- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.221
evet canım iyi ki gitmişim ya 7 nisanı bekleyecektim şimdi:))))erkek geleneğini bozmadık evet ve bu gerçekten çok ilginç yaaa erkek patlaması varDünkü konuşmalardan sonra bekliyordum senden böyle bir performansGözün aydın canım, bozmadın erkek geleneğini
Ne iş yapıyprsun canım iş yerinde huzursuzluk olunca insanın tüm hayatını etkiliyor. ama sonra bir bakıyorsun bunlar için mi kendimi bebeğimi üzdüm diyorsun. hiç takmamak lazım. bebekler hemen anlıyor dün çok başım ağrıyrdu nasıl sürekli tekme attı yavrum. senin üzülmeni de anlıyordur. inşallah herşey yoluna girer. doğum sonu çalışacak mısın?
günaydınn herkese...
noldu sana ? ağlayan smley koymussun ??
kac haftaliksin cnm ?bebişimin hareketlerini hissedemiyorum oyüzden bu üzüntü 2 hafta oldu doktora gideli ama bu hareketsizlikten dolayı bu hafta yine gidicez
bebişimin hareketlerini hissedemiyorum oyüzden bu üzüntü 2 hafta oldu doktora gideli ama bu hareketsizlikten dolayı bu hafta yine gidicez
doğumdan 2 ay sonra işe başlıycam tekrar.. öğretmenim ama şuan idarecilik yapıyorum vekaleten.. ortamımız çok kötü erkek çalışan yok ve bildiğin dedikodu yuvası.. çok yıprandım. tayin isteme hakkımıda gün farkıyla kıl payı kaçırıyorum.
Kizlar yine gunlerdir basim agriyorr oturup aglicam daha beter agrir diye onu da yapamiyom
bebişimin hareketlerini hissedemiyorum oyüzden bu üzüntü 2 hafta oldu doktora gideli ama bu hareketsizlikten dolayı bu hafta yine gidicez
kaç haftalık canım ? benim 20.hafta hala tam anlamıyla hissedemedim. sadece doğum günümde ciddi bi tekmeleme oldu oda iyiki doğdun annecim hareketiydi sanırım =)
keşke ücretsiz izine çıkabilsen. bende baya düşündüm ve sonunda kararımı verdim. doğum izninden sonra 1 yıl ücretsiz izin alacağım.bende hemşireyim. eşim öğretmen iş ortamı gerçekten çok önemli. eşiminde ilk çalıştığı yer dedikodudan başka birşey değildi. çok rahatsızdı. inşallah en kısa zamanda mutlu çalşabileceğin bir yere geçebilirsin canım
Dogrudur cnm bu gunlerde iyi icmemis olabilirim.ecde degildim islerimiz vardi su icmeyi unutmusdur belki.bide cnm benim kramplarim girdiginde de basim agriyo onceki gece yine kramp girdi bacagima o gun magnezyumumu icmeyi unutmustum.canım suyu az içindece baş ağrısı çok oluyormuş. su içmen nasıl? bi denesene çok su içerek başlamaya yakın
Geçmiş olsun:)Selam arkadaslar sanirim ben ölüyorum boğazım cok ağrıyor ve acayip oksuruyorum.. ayaga bile kalkicak halim yok.. :2::2::2:
evet aynen öyle canım bi doğsalarda mıncıklasak hakkaten yaaaaaaaaaaa
kredi ödemelerimiz var ücretsiz izin alabilmem mümkün değil.. beni anlıyorsundur eşinden dolayı.. takmamaklada olmuyor. günde 8-9 saatim burda geçiyor. seneye Allah tan süt izni var 3 saat çalışıcam ama artık bir gün bile gözümde büyüyor, ayaklarım geri geri gidiyor işe gelirken.. ücretsiz almak çok çok mantıklı yavrunla geçireceğin 1 yıl herşeye bedel
arkadaşlar slmlar sizlere ve minicik bebişlerinize ,
kızlar ya bi kaç gündür bende kasılmalar oluyo,karnıma bi anda giriyor kramp doğrulamayacak kadar kasıyor beni böyle olan varmı aranızda..
özellikle afedersiniz tuvaletten kalktığımda bi daha doğrulmam kramp yüzünden çok zor oluyo bebeğe bi sakıncası olurmu acaba nolurrr yardım
Kızlarr sonunda öğrendik bir erkek de bendennn:))))
Dogrudur cnm bu gunlerde iyi icmemis olabilirim.ecde degildim islerimiz vardi su icmeyi unutmusdur belki.bide cnm benim kramplarim girdiginde de basim agriyo onceki gece yine kramp girdi bacagima o gun magnezyumumu icmeyi unutmustum.
birkaç gündür çok mutsuzum işyerimde.. çok geriliyorum, gitmek istiyorum burdan... dokunsalar ağlıyorum. dün gece bir uyandım uykularım kaçtı resmen 1,5 saat oturdum. depresyona giriyorum sanırım.... bu durum bebeğimide etkiliyor biliyorum, toparlanmaya çalışsamda beceremiyorum.... napacağımı bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?