- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.161
ama benim bilsdiğim akıntı oluyo hamileliklerde benmki de rahatsız edecek kadar değil beyz bi akıntı. yani hiç bişey yapmadan direkt iltihap var hemen ilaçca başla demesi korkuttu beni.. yarın gidip de yaptırayım bari içim rahat etsin
anneler merhaba nasılsınz?
hamdolsun canım biz iyiyiz.... doktor kontrolümüzü bekliyoruz.... var mı sizlerde bi hazırlık vs bizde kıpırtı bile yok bebeğe hazırlık adına..........Merhaba hoşgeldin canım, nasılsın_?
hormonlarımın düzensizliğinden anne karnında oluşmuş bi kist canım sadece takip altında oluyo büyüyormu diye çok şükür büyüme hiç olmadı,
eğer görme problemi yaşarsam bi operasyon yapacaklar..
hamdolsun canım biz iyiyiz.... doktor kontrolümüzü bekliyoruz.... var mı sizlerde bi hazırlık vs bizde kıpırtı bile yok bebeğe hazırlık adına..........
yok canım hiçbir şey olmaz, hele ki dondurmadan. Gönlünü ferah tut
Arkadaşlar birşey sorcam ama dalga gecmeyin:) balık bayatsa süt ürünleri zararlı derler ya ben akşam balığa gitcem ve yazı erken getirdim hazır dondurma yedim akşama etkisi kalır mı sizce??? Normalde olsa stres yapmam da hamilelik insanı çok vesveseli ediyor...
ben nezman vurulurum vs hic bilmiyrdum saglik ocagindaki hemsirem sagolsun cok ilgili.bidaha nisanda vuracagim dedi.kac kere vuruluyruz acaba? Bziede doktor hep %90 kiz dedi ama kesin konusmuyor az elimizw para gectikce biseylee alayim diyorum ama adam net bisey diyemiyr.kiz ama ayrintiliyi bekle diyr iyice agirlasacagim o olacak;( insan bi ogrense ona gore ufak tefek alacak orecek..ama bastan beri hep kiz dwdiginden artik kendimi kiza gore ayarladim umarim supriz olmaz..hos herturlu basimizin taci mucizemiz onlar ama olsun) ayrintiliya nezman gidiliyr canim20.haftami ?? Bide nerede ve kac tl ye yaptiracaksin aacaba??
Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ben bu ara kararsızım ayrıntılı ultrasona 20. hafta içindemi gitsem yoksa 21. haftada mı 20. haftada ilaçlarımda bitiyor.Amann ne yapsam bilemiyorum 20+4 günlük oluyor ilaçların bittiğin de cuma gününe geliyor.Pazarteside 21 haftalık oluyor sizce bekleyim mi?
Miyon büyük canım ondan bekleyemezlermiş. Tam çıkış yolunda ondan.
Hayirli olsun canim kizin, konu sahibi aycaya ozel mesaj atarsan ekler cinsiyetini. Hareketlerini ben tam 20. Haftaya girdigim gun net hissettim canim biraz sabirli olmak gerekiyorSelam kizlar benimde kizim olucak ekleyebilirsiniz.kesin kiz isallah yani Doktor oyle dedi ama icimde korku var :) kiz diye isim bile koyduk umarim son anda erkek demez ayin 6sinda kontrol var.hareketlerini hissetmiyorum henuz yani sanki gidiklama gibi oliyor ama net degil nezaman hissediceeemmmm yagobekte azicik var.umarim iyidir kuzum endiseleniyorum.
kızlar ben konuya cevap veremiyorum öğleden beri yzıyorum yazıyorum gönder deyince donup kalıo bu gelecekmi bakalım.......
ne kovacak canım o kadar beklediğine şükretsin)
Kızlarr sonunda öğrendik bir erkek de bendennn:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?