- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #16.101
Nehneh ben Fransizca sarkilara hamile degilken de aglardim.Bilmeme ragmen ne dediklerini.
Bence o Fransizca sarkilarinin büyüsü.
Takiliyorum ama cidden ben de cok asiri duygusallasmis olmasam da aglama krizleri geliyor arada. Özellikle güzellik konusunda. Güzel degilim ben di mi diye birden aglamaya basliyorum, cok komigim ya.
kızlar oda bişey mi?Ben geçen gün çizgi film izliyordum Heidi ve Peter varya onu.Sonra Heidiyi büyükbabasından ayırdı teyzesi tanımadığı bi eve yardımcı olarak verdi çalıştırdı kızı.Ayyy ben bir ağladımmm bir ağladımmm akşama kadar etkisinden kurtulamadım.Sonra da kendime gelince manyakmıyım neyim dedim bu seferde bi gülme tuttu benideliriyorum galiba
Bu arada anne adaylari kalsiyumdan bahsetmissiniz. Ben hic o kadar tüketmiyorum ya.Ve benim doktorum hic önemsemiyor sanki. Yani bana verdigi vitamin hapina mi güveniyor bilmem. :) Ben günde bir bardak süt iciyorum o kadar. Haftalar ilerlerken kalsiyum ihtiyacimin artmasi lazim degil mi?
Yogurt da sade yiyemiyorum, meyveli yiyorum ama o da iyi degilmis diye duygum dogru mudur? Bilen?
Cumartesi günü ayrıntılı ultrason girdik cinsiyet konusu sinopdaki doktorum erkek demişti diğer özel hastendeki doktorumuz bafradaki kız gibi demişti 17 haftalıkdık o zaman şimdi ise 22 haftalık prensesimiz geliyormuş yine bafraya gittik tabiki ayrıntılıda artık kesindir sanırım doktora pembiş giymesin erkek olursa bişeyler almaya başlıycam dedim oda erkek olursa pembeleri bana getir ben mavileri sana alırım dedi demekki kesin dedim bende :) ayça benimkinin degiştir canım tabloda erkek görünüyor
canım merhaba mayısın ilk haftası 20 haftalık olacağım ilk dozu vuracaklar.23.hafta da tekrar gideceğim 2.dozu vuracaklar.Lıght olayına gelince bende ne yapacağımı şaşırdım artık iyice sinirlerim bozuldu.Doktorum lıght sütte kalsiyum oranının daha fazla olduğunu diğer sütlerden farkı sadece yağı alınmış olduğunu söyledi.Yani zararı yokmuş asla.Hatta ben bunu bikaç doktorun yazısında da okudum nette.Ama lıght tüketmezsem de işte böyle aşırı kilo alıyorum tabi diyer yediklerimide kısmam lazım porsiyonlarımı azaltmam lazım
bende 19+6 da gideceğim erken değil heralde
evet boşuna ağlamadım benama hakkaten acıklı sahneymiş(
:)))))
tabi onunda etkisi vardır canım illaki.Bide ben hamile olduğumu öğrenene kadar günde 1 paket sigara içiyordum.Tamamen bıraktım ve birdenbire bıraktığım içinde iştahım çok açıldı oyüzden de bukadar hızlı kilo alıyorum bence.bir de şöyle bir durum varmış, belki sizler daha önceden bunu biliyorsunuzdur ama ben en son kontrolümde öğrendim ki metabolizmamız gebeyken normal halimize göre daha yavaş çalışıyormuş, yani o yüzden de kilo alma eğilimimiz olması normalmiş...
Bana doktorum 4 öğün kalsiyum alman lazım dedi. Süt 2 bardak, yoğurt 1 kase, kefir bir bardak. Her gün dedi ayrıca. O kadar içemiyorum ki
Meyveli yoğurtlara da olmaz dedi maalesef. Ben de sade yoğurt yiyemiyorum. İçine bal ama çok az katabilirsin dedi. Balın organik olacağını söylememe gerek yok herhalde diye de ekledi
işallah canım en kısa zamanda hissederiz,aklıma bugun şey geldi ben çalışıyorum hani evdeki hamişlere göre belki daha az bebeğe yoğunlaşıyorum pek dinlenemiyorum, belkide oynuyordur ama o yoğunluktan ben hissetmiyorumdur(yani öyle umut ediyorum)
canım senin doktorun 4 öğün kalsiyumu tavsiye ederken önce kanına bakıp ona göre mi söyledi?yoksa öylesine mi söyledi?Bana biraz abartı geldi 4 porsiyon :44:Bana doktorum 4 öğün kalsiyum alman lazım dedi. Süt 2 bardak, yoğurt 1 kase, kefir bir bardak. Her gün dedi ayrıca. O kadar içemiyorum ki
Meyveli yoğurtlara da olmaz dedi maalesef. Ben de sade yoğurt yiyemiyorum. İçine bal ama çok az katabilirsin dedi. Balın organik olacağını söylememe gerek yok herhalde diye de ekledi
canım merhaba mayısın ilk haftası 20 haftalık olacağım ilk dozu vuracaklar.23.hafta da tekrar gideceğim 2.dozu vuracaklar.Lıght olayına gelince bende ne yapacağımı şaşırdım artık iyice sinirlerim bozuldu.Doktorum lıght sütte kalsiyum oranının daha fazla olduğunu diğer sütlerden farkı sadece yağı alınmış olduğunu söyledi.Yani zararı yokmuş asla.Hatta ben bunu bikaç doktorun yazısında da okudum nette.Ama lıght tüketmezsem de işte böyle aşırı kilo alıyorum tabi diyer yediklerimide kısmam lazım porsiyonlarımı azaltmam lazım
Ya kizlar bende hala hissetmiyorum yarin 20 haftalik olucaz takmiyim diyorum ama düşünmeden de duramiyorum bide disardan kalp sesi duyulurmu? ben elimi koyup dinlediğimde duyuyorum esimde bende duyuyorum diyo ama ben emin olamiyorum gercekmi diye yoksa biz hayel mi goruyoz duymak istediğimiz için offff ne hissetcegini bilmemek çok kotu yaaaaaa bir an önce söyle bi sağlam geçirse artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet boşuna ağlamadım ben
Bana doktorum 4 öğün kalsiyum alman lazım dedi. Süt 2 bardak, yoğurt 1 kase, kefir bir bardak. Her gün dedi ayrıca. O kadar içemiyorum ki
Yaaa ben anlamadim bende laktozsuz sut kullaniyodum gaz yaptigi için zeynepkamildeki eğitim hemşire si kesinlikle onermiyoruz çünkü onlar işlemden geçiyor dedi bende pinarin organik şutu var ondan aliyorum simdi ama herkesin farklı söylemesi garip hangisine inancaz ki
Yaaa ben anlamadim bende laktozsuz sut kullaniyodum gaz yaptigi için zeynepkamildeki eğitim hemşire si kesinlikle onermiyoruz çünkü onlar işlemden geçiyor dedi bende pinarin organik şutu var ondan aliyorum simdi ama herkesin farklı söylemesi garip hangisine inancaz ki
Tebrikler bir kiz daha katiliyor aramiza :)
Vallaha canım nette falanda çok araştırdım lıght ın zararı yok bence ben kullanacağımYaaa ben anlamadim bende laktozsuz sut kullaniyodum gaz yaptigi için zeynepkamildeki eğitim hemşire si kesinlikle onermiyoruz çünkü onlar işlemden geçiyor dedi bende pinarin organik şutu var ondan aliyorum simdi ama herkesin farklı söylemesi garip hangisine inancaz ki
canım baktım şimdi hiçbişey yok ne yolladın nettin sennnnnnnbi özel mesajına bakabilir misin??:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?