2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, bu sabah normal doğumla kızım dünyaya geldi. Cok sukur.
Saat 8.54
3200 gram ve 50 cm.
Coook guzel bir duyguymus, Rabbim dogum yapacaklara da en kısa tattırsın insllah :))
gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. doğumun nasıldı? kolay oldumu, epidural yaptırdınmı? suni sancı verdilermi? bende normal doğum istiyorum şuan sancı filan yok ama bakalım

benım oğlan da 9 günlük oldu .. o da bugun huysuz sık sık uyanıyo aglıyo emmek ıstıyo ve karnı sıs ve gergın.. sanaırım benıkı de gazlı .. inş kolık olmazlar cok korkuyorum kolık olursa diyee.
bu arada sızın göbek dustu mu bızımkı duruyo daha kurumuş ucu ama dibi sarı ıslak gıbı ne zaman düşer acaba cok rahatsız edıyo benı.. oglumunda tenını tahrıs edıyo o mandal keşke bı an once düşse.. iltihap kapar dıye cok korkuyorumm

bugün 38 haftalık olduk ooluşum 3160 gr olmuş..50 cm..son kontrolümüzdü..çarşamba günü sbh yatışım yapılcak..iice arttı heycanımm..yeni bebişlerimiz hoşgelmişler darısı başımıza:)

Saat 8.54
3200 gram ve 50 cm.
Coook guzel bir duyguymus, Rabbim dogum yapacaklara da en kısa tattırsın insllah :))
Maşallah gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ilk çocuk muydu? Ben de normal doğum bekliyorum ama bi belirti yok Dr ilk bebekler geç gelebilir dedi ondan soruyorum..

kaç kilo bebişto?? benim en son gittiğimde yani 38+2 de 3250 idi

Canim bu hafta kilo soylemedi, yaniltici olur dedi. Gecen hafta yani 36+4 de 3.5 kiloydu kuzum

Gozun aydin canim, darisi feride bekleyen biz 5 6 kisiyeb:))

Saat 8.54
3200 gram ve 50 cm.

kızlar idrar tahlili yaptırdım doktora gösteremedim
hemoglobin artı çıkmış
Epitel 4
Lökosit 1
Eritrosit 3
BakteriNegatif
idrarda kan çıkmış yani anlamadım bunlardan anlayan varmı neden kan çıktı ki hani geçen bi arkadaş idrarım koyu diyordu ya kan olunca koyu oluyormuş ben hiç dikkat etmemiştim

Kizlar firsatini bulmusken dogum hikayemi yazmak istedim ,
38+3 te , 10 agustos sabah 9:30 da nisanim ardindan 15 dk sonra da suyum gelmeye basladi malum suyum gelince hemen dus alip apar topar hastaneye gittik muayene ettiler 3 cm acilmam vardi fakat hic sancim yok aslinda nst de sanci cikiyor fakat ben hissetmiyordum neyse oglen 3 e kadar sancimin gelmesini bekledik bu zamana kadar acilmam 4 cm oldu en sonunda dr lar suni sanci vermek zorundayiz kendi sancini hissetmiyorsun dediler hafif hafif suni sanciyi verdiler aksam 6-7 ye kadar bekledim fakat sanciyi yine hissedemedim en son 1 saat icinde suni sancinin etkisini hissetmeye basladim epidural istermisin diye sordular istemedim tekrar muayene ettiler acilmam 7 cm 1 saat sonra tekrar geldiler sancilar artmaya basladi dr sancin cok olacak dayanamayabilirsin epidural verelim dediler tekrar bu sefer tamam dedim iyiki de epidural yaptirmisim sonra bir anda prof dr lar gelmeye basladi odaya ekranda benim ve bebegin durumunu gozlemlediler birseylerin ters gittigini anladim fakat o kadar uzman dr lar ki herseyi cok rahatlikla izleyip etrafa panik yaptirmayacak sekilde kordine ettiler esimle gorusuyorlar durumu bildiriyorlar esime durumumuzu sordugumda bana hicbirsey yok hersey gayet iyi diyordu sonra ogrendim ki bebegimin belinden asagisina kordon dolanmis ve suyu da bitmisti sonra bana sonda taktilar ve rahmimden iceriye su verdiler saat aksam 9 da ikinma istegim geldi hicbirsey hissetmiyordum ikinmanin disinda ebe kontrol etti ikin dedi ikindim ve acilmam 8 cm olunca hemen dogum hazirligi basladi 4. ikinmamda oglumu kucagima aldim o kadar kolay gecti ki o dogum sirasi sanci hissetmedim sadece ikinma istegi duydum oglum cikar cikmaz kucagima koydular bi sure sevdim onu kokladim gercekten evlat kokusu cok guzelmis oglum 2.800 gr 50 cm dogdu biraz zayif ama insallah toparlicak
Allah herkese bu duyguyu yasatsin insallah

Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin gözün aydın

08.08.2014 sezeryanla dünyaya geldi minik kuzum.hoşgeldi sefa getirdi evime. allahıma çok şükür zorlanmadım sezeryanda. genel anestezi oldum. biraz korkaklık yaptım tamamen bayıldım.allah tüm herkesin yavrularını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

08.08.2014 sezeryanla dünyaya geldi minik kuzum.hoşgeldi sefa getirdi evime. allahıma çok şükür zorlanmadım sezeryanda. genel anestezi oldum. biraz korkaklık yaptım tamamen bayıldım.allah tüm herkesin yavrularını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

günümüz aynıymış ama sen erkenden kavuşmuşsun yavruna .. gözün aydın Allah bağışlasın

Allah anali babali buyutsun minikler artiyo, benimki iki gecedir deisik sekilde sanci yapio, uyuyamiom, yarin 38 doluyo, kontrol var, bakalim ne cikacak nst de, cati muaynesi de olmadim, yapar belki yarin, ins normal kolay dogum olur, allah bekleyen herkesi hayirlisiyla kurtarsin insaallah kolayca

Maşallah canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…