- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.481
Bnde 19 da gittim 21 22 ci haftada tavsiye ederum dediTesekkur ederim benim 19 haftalikken kontrolm var da yapar mi diye merak ettim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım üzülme ya... Benim de canımı sıkacak çok şey oldu hem de o kadar çok şey ki.. Bebeğini düşün, o kadar üzülüp ağlayıp strese girdiğim için kızıyorum şimdi kendime.. Miniğimi de üzdümcanım sıkkın...Eşimin eğitim yazısı gelmiş bugün yarın ilişkiyi kesecek çalıştığı yerden
sonra gidecez ben önce ablama gideceğim,hafaya persembeye orada bir doktordan randevu aldım ama kafam çok karışık
detaylı ultrason var nerde yaptıracağımı bilmiyorum kayseri mi ankara mı karar veremedim ,
4 ay biraz ablamda kalacam biraz kayınvalidemde kalacaz
ama nasıl olacak bilmiyorum..ayrı odamız olacak ama daha ben onlara ısınamadım...kültür farkı var bunu söylemekten nefret ediyorum ama var sofrada oturmada kalkmada Allahım kolaylık versin bana bu zaman hemen geçsin... ne onlar ne ben illallah ettik demeyiz...
offf inşallah bebeğimin kısmetıyle herşey yoluna girer,eşimin 7 sinde başka sınavı var onu kazanırsa ankarada devam ederiz evimi taşırım..
ay çok stresteyim ben hemen olmaz sanıyordum nasıl üzüldüm ağlıyom :) Allahım hayırlısını versin.
Canım üzülme ya... Benim de canımı sıkacak çok şey oldu hem de o kadar çok şey ki.. Bebeğini düşün, o kadar üzülüp ağlayıp strese girdiğim için kızıyorum şimdi kendime.. Miniğimi de üzdümOrda burda derken hele ki eşinin ailesiyle şu an aklından neler geçtiğini tahmin edebiliyorum.. Beterin beteri var ama.. gelip geçici şeyler için canını sıkma, karnın burnunda olacak senin zaten ondan başka bir şey düşünemezsin zaman da su gibi akıp gider merak etme..
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
4 boyutluda da 7 ile 10 ağustos arası çıktı doğum tarihim.. ama sezeryanda 1 hafta önce olur dedi dr.
tam uyumlu çok şükür :))
inş en kısa zaman da siz de görürsünüz kızlar çoook güzelmiş
18+1 haftalık hamileyim ama kilo almadım henüz normal mi bu durum sizin haftanız ve kaç kilo aldığınızı merak ediyorum
herkese merhabaaaa
ne zamandır yoktum
bu kk benim şifreyi katletti bi ara ,eşimde anca yardımcı olabildi bana.
herkes nasıl?
umarım siz de bebişler de iyisinizdir canlar.
ben şu üç günde kendimi çok yordum şimdi aşağıya doğru bi bası var
dr uma sordum az önce progestan başlayabiliriz dedi.ben de dinlensem sadece dedim ,olur geçmezse başayalım madem kanama falan yok dedi.
burdaki progestan kullananların hikayelerinden korktum bir de bu nedir kortizon mu arkadaşlar?
Ohooo ben de aylarca kullandim kutu kutu bitirdim ben de bi zararini gormedim..ben 3 ay progestan kullandım,bır zararını gormedım
Ayyyu ben sabahtan bri neler cekiom bi sanci bi sanciiii...uffffffffffff ya ne olucak bu kabızlık...:2::2:
Kizlar benim karnim bi tuylendi bi tuylendi felakett tarasan taranir yanidoktora acarken utaniyom resmen yaa :) dokulur mu acaba ?
Ayyyu ben sabahtan bri neler cekiom bi sanci bi sanciiii...
ben zorluyom valla azcik napim :) yoksa 10 saat bekle bos :))ya onu bırak zorlayamıyorsunda bırsey olucak dıye korkuyorum 2saat bekledım yok yıne olmadı :)
inan benimki kadar degildir :)) bide benimki tup bebek aylardir igne vuruyom onlarda killandirdi sanirim.:):) olurmuş hamılelıkte benımde var canım
Kizlar sirt ustu yattim tv izliom.dakikalardir kipirdiyo bebis. Sonra elimi attim siddetlendii gelin de seyredin disarrdan bile bakinca belli oluyo maasallah :)
yani o zmn lar da oluyordu ama böyle değildi.gitikkce daha belirgin oluyo cnm sabretAz kaldi :)cokkkk guzelll yaaaa bende ıstıyom ama sanırım 20 haftalıktran önce olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?