2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba ben dun detayliya girdim 20 hFta 6 gunlukdu bebegim.bebegin gelisimini son adet dongusune gore hesap ediyor ultrason.benim adet tarihine gore 20 hafya 6 gun, gelisimi ise 20 hafta 3,20 hafta 5 gun araliginda cikti.15 ila 20 dakika arasi suruyor, bastan asagi tum kemik organ herseyine bakiyorlar. 1 haftada bekleyebilirsiniz su andada gidebilirsiniz

günaydınlar kanguru anneler :) keseciklerdeki yavrucuklar nasıllar artık tekmelerde başladı kendilerini hatırlatıp duruyorlar ben artık kendimi iyiden iyiye kanguru gb görmeye başladım biri iç kesede biri kucakta kendini taşıtıp duruyor :) kaç gündür sol tarafım baştan ayağa kemiklerim sızlıyor doktoruma söyledim kalciyum yazsın die kan testi yapalım öyle yazayım dd test sonucu 3 gün bulacak çıkmas bnm doktora gidip test sonucunu almam 10 günü bulacak ki ben 1 birgün bile dayanamayacağım eczaneye gttm bitkisel hamileler için kalciyum istedim istiridye kabugundan yapılmış vardı 1 kutu aldım 2 gündür içiyorum dünya varmış ne kramp ne ağrı allahım çok mu zor bir calsiyum yazmak ya normalde sağlıklı insanlar bile içiyor ken hamilelerin eksik olması normal ya test ücretini almak için özel hastaneler insana eziyet çektiriyor.
bu arada bursadaki arkadaşlar kısmetse gelecek haftadan itibaren ben kontrollerime bursadan devam edeceğim oradada doğumumu yapacağım önerebileceğiniz çok uçuk olmayan güvenebileceğim kaliteli bir hastane varmı.

Canımmm bugün dayanamadım başka bir doktora gittim 4 boyutlu ve renkli ultrason cihazı vardı bebişim erkekmişşşş:)))) sonunda öğrendimmm

ohhh çok şükür ben bile merak etmeye başladım senin bebikin cinsiyetini :)yakışıklı oğluşun hayırlı olsun canım, sen hangi hastaneye gitti öğrenmek için hem 4 boyutlu renkli vs banada hiç tam net demiyor kimse 100%100 kızın olak diye bacakları kapalı bişey görünmüyor kız heralde diyorlar hep bende alıp duruyorum kız eşyası ama hep acabama ki diyorum.

Son düzenleme:
gerçekten erkek senesi sanki benimde erkek, haftaya detaylı ultrasona girecem inşaAllah... nisan sonunda da sağlık ocağı aşı için gün verdi Rabbim isteyen herkese nasip eder inşaAllah.

günaydın kızlar bebeklerinizin isimleri belli mi ne olacak? bizim ki son anda değişmezse ENSAR TUĞRUL olacak inşallah:)

Teşekkür ederim kızlar verdiğiniz cevaplar için işte ben de nisanın 4 gitmeyi çok istiyorum aslında paşamı özledim biranönce görmekte istiyorum o zaman da dediğim gibi 20+4 oluyoruz benim kafamı karıştıran kalbi 21. haftadan itibaren daha iyi görünüyomuş internette okuduklarıma göre bu beni kararsız yapıyor yoksa ara da 3 gün var ne farkeder diyorum kendi kendime ! doktorum da 5 ile 10 arası mutlaka gel dedi 5 de cumartesiye geliyo o zaman da 20+5 oluyoruz aslın da cumarteside gide bilirim aman Allahım insan anne olunca gerçekten hep onun için en iyisi en hayırlısını istiyormuş bu da bizi böyle onlarla ilgili konular da kararsız yapıyor Rabbime şükürler olsun bu kararsızlık bile güzel Rabbim isteyen bütün kullarına nasip etsin inş. bizlere de sağsağlim kucağımıza almayı inş. nasip etsin

bizimde HALİL olacak inşaAllah.. kayınbabamın adı , daha nişanlıyken eşim derdi oğlumuz olursa babamın adını kuralım :)

sağol canım benim çok teşekkür ederim.Çok mutluyum sonunda öğrendim kendi doktorumun keyfini bekleyemedim.Çukurambarda dç.dr.cemil bey var istersen sana adresini falan verebilirim çok memnun kaldım.Özel muayenehane burası.Hatta bilseydim en başından beri bayındıra değil buraya giderdim.Kullanılan ultrason cihazı son teknoloji süperdi zaten cihazı açar açmaz bebişiniz erkek dedi ve bizde çok detaylı gördük zaten çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…