- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.461
arkadaslar bi yakinim5,5aylik hamileydi bebegi susuz kalmis almak
zorunda kalmislar hicbir bilgim yok acaba nasil susuz kaliyo bebek iki uc gun
oncde gtmis dr anlamzmi dr ya korktm bende hep su iciyorum ya insan soramiyoda nedn dye
kolay degil allah korusun hepimizi...bilgisi olan arkadaslar varmi acba?
oncde gtmis dr anlamzmi dr ya korktm bende hep su iciyorum ya insan soramiyoda nedn dye
Hayirliii olsunnn canimmm ya aslina bakarsan cok net hissetmiyorumm yani mesela cuma gunu bisiler hissettim ctesi cok az pazar hic hissetmedim gibi bisey egerkii kendimii dinlemiyosamm hissetmiyorum cnmm genelde ogle yemeklerinden sonra elimi koyup oturuyorumm o esnada hissedebiliyorumm ama hic net degill ve devamlilik yok sanirim 20.haftalarda netlesecek
arkadasim merak etme kendinide uzme hicbisey olmaz allahin izniyle
dua ediyoruz zaten bebislerimiz icin yakisikli oglan annesi olcn
yandin valla
canım ben cumartesi günü Central Hospital'de 220 TL'ye yaptırdım. CD vermedi. Ölçümler normal siyah beyaz ultrasonda yapılıyor zaten her yerde. Eğer bebeğin uygun bir pozisyonunu yakalayabilirse yüzünün fotoğrafını veriyor renkli. Benim oğluşum çok güzeldi maşallah, ağzı burnu minicik. Doktor "pipisi olmasa kız derdim, kız gibi güzel bir yüzü var" dedi
Çok şükür tüm ölçümleri iyi. Sadece sağ ventrikül genişliği sınıra çok yakın çıktı, onu takip etmek için haftaya tekrar çağırdı doktor. İnşallah artmaz, ne olacağını söylemedi, "şimdilik üzülecek bir şey yok, değerin hala sınırlar içinde ama takip etmemiz gerek" dedi. Benim gönlüm rahat, Allah'ın izniyle sağlıkla doğacak oğlum. Sürekli dua ediyorum gerilesin o değer diye. Tüm ikili ve üçlü test sonuçlarımız, bebeğin ölçümleri normal. O yüzden inşallah bu da önemli bir şey değildir
465 gr olmuş tosunum, boyu için bir şey demedi. Sürekli tepinip duruyor, doktor bakarken o da bir yandan tepikliyordu
canım sıkkın...Eşimin eğitim yazısı gelmiş bugün yarın ilişkiyi kesecek çalıştığı yerden
sonra gidecez ben önce ablama gideceğim,hafaya persembeye orada bir doktordan randevu aldım ama kafam çok karışık
detaylı ultrason var nerde yaptıracağımı bilmiyorum kayseri mi ankara mı karar veremedim ,
4 ay biraz ablamda kalacam biraz kayınvalidemde kalacaz
ama nasıl olacak bilmiyorum..ayrı odamız olacak ama daha ben onlara ısınamadım...kültür farkı var bunu söylemekten nefret ediyorum ama var sofrada oturmada kalkmada Allahım kolaylık versin bana bu zaman hemen geçsin... ne onlar ne ben illallah ettik demeyiz...
offf inşallah bebeğimin kısmetıyle herşey yoluna girer,eşimin 7 sinde başka sınavı var onu kazanırsa ankarada devam ederiz evimi taşırım..
ay çok stresteyim ben hemen olmaz sanıyordum nasıl üzüldüm ağlıyom :) Allahım hayırlısını versin.
lütfen kendini yıpratmamaya çalış... olumlu tarafından bakalım mesela sadece kayınvalidende kalmak zorunda değilsin en azından bir süre de olsa ablanda kalabileceksin bu sana biraz da olsa nefes aldırır... inşallah eşinin iş durumu tez vakitte netleşir yine kendi evinize çekilirsiniz... doktora gitmeyi düşündüğün her iki şehir de gayet iyi bence kayserri de sağlık açısından kötü değildir diye tahmin ediyorum o yüzden hangisinde daha rahat ulaşımını sağlayacaksan orda git doktora.. sonuçta en büyük doktor Rabbiim tabi mecburen doktora da gidiyoruz içimizde neler olup bitiyor öğrenmek için.. en kısa zamanda her şey düzelecek çünkü işin içinde bebek var:)) bebekler her yeri güzelleştirir:)
haklısın aslında bu durum martan beri var ama yazı geç geldi ağla ağla o zamanda baş ağrısı çekmiştim
hatta ankarada ev bile tutalım 4 aylık dedim ama sonra mantıklı düşününce iki kirayı vermeyiz..
annemde bana kızıyor erkek kardeşin evlense eşi böyle düşünse ne yaparsın dıyor ama annem bilmiyor ki
biz gibi değiller.. temizlik fılan hak getire rahat bir kadın ama Allah bana karşı iyi ama ne bileyim çok zor şu evimi bırkaıp gitmek
.iyi ki ablam var burada ailem yurt dışında iyi ki o var bekarda rhaa rahat takılırım ama haklısın bebekler heryeri güzelleştirir.
arkadasim merak etme kendinide uzme hicbisey olmaz allahin izniyle
dua ediyoruz zaten bebislerimiz icin yakisikli oglan annesi olcn
yandin valla
Selamlar. Detayli ultrason kacinci haftada yapılıyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
masallah oglusuna aycacimm sen boyle anlatinca dahadas sabirsizlaniyorum.
varya hemen bende goreyim istiyorum oglusumu canim dr dogum tarihini nezamn syluyo acba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?