2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardım eder bebekler getirdikleri bereketle evi doldurup taşırırlar zaten.. eşin rahata ermiş bende ererim inşallah

bizi rahatlatacak birşeyler bulmamız lazım, bu böyle olmayacak...

Canım öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli bir şey değildir. Benim babam kadın doğum uzmanı. Bakırköy Kartaltepe'de hastalarını yönlendirdiği iyi bir doktor var detaylı ultrason için. Yakın mıdır sana bilmiyorum ama düşünürsen yardımcı olurum.

canım sen adanada mıydın ?
adanada degilim ama adanaliyim cnm bise mi sorucaktin ?

Anammm o neymis gecmis olsun cnm dr. Normal dedi ama o akinti neymis peki ? Yani neden olurmus? Ee ucretsize git o zmn cnmm.

adanada degilim ama adanaliyim cnm bise mi sorucaktin ?

Anammm o neymis gecmis olsun cnm dr. Normal dedi ama o akinti neymis peki ? Yani neden olurmus? Ee ucretsize git o zmn cnmm.

ayrıntılı ultrason için 23.haftaya gün verdilerde sen burada nerde yaptırdın diye soracaktım :)

ama burada değilmişsin..

ayrıntılı ultrason için 23.haftaya gün verdilerde sen burada nerde yaptırdın diye soracaktım :)

ama burada değilmişsin..
heee :) ablamlar , gelin filan baskente gidiyolardi.bi arkadasimda yeni dogum yapti o da seyde yaptirdi .. iii adi neydi :) hani ruh sagligindan carrefoursaya giderken metropark miydi ?

heee :) ablamlar , gelin filan baskente gidiyolardi.bi arkadasimda yeni dogum yapti o da seyde yaptirdi .. iii adi neydi :) hani ruh sagligindan carrefoursaya giderken metropark miydi ?

canım ben adanayı pek bilmiyorum :)

ben özel adana hastanesine gidiyorum muzaffer şengül'e eski ismi universalmış.. ya bakıyorum başka yerlerde dışarda yapıyorlar

burada hastanede dedi fiyatıda 30 tl :)

ucuz ama aynıdır heralde :)

hii universale gidiosun ok.cnm sen diger sehirdekilerle kendini kiyaslama ben de kendi hastanemde yaptiricam ve benimkinin de fiyati 30 40 dir.istanbulda ankarada filan hayat pahali senborayla kiyaslama.aynidir cnm merak etme.

ayy kimse bişey dememiş

Dogrudur cnm bu gunlerde iyi icmemis olabilirim.ecde degildim islerimiz vardi su icmeyi unutmusdur belki.bide cnm benim kramplarim girdiginde de basim agriyo onceki gece yine kramp girdi bacagima o gun magnezyumumu icmeyi unutmustum.

bana doktorum ek ilaç vermedi 12.haftaya kadar previt folik asit içmiştim. 12.haftadan sonra decavit verdi. yanına ne kan ne magnezyum hiç bi takviye vermedi

sen bi benim dediğimi dene bakalım ben günde 2 lt yakın su içiyorum. çalışıyorum aynı zamanda oturduğum yerden , şişeyide pc yanına koyuyurum sürekli içeyim die.

çünki bende migren var sinüzit cabasıydı gebelikte suyu çoğaltınca çok baş ağrısı çekmedim.arada bi oluyo ama oda işdeyken çok fazla bilg.uğraşmaktan

[MENTION][/MENTION]
Kızlar şimdi bisi sorcam size ben hamile kaldigimda 60 kiloydum sonra baya bulantilarim oldu 56ya düştüm Su an 61 kiloyum dün doktora gittim aynen böyle anlattım yani 5 kilo almışsın cok almissin dedi şok oldum ben de 1 kilo aldım diye seviniyodum yanlış mi düşünüyorum şimdi

canım bi bakıma doğru doktorun dediği verdiğin kiloları geri almışsın hemde kısa bi sürede. sonraki haftalarda daha da hızlı olabilir kilo artışın onun için söylemiştir bence

canım tebrikler gözün aydın sağlıkla gelsin oğluşun inşaallah.....

19. haftamdayım önceleri hafif hafif kıpırtılar hissediyordum şimdi bi durgunluk bi sessizlik işime konsatre olamıyorum aklım hep bebeğimde

aynı o dediğin bendede vardı korkma önceki haftalar içimde su dalgalanması gibi hafiften balık gibi kaymalar oluyodu sanki. sonradan durdu bende endişendim en son hafta başı net hareketi oldu rahatladım daha tık yok . ama endişelenme kendinide çok dinleme sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…