2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın... Kötü düşünme bence, diş hekimi hamileliğini de göz önünde bulundurarak elinden geleni yapacaktır, iltihap bebeğine filan dokunmaz onları koruyan plasentaları var merak etme.. bri an önce doktora gitte kurtul..:) Geçmiş olsun şimdiden...

gunaydın güzel annişler,

ben çok fazla giremiyorum arada girip sizleri okumakla yetniniyorum.
sizlere bişey sormak istiyorum. 2014 te çıkan yasalarda gebelik döneminde işten yarım saat erken çıkma kanunu çıkmış. bır arkadaşım soyledı ve uygulanmaya başlanmış. bundan haberı olan kanunu bilen uygulayan varmı aranızda. ınternette cok arastırdım ama bişey bulamadım. duyan bilen varsa cevap verirse sevinirim...

Allah korusun meleklerimizi canim. Ona emanetler. Bizler cok evham yapiyoruz heralde. Ben de oyleyim karnim bile agirsa dolaptan tabak aldim ondan mi oldu acaba diyorum... iyi ki burasi var hakikaten seninle ayni psikolojide ilan insanlarla dertlesince rahatliyosun...

gunaydin kizlar.... cok kotu gribim ihlamur falan iciyorumve cok korkuyorum ogluma zarari varmidir acba?
ne iceyim ne yapayim yardim edin lutfennnnn

geçmiş olsun. geç kalmış olabilirim ama bir iki bir şey yazayım istedim, zira ben de 2 hafta griple boğuştum hamdolsun 3-4 gündür daha iyiyim bir tek öksürük kaldı(

bal+limon+sıcak su günde iki kez içtim, bol meyve yedim özellikle portakal ve kivi (kivide de c vit. varmış çünkü)
bal+ılık süt içtim günde 1 ya da 2 kez
öksürüğüm ve burun akıntım için akşamları kendimi buhara tuttum. yani sıcak su dolu bir kabın üstüne kapandım:))) kafamı da örttüm o havayı iyice tenefüs etmeye çalıştım.
akşamları daha erken uyumaya çalıştım ki zaten kendimi halsiz hissettiğim için bu çok da zor olmadı.

bu süreçte doktor kontrolüm yoktu ben de gitmek istemedim ateşim olmadığı için.

Allah bütün hamilelerle beraber bizim de yardımcımız olsun inşallah..

Son düzenleme:

pfff.. ben de hissedip hissetmediğimi anlamıyorum... bugün 20+0 olduk inşallah... bazen bi pıtırtı gibi oluyor ama emin olamıyorum.. bugün daha hiç olmadı mesela-neredeyse 2 saattir ayaktayım- bir de bazı arkadaşlar dışarıdan hissedebildiğini ya da bir tarafa bebeğin toplanıp orayı sertleştirdiğini yazmış, öyle şeyler de yok bizde.. en son 18 martta yani tam 3 hafta önce dr kontrolüne gitmiştim ultrasonda bebeğin hareketli olduğunu söylemişti dr.

inşallah hareketleri hisseden annişkolar hissetmeye devam eder, bizim gibi tam hissedemeyenler de en en en kısa zamanda hissederiz, hayırlısıyla...

Bnmki son bir haftadir cok hareket ediyo saglam tekmeler basladi sirtustu yatirmiyo cimcimem

işallah canım en kısa zamanda hissederiz,aklıma bugun şey geldi ben çalışıyorum hani evdeki hamişlere göre belki daha az bebeğe yoğunlaşıyorum pek dinlenemiyorum, belkide oynuyordur ama o yoğunluktan ben hissetmiyorumdur(yani öyle umut ediyorum)

Kızlar herkese günaydın.Dün kontrolüm vardı söylemiştim.Bebişimiz erkekmiş evet kesinleşti.Sağlığı yerinde çok şükür sıkıntı yok 4 lü tarama testi için kan verdim sonucunu doktorum cumartesi günü telefonla bildirecek.2 hafta sonrası için detyalı ultrason çektirmemi istedi ve Ankaralılar bilir Eyüp Ekiciye yönlendirdi bizi randevumu aldım bende.Mayısın ilk haftasında da tetanoz aşısı yaptıracakmışım 1.dozu.23.hafta da da 2.dozu yaptıracakmışım.Gelelim asıl mevzuyaaaaaaaaaaa:)kızlar dalga geçmeyin sakın ama ben 1 ayda 4 kilo almışım yaaaaaaaaaaşok oldum doktor da şok oldu tabi naptın sen böyle dedi.Diyetisyene göndermem gerekecek böyle gidersen dedi.Çok uyardı beni.Bu ay kendim düzenli beslenmeye çalışıyım da olmazsa diyetisyene giderim hocam dedim.Peki ama çok dikkat et kilona dedi.Moralim çok bozuldu kızlar bugün diyete başlıyorum.Sütümü vs. lıght a çevirdim hep

aminnnn... aslında olabilir ben de çalışıyorum ve bazen yoruluyorum, bazen sinirlenebiliyorum ki keşke bunu kontrol edebilsem en azından doğuma kadar:))) belki bunlar da etkilidir...

aminnnn... aslında olabilir ben de çalışıyorum ve bazen yoruluyorum, bazen sinirlenebiliyorum ki keşke bunu kontrol edebilsem en azından doğuma kadar:))) belki bunlar da etkilidir...
vallahi sinirlenme malesef aynı durum bendede var,eskiden bu kadar çabuk sinerlenmiyodum şimdi daha tahammülsüz olmuşum.işallah bebişlere yansımıyodur

günaydın... oğlunu hayırlısıyla kucağına al inşallah... mayısın ilk haftası kaç haftalık olacaksın? malum bu arada ben de aşı olayına girmeliyim ama drum bu sağlık ocağıyla alakalı diyip kestiridği için ...

kilo olayına gelinceeeeee geçen tv de gebelik ve beslenme ile ilgili bi program izledim orada hem diyetisyen hem de kadın doğumcu vardı ve gebelikte LİGHT ÜRÜN ÖNERMİYORUZ dediler haberin ola canımm... günde 3 porisyion süt ve süt ürünü tüketmemiz lazımmış yani 2 bardak süt 1 yoğurt gibi... inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşuruz..

vallahi sinirlenme malesef aynı durum bendede var,eskiden bu kadar çabuk sinerlenmiyodum şimdi daha tahammülsüz olmuşum.işallah bebişlere yansımıyodur

ya sanki ben de bi agresif oldum bi tahammülsüz oldum.. hele 11-14 haftalıkken o ara daha bi gıcık olmuştum:)))) öfke kontrolü yapmam şart:)))

günaydın arkadaşlar
arkadaşlar 21 haftalığım ve bende inanılmaz bir hassaslık var eşime alınıyorum, annemi özlüyorum ağlıyorum her akşam ama ağlarken kendimi frenliyorum bikaç damla sonra susturuyorum kendimi napıcamı bilemedim sizler nasılsınız bu konuda?

kızlar,
ebebeke alt açma bezleri indirtime girmiş. mğaza gidip 3 5 paket almak lazım.
kullana arkadşalarım çok memnun kullan at tarzı bezler
yıkama v.s ugrasma yok
tam benlik :) ayrıca renkli ve desenliymiş.

7.30 saat calısma suresı oldugunu bılıyorum cnm eger 8 saat calısıosan 30 dakika erken cıkabılırsın :) tabı ıs yerı ne der bılınmez...

alınganlık geçtiğimiz haftalarda daha çok vardı bende sanki ama diyorum ya sinir var bende sinir:)))) iş yerinde o da :))) ama duygusallık hat safhada arabaada Fransızca şarkı dinlerken bile gözüm doluyor-bu arada Fransızca da bilmem yani- ama normalde de çok duygusalımdır her şeye pıt pıt ağlarım ama Fransızca anlamadığım şarkıda duygulanmamı ben gebeliğe bağladım:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…