- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.201
evet oğullarımız kız bulamayacak kendilerine yazık gelin yok piyasada
burda 320 gr diyo ama dr gelişimi cok güzel dedi haftasına gore bilemedim simdi
sağol canım benim çok teşekkür ederim.Çok mutluyum sonunda öğrendim kendi doktorumun keyfini bekleyemedim.Çukurambarda dç.dr.cemil bey var istersen sana adresini falan verebilirim çok memnun kaldım.Özel muayenehane burası.Hatta bilseydim en başından beri bayındıra değil buraya giderdim.Kullanılan ultrason cihazı son teknoloji süperdi zaten cihazı açar açmaz bebişiniz erkek dedi ve bizde çok detaylı gördük zaten çok şükür
oğluşumuzu kimseyle paylaşmak zorunda kalmayız işte daha ne olsun :)))))
yok canım ya takılma sen orda yazılana benimde 22. haftada 390 dedi 22. haftada 470-500 gr olması gerekiyor almaış benimki hiç kilo üzüldüm ama napayım üzülünce bişey değişmiyor o gazla aylardır ilk defa 1 bardk süt içtim. elimden geleni yapalımda bebiler sağlıklı olsunda kilo önemli deil. hem çok net olmuyormuş ultrasondaki kiloları üç aşağı beş yukarı oluyor belkide cihazdan öyle göründü belki daha fazla
ne güzel canım senn adına çok sevindim inan. çok keyifli neşeli bir annesin rabbim arttırsın neşeni :) sanırım dediğin yer istanbul yada bursa deil. tanıdık gelmedi o semtler
Canımmm bugün dayanamadım başka bir doktora gittim 4 boyutlu ve renkli ultrason cihazı vardı bebişim erkekmişşşş:)))) sonunda öğrendimmm
evet canımmm sonunda öğrendim ve çok mutluyuzzzzzzzzzOgrendin mi canim cinsiyetiniii yaşasın oglusuma arkadas geliyo cok sevindim Allah hayırlısiyla kucagimiza almayı nasip etsin
biz o cadı kaynanalardan olmayacağız çıkar aklındaki kötü düşünceleri hemen kaynana moduna girmişsin bakıyorumda
evet canımmm sonunda öğrendim ve çok mutluyuzzzzzzzzzAllah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ve hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canımmm bugün dayanamadım başka bir doktora gittim 4 boyutlu ve renkli ultrason cihazı vardı bebişim erkekmişşşş:)))) sonunda öğrendimmm
birkaç gündür çok mutsuzum işyerimde.. çok geriliyorum, gitmek istiyorum burdan... dokunsalar ağlıyorum. dün gece bir uyandım uykularım kaçtı resmen 1,5 saat oturdum. depresyona giriyorum sanırım.... bu durum bebeğimide etkiliyor biliyorum, toparlanmaya çalışsamda beceremiyorum.... napacağımı bilmiyorum....
daha oğluma kavuşmadan kaybetme günlerini düşünürsek ancak böyle yorumlar yapabilirim..önce ben bi sıkıp mıncıklayayım doyayımda sonra bakarız artık )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?