- 4 Aralık 2013
- 879
- 164
- 123
- 35
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.121
gün geçtiçe artık agırlaşıyorum, nefes bile fark ediıyor
çokmu erken başladı ne bilmiyotum ama
merdiven çıkıop sobnra 10 dk kendime gelemiyorum
ateş basmalar v.s hepsi arttı
sizlerde durum ne?
daha şimiden böylesyse sıcaklarda ne yapıcaz bilmiyotum
aaa super biseymis imkanim olsa katilirdim ama esim gelmez di :)Arkadaşlar,Memorial Hastanesinin ücretsiz doğuma hazırlık kursları var.Eşli de katılınıyo.ara ara tekrerlanıyo bu kurslar.Ben kaydoldum.Tavsiye ederim :)
aynen bende aynı durumdayım canım şişmelerimde başladı yavaştan havalr ısındıkça benim ayaklar bomba gibi haziran temmuzda düşünemiyorum kendimi
yok canım yok geçmiyor iştesürekli uyumak istiyorum zaman çabuk geçse de hemen 7 nisan gelse diye iyice psikopata bağladım
Arkadaşlar birşey sorcam ama dalga gecmeyin:) balık bayatsa süt ürünleri zararlı derler ya ben akşam balığa gitcem ve yazı erken getirdim hazır dondurma yedim akşama etkisi kalır mı sizce??? Normalde olsa stres yapmam da hamilelik insanı çok vesveseli ediyor...
gece olup yatıncaartıyo bende rahatlıyorum:)
biliyorum o duyguyu psikopata bağlamışsındır iyiceçok dayanamıyorsan git başka bir doktora öğreniver canımm
Canım ben 12 haftalıkken öğrendim. Kızım biraz edepsiz çıktıdaD her gittiğimde açtı gösterdi :) inşallah sende öğrenirsin bir an önce
bende de var aynı sorun neyseki yalnız değiliz
yok tatlım göstermediğinden değil.Ben en son doktor kontrolüme gittiğimde 13.haftaya yeni girmiştim 2 li test için gittim ve doktorum henüz çok erken cinsiyeti söylemem dedi.Ve 7 Nisan a randevu verdi ben aslında gitsem öğrenirim şimdi ama randevu günümü bekliyorumkuzum senin bebiş kız olsa gerek yada ben öyle tahmin eediyorumkız kendını gostermezmişya kontrolde gösterir inşallah.
aklımdan geçmiyor değil başka bir doktora gidip hemen öğrenmek.İçimden bir ses sabret şurda ne kaldı 7 Nisana diyor,başka bir ses manyakmısın kızımmm bukadar beklenirmi kalk git işte başka bi doktora öğren Allah Allah deli mi ne diyor? hangisini dinlesem???
slm kızlar ...
1-2 yıl önce beyin mr ı çektirmiştim ve beynimde rathe kleft kisti olduğunu öğrandim ve ara ara 6 aya bir çektiriyorduk ,en son bir yıl önce çektirdim,sadece kontrol amaçlı bakıyordu doktor,sonra bidaha çektirmedim şimdide hamile olduğum için bugün gidip bi öğrenmek istedim zararı olup olmadığını ve sezaryan doğum olabileceğimi söyledi doktor bende bugünden sezaryan doğuma alıştırıyorum kendimi zorunlu olarak...
16+4 üm canım
15+4 herhalde dimi?? 16. haftanı daha tamamlamadın... bende 15+5 idim doktora gittiğimde öğrendim..:))) sende öğrenebilirsin aslında... doktor seni bayağı geç çağırmış
vallaha canım bu hesaplar benim kafamı karıştırıyor:))))evet doktorum 3 lü test yapacak sanırım 7 nisanda oyüzden hem haftamı doldurmamı hem de bebişin cinsiyetinde yanılma payı bırakmamak için sanırım biraz geç bir tarihe verdi.Aile hekimliinde bakıyorlarmı acaba ultrason cihazı varmıdır ki?:))
yok canım orda sadece kalp atışlarını dinleyebiliyorlar.. o heyecanda harika bişey dayan dayanabildiğin kadar) olmadı çok stres yaparsan git öğren..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?