- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.241
evet eşim bu sene atanabildi mebe daha önce adliyede çalışıyordu ama aynen dediğin olaylar. orada kişilerle alakalı bu durum. inşallah en kısa zamanda düzelir herşey. evet borcumuz olsaydı bende izine çıkamazdım sanırım. sadece ev taksidimiz var allaha şükür. bir şekilde geçiniriz diye düşünüyorum.
aynı durumdan bende muzdaribim sorumluluğum çok ve herkesin sorunlarından bıktım böyle oluncada herşey batıyor ve çıkışıyorum herkese kimsenin şuan benden hoşlanmadığına eminim bebeğimi düşüncek fırsatım bile olmuyor bazen bu yaşadığımız stres hiç ii değil cnm rahatlamamız lazım ben esmaül hüsnaya başladım sürekli okuyorum allaha sığınıyorum faydasını göreceğime inanıyorum allah çalışan bütün hamişlere sabır versin gerçekten zor dişimizi sıkıcaz artık şurda bikaç ay daha:))
Allah yardım eder bebekler getirdikleri bereketle evi doldurup taşırırlar zaten.. eşin rahata ermiş bende ererim inşallah
Kizlar merhaba bu sabah bi uyandim ustum basim yatak dosek batmis dutumda kahverengi su gibi bi akinti ama heryerim batacak kadr coktu.notmalde sali gunu gidecegim randevuma bugun acilen gittim doktor hersey normal dedi peki bu akinti nedir anlayamadim;((( bidr 20-23 hafta arasi ayrintili ultrason istedi.ayrintili icin ist.avrupa yakasinda bilsiginiz yerler nereler acaba?beylikduzu kolan ile gorustum 350 tl dediler.zynep kamil.ucretsizmis.bezmi alem 100tl civari .nisa hastanesi 225 tl dedi.tecrubeli arkadaslar cevap verebilirmi???
adanada degilim ama adanaliyim cnm bise mi sorucaktin ?canım sen adanada mıydın ?
Anammm o neymis gecmis olsun cnm dr. Normal dedi ama o akinti neymis peki ? Yani neden olurmus? Ee ucretsize git o zmn cnmm.Kizlar merhaba bu sabah bi uyandim ustum basim yatak dosek batmis dutumda kahverengi su gibi bi akinti ama heryerim batacak kadr coktu.notmalde sali gunu gidecegim randevuma bugun acilen gittim doktor hersey normal dedi peki bu akinti nedir anlayamadim;((( bidr 20-23 hafta arasi ayrintili ultrason istedi.ayrintili icin ist.avrupa yakasinda bilsiginiz yerler nereler acaba?beylikduzu kolan ile gorustum 350 tl dediler.zynep kamil.ucretsizmis.bezmi alem 100tl civari .nisa hastanesi 225 tl dedi.tecrubeli arkadaslar cevap verebilirmi???
adanada degilim ama adanaliyim cnm bise mi sorucaktin ?
Anammm o neymis gecmis olsun cnm dr. Normal dedi ama o akinti neymis peki ? Yani neden olurmus? Ee ucretsize git o zmn cnmm.
heee :) ablamlar , gelin filan baskente gidiyolardi.bi arkadasimda yeni dogum yapti o da seyde yaptirdi .. iii adi neydi :) hani ruh sagligindan carrefoursaya giderken metropark miydi ?ayrıntılı ultrason için 23.haftaya gün verdilerde sen burada nerde yaptırdın diye soracaktım :)
ama burada değilmişsin..
heee :) ablamlar , gelin filan baskente gidiyolardi.bi arkadasimda yeni dogum yapti o da seyde yaptirdi .. iii adi neydi :) hani ruh sagligindan carrefoursaya giderken metropark miydi ?
hii universale gidiosun ok.cnm sen diger sehirdekilerle kendini kiyaslama ben de kendi hastanemde yaptiricam ve benimkinin de fiyati 30 40 dir.istanbulda ankarada filan hayat pahali senborayla kiyaslama.aynidir cnm merak etme.canım ben adanayı pek bilmiyorum :) ben özel adana hastanesine gidiyorum muzaffer şengül'e eski ismi universalmış.. ya bakıyorum başka yerlerde dışarda yapıyorlar burada hastanede dedi fiyatıda 30 tl :) ucuz ama aynıdır heralde :)
günaydın herkese
mucar tebrik ederim canım. çok sevindim öğrendiğine. oğluşun sağlıkla gelsin inşallah
ktg çok geçmiş olsun canım. iyi ki kazada sana ve bebeğine bişey olmamış.
bu arada kızlar ben yine çok halsizleşmeye başladım. hiç bi iş yapasım yok.
ama sizlere bakıyorum maşallah çalışan annelerimiz var. ben niye bu kadar miskin oldum
evet canım gittim iyiki de gitmişim çok mutluyumayyy cok sevindim cnm hayirli olsun :) dayanamamissin gitmissin doktora :) bak hissettigin cikmis gördünmü :)
Dogrudur cnm bu gunlerde iyi icmemis olabilirim.ecde degildim islerimiz vardi su icmeyi unutmusdur belki.bide cnm benim kramplarim girdiginde de basim agriyo onceki gece yine kramp girdi bacagima o gun magnezyumumu icmeyi unutmustum.
evet canım gittim iyiki de gitmişim çok mutluyum
[MENTION][/MENTION]
Kızlar şimdi bisi sorcam size ben hamile kaldigimda 60 kiloydum sonra baya bulantilarim oldu 56ya düştüm Su an 61 kiloyum dün doktora gittim aynen böyle anlattım yani 5 kilo almışsın cok almissin dedi şok oldum ben de 1 kilo aldım diye seviniyodum yanlış mi düşünüyorum şimdi
sağol canım benim çok teşekkür ederim.Çok mutluyum sonunda öğrendim kendi doktorumun keyfini bekleyemedim.Çukurambarda dç.dr.cemil bey var istersen sana adresini falan verebilirim çok memnun kaldım.Özel muayenehane burası.Hatta bilseydim en başından beri bayındıra değil buraya giderdim.Kullanılan ultrason cihazı son teknoloji süperdi zaten cihazı açar açmaz bebişiniz erkek dedi ve bizde çok detaylı gördük zaten çok şükür
19. haftamdayım önceleri hafif hafif kıpırtılar hissediyordum şimdi bi durgunluk bi sessizlik işime konsatre olamıyorum aklım hep bebeğimde
evet canım gittim iyiki de gitmişim çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?