ben sezaryene girerken annemin esimin panik olacak olmasi bile beni geriyo.

Canim ben de spinal olucam.genel olunca kuzular bizsiz kalicak.illaki spinalin de zorlugu var ama napalim

Riskli demesinin nedeni bebegin makat gelisli olmasi fakat ayaklarinin yanda olmasiymis, dr lar bizi tedirgin etmek icin ellerinden geleni yapıyorlar. Inşallah hepimiz icin hayırlısı olur.Allah evlatlarimiza sağlık la kavustursun

merhaba arkadaşlar bugün 10 günlük olduk huyu değişmeye başladı ensarındün akşam saat 6dan gece 1e kadar 45 dakka uyudu doydugunu bilmiyor karnı sis sürekli araniyor sonra kusuyor hickirik tutuyor.gece birde yıkadik anca uyudu.sizde durumlar nasıl galiba gazı var.bende grip oldum inşallah bulasmaz baya hastayım hapşurunca dikişlerim ağrıyor

Bende doğum yapalı 15 gün oldu hala sırt üstü yatıyorum , sağa sola döndüğümde hafif ağrı yapıyor hala uyuşuk olduğu için sanırım Dr a sordunuzmu yatılabilir mi diye?

Canim gazdir sanirim.gerci hicjirik tutunca da emzirin diyolar.gribin gecmez bence emiyor cunkuama sen yine de maske tak.feci salgin var

Kızlar, bu sabah normal doğumla kızım dünyaya geldi. Cok sukur.
Saat 8.54
3200 gram ve 50 cm.
Coook guzel bir duyguymus, Rabbim dogum yapacaklara da en kısa tattırsın insllah :))

Kızlar, bu sabah normal doğumla kızım dünyaya geldi. Cok sukur.
Saat 8.54
3200 gram ve 50 cm.
Coook guzel bir duyguymus, Rabbim dogum yapacaklara da en kısa tattırsın insllah :))

kaç kilo bebişto?? benim en son gittiğimde yani 38+2 de 3250 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…