2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Havalardan dolayi bi tuhaf oldum burnum tikali bogazim aciyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zeynep duru güzel bence kızım olsaydı zeynep koyacaktım ama elif sare de fena değil bence:26:

Gunaydinlarr
18+4 deyiz kizimla istanbuldayiz medical park behcelievler emine ergul doktorumuz...
Tum bebik ve annelere selamlar

benimde bi kizim olacak insallah ve seninle günlerimiz ayni. Sen prensesini hissediyormusun??? Ben hala net bi sekilde edemiyorum bazi bazi sadece hissediyorum.

kızlar detaylı usg yı nerde kaca yaptırdınız bıde renklımıydı cd verdilermi ayyy bırden cok mu soru sordum ya :))))

canım ben cumartesi günü Central Hospital'de 220 TL'ye yaptırdım. CD vermedi. Ölçümler normal siyah beyaz ultrasonda yapılıyor zaten her yerde. Eğer bebeğin uygun bir pozisyonunu yakalayabilirse yüzünün fotoğrafını veriyor renkli. Benim oğluşum çok güzeldi maşallah, ağzı burnu minicik. Doktor "pipisi olmasa kız derdim, kız gibi güzel bir yüzü var" dedi

Çok şükür tüm ölçümleri iyi. Sadece sağ ventrikül genişliği sınıra çok yakın çıktı, onu takip etmek için haftaya tekrar çağırdı doktor. İnşallah artmaz, ne olacağını söylemedi, "şimdilik üzülecek bir şey yok, değerin hala sınırlar içinde ama takip etmemiz gerek" dedi. Benim gönlüm rahat, Allah'ın izniyle sağlıkla doğacak oğlum. Sürekli dua ediyorum gerilesin o değer diye. Tüm ikili ve üçlü test sonuçlarımız, bebeğin ölçümleri normal. O yüzden inşallah bu da önemli bir şey değildir

465 gr olmuş tosunum, boyu için bir şey demedi. Sürekli tepinip duruyor, doktor bakarken o da bir yandan tepikliyordu

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

o ventrikül geniş bile olsa kimisi zamanla daralıyormuş ama yokmuş şükür..

bende çok korkuyorum bu tür şeylerden kk da gebelik sorunlarıyla ilgili okudum eşime diyorum

oda kızıyor bana bakma okuma diye..

Hayirliii olsunnn canimmm ya aslina bakarsan cok net hissetmiyorumm yani mesela cuma gunu bisiler hissettim ctesi cok az pazar hic hissetmedim gibi bisey egerkii kendimii dinlemiyosamm hissetmiyorum cnmm genelde ogle yemeklerinden sonra elimi koyup oturuyorumm o esnada hissedebiliyorumm ama hic net degill ve devamlilik yok sanirim 20.haftalarda netlesecek
benimde bi kizim olacak insallah ve seninle günlerimiz ayni. Sen prensesini hissediyormusun??? Ben hala net bi sekilde edemiyorum bazi bazi sadece hissediyorum.

gözün aydın canım Allah sağlık sıhhat versin ...

bende gittim yüzünü göstermedi bize renklide, benımde hep kafam oraya takılıyor yüzünü göremedim diye,inşaallah bi sıkıntısı yoktur sağlıklıdır oğluşum...

kızlarrr merhaba
bugün 4 boyutlu ultrasona girdim
oğluşumu gördüm bebeğim benim. müthiş biişey bu 4 boyutlu yaa :))
sağlığı Rabbime binlerce kez şükürler olsun yerinde görünüyor..
26 cm ve 426 gr :)) tam ortalamada dedi dr.
çok mutluyum ..
kıpır kıpırdı oğlum hiç durmadı :)) dr. dedi ki biraz dur ben bakayım da sonra kıpırda ama laff dinlemiyorr
bi elinle diğer elini tutmaya çalıştı, ellerini kafasının altına koydu, yüzüne kapattı bayağı oyunlar yaptı bize :))
şimdi sıra hazırlıklarında meleğimin

maşallah oğluşuna canım..
inş bi sıkıntı yaratmaz o yakınlık merak etme :))
hazan biz yandık benimki de ço kıpırdaktı :))
ee erkek anası olmak kolay değil

selam kizlar...yeniden burdayim...yoklugumda unutuldum hemen...

4 haftadir raporluydum...yeni yeni toparliyorum...

nasilsiniz bakim?

Maşallah canım bir sorun olmadan kucana sağsağlım alırsın işallah

bende cuma günü yaptırdım çok şukur herşey yolunda dedı doktor benım tosunda 499 gr olmuş

Sağol canım, ben de bir bakayım dedim ne olduğuna ama moralim bozuldu okuyunca. Eşim de okuma dedi, ben de hemen kapattım zaten. Allah'a emanet bebeklerimiz, duadan başka çare yok. İnşallah sağlıkla doğarlar

Sağol canım :) Bizimki çok net gösterdi yüzünü, eliyle gözlerini kapatmıştı birinde, diğeri tamamen net, kaşları belirmeye başlamış onu bile gördük maşallah Bir sıkıntısı yoktur canım merak etme, çok hareketliyse de yakalayamamış olabilir doktor yüzünü

maşallah oğluşuna canım..
inş bi sıkıntı yaratmaz o yakınlık merak etme :))
hazan biz yandık benimki de ço kıpırdaktı :))
ee erkek anası olmak kolay değil

Bu 4 boyutlu gerçekten çok güzel bir şey yaa ama bize izletmedi 4 boyutluda, sadece yüzünü net yakaladığında fotoğraf aldı, yüzünü görebildik o kadar. Hareketlerini de görmeyi isterdim. Sağlıklı olsunlar da kıpırdak olsunlar ya razıyım :) Sen tecrübeli erkek anasısın, bakalım biz ne yapıcaz

Maşallah canım bir sorun olmadan kucana sağsağlım alırsın işallah

bende cuma günü yaptırdım çok şukur herşey yolunda dedı doktor benım tosunda 499 gr olmuş

Amin canım inşallah. Maşallah oğluşuna tam tosuncuk

arkadasim merak etme kendinide uzme hicbisey olmaz allahin izniyle
dua ediyoruz zaten bebislerimiz icin yakisikli oglan annesi olcn
yandin valla

masallah oglusuna aycacimm sen boyle anlatinca dahadas sabirsizlaniyorum.
varya hemen bende goreyim istiyorum oglusumu canim dr dogum tarihini nezamn syluyo acba?

arkadaslar bi yakinim5,5aylik hamileydi bebegi susuz kalmis almak
zorunda kalmislar hicbir bilgim yok acaba nasil susuz kaliyo bebek iki uc gun
oncde gtmis dr anlamzmi dr ya korktm bende hep su iciyorum ya insan soramiyoda nedn dye
kolay degil allah korusun hepimizi...bilgisi olan arkadaslar varmi acba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…