2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dünkü konuşmalardan sonra bekliyordum senden böyle bir performans Gözün aydın canım, bozmadın erkek geleneğini
evet canım iyi ki gitmişim ya 7 nisanı bekleyecektim şimdi:))))erkek geleneğini bozmadık evet ve bu gerçekten çok ilginç yaaa erkek patlaması var

doğumdan 2 ay sonra işe başlıycam tekrar.. öğretmenim ama şuan idarecilik yapıyorum vekaleten.. ortamımız çok kötü erkek çalışan yok ve bildiğin dedikodu yuvası.. çok yıprandım. tayin isteme hakkımıda gün farkıyla kıl payı kaçırıyorum.

bebişimin hareketlerini hissedemiyorum oyüzden bu üzüntü 2 hafta oldu doktora gideli ama bu hareketsizlikten dolayı bu hafta yine gidicez

kaç haftalık canım ? benim 20.hafta hala tam anlamıyla hissedemedim. sadece doğum günümde ciddi bi tekmeleme oldu oda iyiki doğdun annecim hareketiydi sanırım =)

keşke ücretsiz izine çıkabilsen. bende baya düşündüm ve sonunda kararımı verdim. doğum izninden sonra 1 yıl ücretsiz izin alacağım.bende hemşireyim. eşim öğretmen iş ortamı gerçekten çok önemli. eşiminde ilk çalıştığı yer dedikodudan başka birşey değildi. çok rahatsızdı. inşallah en kısa zamanda mutlu çalşabileceğin bir yere geçebilirsin canım

bebişimin hareketlerini hissedemiyorum oyüzden bu üzüntü 2 hafta oldu doktora gideli ama bu hareketsizlikten dolayı bu hafta yine gidicez

kaç haftalık canım ? benim 20.hafta hala tam anlamıyla hissedemedim. sadece doğum günümde ciddi bi tekmeleme oldu oda iyiki doğdun annecim hareketiydi sanırım =)

19. haftamdayım önceleri hafif hafif kıpırtılar hissediyordum şimdi bi durgunluk bi sessizlik işime konsatre olamıyorum aklım hep bebeğimde

kredi ödemelerimiz var ücretsiz izin alabilmem mümkün değil.. beni anlıyorsundur eşinden dolayı.. takmamaklada olmuyor. günde 8-9 saatim burda geçiyor. seneye Allah tan süt izni var 3 saat çalışıcam ama artık bir gün bile gözümde büyüyor, ayaklarım geri geri gidiyor işe gelirken.. ücretsiz almak çok çok mantıklı yavrunla geçireceğin 1 yıl herşeye bedel

canım suyu az içindece baş ağrısı çok oluyormuş. su içmen nasıl? bi denesene çok su içerek başlamaya yakın
Dogrudur cnm bu gunlerde iyi icmemis olabilirim.ecde degildim islerimiz vardi su icmeyi unutmusdur belki.bide cnm benim kramplarim girdiginde de basim agriyo onceki gece yine kramp girdi bacagima o gun magnezyumumu icmeyi unutmustum.

evet eşim bu sene atanabildi mebe daha önce adliyede çalışıyordu ama aynen dediğin olaylar. orada kişilerle alakalı bu durum. inşallah en kısa zamanda düzelir herşey. evet borcumuz olsaydı bende izine çıkamazdım sanırım. sadece ev taksidimiz var allaha şükür. bir şekilde geçiniriz diye düşünüyorum.

cnm o bende de var özellikle uzun süre oturduğumda ve tuvaletten kalktığımda haftaya salı kntrolüm var sorucam bakalım bence bişey yoktur ama işte insan endişeleniyor

Dogrudur cnm bu gunlerde iyi icmemis olabilirim.ecde degildim islerimiz vardi su icmeyi unutmusdur belki.bide cnm benim kramplarim girdiginde de basim agriyo onceki gece yine kramp girdi bacagima o gun magnezyumumu icmeyi unutmustum.

canım sen adanada mıydın ?

aynı durumdan bende muzdaribim sorumluluğum çok ve herkesin sorunlarından bıktım böyle oluncada herşey batıyor ve çıkışıyorum herkese kimsenin şuan benden hoşlanmadığına eminim bebeğimi düşüncek fırsatım bile olmuyor bazen bu yaşadığımız stres hiç ii değil cnm rahatlamamız lazım ben esmaül hüsnaya başladım sürekli okuyorum allaha sığınıyorum faydasını göreceğime inanıyorum allah çalışan bütün hamişlere sabır versin gerçekten zor dişimizi sıkıcaz artık şurda bikaç ay daha:))

nergiz canım alaturka tuvalet mi kullanıyorsun

ben 15 haftalıkken kayınvalidemlerdeydim mecbur kullandım kalkınca sol kasığıma felaket ağrı oluyordu...

belki o yüzdnedir biraz insan zorlanıyor

Kizlar merhaba bu sabah bi uyandim ustum basim yatak dosek batmis dutumda kahverengi su gibi bi akinti ama heryerim batacak kadr coktu.notmalde sali gunu gidecegim randevuma bugun acilen gittim doktor hersey normal dedi peki bu akinti nedir anlayamadim;((( bidr 20-23 hafta arasi ayrintili ultrason istedi.ayrintili icin ist.avrupa yakasinda bilsiginiz yerler nereler acaba?beylikduzu kolan ile gorustum 350 tl dediler.zynep kamil.ucretsizmis.bezmi alem 100tl civari .nisa hastanesi 225 tl dedi.tecrubeli arkadaslar cevap verebilirmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…