2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben de 3 kilo almisim nasil? Dr bi yorum yapmadi..

eee napalim evde bos bos takilioz is de yapmıyoruz gec uyaniyorun ustune ogleden sonra uyuyorum oglen uyumamamissam yemekten sonra uyuyakaliyorum :)

ev hanımı olmak ne kadar güzel. ben sabah 7 de kalkıyorum.işe gitmek için

hamişlerrr günaydın güzel günleriniz,güzel haberleriniz olsun.

günaydın bugün doktor kontrolüm var çok aşırı heycanlıyım ..ben her ultrasonda gördüğümde ağlıyorum bu sefer 1 aydır görmedim önce kısa aralıklarla görmüştüm çok merak ediyorum..inşallah iyidir bebeğim

Aslında doktorumu çok seviyorum. Biraz sağlamcıdır. Ama çoğu yerde bu 2 liden sonra normal çıkarsa yapılmadığını okuyunca dedim keşke hayır deseydim. Gerçi sormadı da. Direkt yazdı. Kanı vermeyebilirdim aslında. Çünkü çok yakın bir arkadaşımın başına gelenleri bildiğim için bu testlerden yaptırmak istemiyordum. Kızcağız 1/770 çok yüksek risk dediği için doktoru 9 ayını bebeğim down sendromlu olacak diye geçirdi. Düşük riski var diye amniyosentez yaptırmadı. Ağladı durdu. Bebek doğdu sağlıklı. Kuzeninin bütün testleri şahane çıkmasına rağmen (2li 3lü 4lü) kız hepsini yaptırdı panikten. Bebeği allah öyle istedi down sendromlu doğdu. Bu testlere inancım yok aslında. Neticede doktor da söylüyor bunlar ihtimal veriyorlar sana.
O ihtimallerden birinin sen olmayacağının garantisi yok.

Bu yüzden harmony falan yaptırmak istemiyorum. 19.haftaya gelmişim bebeğimi de kendimi de strese sokmak istemiyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

İlgine çok teşekkür ederim. Daha önce sorsaydım ve buradaki arkadaşları görseydim 4 lüye daha kolay hayır derdim.

Bak onu çok iyi etmişsin. Sigarayı bırakmak da çok ciddi bir iş, eşimden tahmin ediyorum. Ben bıraktıramadım bir türlü.

ayyyyy yerim ben onu yaaa çok duygulandım canımmmmbizde okadar hissedelim artık yaaa

hazançok duygulandım ya,ağlayasım geldi çok fena

inşallah bizde hissederiz..sanki iki gündür cansız cansız birşeyler hissediyorum ama kelebek gibi değil o yüzden emin değilim..

Kızlar 20.haftaya gelin de görün tekmeleri, kelebek de neymiş

Güzel haberlerle gel inşallah, yaz doktor dönüşü mutlaka

kızlarrrr,
nasıl gidiyor dogum hazırlıkları
neler aldınız neler araştırdınız..

geçen gün bir arkadaşım Philips Avent Wasabi Hızlı Pişirici ve Blender almış
meyve püresi ve yemekleri için
netten baktım hem blender hemde buharda haslayıcı
güzel bişeye benziyor
et balık bile yapan varmış

Özellikleri:

Philips AVENT Kombine Buharlı Pişirici ve Blender ile bebeğiniz içinevde sağlıklı mamalar yapabilirsiniz: önce meyve, sebze, balık veya eti buharda pişirin, ardından hazneyi kaldırın ve ters çevirin; yiyecekleri aktarmanıza gerek yok!

Kolayca hazırlanan besleyici yiyecekler
Buharla pişirin ve karıştırmak içinhazneyi kaldırıp ters çevirin
Kolay su doldurma
Temizlenecek daha az parça
Kompakt tasarım sayesinde kolay saklama

Sütten kesmenin her aşaması içinbebek maması hazırlar
Güçlü karıştırma performansı
Sos ve elle yenen yiyecekler içinuygun

canımmm gözün aydın heyecanını anlıyorum çünkü bende her kontrol günümde ağzım kulaklarımda gidiyorum.Çok heyecanlı oluyorum.Umarım herşey yolundadır güzel haberler alırsın inşallah

günaydınlar hayırlı sabahlarınız olsun kızlarrrr

ben dişim için 2 kutu içtim ikinci kutu yeni bitti hatta mecbura kalınca neyapalım içiyoruz canım doktor verdikten sonra sorun yok bnce

Arkadaslar bu 4 lü test nasil oluyor acaba ... benim yarin 4 lu testim var ama 2li test yapilmadigi icin bu testlerle ilgili hic bir fikrim yok yardimci olursaniz sevinirim

Arkadaslar bu 4 lü test nasil oluyor acaba ... benim yarin 4 lu testim var ama 2li test yapilmadigi icin bu testlerle ilgili hic bir fikrim yok yardimci olursaniz sevinirim

Canım sen normal ultrasona gidiyorsun doktoruna. O bazı ölçümler alıyor. Sonrasında da kolundan kan alıyorlar. 1 Hafta sonra da sonucunu alıyorsun. Sen birşey hissetmiyorsun yani. Kandan 4 değere bakılıyor. Sana ihtimal sonucu veriliyor canım.

ay geldim doktorumuz doğuma girmiş baya bekledik

neyse herşey güzelmiş kesin olarak erkek değişmedi yani

18.haftamdaydım bugün boyu 17cm. kilosu 240 gr.

boyuna şaşırdım 17 mii dedim...suyumuz filan herşey normalmiş..

lekelenmede normal dedi yine,rahimden gelen birşey değilmiş..

magnezyum ilacı verdi..kasık ağrıların için öyle yanı sevindim ayrıntılı içinde 30 nisana gün verdiler

23.haftam oluyor bakalım ondan önce gideriz buradan

kızlar selam nasılsınz? nasıl gidiyor tekmeler benm gibi bi gün hissedip ardından hissetmeyen varmı....

Çok sevindim canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…