2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya bendede aynı şey oluyor ve o kaşınan yer kabarıyor sanki çatlak nedeniyle değil de alerjik bişeymiş gibi pütür pütür oluyor çok ilginç nedeni ne acaba??:44:

ayy bu kaşıntı beni de deli etmişti.
aynı senin dediğin gibi kabarık kızarıklar oluştu.
sadece vazelin süre süre hafifletebildim. şimdi o kabaran yerler soyulmaya başladı.
doktoruma gösterdim ciydiyeye görün dedi ama burda cildiye yok.

kız ismi neysede erkek ismi bulmak çok zor geliyor bana... ne koyacağım hakkında hiçbir fikrim yok, oğlum isimsiz olacak sanırım .......

yaradana kurban ankaradaki bacılar yazsın
bende doğuma ankarada olucam ama hiç bi doktor,hastane önerisi alamadım henüz.

Tüp bebek benim oğluşum. ..12.haftaya kadar takibimi tüp bebek merkezinde yaptırdım.
12.haftadan sonra medicana Hastanesi dr.süleyman akarsunun takibindeyim.
Marphe genel sigorta yaptırdım ve doğum da medicana da olacak ve memnunum. ..
Deyatlı sigorta kapsaminda değil . Medicana Hastanesinde 420 tl
ben Eyüp ekiciyi tavsiye ederim 360 tl.

Tesadufe bak....
Merhaba canım hayırlı olsun. Benimde oğluşum olacak ve adı eymen olacak.(ama baba taktı ikinci isim de koyacağım diye)
Yani bizde eymen bulut yada eymen doruk düşünüyoruz. ..

Herkese Merhabalar ve İyi Haftalar;

Sormak istediğim bir şey var hamişler. Göğüslerinde acı, sızı benzeri bir takım şeyler hisseden var mı ? Benim sağ göğsüm acayip sızlıyor. Dün geceden beri böyle içinden damar çekiliyor gibi sızlıyor. Neden ki şimdi bu ? Yanlış bir şey yapmış olamam değil mi ?

hadi yaaa ozaman düşündüğüm gibi alerjik bişey olabilir bu:44:

kız ismi neysede erkek ismi bulmak çok zor geliyor bana... ne koyacağım hakkında hiçbir fikrim yok, oğlum isimsiz olacak sanırım .......
canım biz oğlumuz olursa Çınar koyacağız.Ben Yaman ismine bayılıyorum çok istedim koymayı ama eşim sevmedi.Sen bi düşün bence Yaman ı veya Yağız ismi de güzel.

:)) Demek ki herkese kendinin ki zor geliyor canım. Benim de kızım olacak aklımda bi dolu erkek ismi vardı hepsini hiç tereddütsüz koyabilirdim ama bir tane kız ismi yok ya hep aynı :)

evet ya bendede aynı şey oluyor ve o kaşınan yer kabarıyor sanki çatlak nedeniyle değil de alerjik bişeymiş gibi pütür pütür oluyor çok ilginç nedeni ne acaba??:44:

Kızlar bir doktorunuza sorun bence, benimde yakın arkadaşım son ayında uykularımdan uyanıp kaşınıyorum diyordu. Hamilelik alerjisi diye bir şey varmış ondan duymuştum.

önerin için çok sağol canım.
detaylıyı ankadara yaptırmıyorum. doğumda ankarada olucam sadece.
gözü kapalı bi doktora beni doğurt diye kendimi atmak istemiyorum

hadi yaaa ozaman düşündüğüm gibi alerjik bişey olabilir bu:44:

Kızlar bir doktorunuza sorun bence, benimde yakın arkadaşım son ayında uykularımdan uyanıp kaşınıyorum diyordu. Hamilelik alerjisi diye bir şey varmış ondan duymuştum.

hamilelikte ortaya çıkan pupp hastalığından bahsediyorsun canım.
onu da araştırdım genelde son aylarda çıkarmış.
bu kadar erken çıkma ihtimali olur mu bilmiyorum.

Selam kızlar, bu Cumartesi detaylı ultrason için gün aldım, 275 TL dediler. Doktorum ile anlaşmaları olduğu için 225 TL miş. Yaptıranlar biliyordur fiyatlar bu civarlarda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…