2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Allah dr.anlamamış mı ? bem geçen hafta çarşamba gittim kontrole suyu filan normal dedi..yanı yanılma payı olabiliyor mu *
birde kontrole mi gitti öğrendi yoksa bir şikayeti mi oldu

Allah korusun ya

okuyunca bu Tür seyleri cok korkuyorum keske okumasaydim hay Allah Rabbimize emanet yavrularimiz...

bende duydugumdan beri kotu oldm ya...gece sancilanmis dr gitmis tam nasil oldu bilmiyorum?
Allah yavrularimizi korusun.. hayirlisiyla kucagimiza alsak

yani bizim biraz daha sabirli olmamiz gerekiyor :)

arkadasim merak etme kendinide uzme hicbisey olmaz allahin izniyle
dua ediyoruz zaten bebislerimiz icin yakisikli oglan annesi olcn
yandin valla

İnanır mısın hiç üzülmedim, içim çok rahat. Bebeğim o kadar hareketli ve maşallah sağlıklı ki
O genişlemenin ilerde daraldığını çok okudum. Sadece düzenli takip edilecek ilerleme var mı diye.
Allah'a emanetler hepsi, hepimiz. İnşallah bir sıkıntı olmayacak

plasentasında falan yırtılma olmuştur herhalde yoksa niye sususuz kalsınki?
allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizii

canım sıkkın...Eşimin eğitim yazısı gelmiş bugün yarın ilişkiyi kesecek çalıştığı yerden

sonra gidecez ben önce ablama gideceğim,hafaya persembeye orada bir doktordan randevu aldım ama kafam çok karışık

detaylı ultrason var nerde yaptıracağımı bilmiyorum kayseri mi ankara mı karar veremedim ,

4 ay biraz ablamda kalacam biraz kayınvalidemde kalacaz

ama nasıl olacak bilmiyorum..ayrı odamız olacak ama daha ben onlara ısınamadım...kültür farkı var bunu söylemekten nefret ediyorum ama var sofrada oturmada kalkmada Allahım kolaylık versin bana bu zaman hemen geçsin... ne onlar ne ben illallah ettik demeyiz...

offf inşallah bebeğimin kısmetıyle herşey yoluna girer,eşimin 7 sinde başka sınavı var onu kazanırsa ankarada devam ederiz evimi taşırım..

ay çok stresteyim ben hemen olmaz sanıyordum nasıl üzüldüm ağlıyom :) Allahım hayırlısını versin.

Selamlar. Detayli ultrason kacinci haftada yapılıyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lütfen kendini yıpratmamaya çalış... olumlu tarafından bakalım mesela sadece kayınvalidende kalmak zorunda değilsin en azından bir süre de olsa ablanda kalabileceksin bu sana biraz da olsa nefes aldırır... inşallah eşinin iş durumu tez vakitte netleşir yine kendi evinize çekilirsiniz... doktora gitmeyi düşündüğün her iki şehir de gayet iyi bence kayserri de sağlık açısından kötü değildir diye tahmin ediyorum o yüzden hangisinde daha rahat ulaşımını sağlayacaksan orda git doktora.. sonuçta en büyük doktor Rabbiim tabi mecburen doktora da gidiyoruz içimizde neler olup bitiyor öğrenmek için.. en kısa zamanda her şey düzelecek çünkü işin içinde bebek var:)) bebekler her yeri güzelleştirir:)

selam annişlerr...
ben bugünlerde çok acıkıyorum.Acaba ben acıkınca bebişimde acıkıyomu :)) deneyeimli anneler cevaplayabilir mi ya da bilisi olan var mı??doktor kontrolüme daha 12 gün var merak ettim.

haklısın aslında bu durum martan beri var ama yazı geç geldi ağla ağla o zamanda baş ağrısı çekmiştim

hatta ankarada ev bile tutalım 4 aylık dedim ama sonra mantıklı düşününce iki kirayı vermeyiz..

annemde bana kızıyor erkek kardeşin evlense eşi böyle düşünse ne yaparsın dıyor ama annem bilmiyor ki

biz gibi değiller.. temizlik fılan hak getire rahat bir kadın ama Allah bana karşı iyi ama ne bileyim çok zor şu evimi bırkaıp gitmek

.iyi ki ablam var burada ailem yurt dışında iyi ki o var bekarda rhaa rahat takılırım ama haklısın bebekler heryeri güzelleştirir.

tabi hiçbir yer evimizin rahatlığını veremez ama ortada zaruri bir durum var o zman sen de ona uyum sağlamaya bak.. ALlah başka dert vermesin..

arkadasim merak etme kendinide uzme hicbisey olmaz allahin izniyle
dua ediyoruz zaten bebislerimiz icin yakisikli oglan annesi olcn
yandin valla

Selamlar. Detayli ultrason kacinci haftada yapılıyor?

Merhaba, 18-23.haftalar arası yapılıyor ama 20'den sonra daha net görünüyor her şeyi.

Tesekkur ederim benim 19 haftalikken kontrolm var da yapar mi diye merak ettim.

benimde 2 yıl önce kuzenim kaybetmişti bebeğini oda 5 5 buçuk falandı. oruç tutmuş yaz günü öyle olunca bebek susuz kalmış. yani sıvı tüketimiyle alakalı bir sorun bence:44:

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum:18:

herkese merhabaaaa
ne zamandır yoktum
bu kk benim şifreyi katletti bi ara ,eşimde anca yardımcı olabildi bana.
herkes nasıl?
umarım siz de bebişler de iyisinizdir canlar.
ben şu üç günde kendimi çok yordum şimdi aşağıya doğru bi bası var
dr uma sordum az önce progestan başlayabiliriz dedi.ben de dinlensem sadece dedim ,olur geçmezse başayalım madem kanama falan yok dedi.
burdaki progestan kullananların hikayelerinden korktum bir de bu nedir kortizon mu arkadaşlar?

Progestan biraz hantallastiriyor insani uyusuk oluyor hormon ilaci birazda kilo yapiyor

masallah oglusuna aycacimm sen boyle anlatinca dahadas sabirsizlaniyorum.
varya hemen bende goreyim istiyorum oglusumu canim dr dogum tarihini nezamn syluyo acba?

4 boyutluda da 7 ile 10 ağustos arası çıktı doğum tarihim.. ama sezeryanda 1 hafta önce olur dedi dr.
tam uyumlu çok şükür :))
inş en kısa zaman da siz de görürsünüz kızlar çoook güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…