- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #12.681
hiç üzülme ben ilk doğumda 25 kilo aldım
sonra hemen zayıfladım
50 kilo oldum tekrardan
şimdi de gene hızla kilo alıyorum
ama bu sefer sanki daha fazla alcam gibi
şimdiden 8 kilo aldım napcaz bilmiom
Sadece tuz da degil cnm bnm bir gun hayitliyorum oturduk film izliyorz 2 saat hic kalmadan oturdugumicin birkalktim ayagim davul gibiydi fazla sabitt oturmakta zararli
Demek akalum 31 kilo almisyuhya icinden bir. demek daha cikti kadinin neyse ebru sanli olamadim ama demektte olmam insallh ebru sanli 7 kilo almis bn simdiden 4 aldim imkansiz. :))
ya ben çok kilo alırsam bunalıma girerim aynaya bakamam psikolojim bozulur hamur işi,kızartma,ekmek vs.hepsini kesmem lazım ama nasıl keseceğim hamileyken çok zor canı istiyo insanın
tatlım yazdıysan özür dilerim şimdiden görmedim..
nerdensin, kaç haftalık hamilesin?
ilk bebişinmi :))
satın batın kaç
listeye ekliyim hem seni
açılmadı canım sitenin adı ne?
inşallah dediğin gibi olur canım kendime bakmaya çok dikkat ediyorum gece gündüz yağlanmaktan(çatlayacağım korkusuna) Kırkpınar güreşçileri gibi geziyorumya ye boşver
walla ben hiç kısmıom..canım ne isterse yiyorum :)
ama kafana takıosan tadınlık yersin sende
ama korkma veriliyor kilolar
hele ilk bebekte
o heyecanla panikle daha da zayıflıyosun
canım butik bebeye gir ordaki rose butik yazana tıkla bayıldım ya
kızlar Ebru şallı sadece kivi yiyerek geçirmiş hamileliğini neredeyse.Bu mankenler falan bebeklerini düşünmüyorlar sadece kendilerini düşünüyorlar boşverin siz onları sadece kivi yiyerek hamilelikmi geçirilironların önüne özel yemekleri geliyor bi kere
sürekli sağlıklı besleniyorlar
e şimdi benim canım öğlen kuru fasulye yemek istemio e ne yicem evde ne var abur cubur onlara sarıyorum tabi
çikolata ,dondurma,antep fıstığı
dün yarım kilo antep fıstığı yemişim televizyon izlerken...sonra kustum tabi
benimkide böle aşırı çok yiyorum sonra midem bulanıo...ama hep açım
ben eğer kızımın olacağını bilseydim kesin şuan burdan alışveriş yapıyor olurdumevet ona bende baktım çok şekerler valla kız anneleri yandı bu kadar güzel şeyin içinde çok masrafa girecekler
ben eğer kızımın olacağını bilseydim kesin şuan burdan alışveriş yapıyor olurdum
ooo siz kıza doymuşsunuz zaten :))) benimde iki yeğenim var biri kız biri erkek... erkek olan çok yaramaz kız olan hanım hanımcık :))
canım sana doktor mu söyledi oğlan olabileceğini?Bana tahminde bile bulunmadı hiçbişey bilmiyorum.Dün nub teorisi yorumlayan topikdeki kızlara ultrason görüntümü yolladım erkeğe benzettilerkesin yani....zaten kızlara o kadar çok seçenek var ki , benimki oğlan olacak gibi o yüzden hiç kız eşyalarına bakmıyorum ...baktıkça içim gidiyor ....
canım sana doktor mu söyledi oğlan olabileceğini?Bana tahminde bile bulunmadı hiçbişey bilmiyorum.Dün nub teorisi yorumlayan topikdeki kızlara ultrason görüntümü yolladım erkeğe benzettilerdüşün ne hallere düştüm.Nerdeyse Haydar dümene göndericem bebişimin ultrason görüntüsünü o belki yorumlar çıkıntının ne olduğunu hahahahha
ayy çok hoşsun hiç gülesim yoktu....
doktorum 2 defa benzetti salı günü kesin söyleyecek inşaallah,
2.doktorum annem de bebeğin pıtpıtlarını erken hissettiğim için senin oğlun olacak dedi,bende kendimi hep erkeğe odaklamış vaziyetteyim,
ismi bile hazır tabi sadece benim tarafımdan
geldiii erkek diyolarr
aaa bende hissediyorum hareketlerini seyirme gibi pıt pıt benimkidemi erkek yoksa
canım senin bugün kontrolün kaçta?merakla bekliyorum hadi bakalım hayırlı güzel haberlerle gel bebişin cinsiyetini öğreneceksin bence bugün yaz bize
aaa bende hissediyorum hareketlerini seyirme gibi pıt pıt benimkidemi erkek yoksa
yani annemin teorisi o yönde bakalım doktorum ne diyecek...
ilk pıt pıtları 7 haftalıkken hissettim, şimdi günlük 3-4 defa rahat hissediyorum canım....dürtüyor annesini...
canım sana doktor mu söyledi oğlan olabileceğini?Bana tahminde bile bulunmadı hiçbişey bilmiyorum.Dün nub teorisi yorumlayan topikdeki kızlara ultrason görüntümü yolladım erkeğe benzettilerdüşün ne hallere düştüm.Nerdeyse Haydar dümene göndericem bebişimin ultrason görüntüsünü o belki yorumlar çıkıntının ne olduğunu hahahahha
inşallah canım bakalımvaaaayyyyy Allah gönlüne göre verecek galibaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?