- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.081
günaydınnn anneler
gün geçtiçe artık agırlaşıyorum, nefes bile fark ediıyor
çokmu erken başladı ne bilmiyotum ama
merdiven çıkıop sobnra 10 dk kendime gelemiyorum
ateş basmalar v.s hepsi arttı
sizlerde durum ne?
daha şimiden böylesyse sıcaklarda ne yapıcaz bilmiyotum
ilk zamanlarda bu kadar yoktu gün geçtikçe
uykuya olan eğilimim artıyo
erken yatmaya başladıgım halde yinede sabah kalktıgımda zorlantyorum
günün bu saatlerinde o kadr uyku basıyor ki
gece beşik sallamışım sanki
sağlıklı günlerde kullanın inşallahgünaydın kızlar,
Limango THE BABASLING/BABY POLAR GEAR/GOLDBUG indiriminde. dün biraz araştırma yaparak babasling sipariş ettim, bir de alt açma minderini uygun gördüm, çanta da oluyor. ilgileniyorsanız bi bakın derim.
renk renk seçenekleri var.
Eki Görüntüle 1039582
piştt balım sobeee
sağlıklı günlerde kullanın inşallah
ayy ben bunlara çok özeniyorum ama bebiş içinde fazla barınamaz heralde. içinde topak topak kalıyo ayakları
Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ben bu ara kararsızım ayrıntılı ultrasona 20. hafta içindemi gitsem yoksa 21. haftada mı 20. haftada ilaçlarımda bitiyor.Amann ne yapsam bilemiyorum 20+4 günlük oluyor ilaçların bittiğin de cuma gününe geliyor.Pazarteside 21 haftalık oluyor sizce bekleyim mi?
hehehe balım ateş tablonu gördüm sabah, bende takipteyim seni
derecen iyi giidiyo gibi geldi bana
hahaha, çok teşekkürler :) yok canım 2 yasına kadar kullanan kullanıyor valla. nette kullanan kişilerinin yazılarını okudum, blog ve forumlarda. çook rahat barınıyor bebecikler hem de. bele daha az yük biniyor hem de bebek daha huzurlu oluyormuş anne karnında gibi pozisyonda da durabildiğinden. Dr.lar erkek bebekler için klasik kanguruları da artık önermiyormuş.
hahaha, çok teşekkürler :) yok canım 2 yasına kadar kullanan kullanıyor valla. nette kullanan kişilerinin yazılarını okudum, blog ve forumlarda. çook rahat barınıyor bebecikler hem de. bele daha az yük biniyor hem de bebek daha huzurlu oluyormuş anne karnında gibi pozisyonda da durabildiğinden. Dr.lar erkek bebekler için klasik kanguruları da artık önermiyormuş.
Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ben bu ara kararsızım ayrıntılı ultrasona 20. hafta içindemi gitsem yoksa 21. haftada mı 20. haftada ilaçlarımda bitiyor.Amann ne yapsam bilemiyorum 20+4 günlük oluyor ilaçların bittiğin de cuma gününe geliyor.Pazarteside 21 haftalık oluyor sizce bekleyim mi?
oyy amanın amanınnhee takip et beni dualarını bekliyom balımın
sana seni seviyom leyn
canım neden önermiyorlarmış bilgin var mı?
bende kanguru istiyordum ama benim bebişte erkek..
ben en çokta taşıması çok rahat göründüğü için istiyorum. yani bebiş 3-5 aylıkken arabasını kullanmak hiç işime gelmiyo açıkçası.
bi markete felan giderken bununla taşımak daha kolay gibi geldi.
eğer sıkıntı olmuyorsa bende edinmek çok istiyorum.
evet klasik kanguru ve örümcekleri erkek bebeklere önermiyorlar. onu zaten almayı hiç düşünmüyordum.
dualarımdasın canımm. inşallah sende bu telaşları yaşayacaksın.
bende seni seviyorum
canım doktorun sorun yok dediyse yoktur kafana takma çok fazla.AMa içini rahatlatmak adına istersen başka bir doktora daha görünSağol canim biraz gec gördüm kusura bakma :) Bugün doktora gittik bizim kafamızi karistirdi ya bebegin esinde bosluk var kanama olsaydi ons yorardik AMA Yok o yuzden herşey yolunda dedi bu ne demek acaba sorun yok dedi ama bizim kafamız cok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?