2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nergiz canım alaturka tuvalet mi kullanıyorsun

ben 15 haftalıkken kayınvalidemlerdeydim mecbur kullandım kalkınca sol kasığıma felaket ağrı oluyordu...

belki o yüzdnedir biraz insan zorlanıyor

evet canım alaturka kullanıyorum evımde klozet yok , dışarda da klozet kullanamama takıntım var hiç oturamıyorum ,
artık alaturkada daha dikkatli olmaya çalışıyorum yavaştan kalkmaya çalışıyom bazen iyi oluyo..

canım bi oğluş da senden geliyomuş hayırlı olsun allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah..
kendini zor tutuyodun başlarsın artık alışverişe kim tutar seniiiiiiii

evet canım öğrendim çok şükür ve alışverişe başladım bile bugün sabahtan beri neler aldım neler:)))))))))))))))))))))

kızlar yavas yavas magazaları gezmeye basladım hastane cıkısı gördüm bır magazada 20 parcası 185 tl idi..10 parcası 125 tl...20 parçalıklar bana cok boş geldı acıkcası aynı urunlerın yanında paket dolsun dıye ıvır zıvır konulan seyler gıbı geldı mendıller vs...gerek varmı bılemedım...ama cok sekerlerdı kucuk kucuk popolara cıcili bicili desenler bayıldımmmm...kucucuk külotlu corAP aldım :) gereksızdı ama dayanamadım yirimmmmm onu ben cıksada sevsek yahu :)

canim beylikduzundeyim suan.nisa hastanesinden randevu aldim.en uygun ve ilgili orayi buldum.kolan hastanesi cok ilgileniyrmus ama arada 125tl fark var o parayla kizima bisuru sey alirim.xabim zaten yenibosnaya gitmek icin baya yol gidecegim eger bakirkoydeki yer ilgili ve fiyatida uygunsa oraya gidebilirim.doktorun.ismini ve tel gonderirsen ararim hemen.perinatolji uzmanimi peki bu doktor??

adanada degilim ama adanaliyim cnm bise mi sorucaktin ?

Anammm o neymis gecmis olsun cnm dr. Normal dedi ama o akinti neymis peki ? Yani neden olurmus? Ee ucretsize git o zmn cnmm.

Ya hic sormayin ruyamda bi kafin kucagima bir kiz bebek verdi okadr tatli ve tombul.yeni banyo yapmisti.tam kucagima alacaktimki bir baktim uzeri islak kucagima almadan uyandim bi baktim her yanim islanmis ayni su benim uzerimde hemeb kalkip uzerimi degistirdim doktorun yolunu tuttuk.sukur bisey yok dedi ama o su nerden geldi anlamadim;(((

hastane çıkışı kaçlı almalıyız acaba...ya da kaç tane 10lulardan 2 tane mi?

http://www.bebekhatti.com.tr/Bebe-hastane-cikisilari,LA_112-2.html#labels=112-2 burada ucuz görünüyor bebitof orjinal filan

yazıyor ama bilemedim..birde kaç tane zıbın aldınız..annem yapıyor alışverişi o başladı

büyüklü küçüklü 18 tane olmuş yeter diyor ama sanki yetmez gibi..

canım geçmiş olsun doktor birşey yok demiş rüyanda hayıra gelsin..

bence alışverısi okadar abartmamak lazım cunku bebek kac kılo dogacak ve nekadr hızla buyuyecek bılemeyiz aldıklarınız olmayadabılır zamana göre almak daha mantıklı 18 tane zıbın bana fazla geldı bu yüzden :) alısverıs etme sansımız herzaman var kıyafete yatırım yapmamak lazım zaten gelen misafirlerin cogu her yas grubuna aıt getırecek...hastane cıkısının 10lusunda 3 tane zıbın altlı ustlu ıkı takım coraplar sapka mendıl havlu eldıven vardı...20lısınde fazladan mendıl sapka corap vardı bence 1 tane 10lu hastane cıkısı onun dısında ayrı parca olarak ihtiyacları almak daha mantıklı cunku paket ıcınde daha masraflı geldı bana...

cidden cok uygunmuş fıyatları ben 125 e sordum 10 lusunu..aslında böyle bır sıteden 1 tane alınabılır bulunsun dıye...dokunmadıgım ıcın tereddüt ederım.benım sordugum takım kumasından bellıydı cok kalıtelıydı

haklısın aslında ne alacağımızıda bilmiyoruz:)

annem kıyafetlerin hepsini kendi almak istiyor

bende ufak tefek alacam :) ama bilmiyorum işte ne alıancak ne alınmayacak ..

neler aldın neler???? anlatta belki bende moral bulurum..iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

canım sıkma canını...en azından dua et özelde çalışmıyorsun

o zaman daha kötü olurdu..hassas birisin belli bosver kulağını tıka herşeye canını sıkma..

kızlarrr bakın bakalım beyenecekmisiniz bebişe aldıklarımı

Eklentiler

• $biberon.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $biberon mavi.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $fýrça.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $hastane çýkýþý.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $krem.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $mustela.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $patik 1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $patik 2.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $patik 3.webp
    27 KB · Görüntüleme: 53
  • $patik 4.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $patik 5.webp
    12 KB · Görüntüleme: 52
  • $patik 6.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $patik.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $salopet.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $tarak.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $terlik.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 74
  • $týrnak makasý.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $tulum.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $yastýk.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 66
canım sıkma canını...en azından dua et özelde çalışmıyorsun

o zaman daha kötü olurdu..hassas birisin belli bosver kulağını tıka herşeye canını sıkma..

aslında çok hassas sayılmam ama insanları kırmamaya çalışırım, içime attıkçada kendime ediyorum... eli maşalı olsam çok mutlu olurdum bu ortamda eminim... bende takmamaya çalışıyorum. ama olmuyor... kendimi başka şeylere verip kafa dağıtıcam ... arayıştayım şuan.. sağol bu arada

kötü bir iş ortamı ve orda geçirilen 8-9 saat canımı sıkıyor, ve tayin isteyemeyeceğimi öğrendim. gün farkıyla kaçıyorum
hadi yaaaaiş yerinde mutsuz olmak çok kötü gerçekten canım günümüzün çoğu orada geçiyor sen kafana takma boşver bebişini düşün salla gitsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…