- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.261
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin paşani :)
nergiz canım alaturka tuvalet mi kullanıyorsun
ben 15 haftalıkken kayınvalidemlerdeydim mecbur kullandım kalkınca sol kasığıma felaket ağrı oluyordu...
belki o yüzdnedir biraz insan zorlanıyor
canım tebrikler gözün aydın sağlıkla gelsin oğluşun inşaallah.....
canım bi oğluş da senden geliyomuş hayırlı olsun allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah..
kendini zor tutuyodun başlarsın artık alışverişe kim tutar seniiiiiiii
evet canım öğrendim çok şükür ve alışverişe başladım bile bugün sabahtan beri neler aldım neler:)))))))))))))))))))))
Canım öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli bir şey değildir. Benim babam kadın doğum uzmanı. Bakırköy Kartaltepe'de hastalarını yönlendirdiği iyi bir doktor var detaylı ultrason için. Yakın mıdır sana bilmiyorum ama düşünürsen yardımcı olurum.
adanada degilim ama adanaliyim cnm bise mi sorucaktin ?
Anammm o neymis gecmis olsun cnm dr. Normal dedi ama o akinti neymis peki ? Yani neden olurmus? Ee ucretsize git o zmn cnmm.
kızlar yavas yavas magazaları gezmeye basladım hastane cıkısı gördüm bır magazada 20 parcası 185 tl idi..10 parcası 125 tl...20 parçalıklar bana cok boş geldı acıkcası aynı urunlerın yanında paket dolsun dıye ıvır zıvır konulan seyler gıbı geldı mendıller vs...gerek varmı bılemedım...ama cok sekerlerdı kucuk kucuk popolara cıcili bicili desenler bayıldımmmm...kucucuk külotlu corAP aldım :) gereksızdı ama dayanamadım yirimmmmm onu ben cıksada sevsek yahu :)
canim beylikduzundeyim suan.nisa hastanesinden randevu aldim.en uygun ve ilgili orayi buldum.kolan hastanesi cok ilgileniyrmus ama arada 125tl fark var o parayla kizima bisuru sey alirim.xabim zaten yenibosnaya gitmek icin baya yol gidecegim eger bakirkoydeki yer ilgili ve fiyatida uygunsa oraya gidebilirim.doktorun.ismini ve tel gonderirsen ararim hemen.perinatolji uzmanimi peki bu doktor??
Ya hic sormayin ruyamda bi kafin kucagima bir kiz bebek verdi okadr tatli ve tombul.yeni banyo yapmisti.tam kucagima alacaktimki bir baktim uzeri islak kucagima almadan uyandim bi baktim her yanim islanmis ayni su benim uzerimde hemeb kalkip uzerimi degistirdim doktorun yolunu tuttuk.sukur bisey yok dedi ama o su nerden geldi anlamadim;(((
hastane çıkışı kaçlı almalıyız acaba...ya da kaç tane 10lulardan 2 tane mi?
http://www.bebekhatti.com.tr/Bebe-hastane-cikisilari,LA_112-2.html#labels=112-2 burada ucuz görünüyor bebitof orjinal filan
yazıyor ama bilemedim..birde kaç tane zıbın aldınız..annem yapıyor alışverişi o başladı
büyüklü küçüklü 18 tane olmuş yeter diyor ama sanki yetmez gibi..
hastane çıkışı kaçlı almalıyız acaba...ya da kaç tane 10lulardan 2 tane mi?
http://www.bebekhatti.com.tr/Bebe-hastane-cikisilari,LA_112-2.html#labels=112-2 burada ucuz görünüyor bebitof orjinal filan
yazıyor ama bilemedim..birde kaç tane zıbın aldınız..annem yapıyor alışverişi o başladı
büyüklü küçüklü 18 tane olmuş yeter diyor ama sanki yetmez gibi..
bence alışverısi okadar abartmamak lazım cunku bebek kac kılo dogacak ve nekadr hızla buyuyecek bılemeyiz aldıklarınız olmayadabılır zamana göre almak daha mantıklı 18 tane zıbın bana fazla geldı bu yüzden :) alısverıs etme sansımız herzaman var kıyafete yatırım yapmamak lazım zaten gelen misafirlerin cogu her yas grubuna aıt getırecek...hastane cıkısının 10lusunda 3 tane zıbın altlı ustlu ıkı takım coraplar sapka mendıl havlu eldıven vardı...20lısınde fazladan mendıl sapka corap vardı bence 1 tane 10lu hastane cıkısı onun dısında ayrı parca olarak ihtiyacları almak daha mantıklı cunku paket ıcınde daha masraflı geldı bana...
evet canım öğrendim çok şükür ve alışverişe başladım bile bugün sabahtan beri neler aldım neler:)))))))))))))))))))))
neler aldın neler???? anlatta belki bende moral bulurum..iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
ehehehe baya hızlı çıktın sen
neler aldın neler???? anlatta belki bende moral bulurum..iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
canım sıkma canını...en azından dua et özelde çalışmıyorsun
o zaman daha kötü olurdu..hassas birisin belli bosver kulağını tıka herşeye canını sıkma..
canım niye moralin mi bozuk ki senin?hayrola.Dur şimdi fotoğraflarını paylaşayım aldıklarımın bekle
hadi yaaaakötü bir iş ortamı ve orda geçirilen 8-9 saat canımı sıkıyor, ve tayin isteyemeyeceğimi öğrendim. gün farkıyla kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?