2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar 18 haftalik hamileyim.iki gundur bebegimin hareketlerini hissediyorum ama cok asagida.resmen vajinamin ustunde gibi.cok korkuyorum.sizin hareketler nerede oluyor?gobegimin sis olan yerinde degil daha asagida benim ki.

Korkma canım benimki de aynı şekilde aşağıda. Normaldir diye düşünüyorum. Benim 21 haftalık 1 haftadır hissetmeye başladım. Sen erken hissetmişsin maşallah. Yaramaz şirinler...

Arkadaslar 18 haftalik hamileyim.iki gundur bebegimin hareketlerini hissediyorum ama cok asagida.resmen vajinamin ustunde gibi.cok korkuyorum.sizin hareketler nerede oluyor?gobegimin sis olan yerinde degil daha asagida benim ki.

canım ben ilk 16+5 te hissetmeye başladım şimdi 18+2yim. bende burda aynı soruyu sormuştum. şiş olan yerde bebeğin muhtemelen kafası var ama ayaklar aşağıda olduğu için aşağıdan hissediyoruz galiba. bende çok aşağıdan hissediyorum kime sorsam hamile arkadaşlarda aynısını söylüyor. demekki normal

Ayça merhaba,
özel mesaj tamadım, mesaj kutun dolu diyor. Listeye benide ekler misin?
SAT:05.11.2013
BDT:12.08.2014 Cinsiyeti Kız ilk çocuk Bursa

ayça bunu da görmez sayfa arasında muhtemelen canım, en iyisi sen ilk sayfadaki tabloyu alıntıla, onu kesin görür :)

merhaba kızlar nasılsınz? renkli ltrsona gireniniz oldu mu... yine uzun zaman yoktum ben mutfağım inşaata girmişti...

merhaba kızlar nasılsınz? renkli ltrsona gireniniz oldu mu... yine uzun zaman yoktum ben mutfağım inşaata girmişti...

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın? Renkli değil ama detaylı ultrasona cumartesi gireceğim inşallah. Sanırım kontrolün sonunda kısacık renkli olarak yüzünü gösteriyorlarmış. merakla cumartesi gününü bekliyorum.

Evet benim doktorum 20+3 de renkli ultrasonla görüntüledi. Harikaydı. Ama pespembe bişey oluyor. Çok güzel bir duygu. Tüm organları tek tek gösterdi. Elleri parmakları görülüyordu Harikaydı. (Maşallah subhanallah) Bence çikolata yemeyin. Ben yemiştim girmeden bu defa da yerinde durmuyor :)) Babası nöbetteydi ona net fotoğraf yakalayamadık malesef. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.

kızlar yeni gördüm cevaplarınızı teşekkür ederim bizde haftaya gircez inşaallah... rabbim hayırlarla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayıda nasib etsin inşaallah....

canım son iki aydır doktorumuz renklide çok az olmakla birlikte gösteriyor bebişi bize. usg resimlerini de renkliden veriyor.

aynı şekilde bendede oldu çantada çikolata vardı yiyedim dedim :) kıpır ama kızımı renkli görmek bambaşkaydı ya :)

Biricik & Selim
06.07.2013

hayirli aksamlar kizlar bu gun bende ogrendikk cinsiyetini oglumuz olacak listeye eklerseniz rabbim zaninda vaktinde dogup hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallahh

hayırlı olsun en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz inşallah :)

Biricik & Selim
06.07.2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…