- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.001
cnm ben de 3 kilo almisim nasil? Dr bi yorum yapmadi..
eee napalim evde bos bos takilioz is de yapmıyoruz gec uyaniyorun ustune ogleden sonra uyuyorum oglen uyumamamissam yemekten sonra uyuyakaliyorum :)
hamişlerrr günaydın güzel günleriniz,güzel haberleriniz olsun.
Merhabalar,
İkili testi yaptırıp test temiz çıkınca üçlü test yaptırmak istemedim. Hoş, doktora da söylemedim ama üçlü test yapalım deyince istemiyorum diyecektim.Doktorum o sıra biraz korkutarak dörtlü test yaptırdı, bende dörtlü testin çok içeriğini bilmiyordum o zaman yaptırmıştım. Sonra durumun korkuttuğu gibi bişey olmadığını öğrenince doktorumu değiştirdim. İkili testim de dörtlü testim de çok şükür risksiz çıktı ama ben doktordan soğudum. Son gittiğim doktorda ikili test temiz çıktıysa ben üçlü ya da dörtlü test önermiyorum gereksiz yere kafa karıştırıyor, ikili test kötü çıkarsa direkt amniyosentez öneriyorum dedi.
Bu arada bende 20 haftalık hamileyim.
ev hanımı olmak ne kadar güzel. ben sabah 7 de kalkıyorum.işe gitmek için
Aynen öyle.. O kadar sabırsızım ki ben doğsun artık demeye başladım
benim mide bulantım olmadı,uyku halim akşamları sadece erken uyumaya aliştım..kısacası hiçbir belirti yoktu
hep midem bulansın istedim kuzenimde hamile kız bulantıdan baygın yattı..herkes şükret dedi ama insan istiyor...
bende endime teselli olarak sigarayi bırakmayı verdim ne olacak günde 1 tane içerim filan derken içmedim işte hamileyim dedim:)
ayyyyy yerim ben onu yaaa çok duygulandım canımmmmbizde okadar hissedelim artık yaaa
hazançok duygulandım ya,ağlayasım geldi çok fena
inşallah bizde hissederiz..sanki iki gündür cansız cansız birşeyler hissediyorum ama kelebek gibi değil o yüzden emin değilim..
günaydın bugün doktor kontrolüm var çok aşırı heycanlıyım ..ben her ultrasonda gördüğümde ağlıyorum bu sefer 1 aydır görmedim önce kısa aralıklarla görmüştüm çok merak ediyorum..inşallah iyidir bebeğim
günaydın bugün doktor kontrolüm var çok aşırı heycanlıyım ..ben her ultrasonda gördüğümde ağlıyorum bu sefer 1 aydır görmedim önce kısa aralıklarla görmüştüm çok merak ediyorum..inşallah iyidir bebeğim
bakalım canım :)) hayırlısı biraz ara verdikten sonra olabilir tabi :))
Aycaaaa merhaba listeye benim bebişin cinsiyetini erkek diye ekleyebilir misin acaba
günaydınlar hamişlerrr... umarım herşey yolundadır, ya kızlar benim kanımda iltihap çıktı doktor largopen verdi dahiliye doktoru, kendi doktorumu aradım kullanabilirsin dedi ama prospektüsünde çok gerekli olmadıkça gebelerde kullanılmamalı yazıyor.. aranızda kullanan var mı bir de kanımdaki mikrop antibiyotikten daha fazla zarar verir dimi bebeğime? sizce ne yapmalıyım?
Arkadaslar bu 4 lü test nasil oluyor acaba ... benim yarin 4 lu testim var ama 2li test yapilmadigi icin bu testlerle ilgili hic bir fikrim yokyardimci olursaniz sevinirim
ay geldim doktorumuz doğuma girmiş baya bekledik
neyse herşey güzelmiş kesin olarak erkek değişmedi yani
18.haftamdaydım bugün boyu 17cm. kilosu 240 gr.
boyuna şaşırdım 17 mii dedim...suyumuz filan herşey normalmiş..
lekelenmede normal dedi yine,rahimden gelen birşey değilmiş..
magnezyum ilacı verdi..kasık ağrıların için öyle yanı sevindim ayrıntılı içinde 30 nisana gün verdiler
23.haftam oluyor bakalım ondan önce gideriz buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?