- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.141
slm kızlar ...
1-2 yıl önce beyin mr ı çektirmiştim ve beynimde rathe kleft kisti olduğunu öğrandim ve ara ara 6 aya bir çektiriyorduk ,en son bir yıl önce çektirdim,sadece kontrol amaçlı bakıyordu doktor,sonra bidaha çektirmedim şimdide hamile olduğum için bugün gidip bi öğrenmek istedim zararı olup olmadığını ve sezaryan doğum olabileceğimi söyledi doktor bende bugünden sezaryan doğuma alıştırıyorum kendimi zorunlu olarak...
hmm anladım canım.Bakalım dayanmaya çalışacağım ama dayanamazsam erkek giderim kontrolüme doktorun kovacak hali yokya:)))
geçmiş olsun canım, nedir o kist ilk kez duyuyorum
Canım bende zorunlu sezeryan olucam ama bende miyondan dolayı olucak. Hemde iki defa ilkinde bebeğim için ikincisi miyon küçüldükten hemen sonra miyon için olucam
sanada geçmiş olsun canım.
doktor öyle deyınce bi tuhaf oldum doğum şeklide belli olunca ..
ayrı bi sabırsızlık war nasıl olacak acaba....?
genel anestezi istemiyorum ama bakalım artık sen nasıl istiyorsun...
canlarım bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. bugün öylesine bebişimi görmek için doktora gittim ama kendi doktoruma değil devlete gittim neyse bakıyoduk bebişe sonra dedi ki ağrı var mı birz kasık ağrısı var dedim akıntı var mı dedi var dedim ama normal beyaz bi akıntı var sonra bana dediki idrar iltihaplanması var dedi bir sürü test verdi laboratuvara yönlendirdi yaptır bunları dedi bide 2 tane de ilaç verdi... anlamadım yani benm bi problemim yoktu daha 5 gün önce kendi doktoruma gittim bi sorun yok herşey normal demişti şimdi bu kafamı karıştırdı ilaçları kullanayım mı bilemedim bide verdiği testleri de yaptırmadım bi akıl verin bana :18::18::18::18::18:
yazın gebelik nasıl gider acaba:44:
Valla ben genel anestezi istiyorum. Diğer türlü korkarım ben ya. Ayrıca sana da geçmiş olsun canım. Biz canımızı sıkmayalım. Normalde doğumum 26 ağustosa denk geliyor ama doktorum 11 ağustos gibi sezeryanın olucak bir aksilik olmazsa dedi. Miyondan dolayı ben zaman dolduramıcam.
Cnm bende sordum ama kimse yazmamıştı cvp şuan sağ elimde ve kolumda var dün soldaydı nedenini bilmiyorum bilen varsa diye bekliyorum kontrolüm 3 hafta sonra ancak o zaman gidebilirim ben dr.a gidince burdan bilgilendir olurmu bizide..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canlarım bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. bugün öylesine bebişimi görmek için doktora gittim ama kendi doktoruma değil devlete gittim neyse bakıyoduk bebişe sonra dedi ki ağrı var mı birz kasık ağrısı var dedim akıntı var mı dedi var dedim ama normal beyaz bi akıntı var sonra bana dediki idrar iltihaplanması var dedi bir sürü test verdi laboratuvara yönlendirdi yaptır bunları dedi bide 2 tane de ilaç verdi... anlamadım yani benm bi problemim yoktu daha 5 gün önce kendi doktoruma gittim bi sorun yok herşey normal demişti şimdi bu kafamı karıştırdı ilaçları kullanayım mı bilemedim bide verdiği testleri de yaptırmadım bi akıl verin bana :18::18::18::18::18:
Canım verdiği ilaç iltihaplanma için mi_? Eğer kendi doktorunun numarası varsa arayıp sor canım.
Valla ben genel anestezi istiyorum. Diğer türlü korkarım ben ya. Ayrıca sana da geçmiş olsun canım. Biz canımızı sıkmayalım. Normalde doğumum 26 ağustosa denk geliyor ama doktorum 11 ağustos gibi sezeryanın olucak bir aksilik olmazsa dedi. Miyondan dolayı ben zaman dolduramıcam.
bende doğar doğmaz görmek ıstediğim için bi cesaret öyle yaptrım diyorum ama o an kı durum ne gosterıcek bilmiyorum çok heyecanlıyım..
bakalım bızım bebiş gününü dolduracakmı ,??
neden erken aldırıyor ne sakıncası varmışki beklemenin
evet iltihaplanma için..kendi doktoru yanma olmadıktan sonra bi problem olmaz dedi ve akıntı da normalmiş tabi kokusuz olanı.. malesef numarasını almadım henüz salaklık bende işte ne diye gidiyosam başka doktora kafamın karıştığıyla kkaldım
tahlilini yaptır ciddi anlamda bir enjeksiyon yoksa içme bence.. benim doktorum hafif enfeksiyonlarda bol bol su iç diyor ama ilaç gerektirecek kadar şiddetliyse bilemem
yok tatlım göstermediğinden değil.Ben en son doktor kontrolüme gittiğimde 13.haftaya yeni girmiştim 2 li test için gittim ve doktorum henüz çok erken cinsiyeti söylemem dedi.Ve 7 Nisan a randevu verdi ben aslında gitsem öğrenirim şimdi ama randevu günümü bekliyorum
Canım tahlillerini yaptır ondan sonra duruma göre kullan. Durduk yere de ilaç kullanılmaz ki. Yanman yoksa kaşıntı yoksa ve tahlil yaptırmadıysan iltihapı nasıl anladılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?