- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.101
canım doktorun sorun yok dediyse yoktur kafana takma çok fazla.AMa içini rahatlatmak adına istersen başka bir doktora daha görün
Aslında normalde bu doktora gitmiyorum. Dün kötü bi rüya gördüm onun etkisiyle eve yakın diye gitmek istedim o da böyle bişey dedi. Madem kötü bişey değil ne diye söyleyip kafamızı karıştırıyorsa. Kendi doktoruma haftaya perşembe gideceğim anca o zaman rahatlarım herhalde:26:
Aranızda bana söyleneni duyan yada bilen varsa yazarsa çok sevinirim arkadaşlar. Bebeğin eşinde boşluklar var dedi doktor bu ne demek
Merhaba kızlar dün aşkam sol kolumda uyuşma ve ağrı vardı hiç bişey alamadım elime sizce bu normal midir bu haftalarda?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmmm anladım canım sen kendi doktoruna görünmede panik olma ben ilk kez duyuyorum böyle birşeyi.Sakin ol hiç bir şey olmaz bence içini ferah tut
Merhaba güzeller güzeli anneler. Nasılsınız bakalım_? Uzun zamandır yoktum özledim sizleri :)
hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın? cinsiyet öğrenmiş miydin sen tabloda göremedim seni?
Öğrendim canım kızım olucakmış nasipse :))) Tabloda olmamam normal dediğim gibi bayadır yoktum. Ekletemedim kendimi bir türlü :))))))))))
Öğrendim canım kızım olucakmış nasipse :))) Tabloda olmamam normal dediğim gibi bayadır yoktum. Ekletemedim kendimi bir türlü :))))))))))
Gözün aydın canım :) Ayça'ya mesaj filan at bilgilerini ki eklesin seni, yoksa görmez ki :)
Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin...
öffffffffff kızlar yaaaaaa ben artık delirmek üzereyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ya 7 Nisan gelmek bilmiyor birtürlü zaman hiç geçmiyor????
yok canım yok geçmiyor işteOyy kıyamam canım ya. Geçer zaman takma bu kadar kafana canım. :)
yok canım yok geçmiyor iştesürekli uyumak istiyorum zaman çabuk geçse de hemen 7 nisan gelse diye iyice psikopata bağladım
:))))))) Gerçi bende ayın 8 ini bekliyorum :) bebeğimi görücem diye geçmiyorda işte seni kandırırken kendimide kandırırım belkim dedim:44:
öffffffffff kızlar yaaaaaa ben artık delirmek üzereyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ya 7 Nisan gelmek bilmiyor birtürlü zaman hiç geçmiyor????
birbirimizi kandırmayalım boşver gel dürüst olup beraber ağlayalım arkadaşımsen cinsiyeti öğrendin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?