- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.941
Amiiiiiin... Allahım hayırlı zamnda hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin bizim gibi bekleyen hamişlere.. Bu arada bugün kontrolüm vardı sancı YOK, açılma YOK, bebek aşağı çok az inmiş.. Beklemeye devam.. Hayırlsı olsun inşalah..çatı muayenesi nasıl oluyor bilmiyorum ama geçen ay sancım çok olunca açılma olup olmadığını kontrol edince doktor azcık bağırdımçok acıdı.
son ana kadar beklemek en güzeli.doktorun iyi bi karar almış bence. bi çoğu hemen sezeryana ikna etmeye çalışıyor. en azından doktorun normali deneyecek. biz de doğurduk diye şuraya yazalım inşallah ya çok tırsıyorum ben
canım bazılarının sancısı azar azar başlarmış, bazılarınında doğum zamanı .. annem akşamdan sancım tutardı sabaha doğururdum diyor.. önceden ağrısı olmuyormuş onunda ve biz dört kardeşiz dördümüzde de aynı şey olmuş, hepimiz yakın saatlerde doğmuşuz.. bakarsın bizimde öyle olur, birden sancı gelir hopp bebek kucakta :)Amiiiiiin... Allahım hayırlı zamnda hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin bizim gibi bekleyen hamişlere.. Bu arada bugün kontrolüm vardı sancı YOK, açılma YOK, bebek aşağı çok az inmiş.. Beklemeye devam.. Hayırlsı olsun inşalah..
bende 7 sinde oldum sezeryan. 2 gundur yana yatıyorum ama hafıf canım acıyo.. sırt ustu hıc uyuyamıyorum o yüzden acısa da yatıyorumSezeryan olan arkadaslarim nasil oldunuz. Saga sola donebiliyor musunuz yatarken. Kac gun oldu sezeryan olalı. Benim dokuz gun oldu ama hala saga sola donup yatamiyorum
Amiiiiiin... Allahım hayırlı zamnda hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin bizim gibi bekleyen hamişlere.. Bu arada bugün kontrolüm vardı sancı YOK, açılma YOK, bebek aşağı çok az inmiş.. Beklemeye devam.. Hayırlsı olsun inşalah..
canım bazılarının sancısı azar azar başlarmış, bazılarınında doğum zamanı .. annem akşamdan sancım tutardı sabaha doğururdum diyor.. önceden ağrısı olmuyormuş onunda ve biz dört kardeşiz dördümüzde de aynı şey olmuş, hepimiz yakın saatlerde doğmuşuz.. bakarsın bizimde öyle olur, birden sancı gelir hopp bebek kucakta
ayın 8. inde sezaryan oldum.dün gece biraz rahattım dönmelerde.ayaklarımdan birinin şişi de biraz indi bugünSezeryan olan arkadaslarim nasil oldunuz. Saga sola donebiliyor musunuz yatarken. Kac gun oldu sezeryan olalı. Benim dokuz gun oldu ama hala saga sola donup yatamiyorum
ayın 8. inde sezaryan oldum.dün gece biraz rahattım dönmelerde.ayaklarımdan birinin şişi de biraz indi bugünSezeryan olan arkadaslarim nasil oldunuz. Saga sola donebiliyor musunuz yatarken. Kac gun oldu sezeryan olalı. Benim dokuz gun oldu ama hala saga sola donup yatamiyorum
Canim ben de spinal olucam.genel olunca kuzular bizsiz kalicak.illaki spinalin de zorlugu var ama napalimKizlar merhaba prrsembe sezeryanla melegimi kucagimiza alacagiz insallh.doktrum spinalmi genelmi sen anestezi uzmaniyla karar ver dedi..ben spinali onerurim bebegini ilk sen goreceksn hemn kucagina alabileceksin..ama bas agrisi yapabilir dedi..diger yandan ben dayanamam olurum biterim dersen genel olursun dedi ondada kendine gelmen uzun surer sen karar ver dedi..simdi kafamda deli sorular donup duruyr ben spinal istiyrum tecrubeli arkadaslr yol gosterebilirmi????
Saglicakla kalan arkadaslarda meleklerin kucaklarina alsaydi hayirlisiyla ..tek derdimiz peslerinden kosturmak olsaydi .hepinizi opuyrummmm
ters duruyor diye zor bir sezaryan demesi çok tuhaf.ben epidural sezaryan oldum.hiçbirşey duymadım duydum diyeni de görmedim.bence doktor işine geldiği gibi konuşmuş çok ilginç söyledikleri.Caanım kafana çok takma genel diyorsa genel olsun.ben ikisini de denedim.doğum anı ve sonrasındaki bir iki saat hariç hiçbir fark yok.ALLAH NE YAZDIYSA O OLUYOR.RABBİM HAYIRLISINI VERSİN SAĞLIKLA AL KUCAĞINA,SAĞLIKLA MUTLULUKLA BÜYÜT İNŞALLAH
Riskli demesinin nedeni bebegin makat gelisli olmasi fakat ayaklarinin yanda olmasiymis, dr lar bizi tedirgin etmek icin ellerinden geleni yapıyorlar. Inşallah hepimiz icin hayırlısı olur.Allah evlatlarimiza sağlık la kavustursunCanım sağlıkla alırsın inşaallah kucağına bende genel anestezi ile oldum benimde farklı problemlerim vardı kesin bişey söylemiyordu Dr lar ama çok şükür Rabbim yardım etti duanı eksik etme bebeğin Allah'ın izniyle gelecek inş üzme kendini
Sezeryan olan arkadaslarim nasil oldunuz. Saga sola donebiliyor musunuz yatarken. Kac gun oldu sezeryan olalı. Benim dokuz gun oldu ama hala saga sola donup yatamiyorum
Canim gazdir sanirim.gerci hicjirik tutunca da emzirin diyolar.gribin gecmez bence emiyor cunkuama sen yine de maske tak.feci salgin varmerhaba arkadaşlar bugün 10 günlük olduk huyu değişmeye başladı enstakndün akşam saat 6dan gece 1e kadar 45 dakka uyudu doydugunu bilmiyor karnı sis sürekli araniyor sonra kusuyor hickirik tutuyor.gece birde yıkadik anca uyudu.sizde durumlar nasıl galiba gazı var.bende grip oldum inşallah bulasmaz baya hastayım hapşurunca dikişlerim ağrıyor
kaç kilo bebişto?? benim en son gittiğimde yani 38+2 de 3250 idiBizdede durum ayni. Hala tik yok. Sadece suyum azalmis biraz dikkat edelim dedi o kadar. Beklemeye devam
İnsallah oyle olur, bir avazda, sezeryana gerek kalmadan :) benimki biraz sallantida, kizom masallah azcik hormonluymus. sonuna kadar beklerse normal dogum zor ama denicem yinede diyo, bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?