- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.181
Kızlarr sonunda öğrendik bir erkek de bendennn:))))
Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ben bu ara kararsızım ayrıntılı ultrasona 20. hafta içindemi gitsem yoksa 21. haftada mı 20. haftada ilaçlarımda bitiyor.Amann ne yapsam bilemiyorum 20+4 günlük oluyor ilaçların bittiğin de cuma gününe geliyor.Pazarteside 21 haftalık oluyor sizce bekleyim mi?
Canımmm bugün dayanamadım başka bir doktora gittim 4 boyutlu ve renkli ultrason cihazı vardı bebişim erkekmişşşş:)))) sonunda öğrendimmm
Canımmm bugün dayanamadım başka bir doktora gittim 4 boyutlu ve renkli ultrason cihazı vardı bebişim erkekmişşşş:)))) sonunda öğrendimmm
Merhaba ben dun detayliya girdim 20 hFta 6 gunlukdu bebegim.bebegin gelisimini son adet dongusune gore hesap ediyor ultrason.benim adet tarihine gore 20 hafya 6 gun, gelisimi ise 20 hafta 3,20 hafta 5 gun araliginda cikti.15 ila 20 dakika arasi suruyor, bastan asagi tum kemik organ herseyine bakiyorlar. 1 haftada bekleyebilirsiniz su andada gidebilirsiniz
günaydın kızlar bebeklerinizin isimleri belli mi ne olacak? bizim ki son anda değişmezse ENSAR TUĞRUL olacak inşallah:)
haydı hayırlı olsun öğrenmişsin sağlıkla doğsun inşallah oğluşunn =))
Hayırlı olsun canım bu sene erkek senesi ağustosta :)
Hayirli olsun cnm allah kucagina almayi nasip etsin
sağol canım Allah cümlemize nasip etsin.Ben de çok sevindim ayaklarım yerden kesildiTebrikler.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Benimki de erkek, çok sevinmiştim ilk duyduğumda
sağol canım benim çok teşekkür ederim.Çok mutluyum sonunda öğrendim kendi doktorumun keyfini bekleyemedim.Çukurambarda dç.dr.cemil bey var istersen sana adresini falan verebilirim çok memnun kaldım.Özel muayenehane burası.Hatta bilseydim en başından beri bayındıra değil buraya giderdim.Kullanılan ultrason cihazı son teknoloji süperdi zaten cihazı açar açmaz bebişiniz erkek dedi ve bizde çok detaylı gördük zaten çok şükürgünaydınlar kanguru anneler :) keseciklerdeki yavrucuklar nasıllar artık tekmelerde başladı kendilerini hatırlatıp duruyorlar ben artık kendimi iyiden iyiye kanguru gb görmeye başladım biri iç kesede biri kucakta kendini taşıtıp duruyor :) kaç gündür sol tarafım baştan ayağa kemiklerim sızlıyor doktoruma söyledim kalciyum yazsın die kan testi yapalım öyle yazayım dd test sonucu 3 gün bulacak çıkmas bnm doktora gidip test sonucunu almam 10 günü bulacak ki ben 1 birgün bile dayanamayacağım eczaneye gttm bitkisel hamileler için kalciyum istedim istiridye kabugundan yapılmış vardı 1 kutu aldım 2 gündür içiyorum dünya varmış ne kramp ne ağrı allahım çok mu zor bir calsiyum yazmak ya normalde sağlıklı insanlar bile içiyor ken hamilelerin eksik olması normal ya test ücretini almak için özel hastaneler insana eziyet çektiriyor.
bu arada bursadaki arkadaşlar kısmetse gelecek haftadan itibaren ben kontrollerime bursadan devam edeceğim oradada doğumumu yapacağım önerebileceğiniz çok uçuk olmayan güvenebileceğim kaliteli bir hastane varmı.
ohhh çok şükür ben bile merak etmeye başladım senin bebikin cinsiyetini :)yakışıklı oğluşun hayırlı olsun canım, sen hangi hastaneye gitti öğrenmek için hem 4 boyutlu renkli vs banada hiç tam net demiyor kimse 100%100 kızın olak diye bacakları kapalı bişey görünmüyor kız heralde diyorlar hep bende alıp duruyorum kız eşyası ama hep acabama ki diyorum.
anaaaaaammmmmmm:)))))) bir tosuncuk daha geliyorne güzel çok sevindim
evet oğullarımız kız bulamayacak kendilerine yazık gelin yok piyasadaağustosta erkek nüfusunda bir patlama olacak sayemizde:)))
evet canım bende çok sevindim şüürler olsun yaaaaaaaaşimdi alışverişe başlayacağım artık tutmayın beni:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?