2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım beyaz kokusuz olan akıntı normal. Bu bende de oluyor. İltihap yada enfeksiyon olması için kaşıntı yada yanma falan olması gerek. Sen yaptır tahlillerini için rahat etsin.

çok şükür canım Allah beterinden korusun, sen ihmal etme, sürekli kontrol altında ol

hamdolsun canım biz iyiyiz.... doktor kontrolümüzü bekliyoruz.... var mı sizlerde bi hazırlık vs bizde kıpırtı bile yok bebeğe hazırlık adına..........

Bizde de henüz yok canım ya. 2 ay sonra başlıcaz hazırlıklara. Doktor kontrolünü her anne gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum :) Gerçi geçen sefer eşim ve doktorum beraber izlediler kızımı. Ben bir dakika anca gördüm. Sinema izler gibi keyifle izlediler ya.

canım ben balığı akşamları yapıyorum,

öğlen yemeklerinde yogurt yiyorum şimdiye kadar birşey olmadı..ayrıca balık neden bayat olsun?

birşey olmaz Allahın ıznıyle dondurmadan

Herkese merhabalar çok heyecanliyim kızıma bir sürü cici aldım mothercare dan Rabbim umarım sağlıkla giymesini de nasip eder hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım yavrularimizi

Merhaba kızlar dün aşımı yaptırdım cok agrırıyor kollum tansiyonuma bakıldı düşük cıktı aptal gibiyim halsizim cok yorgunum
Bir yandan başım catlıyor kac günlerdir giremedim şuan baya agrım var ellim kollum tutmuyor nisanın 5 de ayrıntılı ultrasona giricez sonra 2 ci aşı icin 29 nisana gün verildi

Aman dikkat edin yediklerinize ben dun kahvaltida yumurta yedim heryerim alerji oldu acile gittik tansiyonum 9/4 hemen igne yaptilar halen sersem gibiyim konusulanlari anlamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vala hiç hatırlamıyorum kaç kez aşı oldum :):) banada ebe gün veriyor gidiyorum benim ebemde çok ilgili.
ayy gerçekten bi öğrenseydim bir mağazaya gidiyorum hiç bişeye bakamıyorum cinsiyet belli olmayınca erkek olursa bende bişiler alıcam inş.kızsa ablasınınkileri giysin daha ablsından hiç giydirmediklerim bile var .
ben doğumevine gidiyorum mecburen daha önce özele gidiyordum eşim işten ayrıldı o yüzden doğumevine gidiyorum ama memnun oldum bi ultrasonda resim vermediler detaylıda verirler inş. para verecekmiyim bilmiyorum detaylı için ama parasız galiba.20 haftalıkken başlanıyor bildiğim kadarıyla

ne ilacı kullanıyorsun vitaminse vb ise bitmesinde bişi olmaz .bende 22 haftalıkken gireceğim

Selam kizlar benimde kizim olucak ekleyebilirsiniz.kesin kiz isallah yani Doktor oyle dedi ama icimde korku var :) kiz diye isim bile koyduk umarim son anda erkek demez ayin 6sinda kontrol var.hareketlerini hissetmiyorum henuz yani sanki gidiklama gibi oliyor ama net degil nezaman hissediceeemmmm ya gobekte azicik var.umarim iyidir kuzum endiseleniyorum.

kızlar ben konuya cevap veremiyorum öğleden beri yzıyorum yazıyorum gönder deyince donup kalıo bu gelecekmi bakalım.......

Hayirli olsun canim kizin, konu sahibi aycaya ozel mesaj atarsan ekler cinsiyetini. Hareketlerini ben tam 20. Haftaya girdigim gun net hissettim canim biraz sabirli olmak gerekiyor ben de surekli bekliyordum da anca o zaman hissedebiildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…