- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #15.501
ya onu bırak zorlayamıyorsunda bırsey olucak dıye korkuyorum 2saat bekledım yok yıne olmadı :)
Çektirdın mi canım dört boyutlu fiyatı ne kadar oldu
İnşallah güzelim aslında beni sikacagini sanmam kayinvalidemin ama cok değişik yasayislari var..ama inşallah su gibi geçer. ..
ayy hayırlı uğurlu olsun prensesin maşallah kuzuna iyi olmanıza sevindim
Merhaba kızlar;
Yazmaya vakit bulamasamda sürekli takipteyim sizi.
Bnm minik kızım 18 haftalık 22 cm 250 g ..ben de 3,5 kilo almışım toplamda.. sizce nasıl?
Siz de durumlar nası gidiyo?
Ben hala hissedemiyorum buyuk bir heyecanla bekliyorum
maşallah boyu iyi..sende iyisin :)
Su gibi geçer.. Merak etme.. Benimkiler de öyle, anlıyorum seni eşimle hala kavgasını ederiz memleketine gitmiyorum diye :) Hamileliğin yarısına geldik daha ne, nasıl geçti bakŞoktayım ben.. Daha hazırlıklarım tamam değil, almam gereken bi sürü şey var, işten vaktim yok, yandık.. Bunlarla uğraşırsın sende zaten. Eee oğlun doğduktan sonra da başka bişeyi gözün görmez ki :) Bana bişeyler oluyo şu ara sanki doğmuşta anne olmuşum gibi havalara giriyorum daha şimdiden Daha isim bile bulamadım halbuki..
sorma canım ilaçlardan dolayı bende çekiyordum bunu. ama her sabah 2-3 tane gün kurusunu yeyip arkasına ılık su içiyorum.uffffffffffff ya ne olucak bu kabızlık...:2::2:
hamilelikte mi oluyo bu tüylenme?Kizlar benim karnim bi tuylendi bi tuylendi felakett tarasan taranir yanidoktora acarken utaniyom resmen yaa :) dokulur mu acaba ?
Kizlar sirt ustu yattim tv izliom.dakikalardir kipirdiyo bebis. Sonra elimi attim siddetlendii gelin de seyredin disarrdan bile bakinca belli oluyo maasallah :)
evet dün çektirdim. çekirge dorukta 90 tl canım :)
Tşk ederim .
bnm doğum tarihimde 27 ağustos gündaşız.. ama sezeryan olacağım için 20 ağustos planlıyoruz.
Bn bugun itibariyle 20 haftaligim ve 5.5 kilo aldim
Günaydın herkese. Canım seninle aynı günlerdeyiz. Ben de sabah işe gelirken yolda düşünüyodum neden hissetmiyorum bişeymi var acaba die. Demek ki çok korkmama sebeb yok. 17+4 iken doktorum yaklaşık 1 ay sonra hissedeceksin demişti ama ben burda arkadaşları okuyunca korkmaya başladım artık bende mi sorun var diye.
canım sezeryan düşünüyorum bende istediğimiz tarih mi oluyor daha doktorla konuşmadım
normal yapabilir miyim bilmyorum korkuyorum..yani kaç haftaya kadar isteyebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?