- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #12.481
Ben hiç bir şey kullanmıyorum yaa,,, Hiç bir sıkıntımız da yok. Sizleri şunu bunu kullanıyorum, vitamini ikiye çıkardım vs diye okuyunca bu forumda pinpiriklenmeye başlıyorum...
gözün aydın canım çok sevindim...
bu yaramazlar sağlıklı olunca insanın ayakları yerden kesilmiş şekilde dönüyo eve değil mi
kızlarrrr ben geldimmherşey yolunda çok şükür bebeğimde gayet sağlıklı kilosu 145 gr boyu 14 cm cinsiyetini öğrendik bu arada çok şükür paşamız geliyoooo
bende hiç bir şey kullanmıyorum.
burda herkes vitamindi,demirdi,magnezyumdu felan yazınca ben eksik kalıyorum diye tedirgin oluyorum.:18:
ama doktor ben hiç bir takviye tavsiye etmiyorum zorda kalmadıkça dedi.
kan tahlillerim iyi çıktı. cevizi,bademi,balık,yumurta,süt ve pekmeze dikkat et yeter dedi.
inşallah doktor yanılmamıştır:18:
kızlarrrr ben geldimmherşey yolunda çok şükür bebeğimde gayet sağlıklı kilosu 145 gr boyu 14 cm cinsiyetini öğrendik bu arada çok şükür paşamız geliyoooo
Eşim başımın etini yiyoooo... Aman maşallah de, nazar değmesin laf anlatamıyorum ona da... Kendimi biliyorum, fizyolojimi biliyorum bundan iyisi yokta işte ..
ilk bebeğimde kullandıklarım ve kesinlikle tavsiye ettiklerim :)
önerilerin çok işimize yarıyor canım çok teşekkürler.
ana kucağını bende bu tip istiyorum. bazıları araba koltuğu gibi duruyor :26:
bebek arabasının kullanılışı nasıldı kolay mıydı?
arabaya felan koyarken özellikle.
canım bu resimdeki ana dizinin aynısını kullanmıştın demi Paşha baby markası , kaliteside iyimiydi bu marka mı alayım ?
Gözün aydın canım hayırlı olsun paşannnbu arada muhtemel doğum tarihlerimiz ve bebek cinsiyetlerimiz aynı seninle farkettiysen.ha bide aynı olan bişey daha var ben de öğrendiğim günden beri bebişime ''paşam'' demeye bayılıyorum Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
ya kızlar ahşap beşikler park beşiklere nazaran sağlık açısından daha iyi değil mi ? bu konu benim kafamı karıştıyor.
canım en son kontrolümde 51,600 kg dım bugün 53,300 kg çıktım( tabiki sadece süt,yumurta yoğurt vs.yüzünden değil.Benim hatam çok iştahım çok açıldığı için ekmeği çok tükettim son zamanlarda tatlıyla aram yok benim sevmem çok nadir yerim.Sabahları tahin pekmez marmelat vs. derken şiştim iyice ya off neyse bundan sonra dikkat edeceğim artık.Canım doktorum cinsiyeti tahmin etmeye bile yeltenmedi maalesef yalvarsamda söylemeyecekti belli ki oyüzden ısrar etmedim.Halbuki bebişin pozisyonu fala çok müsaitti bence hareketliydi bayağı.Neyse artık 7 nisanda öğreneceğiz inşallah
Ben eşimin yüzünden hareket etmeye korkuyorum ya sürekli otur otur ayakta durma diyip duruyo hareketin nekadar önemli olduğunu anlatamadım bitürlü ona.Ama bundan sonra sürekli hareket edeceğim yürüyeceğim hoplayıp zıplamadıktan sonra bi sakıncası yok yürüyüşün.Yediklerimede çok dikkat edeceğim artık moralim çok bozulduhayırlısı olsun bakalım. 7 nisanda net bir cevap verir artık. dikkat edersin artık bende yapay şekerden uzak durmaya çalışıcam hamilelik şekeri filan çıkmasın diye.. bide bahar geldi artık hava miss bol bol yürürüz.. dinlene dinlene
Ben eşimin yüzünden hareket etmeye korkuyorum ya sürekli otur otur ayakta durma diyip duruyo hareketin nekadar önemli olduğunu anlatamadım bitürlü ona.Ama bundan sonra sürekli hareket edeceğim yürüyeceğim hoplayıp zıplamadıktan sonra bi sakıncası yok yürüyüşün.Yediklerimede çok dikkat edeceğim artık moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?