- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.021
Çok sevindim canım gözün aydın
Canım sen normal ultrasona gidiyorsun doktoruna. O bazı ölçümler alıyor. Sonrasında da kolundan kan alıyorlar. 1 Hafta sonra da sonucunu alıyorsun. Sen birşey hissetmiyorsun yani. Kandan 4 değere bakılıyor. Sana ihtimal sonucu veriliyor canım.
cok tesekkür ederim insallah bir sorun yoktur kızlarımdaaa:18::18:
kızlar selam nasılsınz? nasıl gidiyor tekmeler benm gibi bi gün hissedip ardından hissetmeyen varmı....
teşekkürler canım benim..
ama bir ay önce baya anlasılıyordu herşeyi bu sefer pek farkedemedim
geçen sefer o ayakları sürekli hareket halindeydi.doktorada sordum hareket etmiyor mu filan diye oda gösterdi o ara cok hos ellini kaldırdı ..
off hala bana değişik geliyor insanın içinde birşey büyüyor değişik şeyler ya :)
cok tesekkür ederim insallah bir sorun yoktur kızlarımdaaa:18::18:
kızlar selam nasılsınz? nasıl gidiyor tekmeler benm gibi bi gün hissedip ardından hissetmeyen varmı....
tabiki canım Allahım hakkımızda hayırlısını versın kaldıramıyacağımız yükler vermesin inşallahİnşallah canım benim. Ama dediğim gibi bu testler sağlıklı ya da değil diyemiyorlar. Şu kadar ihtimalle sağlıklı diyorlar. Allaha güvenip devam etmekten başka şansımız yok
canım ikiz mi_?
Allah sağlık versin..
detaylı ultrason 19.haftada yapılabilir mi?
yoksa 20+ mı olması gerekiyor..ya ben çok karişiğim ne yapacam bilmiyorum
tabiki canım Allahım hakkımızda hayırlısını versın kaldıramıyacağımız yükler vermesin inşallah
evet ikiz ikitane kokoşş
canım benim doktorum 24. haftada istedi benden bana biraz geç gibi geldi ama ne biliyim her doktor farklı galiba
tabiki canım Allahım hakkımızda hayırlısını versın kaldıramıyacağımız yükler vermesin inşallah
evet ikiz ikitane kokoşş
Kızlar dün çok tatlı bir şey oldu yaaAkşam benim oğlan kıpır kıpırdı. Babası kulağını karnıma koydu, tam kulağını koyduğu yere darbeyi yedi, ah diye kalktı sonra yine başını karnıma koyup konuşmaya başladı bebişle. "Oğlum" diyor tekme geliyor, "Ben senin babanım" diyor tekme, "Ben seni çok seviyorum" diyor yine tekme Öyle şekerdi ki, söylediği her şeye karşılık verdi karnımdan
canım benim doktorum 24. haftada istedi benden bana biraz geç gibi geldi ama ne biliyim her doktor farklı galiba
ne güzel maşallah.. bende hissediyorum ama daha eşim hissedemedi yazık gariban elini koyup bekliyor bebek içerden vuruyor ama hissedebileceği kadar değil sanırım....çok kıskandım :)
benimde yeni başladı iki gündür bi kutu çikolata yedim:) sessiz ve tenha olup birazda konuşunca hissettim bu günde:)benim 20.haftam ve ben hala bişey hissetmiyorum((
geçmiş olsun Allah afiyet versin sizede bebişede inşaallah.... başka bi hastaneye daha gidin doktorların dediği bazen tutmayabiliyo tercihen kadın doğum hastanesi olsun onlara gelen vaka sayısı özel hastanelerden daha fazla oluyor çünkiselam kızlar bugün öğlen arası hafif bir kanamam oldu,dr a gittim kalp sesini duydum bebeğimin ama başka bir sıkıntı oluştu,dr bir perdelenmeden bahsetti,anlatırken temkinli davrandı ben dr luk hayatımda hiç karşılaşmadım ama bu perde yüzünden sakat kalma riski var dedi,binde bir olur,bunu sakat olacağı için değil,söylemem gerektiği için söylüyorum dedi,bu durumda olanınız ya da bu durumu duydunuz bir yakınınız var mı?
kendimi pek iyi hissetmiyorum,hafif üzgünüm,dua istiyorum kızımla bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?