2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

simdi bebişimi gördüm geldim o kadar mutlu cıktım derken eve gelirken arabamıza minübüs carptı hiç keyfım kalmadı neyseki ucuz atlattık bebişim iyiydi eili kolu durmuyodu yine 288 gr olmus tam iki katı artmıs 1 ayda ama boyunu soylemeyi unuttu detaylı ıcınde randevu verdi 20 22 haftalık arası yaptr dedi orda yapılmıyomus baska hast ye yönlendirdi

burda 320 gr diyo ama dr gelişimi cok güzel dedi haftasına gore bilemedim simdi

yok canım ya takılma sen orda yazılana benimde 22. haftada 390 dedi 22. haftada 470-500 gr olması gerekiyor almaış benimki hiç kilo üzüldüm ama napayım üzülünce bişey değişmiyor o gazla aylardır ilk defa 1 bardk süt içtim. elimden geleni yapalımda bebiler sağlıklı olsunda kilo önemli deil. hem çok net olmuyormuş ultrasondaki kiloları üç aşağı beş yukarı oluyor belkide cihazdan öyle göründü belki daha fazla

ne güzel canım senn adına çok sevindim inan. çok keyifli neşeli bir annesin rabbim arttırsın neşeni :) sanırım dediğin yer istanbul yada bursa deil. tanıdık gelmedi o semtler

Son düzenleme:
burda 320 gr diyo ama dr gelişimi cok güzel dedi haftasına gore bilemedim simdi

canım öncelikle geçmiş olsun, ben 3 hafta önce gittiğimde kilosunu sordum normalde şimdi kilo söylenmez dedi doktor,bak söylüyorum ama endişelenme çünkü az olur dedi sende korkma yani doktorlar bu aylarda deil ilerleyen aylarda takibe başlıyorlar kiloyu

Günaydın bayanlar. Topige pek yazamıyorum ama takipteyim... dun oglumuzu gormeye gittik ozlemisim bebegimi buyumuste masallah 19 cm 225 gr dedi

günaydın herkese

mucar tebrik ederim canım. çok sevindim öğrendiğine. oğluşun sağlıkla gelsin inşallah

ktg çok geçmiş olsun canım. iyi ki kazada sana ve bebeğine bişey olmamış.

bu arada kızlar ben yine çok halsizleşmeye başladım. hiç bi iş yapasım yok.
ama sizlere bakıyorum maşallah çalışan annelerimiz var. ben niye bu kadar miskin oldum

sağol canım teşekkür ederim.Ben Ankaradayım seni de burda zannettim bir an.Ama doktorun 100 de 100 kız dediyse kızdır bebişin şüphe yaratma kafanda rahat ol

Canımmm bugün dayanamadım başka bir doktora gittim 4 boyutlu ve renkli ultrason cihazı vardı bebişim erkekmişşşş:)))) sonunda öğrendimmm

Ogrendin mi canim cinsiyetiniii yaşasın oglusuma arkadas geliyo cok sevindim Allah hayırlısiyla kucagimiza almayı nasip etsin

Ogrendin mi canim cinsiyetiniii yaşasın oglusuma arkadas geliyo cok sevindim Allah hayırlısiyla kucagimiza almayı nasip etsin
evet canımmm sonunda öğrendim ve çok mutluyuzzzzzzzzzAllah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ve hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

biz o cadı kaynanalardan olmayacağız çıkar aklındaki kötü düşünceleri hemen kaynana moduna girmişsin bakıyorumda

daha oğluma kavuşmadan kaybetme günlerini düşünürsek ancak böyle yorumlar yapabilirim.. önce ben bi sıkıp mıncıklayayım doyayımda sonra bakarız artık )

Selam arkadaslar sanirim ben ölüyorum boğazım cok ağrıyor ve acayip oksuruyorum.. ayaga bile kalkicak halim yok.. :2::2::2:

birkaç gündür çok mutsuzum işyerimde.. çok geriliyorum, gitmek istiyorum burdan... dokunsalar ağlıyorum. dün gece bir uyandım uykularım kaçtı resmen 1,5 saat oturdum. depresyona giriyorum sanırım.... bu durum bebeğimide etkiliyor biliyorum, toparlanmaya çalışsamda beceremiyorum.... napacağımı bilmiyorum....

Canımmm bugün dayanamadım başka bir doktora gittim 4 boyutlu ve renkli ultrason cihazı vardı bebişim erkekmişşşş:)))) sonunda öğrendimmm

Dünkü konuşmalardan sonra bekliyordum senden böyle bir performans Gözün aydın canım, bozmadın erkek geleneğini

günaydın anneler ilk aylarda çok kilo aldım şimdiden böyleyse sonunu düşünemiyorum.19.haftamdayım 6-7 kilo aldım önceleri zayıf olduğum için kendimi kötü hissediyorum benim gibi olan var mı ya yoksa ben bir ilkmiyim

Ne iş yapıyprsun canım iş yerinde huzursuzluk olunca insanın tüm hayatını etkiliyor. ama sonra bir bakıyorsun bunlar için mi kendimi bebeğimi üzdüm diyorsun. hiç takmamak lazım. bebekler hemen anlıyor dün çok başım ağrıyrdu nasıl sürekli tekme attı yavrum. senin üzülmeni de anlıyordur. inşallah herşey yoluna girer. doğum sonu çalışacak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…