2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun ben ıhlamurun yanına birkaç kuşburnu bir de limon kesip koyuyorum demleyip içiyorum işe yarıyor hamilelikte bağışıklık zayıfladığından daha kolay hastalanabiliyoruz Allah korusun enfeksiyon olmasın bir problem olmaz

Çok sağoll ben genelde nane limon yapıp içiyordum bir de bunu deneyim bakalım umarım iyi gelirr

Guzel anneler ıyı geceler hasta olanlara rabbim şifa versin kızlar ben konu actım benim gibi bebeğinin fotolarını paylaşmak isteyenler olursa bekliyorum heycnla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oylar cok heycanlı gıdıyorrrr
evet ama ben sıkıldım ya butun kanallar ayni :)
Bu havalar sersemletiyor zaten insanıı bi düzelse artık şu havalar
valla superdi havalar nerdeyse yazliklari cikaricaktim geri sogudu neyse gecer yakinda az kaldi.. iyi geceler cnm basligi da verseydin keşke bakardik.

evet ama ben sıkıldım ya butun kanallar ayni :)valla superdi havalar nerdeyse yazliklari cikaricaktim geri sogudu neyse gecer yakinda az kaldi..iyi geceler cnm basligi da verseydin keşke bakardik.

Ay pardon guleryuzlu bebeğim diye başlıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim bugün rahatladım doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu ve bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi cinsiyetimizde bugün kesinleşti bir kızımız olucak inşallah

ayy hayırlı uğurlu olsun prensesin maşallah kuzuna iyi olmanıza sevindim

Gunaydinlarr
18+4 deyiz kizimla istanbuldayiz medical park behcelievler emine ergul doktorumuz...
Tum bebik ve annelere selamlar

belkide cnm benim yemeklerden sonra gaz gibi lıkırdılar oluyor ama anlamlandıramıyorum benimki yüzüstü duruyordu en son belki ondan hissetmiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…