- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #36.961
benmkide hiç durmuyordu buaralar sakinleşti bir pipisini sünnetçiye gösterseniz belki mayasır olmuştur,ben sünnet ettirdim mayasır olmuş .yalnız bunu drlar anlamıyorlar güvendiğin bir sünnetçiye götür bence.bi an artık dayanamayacak gibi oluyorum onla beraber ağlıyorum bağırıyorum sonra o uyumaya çalışırken masum halini görüp kendime kızıyorum ilk zamanlar uyurdu gündüz ve akşam uykusu yok denecek gibi.allah yardımcımız olsun inşallah.reflü değildir diye düşünüyorum fiskirarak kusmuyor
demir hapı mı kullandın probiyotik mi kullandın hemen hastaneden verdiler dediğin hangisi
Benimde ole 60_70ml ancak cikiyor senin bebegin emiyormu seni o kadar sut yetiyomu bebegine mama veriyormusun cok sey sordum biliyorum benim oglum emmedi sutumde basta sanki daha fazlaydi simdide ne yapcagimi bilemedim bunalima girdim
Canim malt icecegi ve tahin helvasi, sut rtiyo super, mutlaka al,mamayi biraktim boylece
ahh ben hiç biberonun üzerinde yazan rakamları bile göremedim benim sağma seti 50 cc den başlıyor :)
ben ölçmüyorum artık biberona biraz doldurup veriyorum bazen içiyor bazen istemiyor iç güdülerime göre veriyorum :) yani korktuğum zaman yada endişelendiğim de biberonu çekiyorum ama her zaman karnı biraz tokken veriyorum açken vermiyorum
hemen atlayın hepimizin kuzusuna şifa olsun inşallah.
canım bu linkte boğaza bişey kaçan boğulmadan bahsediyor.bizimkilerin mama ya da süt genzine kaçıyo ve burnundan geldiği için nefessiz kalıyo o durumda ne yapmalıyız? ikisi farklı şeyler.
kızlar yakın doktor tanıdığı olanlar lütfen sorup buraya yazsın hep birlikte bilgilenelim Allah lazım etmesin.ben gazını çıkarmaya korkar oldum..
hemen atlayın hepimizin kuzusuna şifa olsun inşallah.
canım bu linkte boğaza bişey kaçan boğulmadan bahsediyor.bizimkilerin mama ya da süt genzine kaçıyo ve burnundan geldiği için nefessiz kalıyo o durumda ne yapmalıyız? ikisi farklı şeyler.
kızlar yakın doktor tanıdığı olanlar lütfen sorup buraya yazsın hep birlikte bilgilenelim Allah lazım etmesin.ben gazını çıkarmaya korkar oldum..
Canim bana da arkadasim söylemisti zaten bu yöntemi, onun doktoru öyle demis. Oglu senin dedigin sekilde iki kere bogulma tehlikesi atlatmis cünkü. Diger bildigim yöntemler de sirta alip sivazlama ve iki kas ortasini yukariya cekme. Ama bu direk doktordan degil, halk arasinda söylene gelmis seyler.
Bizim kiz hic öyle bogulacak kadar olmadi, ben sirta alip sivazladigimda gecmisti.
Ya doymayan bebek illaki ağlar değil mi benimki çoğunlukla 5dk emiyor çabalıyorum alsın diye almıyor sonra ama yatıyor uyuyor iki üç saat..ilk ayda kilo alımı iyiydi şimdi bilmiyorum yani süt yetiyor mu yetmiyor mu hiç bilemiyorum ya..Sanki 1ayda yüzü iyice tombislesti ben çok anlayamıyorum hep ikinci ay kontrolü olsaydı merak ediyorum. .
Evet canim doymayan bebek derin uykuya gecemiyo 5dk 10dk uyuyo hep memede kalmak istiyor meme emdikten sonrada agliyor ve araniyor sen anlarsin zaten doymadigini.demekki sutun iyi masallah 5dk yetiyor ona hizli hizli cekip aliyo tombislesti diyosunda iyidir inşallahYa doymayan bebek illaki ağlar değil mi benimki çoğunlukla 5dk emiyor çabalıyorum alsın diye almıyor sonra ama yatıyor uyuyor iki üç saat..ilk ayda kilo alımı iyiydi şimdi bilmiyorum yani süt yetiyor mu yetmiyor mu hiç bilemiyorum ya..Sanki 1ayda yüzü iyice tombislesti ben çok anlayamıyorum hep ikinci ay kontrolü olsaydı merak ediyorum. .
Benim sol göğsümden sağ göğsümden çıkan sütün yarısı hatta bazen yarısından daha az süt çıkıyor bi tarafta daha az süt olduğunu duymuştum ama yarı yarıya farkedermi kızlar ?
Kizlar hickirik oluyomu sizin bebislerde benimkinde cok oluyo özellikle mama yedikten sonra nasil geciriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?