- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #16.061
Günaydın kızlar,
Bu sabah çok moralim bozuk kalktım, dişim apse yapmış sol yanağım şişmiş baya :S
Bu akşama dişçiden randevu aldım, hormonların etkisiylede sinirlerim bozuk sanırım iltihap bebeğime dokunursa yok antibiyotik verirse bu sefer o dokunursa diye kafamda kurup kurup duruyorum
canım arkadaşım inş iyidir bebişlerimiz. Hep düşünüyorum acaba ters bir hareket mi yaptım? acaba iyi mi? sıkıştı mı acaba? su mu az içtim falan kafayı yiyecek gibi oluyorum. Sonra amaaan Allaha emanet diyorum. Allah emanet yavrularımız canım inş iyidirler. iyi ki siz varsınız en azından paylaşıp birbirimizle dertleşip rahatlıyoruz....
gunaydin kizlar.... cok kotu gribim ihlamur falan iciyorumve cok korkuyorum ogluma zarari varmidir acba?
ne iceyim ne yapayim yardim edin lutfennnnn
günaydın annişler..
ben 22.haftadayım ama hala çocuğun en ufak bi hareketini bile hissetmedim,üstelik tecrübeliyim bu ikinci bebiş,sizlerin yazdıklarını okuyunca anormal bi durum var diye düşünüyorum,daha doktor randevumada var ne yapacağımı bilmiyorum çoktan hissetmiş olmam lazımdı
Bnmki son bir haftadir cok hareket ediyo saglam tekmeler basladi sirtustu yatirmiyo cimcimem
çok şükür canım maşallah bebişine
mide yanması bende de var. sadece bir fincan süt içtiğinde hafifletiyor. eğer geçmezse sade maden suyu içiyorum.
işallah canım en kısa zamanda hissederiz,aklıma bugun şey geldi ben çalışıyorum hani evdeki hamişlere göre belki daha az bebeğe yoğunlaşıyorum pek dinlenemiyorum, belkide oynuyordur ama o yoğunluktan ben hissetmiyorumdur(yani öyle umut ediyorum)pfff.. ben de hissedip hissetmediğimi anlamıyorum... bugün 20+0 olduk inşallah... bazen bi pıtırtı gibi oluyor ama emin olamıyorum.. bugün daha hiç olmadı mesela-neredeyse 2 saattir ayaktayım- bir de bazı arkadaşlar dışarıdan hissedebildiğini ya da bir tarafa bebeğin toplanıp orayı sertleştirdiğini yazmış, öyle şeyler de yok bizde.. en son 18 martta yani tam 3 hafta önce dr kontrolüne gitmiştim ultrasonda bebeğin hareketli olduğunu söylemişti dr.
inşallah hareketleri hisseden annişkolar hissetmeye devam eder, bizim gibi tam hissedemeyenler de en en en kısa zamanda hissederiz, hayırlısıyla...
benimde çok ciddi sorunum var mideyle ilgili. yanma oldugunda maden suyu içildiğinde çok iyi geliyor. benimkini ilaç kesmiyor anca maden suyu geçiriyor.
işallah canım en kısa zamanda hissederiz,aklıma bugun şey geldi ben çalışıyorum hani evdeki hamişlere göre belki daha az bebeğe yoğunlaşıyorum pek dinlenemiyorum, belkide oynuyordur ama o yoğunluktan ben hissetmiyorumdur(yani öyle umut ediyorum)
vallahi sinirlenme malesef aynı durum bendede var,eskiden bu kadar çabuk sinerlenmiyodum şimdi daha tahammülsüz olmuşum.işallah bebişlere yansımıyoduraminnnn... aslında olabilir ben de çalışıyorum ve bazen yoruluyorum, bazen sinirlenebiliyorum ki keşke bunu kontrol edebilsem en azından doğuma kadar:))) belki bunlar da etkilidir...
Kızlar herkese günaydın.Dün kontrolüm vardı söylemiştim.Bebişimiz erkekmiş evet kesinleşti.Sağlığı yerinde çok şükür sıkıntı yok 4 lü tarama testi için kan verdim sonucunu doktorum cumartesi günü telefonla bildirecek.2 hafta sonrası için detyalı ultrason çektirmemi istedi ve Ankaralılar bilir Eyüp Ekiciye yönlendirdi bizi randevumu aldım bende.Mayısın ilk haftasında da tetanoz aşısı yaptıracakmışım 1.dozu.23.hafta da da 2.dozu yaptıracakmışım.Gelelim asıl mevzuyaaaaaaaaaaa:)kızlar dalga geçmeyin sakın ama ben 1 ayda 4 kilo almışım yaaaaaaaaaaşok oldum doktor da şok oldu tabi naptın sen böyle dedi.Diyetisyene göndermem gerekecek böyle gidersen dedi.Çok uyardı beni.Bu ay kendim düzenli beslenmeye çalışıyım da olmazsa diyetisyene giderim hocam dedim.Peki ama çok dikkat et kilona dedi.Moralim çok bozuldu kızlar bugün diyete başlıyorum.Sütümü vs. lıght a çevirdim hep
vallahi sinirlenme malesef aynı durum bendede var,eskiden bu kadar çabuk sinerlenmiyodum şimdi daha tahammülsüz olmuşum.işallah bebişlere yansımıyodur
günaydın... oğlunu hayırlısıyla kucağına al inşallah... mayısın ilk haftası kaç haftalık olacaksın? malum bu arada ben de aşı olayına girmeliyim ama drum bu sağlık ocağıyla alakalı diyip kestiridği için ...
kilo olayına gelinceeeeee geçen tv de gebelik ve beslenme ile ilgili bi program izledim orada hem diyetisyen hem de kadın doğumcu vardı ve gebelikte LİGHT ÜRÜN ÖNERMİYORUZ dediler haberin ola canımm... günde 3 porisyion süt ve süt ürünü tüketmemiz lazımmış yani 2 bardak süt 1 yoğurt gibi... inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşuruz..
gunaydın güzel annişler,
ben çok fazla giremiyorum arada girip sizleri okumakla yetniniyorum.
sizlere bişey sormak istiyorum. 2014 te çıkan yasalarda gebelik döneminde işten yarım saat erken çıkma kanunu çıkmış. bır arkadaşım soyledı ve uygulanmaya başlanmış. bundan haberı olan kanunu bilen uygulayan varmı aranızda. ınternette cok arastırdım ama bişey bulamadım. duyan bilen varsa cevap verirse sevinirim...
günaydın arkadaşlar
arkadaşlar 21 haftalığım ve bende inanılmaz bir hassaslık var eşime alınıyorum, annemi özlüyorum ağlıyorum her akşam ama ağlarken kendimi frenliyorum bikaç damla sonra susturuyorum kendiminapıcamı bilemedim sizler nasılsınız bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?