- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #14.821
Selam kızlar, bu Cumartesi detaylı ultrason için gün aldım, 275 TL dediler. Doktorum ile anlaşmaları olduğu için 225 TL miş. Yaptıranlar biliyordur fiyatlar bu civarlarda mı?
:)) Demek ki herkese kendinin ki zor geliyor canım. Benim de kızım olacak aklımda bi dolu erkek ismi vardı hepsini hiç tereddütsüz koyabilirdim ama bir tane kız ismi yok ya hep aynı :)
Selam kızlar, bu Cumartesi detaylı ultrason için gün aldım, 275 TL dediler. Doktorum ile anlaşmaları olduğu için 225 TL miş. Yaptıranlar biliyordur fiyatlar bu civarlarda mı?
vallaha sorma çok yumluyuz:))canım inşallah 7 nisan da öğreniyoruz 4 gözle bekliyorum ya sadece ben kaldım öğrenemeyen
canım biz oğlumuz olursa Çınar koyacağız.Ben Yaman ismine bayılıyorum çok istedim koymayı ama eşim sevmedi.Sen bi düşün bence Yaman ı veya Yağız ismi de güzel.
:)) Demek ki herkese kendinin ki zor geliyor canım. Benim de kızım olacak aklımda bi dolu erkek ismi vardı hepsini hiç tereddütsüz koyabilirdim ama bir tane kız ismi yok ya hep aynı :)
meraba arkadaşlar.biz de dün doktora gittik.kızımız olacağını öğrendikçoook mutluyum.yakışıklılar arasına bir prenses daha geliyorrr
Tesadufe bak....
Merhaba canım hayırlı olsun. Benimde oğluşum olacak ve adı eymen olacak.(ama baba taktı ikinci isim de koyacağım diye)
Yani bizde eymen bulut yada eymen doruk düşünüyoruz. ..
Bizde bu Cuma günü gittik, 19+4 günlüktü boyunu söylemedi ama uzun olacağa benziyormuş, 350 gr olmuş güzel kızım :)
benimde oğluşum olacakmış ...
canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın..bekleme olayına alışığım..canım peki doktorun girecek mi doğuma
tamam hastanede doğum olurda senin kendi doktorun girecek mi?sanırım bir ücret karşılığı girer değil mi?
birde aksam mesai sonrası alıyor mu prof.lar filan ..
canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın..bekleme olayına alışığım..canım peki doktorun girecek mi doğuma
tamam hastanede doğum olurda senin kendi doktorun girecek mi?sanırım bir ücret karşılığı girer değil mi?
birde aksam mesai sonrası alıyor mu prof.lar filan ..
canım çınar güzel ama yağız ve yaman anlam itibariyle pek ilgimi çekmedi...
Bizde bu Cuma günü gittik, 19+4 günlüktü boyunu söylemedi ama uzun olacağa benziyormuş, 350 gr olmuş güzel kızım :)
benimde oğluşum olacakmış ...
Benim sezeryan olacak doktorum girecek ancak normal doğumlara girer mi bilemiyorum. İlave ücret ödemeyeceğim. Mesai sonrası almıyorlar. Mesai sonrası gideceksen dışarıda muayenehanesi olan dr ları da var çok iyi ama her işlem yine hastanede yapılıyor ve muayene ücretleri 3 katı... Özel sektörde mi çalışıyorsunuz?
hadi canımmmm seninde mi ilgini çekmedi zevksiz seniiiiiiiiii:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Arkadaslar 18 haftalik hamileyim.iki gundur bebegimin hareketlerini hissediyorum ama cok asagida.resmen vajinamin ustunde gibi.cok korkuyorum.sizin hareketler nerede oluyor?gobegimin sis olan yerinde degil daha asagida benim ki.
evettt aynen oda böyle şeyler söyledi beni neden bozuyosunuz:)))))hah haa ahaaa :))) anladım eşinde buna benzer şeyler demiş)))))
:) ne tesaduf bnde doruk istiyodum yada poyraz ama anlamlari ruzgar ve en yuksek diye vazgectim cocuk tpelerden bakmasin diye :) sonrafa bulut bulduk hosumuzada gitti kimsede de yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?