2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben de 3 kilo almisim nasil? Dr bi yorum yapmadi..

eee napalim evde bos bos takilioz is de yapmıyoruz gec uyaniyorun ustune ogleden sonra uyuyorum oglen uyumamamissam yemekten sonra uyuyakaliyorum :)

)) canim sikinti orada ben calisiyorum ve hep ayaktayim aksama kadar..aksam yorgun dusup yatiyorum.zannedersem hep bu noktada aliyorum;((yemekten sonra hareket duruyor bende;((

Kizlar merhaba,bugun saglik ocagindaki takibimi yapan hemsire aradi ve saglik oc.cagirdi test tahlil vs icin tetanoz asisi vuruldum.kolum agriyor biraz bide nisan 20si gibi vurulacaksin dedi..bebegimin kalbini dinledik.) icim rahatlafi melegimi duyunca..allahim sana sukurler olsun

emhacımmm canımmm nasılsııııınnnnnn uzun zaman oldu... senin ikiz diyilmiydi aşkım? Rabbim bebişlerini sana bağışlasın aklıma geldin buldum seniiiiii

Herkese iyi aksamlar arkadaslar epeydir giremiyodum herkes iyidir umarim haftaua kontrolum var.bakalim ufaklik ne alemde hepinizi opuyorum bebislerinze iyi bakin

emhacımmm canımmm nasılsııııınnnnnn uzun zaman oldu... senin ikiz diyilmiydi aşkım? Rabbim bebişlerini sana bağışlasın aklıma geldin buldum seniiiiii

havvacim merhaba canim iyiyim ugrasip duruyorum kizimla..sukur bugune.evet ikizlerdi ama birinin gelisimi durdu ve tek gebelige dustu benimkide .simdi rabbimin can verdigi diger melegimle devam ediyiruz..srn nasilsin neler yapiyrsun

canım tebriklerrrrr gözünüz aydın öğrenmişsiniz bebişin cinsiyetini.

Sağol canim biraz gec gördüm kusura bakma :) Bugün doktora gittik bizim kafamızi karistirdi ya bebegin esinde bosluk var kanama olsaydi ons yorardik AMA Yok o yuzden herşey yolunda dedi bu ne demek acaba sorun yok dedi ama bizim kafamız cok karıştı

havvacim merhaba canim iyiyim ugrasip duruyorum kizimla..sukur bugune.evet ikizlerdi ama birinin gelisimi durdu ve tek gebelige dustu benimkide .simdi rabbimin can verdigi diger melegimle devam ediyiruz..srn nasilsin neler yapiyrsun

canım benim ayyy yerim senin kızını maşallah Rabbim ona sağlık versin aşkım... maşallah... bende napiyim canım benim mayıs yada haziran gibi tedaviye başliycam nasipse... İnşallah rabbim bizlerede nasip eder canım benimmm

selam anneler nasılsınız iyisinizdir umarım...ellerinde uyuşma olan var mı aranızda niye oluyordur acaba?haftaya doktora gitcem ama merak ettim burdada bi sorayım dedim..

Cnm bende sordum ama kimse yazmamıştı cvp şuan sağ elimde ve kolumda var dün soldaydı nedenini bilmiyorum bilen varsa diye bekliyorum kontrolüm 3 hafta sonra ancak o zaman gidebilirim ben dr.a gidince burdan bilgilendir olurmu bizide..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözün aydın emhacım
ben iki hafta önce yaptırdım aşımı benim son aşımdı .ama iki güm sıkıntısını çektim.
bu arada bende dün doğumevine kontrole gittim.
bebeğim iyiymiş malesef yine tam olarak cinsiyetini öğrenemedim.yine oğlana benziyor dedi,ama tam bişiy yok bacaklarını kapatmış göremedik
iki hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim inş. o zaman öğrenirim.

Canim rabbim saglik sihhatle nasip eder insallh moral cok onemli tup bbekte bize rabbim4.senemizde uygun gordu ve bu mutlulugu yasatti dilerim sen daha erkenden kavusursun mucizene..bol dua canim tedavi suresince yapabilecegin tek ve en onwmli sey.rabbim yardimcin olsun guzel haberlerinide duyariz insallh
ben nezman vurulurum vs hic bilmiyrdum saglik ocagindaki hemsirem sagolsun cok ilgili.bidaha nisanda vuracagim dedi.kac kere vuruluyruz acaba? Bziede doktor hep %90 kiz dedi ama kesin konusmuyor az elimizw para gectikce biseylee alayim diyorum ama adam net bisey diyemiyr.kiz ama ayrintiliyi bekle diyr iyice agirlasacagim o olacak;( insan bi ogrense ona gore ufak tefek alacak orecek..ama bastan beri hep kiz dwdiginden artik kendimi kiza gore ayarladim umarim supriz olmaz..hos herturlu basimizin taci mucizemiz onlar ama olsun) ayrintiliya nezman gidiliyr canim20.haftami ?? Bide nerede ve kac tl ye yaptiracaksin aacaba??

Son düzenleme:

canım bilgim yok ama bazen b12 vitamini eksikliğinde uyuşmalar oluyor ama sendeki ne bilmiyorum

boynun filan mı ağrıyor hani belki farkına varmadan incittin yani kontrolsuz birşey kaldırdıysan belki boyundan birşey zedelendi..

Gunaydin guzel anneleer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gün geçtiçe artık agırlaşıyorum, nefes bile fark ediıyor
çokmu erken başladı ne bilmiyotum ama
merdiven çıkıop sobnra 10 dk kendime gelemiyorum
ateş basmalar v.s hepsi arttı
sizlerde durum ne?
daha şimiden böylesyse sıcaklarda ne yapıcaz bilmiyotum

ilk zamanlarda bu kadar yoktu gün geçtikçe
uykuya olan eğilimim artıyo
erken yatmaya başladıgım halde yinede sabah kalktıgımda zorlantyorum
günün bu saatlerinde o kadr uyku basıyor ki
gece beşik sallamışım sanki

benim geç saate ayaklarıdma bacaklarımda başlıyor
zor uyuyrum
sallaya sallaya

günaydın kızlar,
Limango THE BABASLING/BABY POLAR GEAR/GOLDBUG indiriminde. dün biraz araştırma yaparak babasling sipariş ettim, bir de alt açma minderini uygun gördüm, çanta da oluyor. ilgileniyorsanız bi bakın derim.
renk renk seçenekleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…