2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende aynı durumdayım canım şişmelerimde başladı yavaştan havalr ısındıkça benim ayaklar bomba gibi haziran temmuzda düşünemiyorum kendimi

Arkadaşlar,Memorial Hastanesinin ücretsiz doğuma hazırlık kursları var.Eşli de katılınıyo.ara ara tekrerlanıyo bu kurslar.Ben kaydoldum.Tavsiye ederim :)

Arkadaşlar birşey sorcam ama dalga gecmeyin:) balık bayatsa süt ürünleri zararlı derler ya ben akşam balığa gitcem ve yazı erken getirdim hazır dondurma yedim akşama etkisi kalır mı sizce??? Normalde olsa stres yapmam da hamilelik insanı çok vesveseli ediyor...

Son düzenleme:
yok canım yok geçmiyor iştesürekli uyumak istiyorum zaman çabuk geçse de hemen 7 nisan gelse diye iyice psikopata bağladım

kuzum senin bebiş kız olsa gerek yada ben öyle tahmin eediyorum kız kendını gostermezmişya kontrolde gösterir inşallah.

yok canım hiçbir şey olmaz, hele ki dondurmadan. Gönlünü ferah tut

biliyorum o duyguyu psikopata bağlamışsındır iyice çok dayanamıyorsan git başka bir doktora öğreniver canımm

aklımdan geçmiyor değil başka bir doktora gidip hemen öğrenmek.İçimden bir ses sabret şurda ne kaldı 7 Nisana diyor,başka bir ses manyakmısın kızımmm bukadar beklenirmi kalk git işte başka bi doktora öğren Allah Allah deli mi ne diyor? hangisini dinlesem???

kuzum senin bebiş kız olsa gerek yada ben öyle tahmin eediyorum kız kendını gostermezmişya kontrolde gösterir inşallah.
yok tatlım göstermediğinden değil.Ben en son doktor kontrolüme gittiğimde 13.haftaya yeni girmiştim 2 li test için gittim ve doktorum henüz çok erken cinsiyeti söylemem dedi.Ve 7 Nisan a randevu verdi ben aslında gitsem öğrenirim şimdi ama randevu günümü bekliyorum

15+ kaçsın şuan?

slm kızlar ...
1-2 yıl önce beyin mr ı çektirmiştim ve beynimde rathe kleft kisti olduğunu öğrandim ve ara ara 6 aya bir çektiriyorduk ,en son bir yıl önce çektirdim,sadece kontrol amaçlı bakıyordu doktor,sonra bidaha çektirmedim şimdide hamile olduğum için bugün gidip bi öğrenmek istedim zararı olup olmadığını ve sezaryan doğum olabileceğimi söyledi doktor bende bugünden sezaryan doğuma alıştırıyorum kendimi zorunlu olarak...

geçmiş olsun canım, nedir o kist ilk kez duyuyorum

15+4 herhalde dimi?? 16. haftanı daha tamamlamadın... bende 15+5 idim doktora gittiğimde öğrendim..:))) sende öğrenebilirsin aslında... doktor seni bayağı geç çağırmış

vallaha canım bu hesaplar benim kafamı karıştırıyor:))))evet doktorum 3 lü test yapacak sanırım 7 nisanda oyüzden hem haftamı doldurmamı hem de bebişin cinsiyetinde yanılma payı bırakmamak için sanırım biraz geç bir tarihe verdi.Aile hekimliinde bakıyorlarmı acaba ultrason cihazı varmıdır ki?:))

yok canım orda sadece kalp atışlarını dinleyebiliyorlar.. o heyecanda harika bişey dayan dayanabildiğin kadar) olmadı çok stres yaparsan git öğren..

yok canım orda sadece kalp atışlarını dinleyebiliyorlar.. o heyecanda harika bişey dayan dayanabildiğin kadar) olmadı çok stres yaparsan git öğren..

hmm anladım canım.Bakalım dayanmaya çalışacağım ama dayanamazsam erkek giderim kontrolüme doktorun kovacak hali yokya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…