2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahaahaha olabilir Fransızcanın büyüsü... :)

ama hakkaten acıklı sahneymiş(

:)))))

Bana doktorum 4 öğün kalsiyum alman lazım dedi. Süt 2 bardak, yoğurt 1 kase, kefir bir bardak. Her gün dedi ayrıca. O kadar içemiyorum ki

Meyveli yoğurtlara da olmaz dedi maalesef. Ben de sade yoğurt yiyemiyorum. İçine bal ama çok az katabilirsin dedi. Balın organik olacağını söylememe gerek yok herhalde diye de ekledi

hadi gözün aydın canım :) kızlar da çoğalmaya başladı. Ayça'ya özel mesaj at istersen böyle görmüyor çünkü tek tek okuyamadığı için

bir de şöyle bir durum varmış, belki sizler daha önceden bunu biliyorsunuzdur ama ben en son kontrolümde öğrendim ki metabolizmamız gebeyken normal halimize göre daha yavaş çalışıyormuş, yani o yüzden de kilo alma eğilimimiz olması normalmiş...

tabi onunda etkisi vardır canım illaki.Bide ben hamile olduğumu öğrenene kadar günde 1 paket sigara içiyordum.Tamamen bıraktım ve birdenbire bıraktığım içinde iştahım çok açıldı oyüzden de bukadar hızlı kilo alıyorum bence.

senin dr 3 ten 4 e çıkarmış... bu arada bal olayına gelince bnm dr en son kontrolde "balın hakiki olduğuna inanıyorsan ye, yoksa boş ver yeme çünkü gebelikte şeker çıkması istenmeyen ama sık karşılaşılabilen bir durum." dedi... ben de bala sadece geçtiğimiz 2 hafta griptim diye başvurdum onun dışında yemiyorum.. aklıma gelirse sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı pekmez yiyiorum (marketten aldım bilmem ne kadar hakiki)

Ya kizlar bende hala hissetmiyorum yarin 20 haftalik olucaz takmiyim diyorum ama düşünmeden de duramiyorum bide disardan kalp sesi duyulurmu? ben elimi koyup dinlediğimde duyuyorum esimde bende duyuyorum diyo ama ben emin olamiyorum gercekmi diye yoksa biz hayel mi goruyoz duymak istediğimiz için offff ne hissetcegini bilmemek çok kotu yaaaaaa bir an önce söyle bi sağlam geçirse artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım senin doktorun 4 öğün kalsiyumu tavsiye ederken önce kanına bakıp ona göre mi söyledi?yoksa öylesine mi söyledi?Bana biraz abartı geldi 4 porsiyon :44:

Yaaa ben anlamadim bende laktozsuz sut kullaniyodum gaz yaptigi için zeynepkamildeki eğitim hemşire si kesinlikle onermiyoruz çünkü onlar işlemden geçiyor dedi bende pinarin organik şutu var ondan aliyorum simdi ama herkesin farklı söylemesi garip hangisine inancaz ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"bir an önce söyle bi sağlam geçirse artik" bu cümleye aynen katılıyorum..:) inşallah biz de hayırlısıyla hareketleri hissederiz ve emin oluruz..

Of ya 4 ögün kalsiyum nasil alinir. Ben de sade yogurdu öylesine yiyemem ki. Ancak yemegin yaninda yiyorum. Ayran mi yapsam her gün kendime.
Azcik dikkat etsem iyi olacak sanirim. Dislerimiz icin de önemli sanirim, hani bebek bizden besleniyor tamam da, biz nerden beslenecegiz degil mi?

Bir ara cok peynir yiyordum onu da biraktim.

Tesekkürler yanitin icin.

ben dr sordum süt alıp kaynatıp içeyim diye o da brüsella gebelikte olunca tedavisi yok ben de pastörize içiyorum dedi. yoğurt yapayım dedim o da deiki çok kaynayınca proteinler dibe çökebiliyor o zaman da bi anlamı yok dedi. pastörizeden devam bende... ama bu konu forumumuzda geçmiş sayfalarda yine gündeme geldi ben yine bunları yazdım tekrara düştüğümü fark edenler kusura bakmasınlar:))) bir arkadaş demişti, dr ona kendin yoğurt yap süt al onu iç demiş diye yazmıştı.. geçmiş sayfaları üşenmeyip okuyanlar görebilir:) ya da hatırlayanlar vardır.. bu konuda yorum farkı çok demekkii.. herkes nasıl rahat hissedecekse öyle devam etsin.. hepimize de yavrularımıza da yediğimiz içtiğimiz şifa olsun inşallah:))

Aslinda eskileri düsünce kaynatip kaynatip icmiyorlar miydi sütü? Pastorize süt ic dedi doktor bana da. Fakat son yillarda pastorize sütte kanserojen maddeler var diyorlardi, mümkünse organik kulllanin diyorlardi. Ama doktorlar hayvandan hastalik bulasmasi riskini daha ciddi buluyorlar sanirim.

Tebrikler bir kiz daha katiliyor aramiza :)

Bizde cok sevindik eşimle evlenmeden önce pembe tulum almıştı hep kız evladımız olsun istiyorduk erkek dediler alışmıştım onada saglıklı hayırlı olsunda ilk cocugumuz nasılsa dedik cumartesi doktor kız deyince aaay cok sevindik :)) rabbim saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride görmeyi nasip etsin

Vallaha canım nette falanda çok araştırdım lıght ın zararı yok bence ben kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…