2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Küçük olması daha iyi tatlım rahat bir hamilelik
Geçirirsin herkezin yapısı farklı tatlım son haftalarda
Göbüş çok büyüyor
Insallah zullu bakalim son aylarda buyuruz heralde :)

O zaman iyi dimi sagolun icimi rahatlatdiz:)bu arada cok tsk evet kavustuk hamd olsun cok ozlemisdim:)

Herkese merhaba umarım her şey yolundadir bebislerin hareketlerini hissedenler her gün hissediyor musunuz yoksa benim gibi bir hissedip bir hissetmeyen var mı bugün hiç hissedemedim merak ediyorum iyi mi diye acile mi gitsem diye düşünüyorum 20+4 üm bu kadar hafta evhamli geçti rabbim zamanında sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder de hepimiz rahatlariz inşallah

Canim gecen hafta bugun ben de 24 saatten fazla hissesememistim bi de benim acaip karin ve bel agrim vardi. Kostur kostur acile gittik doktor bakti iyiydicok sukur ama kipirdamiyordu uyuyordur dedi ilk hissetmeye baslanilan zamanlarda olabiliyormus bi de bana 2 gundur stres yaptigin uzuldugun birsey var mi dedi var dedim ondan da olabilir dedi. Donup geldik o aksam yine hicbirsey hissetmedim 2. Gun aksama anca hissettim.. yani normalmis. Syres yapma bence cok dusununce de inat edip oynamiyo kuzular heralde

Bende buna.. İş yerindeki arkadaşlar sanki kendileri hamileymiş gibi benden hevesliler... Ne görseler mesaj atıp duruyorlar, bu da onlardan Eki Görüntüle 1044368
aayy bu da cok hosmus :)
slam kizlar gunaydin herkeze uzun zamandir giremiyodum biz 18 haftalik olduk.oglum kendini bazen hissettiriyo burdayim dyo annesinin kuzusu.kizlar bise sorucm dr omega hapi verdi 500mg adi marincap siz ne kullaniyorsunuz ben gunde 2tane kulnyrm
valla vnm bana hic omega hapi vermediler.
Insallah zullu bakalim son aylarda buyuruz heralde :)O zaman iyi dimi sagolun icimi rahatlatdiz:)bu arada cok tsk evet kavustuk hamd olsun cok ozlemisdim:)
iyi cnm iyi merak etmee hepimizin ki ayni olmuyo iste son zamanlarda sanirim birden buyuyecek. Yaaa ben de de oyle oluyo.bazen kipir kipir bazen hic.anlamadim gutti heralde arada pozisyon degistiriyor ve biz o pozisyonda hissedemiyoruz.

sağol canım işte insan bilse de strese giriyor maalesef zaten böyle damar atması göz kırpması gibi bir şey hissediyordum nadiren bugün o da olmayınca da korktum

galiba bizimle inatlaşıyorlar benim cimcimem ultrasonda genelde arkası dönük oluyor ondan da olabilir diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Ben halaa bebeğime dair hiçbirşey hissedemiyorum kızlarrrrr ((( ve griple boğuşuyorum sürekli ne kadar dikkat etsemde iyileşip normale dönüyorum 1 hafta sonra tekrar hastalamıyorum yaaa off :2:

kızlar bu beşiği almaya karar verdim, herşeyi dahil 750 tl, boyutu 70*110, yatak odam küçük olduğundan bu boyut iyi, ahşap beşik olsun istiyordum, hem de tutarak kalkmamaya başladığında beşiği alt seviyeye indirince sorun olmaz diye düşündüm, 2,5 - 3 yaşına kadar yeter, sonra zaten sıkılır heralde beşikten, beşik konusunda kararsız olanlara alternatif olabilir belki

[QUOTyacaslamistir.;34661333]galiba bizimle inatlaşıyorlar benim cimcimem ultrasonda genelde arkası dönük oluyor ondan da olabilir diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum[/QUOTE]aaaa arkasi donuk olunca hissetmezmiymisiz bizikide sirtini donuyo bazen ultrosonda.dogru o zaman tekmeleri bagirsaklar yiyo :)

Ben halaa bebeğime dair hiçbirşey hissedemiyorum kızlarrrrr ((( ve griple boğuşuyorum sürekli ne kadar dikkat etsemde iyileşip normale dönüyorum 1 hafta sonra tekrar hastalamıyorum yaaa off :2:
inan cnm 3 gundur basim agriyodu hissedemedim dedim heralde bas agrimi anladi o da sakinledi belki de hastasin diye O da yacaslamistir.ama neden boyle direncsiz kaldi vucudun?

Cok guzelmis cnm ama bana biraz pahali geldi 750.gerci besik yerine de kullanican bu sepet besik sayilmaz.

O kadar da dikkat ediyorum sürekli meyve suyu sıkıp sıkıp içiyorum niye böyle oldum bende bilmiyorum ya bebeği etkileyecek diye çok korkuyorum ona sıkıntı vermiyorumdur umarımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[QUOTyacaslamistir.;34661333]galiba bizimle inatlaşıyorlar benim cimcimem ultrasonda genelde arkası dönük oluyor ondan da olabilir diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
aaaa arkasi donuk olunca hissetmezmiymisiz bizikide sirtini donuyo bazen ultrosonda.dogru o zaman tekmeleri bagirsaklar yiyo :)

inan cnm 3 gundur basim agriyodu hissedemedim dedim heralde bas agrimi anladi o da sakinledi belki de hastasin diye O da yacaslamistir.ama neden boyle direncsiz kaldi vucudun?

Cok guzelmis cnm ama bana biraz pahali geldi 750.gerci besik yerine de kullanican bu sepet besik sayilmaz.[/QUOTE]

Bebeğin hareketlerini içe ya da dışa dönük yapması önemliymis dışa dönük yaparsa hissediliyormus

insallah havalar duzelsin biraz rahatlarsin bugun hava buzzz gibi felaket firtina var burda bizde cikicakti disari hic cikmayalim dedim guya bahar gelmisti.

Bebeğin hareketlerini içe ya da dışa dönük yapması önemliymis dışa dönük yaparsa hissediliyormus[/QUOTE]tamam o zmn bundan sonra kaygilanmayalim :)

geldi geldi inşaallah buda gelir nasılsınz bakalım anneler..... uuzn bi aradan sonra merhaba okuyupta yazamamak ne kötüymüş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…