2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım üzülme ya... Benim de canımı sıkacak çok şey oldu hem de o kadar çok şey ki.. Bebeğini düşün, o kadar üzülüp ağlayıp strese girdiğim için kızıyorum şimdi kendime.. Miniğimi de üzdüm Orda burda derken hele ki eşinin ailesiyle şu an aklından neler geçtiğini tahmin edebiliyorum.. Beterin beteri var ama.. gelip geçici şeyler için canını sıkma, karnın burnunda olacak senin zaten ondan başka bir şey düşünemezsin zaman da su gibi akıp gider merak etme..

İnşallah güzelim aslında beni sikacagini sanmam kayinvalidemin ama cok değişik yasayislari var..ama inşallah su gibi geçer. ..

canım ben adetım 10 gun gecınce test yaptım negatıg cıktı ki ben kan testınde pozitiğfi görmüştm benımde ödüm patlamıştı suan hamıleyım kan testı yaptır orda cıkar 1 gun gecıkmesı yeterli....

selam kızlar bende bir sorun var sizler de yaşıyormusunuz merak ettim,bende kasığımda morarmış gibi bir ağrı var,özellikle sol tarafım,beni bilgilendirin lütfen

Çektirdın mi canım dört boyutlu fiyatı ne kadar oldu

ben 3 ay progestan kullandım,bır zararını gormedım

Kizlar benim karnim bi tuylendi bi tuylendi felakett tarasan taranir yani doktora acarken utaniyom resmen yaa :) dokulur mu acaba ?

Kizlar sirt ustu yattim tv izliom.dakikalardir kipirdiyo bebis. Sonra elimi attim siddetlendii gelin de seyredin disarrdan bile bakinca belli oluyo maasallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…