2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, bu Cumartesi detaylı ultrason için gün aldım, 275 TL dediler. Doktorum ile anlaşmaları olduğu için 225 TL miş. Yaptıranlar biliyordur fiyatlar bu civarlarda mı?

Cnm bana da söylediler pendik şifa hastahanesi 190 liraya yapıyor randevuyu erkenden almak gerekirmiş 3 yada 4 haftaya randevu veriliyormuş fiyatlar değişken yani...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) Demek ki herkese kendinin ki zor geliyor canım. Benim de kızım olacak aklımda bi dolu erkek ismi vardı hepsini hiç tereddütsüz koyabilirdim ama bir tane kız ismi yok ya hep aynı :)

O aklındaki erkek isimlerini bana söylesene canım ya .. :) Her gün bakıyorum, her gün düşünüyorum ve aklımda hiç bişey yok.. Bende adını belirleyelim artık istiyorum ama olmuyor bir türlü..

Selam kızlar, bu Cumartesi detaylı ultrason için gün aldım, 275 TL dediler. Doktorum ile anlaşmaları olduğu için 225 TL miş. Yaptıranlar biliyordur fiyatlar bu civarlarda mı?

Canım gittiğin doktor ve hastaneye göre fiyatlar değişiyor.

Kadıköyşifa hastanesinde 245 tl dediler. Doktorum dışarıdan 3 doktor adı verdi bunlardan birine yaptırmanı tavsiye ederim dedi, hastane yerine. Sağlamcıdır kendisi biraz. 3-4 hafta önceden araman gerekiyor ama randevular hemen doluyor.

Ben de verdiği isimlerden Recep Has için randevu aldım. 400 tl muayenesi.

Herkese Merhabalar ve İyi Haftalar;

Sormak istediğim bir şey var hamişler. Göğüslerinde acı, sızı benzeri bir takım şeyler hisseden var mı ? Benim sağ göğsüm acayip sızlıyor. Dün geceden beri böyle içinden damar çekiliyor gibi sızlıyor. Neden ki şimdi bu ? Yanlış bir şey yapmış olamam değil mi ?

:)) Demek ki herkese kendinin ki zor geliyor canım. Benim de kızım olacak aklımda bi dolu erkek ismi vardı hepsini hiç tereddütsüz koyabilirdim ama bir tane kız ismi yok ya hep aynı :)

demekki :)))) bence biz kafamızdaki isimleri değiş tokuş yapalım bende de kız ismi var bi dolu )

meraba arkadaşlar.biz de dün doktora gittik.kızımız olacağını öğrendik çoook mutluyum.yakışıklılar arasına bir prenses daha geliyorrr

gözünaydın canım, Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin :) ayçaaaaa'ya özel mesaj atıp söyle istersen tabloya eklesin kızını :)

Tesadufe bak....
Merhaba canım hayırlı olsun. Benimde oğluşum olacak ve adı eymen olacak.(ama baba taktı ikinci isim de koyacağım diye)
Yani bizde eymen bulut yada eymen doruk düşünüyoruz. ..

:) ne tesaduf bnde doruk istiyodum yada poyraz ama anlamlari ruzgar ve en yuksek diye vazgectim cocuk tpelerden bakmasin diye :) sonrafa bulut bulduk hosumuzada gitti kimsede de yok :)

Benim sezeryan olacak doktorum girecek ancak normal doğumlara girer mi bilemiyorum. İlave ücret ödemeyeceğim. Mesai sonrası almıyorlar. Mesai sonrası gideceksen dışarıda muayenehanesi olan dr ları da var çok iyi ama her işlem yine hastanede yapılıyor ve muayene ücretleri 3 katı... Özel sektörde mi çalışıyorsunuz?

Benim sezeryan olacak doktorum girecek ancak normal doğumlara girer mi bilemiyorum. İlave ücret ödemeyeceğim. Mesai sonrası almıyorlar. Mesai sonrası gideceksen dışarıda muayenehanesi olan dr ları da var çok iyi ama her işlem yine hastanede yapılıyor ve muayene ücretleri 3 katı... Özel sektörde mi çalışıyorsunuz?

ben zaten şuanda nasıl bir doğum yapacağıma karar veremedim normal yapamam gibi :)

eğer doktorun doğum için para almıyorsa iyiymiş..canım ben çalışmıyorum..

mesai sonrasını eşimle gitmek için demiştim :) birde ben üni. hocaları mesai sonrası bakıyorlar diye bildiğimden sende sabah gibi gittin ya o açıdan sordum..

Arkadaslar 18 haftalik hamileyim.iki gundur bebegimin hareketlerini hissediyorum ama cok asagida.resmen vajinamin ustunde gibi.cok korkuyorum.sizin hareketler nerede oluyor?gobegimin sis olan yerinde degil daha asagida benim ki.

Arkadaslar 18 haftalik hamileyim.iki gundur bebegimin hareketlerini hissediyorum ama cok asagida.resmen vajinamin ustunde gibi.cok korkuyorum.sizin hareketler nerede oluyor?gobegimin sis olan yerinde degil daha asagida benim ki.

Canım benimki de bazen çok aşağıdan, bazen göbek deliğimin oradan tekmeliyor. Sanırım içerde döndüğü için oluyor bu. Korkacak bir şey yok

:) ne tesaduf bnde doruk istiyodum yada poyraz ama anlamlari ruzgar ve en yuksek diye vazgectim cocuk tpelerden bakmasin diye :) sonrafa bulut bulduk hosumuzada gitti kimsede de yok :)

canım bulut yüksek de değil mi?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…