- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #14.841
evettt aynen oda böyle şeyler söyledi beni neden bozuyosunuz:)))))
Arkadaslar 18 haftalik hamileyim.iki gundur bebegimin hareketlerini hissediyorum ama cok asagida.resmen vajinamin ustunde gibi.cok korkuyorum.sizin hareketler nerede oluyor?gobegimin sis olan yerinde degil daha asagida benim ki.
insan sevdiğiyle uğraşırmış canııımmmm :)))
Arkadaslar 18 haftalik hamileyim.iki gundur bebegimin hareketlerini hissediyorum ama cok asagida.resmen vajinamin ustunde gibi.cok korkuyorum.sizin hareketler nerede oluyor?gobegimin sis olan yerinde degil daha asagida benim ki.
kızlar siz de ayça'ya verin bilgilerinizi, tabloda görünsün cinsiyetler
Ayça merhaba,
özel mesaj tamadım, mesaj kutun dolu diyor. Listeye benide ekler misin?
SAT:05.11.2013
BDT:12.08.2014 Cinsiyeti Kızilk çocuk Bursa
merhaba kızlar nasılsınz? renkli ltrsona gireniniz oldu mu... yine uzun zaman yoktum ben mutfağım inşaata girmişti...
merhaba kızlar nasılsınz? renkli ltrsona gireniniz oldu mu... yine uzun zaman yoktum ben mutfağım inşaata girmişti...
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın? Renkli değil ama detaylı ultrasona cumartesi gireceğim inşallah. Sanırım kontrolün sonunda kısacık renkli olarak yüzünü gösteriyorlarmış. merakla cumartesi gününü bekliyorum.
kızlar yeni gördüm cevaplarınızı teşekkür ederim bizde haftaya gircez inşaallah... rabbim hayırlarla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayıda nasib etsin inşaallah....Evet benim doktorum 20+3 de renkli ultrasonla görüntüledi. Harikaydı. Ama pespembe bişey oluyor. Çok güzel bir duygu. Tüm organları tek tek gösterdi. Elleri parmakları görülüyordu Harikaydı. (Maşallah subhanallah) Bence çikolata yemeyin. Ben yemiştim girmeden bu defa da yerinde durmuyor :)) Babası nöbetteydi ona net fotoğraf yakalayamadık malesef. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
Evet benim doktorum 20+3 de renkli ultrasonla görüntüledi. Harikaydı. Ama pespembe bişey oluyor. Çok güzel bir duygu. Tüm organları tek tek gösterdi. Elleri parmakları görülüyordu Harikaydı. (Maşallah subhanallah) Bence çikolata yemeyin. Ben yemiştim girmeden bu defa da yerinde durmuyor :)) Babası nöbetteydi ona net fotoğraf yakalayamadık malesef. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.
hayirli aksamlar kizlar bu gun bende ogrendikk cinsiyetini oglumuz olacak listeye eklerseniz rabbim zaninda vaktinde dogup hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallahh
Ayça merhaba,
özel mesaj tamadım, mesaj kutun dolu diyor. Listeye benide ekler misin?
SAT:05.11.2013
BDT:12.08.2014 Cinsiyeti Kızilk çocuk Bursa
hayirli aksamlar kizlar bu gun bende ogrendikk cinsiyetini oglumuz olacak listeye eklerseniz rabbim zaninda vaktinde dogup hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?