2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de öyle gece yattık nefes alamıyorum yastığı yükselttim yine yok eşim de daha çok erken degil mi diyor bazen okulda derse gidene kadar 5 dakika geçiyor ders anlatırken soluk soluğa kalıyorum ter basıyor

Aynen bende.. Hiç belirti yaşamamış olan ben bu aralar öyle halsizim ki.. Çok hızlı büyüme aşamasına geçtikçe onlar bizi yoruyorlar sanırım :) Magnezyum kullanıyorsan o da yapar, yatarken içmekte fayda var. Şaka gibi ya zaten 5. aylara filan geldik, ne kaldı :)

Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ben bu ara kararsızım ayrıntılı ultrasona 20. hafta içindemi gitsem yoksa 21. haftada mı 20. haftada ilaçlarımda bitiyor.Amann ne yapsam bilemiyorum 20+4 günlük oluyor ilaçların bittiğin de cuma gününe geliyor.Pazarteside 21 haftalık oluyor sizce bekleyim mi?

sağlıklı günlerde kullanın inşallah
ayy ben bunlara çok özeniyorum ama bebiş içinde fazla barınamaz heralde. içinde topak topak kalıyo ayakları

sağlıklı günlerde kullanın inşallah
ayy ben bunlara çok özeniyorum ama bebiş içinde fazla barınamaz heralde. içinde topak topak kalıyo ayakları

hahaha, çok teşekkürler :) yok canım 2 yasına kadar kullanan kullanıyor valla. nette kullanan kişilerinin yazılarını okudum, blog ve forumlarda. çook rahat barınıyor bebecikler hem de. bele daha az yük biniyor hem de bebek daha huzurlu oluyormuş anne karnında gibi pozisyonda da durabildiğinden. Dr.lar erkek bebekler için klasik kanguruları da artık önermiyormuş.

20+4 bence çok uygun canım
bana da ayrıntılı için doktor randevu verdiğinde hesapladım tam 20+3 oluyorum

canım neden önermiyorlarmış bilgin var mı?

bende kanguru istiyordum ama benim bebişte erkek..

ben en çokta taşıması çok rahat göründüğü için istiyorum. yani bebiş 3-5 aylıkken arabasını kullanmak hiç işime gelmiyo açıkçası.
bi markete felan giderken bununla taşımak daha kolay gibi geldi.
eğer sıkıntı olmuyorsa bende edinmek çok istiyorum.
evet klasik kanguru ve örümcekleri erkek bebeklere önermiyorlar. onu zaten almayı hiç düşünmüyordum.

Günaydın canım, 20-21.haftaların ikisinde de baktırabilirsin. Ben bu cumartesi gideceğim, 21+4 olacak benimki

Bnde bu aralar 12 de uyuyorum sabah 7 8 gibi ayaktayim dahada uyuyamiyorum ki bn biraksalar 11 e kadar yatan biriydim herhangi bir sorunum yok cok sukur tek taktigim istahim cok fena 19+2 yim bugun ve 5 kilo aldim bile enbastan beri cok acik istahim dikkat de etmeye calsiyorum ama aliyorum oglumda aldum ama sadece karin vardu bunda bu yayildim sormayin got gobek gogus tam 3g oldum :)) sifir bedendm incecik belim vardi simduden aynaya bakasim gelmiyo off yaa daha asil kilo alunack gunler onumuzde

canım neden önermiyorlarmış bilgin var mı?

bende kanguru istiyordum ama benim bebişte erkek..

bebişlerin sadece dik durabildiği kangurularda pipisi sürekli sert tabana temas ediyor, yürüdükçe hareketle zıplayarak da pipi ve testiste rahatszlik yaratabilir diye. bir de bu babaslinglerde her pozisyona sokabiliyosun.

ilk aylarda şahane diyorlar, bakalim valla dediğin gibi market gibi yerlere koca araba cıkartmaktansa...nette biraz araştır, fiyat açısından 99.90 TL.den uygunu yok gibi.

canım doktorun sorun yok dediyse yoktur kafana takma çok fazla.AMa içini rahatlatmak adına istersen başka bir doktora daha görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…