2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım gözün aydın

teşekkürler canım benim..

ama bir ay önce baya anlasılıyordu herşeyi bu sefer pek farkedemedim

geçen sefer o ayakları sürekli hareket halindeydi.doktorada sordum hareket etmiyor mu filan diye oda gösterdi o ara cok hos ellini kaldırdı ..

off hala bana değişik geliyor insanın içinde birşey büyüyor değişik şeyler ya :)

cok tesekkür ederim insallah bir sorun yoktur kızlarımdaaa:18::18:

Eşim hareketlerini ilk gördü baktım ağlıyor, ben daha mı duygusuzum acaba demiştim

Şimdi biraz sıkı giyince ya da yüksek ses duyunca tekmeledikçe öyle garip hissediyorum ki, içimde bayağı tercihleri falan olan biri var

kızlar ya ben artık doğurmak istiyorum. onu kucağıma alıp öpüp koklamak sıkıştırmak istiyorum ya .Hala içimde korku var acaba bir şey olur mu kaybeder miyim diye.......dua edin ne olur......

İnşallah canım benim. Ama dediğim gibi bu testler sağlıklı ya da değil diyemiyorlar. Şu kadar ihtimalle sağlıklı diyorlar. Allaha güvenip devam etmekten başka şansımız yok
tabiki canım Allahım hakkımızda hayırlısını versın kaldıramıyacağımız yükler vermesin inşallah
canım ikiz mi_?

Allah sağlık versin..

evet ikiz ikitane kokoşş

tabiki canım Allahım hakkımızda hayırlısını versın kaldıramıyacağımız yükler vermesin inşallah

evet ikiz ikitane kokoşş

oy maşallah canim bilmiyorum ilk mi tek seferden ikisini bebeği aradan çıkardın deyıp kötü espri yapayım dedim :))

ama Allah kolaylık versin,kuzenimin eşi ikiz yaptı 3-4 ay önce bir tane yardımcı bayan geliyor zorlanıyormuş..

canım benim doktorum 24. haftada istedi benden bana biraz geç gibi geldi ama ne biliyim her doktor farklı galiba

bende sordum zamanı ne zaman diye en uygun zaman 20-23 arası dedi..şimdi başka bir hastaneyi aradım 20-24.haftalar dedi.. değişebiliyor sanırım

ne güzel maşallah.. bende hissediyorum ama daha eşim hissedemedi yazık gariban elini koyup bekliyor bebek içerden vuruyor ama hissedebileceği kadar değil sanırım....çok kıskandım :)

Merhaba kızlar dün aşkam sol kolumda uyuşma ve ağrı vardı hiç bişey alamadım elime sizce bu normal midir bu haftalarda?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar bugün öğlen arası hafif bir kanamam oldu,dr a gittim kalp sesini duydum bebeğimin ama başka bir sıkıntı oluştu,dr bir perdelenmeden bahsetti,anlatırken temkinli davrandı ben dr luk hayatımda hiç karşılaşmadım ama bu perde yüzünden sakat kalma riski var dedi,binde bir olur,bunu sakat olacağı için değil,söylemem gerektiği için söylüyorum dedi,bu durumda olanınız ya da bu durumu duydunuz bir yakınınız var mı?
kendimi pek iyi hissetmiyorum,hafif üzgünüm,dua istiyorum kızımla bana

geçmiş olsun Allah afiyet versin sizede bebişede inşaallah.... başka bi hastaneye daha gidin doktorların dediği bazen tutmayabiliyo tercihen kadın doğum hastanesi olsun onlara gelen vaka sayısı özel hastanelerden daha fazla oluyor çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…