2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ilk kez duydum. Başka bir doktordan daha görüş alsan ? Özellikle bir perinatoloji uzmanı olan doktordan ?

arkadaşlar slmlar sizlere ve minicik bebişlerinize ,
kızlar ya bi kaç gündür bende kasılmalar oluyo,karnıma bi anda giriyor kramp doğrulamayacak kadar kasıyor beni böyle olan varmı aranızda..
özellikle afedersiniz tuvaletten kalktığımda bi daha doğrulmam kramp yüzünden çok zor oluyo bebeğe bi sakıncası olurmu acaba nolurrr yardım

teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun...

canım merhaba geçmiş olsun ,benim kanamam olmadı ama 14. haftamda doktorum perde olduğunu farketti rahim ikiye ayrılıyor dedi ama 2-3 hafta sonra baktığında perde gözükmedi,başka doktorada gittim oradada gözükmedi,çok dert etmiştim kendime ama doktorun yanılmasıymış,sende kafana takma lütfen inşaallah doktorun yanılıyordur , eğer vaktin ve durumun varsa başka bi doktora daha git

canım ultrasonda mı görülüyor?daha hiç bana altan bakılmadı yani varsa nasıl olacak

canım ultrasonda mı görülüyor?daha hiç bana altan bakılmadı yani varsa nasıl olacak

ultrasonda bebeğe bakarken rahımın ayrıldığını görmüştü canım ama sonra görülmedi perde 9 ay kalır bebek burda dedi,perde olduğunda erken doğum riski oluyor çünkü..

ultrasonda bebeğe bakarken rahımın ayrıldığını görmüştü canım ama sonra görülmedi perde 9 ay kalır bebek burda dedi,perde olduğunda erken doğum riski oluyor çünkü..

Allah esirgesin..şükür geçmiş sendeki inşallah diğer arkadaşınkide geçer

04/08/2014 Tahmini Doğum Tarihimiz,
Allah kısmet ederse minnik bir prensesimiz olacak...

Tüm ağustos annelerine ve kendime rahat bir hamilelik dönemi ve hayırla bebeklerimizi kucaklamayı diliyorummm...

günaydınlar hayırlı sabahlarınız olsun kızlarrrr

ben dişim için 2 kutu içtim ikinci kutu yeni bitti hatta mecbura kalınca neyapalım içiyoruz canım doktor verdikten sonra sorun yok bnce

Evet canim dogru soyluyorsun, hem mikroptan daha az zarar verir antibiyotik bebege heralde. Rabbim korusun miniklerimizi

arkadaşların dediği gibi başka bir doktora görünmen faydalı olabilir, içini ferah tutmaya çalış, bebeğin de olumsuz etkilenmesin, inşallah iyidir yerinde miniğin...

canım yaa ilaç gibi geldi,ALLAH razı olsun,bana dr bana gösterdi ama ben başka bir dr a gideceğim,inşaallah birsey olmaz

Allah esirgesin..şükür geçmiş sendeki inşallah diğer arkadaşınkide geçer

inşaallah canım ya umarım yanılıyordur..

arkadaşların dediği gibi başka bir doktora görünmen faydalı olabilir, içini ferah tutmaya çalış, bebeğin de olumsuz etkilenmesin, inşallah iyidir yerinde miniğin...

hepinize teşekkür ederim şuanda en iyi gelen şey duanız kendimi biraz daha rahat hissediyorum,RABBİM hepimize bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin..

selam anneler nasılsınız iyisinizdir umarım...ellerinde uyuşma olan var mı aranızda niye oluyordur acaba?haftaya doktora gitcem ama merak ettim burdada bi sorayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…