- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.061
cnm ben de 3 kilo almisim nasil? Dr bi yorum yapmadi..
eee napalim evde bos bos takilioz is de yapmıyoruz gec uyaniyorun ustune ogleden sonra uyuyorum oglen uyumamamissam yemekten sonra uyuyakaliyorum :)
Kizlar merhaba,bugun saglik ocagindaki takibimi yapan hemsire aradi ve saglik oc.cagirdi test tahlil vs icin tetanoz asisi vuruldum.kolum agriyor biraz bide nisan 20si gibi vurulacaksin dedi..bebegimin kalbini dinledik.) icim rahatlafi melegimi duyunca..allahim sana sukurler olsun
canım emıin ol çalışma iyi ben mesela çok kafamda kuryorum :))) diyorum çalışmış olsan böyel olmazdı..
birde boşyere okumuş olduk
emhacımmm canımmm nasılsııııınnnnnn uzun zaman oldu... senin ikiz diyilmiydi aşkım? Rabbim bebişlerini sana bağışlasın aklıma geldin buldum seniiiiii
canım tebriklerrrrr gözünüz aydın öğrenmişsiniz bebişin cinsiyetini.
havvacim merhaba canimiyiyim ugrasip duruyorum kizimla..sukur bugune.evet ikizlerdi ama birinin gelisimi durdu ve tek gebelige dustu benimkide .simdi rabbimin can verdigi diger melegimle devam ediyiruz..srn nasilsin neler yapiyrsun
selam anneler nasılsınız iyisinizdir umarım...ellerinde uyuşma olan var mı aranızda niye oluyordur acaba?haftaya doktora gitcem ama merak ettim burdada bi sorayım dedim..
Kizlar merhaba,bugun saglik ocagindaki takibimi yapan hemsire aradi ve saglik oc.cagirdi test tahlil vs icin tetanoz asisi vuruldum.kolum agriyor biraz bide nisan 20si gibi vurulacaksin dedi..bebegimin kalbini dinledik.) icim rahatlafi melegimi duyunca..allahim sana sukurler olsun
Canim rabbim saglik sihhatle nasip eder insallh moral cok onemli tup bbekte bize rabbim4.senemizde uygun gordu ve bu mutlulugu yasatti dilerim sen daha erkenden kavusursun mucizene..bol dua canim tedavi suresince yapabilecegin tek ve en onwmli sey.rabbim yardimcin olsun guzel haberlerinide duyariz insallhcanım benim ayyy yerim senin kızını maşallah Rabbim ona sağlık versin aşkım... maşallah... bende napiyim canım benim mayıs yada haziran gibi tedaviye başliycam nasipse... İnşallah rabbim bizlerede nasip eder canım benimmm
ben nezman vurulurum vs hic bilmiyrdum saglik ocagindaki hemsirem sagolsun cok ilgili.bidaha nisanda vuracagim dedi.kac kere vuruluyruz acaba? Bziede doktor hep %90 kiz dedi ama kesin konusmuyor az elimizw para gectikce biseylee alayim diyorum ama adam net bisey diyemiyr.kiz ama ayrintiliyi bekle diyr iyice agirlasacagim o olacak;( insan bi ogrense ona gore ufak tefek alacak orecek..ama bastan beri hep kiz dwdiginden artik kendimi kiza gore ayarladim umarim supriz olmaz..hos herturlu basimizin taci mucizemiz onlar ama olsungözün aydın emhacım
ben iki hafta önce yaptırdım aşımı benim son aşımdı .ama iki güm sıkıntısını çektim.
bu arada bende dün doğumevine kontrole gittim.
bebeğim iyiymiş malesef yine tam olarak cinsiyetini öğrenemedim.yine oğlana benziyor dedi,ama tam bişiy yok bacaklarını kapatmış göremedik
iki hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim inş. o zaman öğrenirim.
Cnm bende sordum ama kimse yazmamıştı cvp şuan sağ elimde ve kolumda var dün soldaydı nedenini bilmiyorum bilen varsa diye bekliyorum kontrolüm 3 hafta sonra ancak o zaman gidebilirim ben dr.a gidince burdan bilgilendir olurmu bizide..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bende sordum ama kimse yazmamıştı cvp şuan sağ elimde ve kolumda var dün soldaydı nedenini bilmiyorum bilen varsa diye bekliyorum kontrolüm 3 hafta sonra ancak o zaman gidebilirim ben dr.a gidince burdan bilgilendir olurmu bizide..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?