2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ewet ilk bizim bakalım inşallah öyle olur ya üzülüyo insan gerçekten :/ sizin ikinci yolda ucuncununde yolu acik anlasilan :) nasip olursa bizde istiyoruz dewami gelir herhalde

ben hala hissedemiyorum kızımı doktor 2 haftaya ancak hissedersin dedi.uykucu bir kız bence babası gibi hareketi sevmiyor galiba..
inşalah yakın zamanda hissederim

bu aralar hissetmeye başlarsın galiba bende 18 haftalıkken filan iyice hissetmeye başladım

ben hala hissedemiyorum kızımı doktor 2 haftaya ancak hissedersin dedi.uykucu bir kız bence babası gibi hareketi sevmiyor galiba..
inşalah yakın zamanda hissederim

Aynen bende.. Deli olucam ya.. Oğlum var mısın yok musun bi ses ver artık demeye başladımmm

Çok beğendim ya.. Hafta sonu evde baş dönemsi vs, biraz canım sıkkındı ondan tansiyonum düştü herhalde demiştim bende :) Hiç hamilelik belirtisi göstermemiş bir insan olarak sevindim buna

Çok beğendim ya.. Hafta sonu evde baş dönemsi vs, biraz canım sıkkındı ondan tansiyonum düştü herhalde demiştim bende :) Hiç hamilelik belirtisi göstermemiş bir insan olarak sevindim buna

İnsan az çok yaşadıklarını biliyor ama bebeğin hissettiklerini tahmin dahi olsa görebilmek beni mutlu ediyor :)

Çok kötü belirtiler yaşayanların yanında şanslısın aslında. Ama bulantı bile bu kadar mutlu eder mi insanı :) baş dönmesi ondanmış diye sevineceğini herhalde rüyanda görsen inanamazsın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ewet ilk bizim bakalım inşallah öyle olur ya üzülüyo insan gerçekten :/ sizin ikinci yolda ucuncununde yolu acik anlasilan :) nasip olursa bizde istiyoruz dewami gelir herhalde

bakalım canım :)) hayırlısı biraz ara verdikten sonra olabilir tabi :))

Ben 6 kilo aldim, bende asiri yemiyorum ama aldim, dr bana da fazla almissin dedi.midem bulanmadgi icin ve cok uyudugum icin almis olabilecegimi dusunuyor dr um

Ben 6 kilo aldim, bende asiri yemiyorum ama aldim, dr bana da fazla almissin dedi.midem bulanmadgi icin ve cok uyudugum icin almis olabilecegimi dusunuyor dr um
cnm ben de 3 kilo almisim nasil? Dr bi yorum yapmadi..

Canim bende cok uyuyorum elimde olmadan ;(( durekli uyku halindeyim ama bi yerlerde yanlis yaptigim muhtemel;((
eee napalim evde bos bos takilioz is de yapmıyoruz gec uyaniyorun ustune ogleden sonra uyuyorum oglen uyumamamissam yemekten sonra uyuyakaliyorum :)

benim mide bulantım olmadı,uyku halim akşamları sadece erken uyumaya aliştım..kısacası hiçbir belirti yoktu

hep midem bulansın istedim kuzenimde hamile kız bulantıdan baygın yattı..herkes şükret dedi ama insan istiyor...

bende endime teselli olarak sigarayi bırakmayı verdim ne olacak günde 1 tane içerim filan derken içmedim işte hamileyim dedim:)

detaylı ultrason 19.haftada yapılabilir mi?

yoksa 20+ mı olması gerekiyor..ya ben çok karişiğim ne yapacam bilmiyorum

Merhabalar,
Detaylı ultrason 18den itibaren yapılıyor diye biliyorum fakat bebeğin kalp gelişimini 20+ haftadan sonra daha net görebiliyorlarmış, o yüzden benim doktorum da 21. ya da 22. hafta gel dedi.

Merhabalar,
Detaylı ultrason 18den itibaren yapılıyor diye biliyorum fakat bebeğin kalp gelişimini 20+ haftadan sonra daha net görebiliyorlarmış, o yüzden benim doktorum da 21. ya da 22. hafta gel dedi.

günaydın tamam canım benim 22.haftada olurda daha iyi olur..teşekkürler..

Merhabalar,
İkili testi yaptırıp test temiz çıkınca üçlü test yaptırmak istemedim. Hoş, doktora da söylemedim ama üçlü test yapalım deyince istemiyorum diyecektim.Doktorum o sıra biraz korkutarak dörtlü test yaptırdı, bende dörtlü testin çok içeriğini bilmiyordum o zaman yaptırmıştım. Sonra durumun korkuttuğu gibi bişey olmadığını öğrenince doktorumu değiştirdim. İkili testim de dörtlü testim de çok şükür risksiz çıktı ama ben doktordan soğudum. Son gittiğim doktorda ikili test temiz çıktıysa ben üçlü ya da dörtlü test önermiyorum gereksiz yere kafa karıştırıyor, ikili test kötü çıkarsa direkt amniyosentez öneriyorum dedi.

Bu arada bende 20 haftalık hamileyim.

Aynen öyle.. O kadar sabırsızım ki ben doğsun artık demeye başladım

günaydınlar hamişlerrr... umarım herşey yolundadır, ya kızlar benim kanımda iltihap çıktı doktor largopen verdi dahiliye doktoru, kendi doktorumu aradım kullanabilirsin dedi ama prospektüsünde çok gerekli olmadıkça gebelerde kullanılmamalı yazıyor.. aranızda kullanan var mı bir de kanımdaki mikrop antibiyotikten daha fazla zarar verir dimi bebeğime? sizce ne yapmalıyım?

ayyyyy yerim ben onu yaaa çok duygulandım canımmmmbizde okadar hissedelim artık yaaa

hazançok duygulandım ya,ağlayasım geldi çok fena

inşallah bizde hissederiz..sanki iki gündür cansız cansız birşeyler hissediyorum ama kelebek gibi değil o yüzden emin değilim..

Ben boğaz enfeksiyonunda kullandım largopen 1 gr canım hemde 12. haftadaydm bir sorun olmadı hastalık ilerleyince bebeğe daha çok zararı var.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…