- 14 Ekim 2009
- 681
- 80
- 123
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.041
selam kızlar bugün öğlen arası hafif bir kanamam oldu,dr a gittim kalp sesini duydum bebeğimin ama başka bir sıkıntı oluştu,dr bir perdelenmeden bahsetti,anlatırken temkinli davrandı ben dr luk hayatımda hiç karşılaşmadım ama bu perde yüzünden sakat kalma riski var dedi,binde bir olur,bunu sakat olacağı için değil,söylemem gerektiği için söylüyorum dedi,bu durumda olanınız ya da bu durumu duydunuz bir yakınınız var mı?
kendimi pek iyi hissetmiyorum,hafif üzgünüm,dua istiyorum kızımla bana
geçmiş olsun Allah afiyet versin sizede bebişede inşaallah.... başka bi hastaneye daha gidin doktorların dediği bazen tutmayabiliyo tercihen kadın doğum hastanesi olsun onlara gelen vaka sayısı özel hastanelerden daha fazla oluyor çünki
1-2 hafta daha sabır, sonrasında zıplatacak seni tekmeleriyle
Canım ilk kez duydum. Başka bir doktordan daha görüş alsan ? Özellikle bir perinatoloji uzmanı olan doktordan ?[/QUOTE
bir hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim ve bu hafta geçmez artık,hani diyorlar ya ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin diye şuan bu duayı daha net anlıyorum,ben RABBİME sığınıyorum bakalım O ne takdir edecek,,,
selam kızlar bugün öğlen arası hafif bir kanamam oldu,dr a gittim kalp sesini duydum bebeğimin ama başka bir sıkıntı oluştu,dr bir perdelenmeden bahsetti,anlatırken temkinli davrandı ben dr luk hayatımda hiç karşılaşmadım ama bu perde yüzünden sakat kalma riski var dedi,binde bir olur,bunu sakat olacağı için değil,söylemem gerektiği için söylüyorum dedi,bu durumda olanınız ya da bu durumu duydunuz bir yakınınız var mı?
canım merhaba geçmiş olsun ,benim kanamam olmadı ama 14. haftamda doktorum perde olduğunu farketti rahim ikiye ayrılıyor dedi ama 2-3 hafta sonra baktığında perde gözükmedi,başka doktorada gittim oradada gözükmedi,çok dert etmiştim kendime ama doktorun yanılmasıymış,sende kafana takma lütfen inşaallah doktorun yanılıyordur , eğer vaktin ve durumun varsa başka bi doktora daha git
canım ultrasonda mı görülüyor?daha hiç bana altan bakılmadı yani varsa nasıl olacak
ultrasonda bebeğe bakarken rahımın ayrıldığını görmüştü canım ama sonra görülmedi perde 9 ay kalır bebek burda dedi,perde olduğunda erken doğum riski oluyor çünkü..
Allah esirgesin..şükür geçmiş sendeki inşallah diğer arkadaşınkide geçer
Ben boğaz enfeksiyonunda kullandım largopen 1 gr canım hemde 12. haftadaydm bir sorun olmadı hastalık ilerleyince bebeğe daha çok zararı var.geçmiş olsun
günaydınlar hayırlı sabahlarınız olsun kızlarrrr
ben dişim için 2 kutu içtim ikinci kutu yeni bitti hatta mecbura kalınca neyapalım içiyoruz canım doktor verdikten sonra sorun yok bnce
arkadaşların dediği gibi başka bir doktora görünmen faydalı olabilir, içini ferah tutmaya çalış, bebeğin de olumsuz etkilenmesin, inşallah iyidir yerinde miniğin...selam kızlar bugün öğlen arası hafif bir kanamam oldu,dr a gittim kalp sesini duydum bebeğimin ama başka bir sıkıntı oluştu,dr bir perdelenmeden bahsetti,anlatırken temkinli davrandı ben dr luk hayatımda hiç karşılaşmadım ama bu perde yüzünden sakat kalma riski var dedi,binde bir olur,bunu sakat olacağı için değil,söylemem gerektiği için söylüyorum dedi,bu durumda olanınız ya da bu durumu duydunuz bir yakınınız var mı?
kızlar selam nasılsınz? nasıl gidiyor tekmeler benm gibi bi gün hissedip ardından hissetmeyen varmı....
gece olup yatıncaartıyo bende rahatlıyorum:)Durum bendede aynı bazen hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum korkuyorum bişey mi oldu diye
canım merhaba geçmiş olsun ,benim kanamam olmadı ama 14. haftamda doktorum perde olduğunu farketti rahim ikiye ayrılıyor dedi ama 2-3 hafta sonra baktığında perde gözükmedi,başka doktorada gittim oradada gözükmedi,çok dert etmiştim kendime ama doktorun yanılmasıymış,sende kafana takma lütfen inşaallah doktorun yanılıyordur , eğer vaktin ve durumun varsa başka bi doktora daha git
Allah esirgesin..şükür geçmiş sendeki inşallah diğer arkadaşınkide geçer
inşaallah canım ya umarım yanılıyordur..
arkadaşların dediği gibi başka bir doktora görünmen faydalı olabilir, içini ferah tutmaya çalış, bebeğin de olumsuz etkilenmesin, inşallah iyidir yerinde miniğin...
Durum bendede aynı bazen hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum korkuyorum bişey mi oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?