- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #16.081
Kızlar herkese günaydın.Dün kontrolüm vardı söylemiştim.Bebişimiz erkekmiş evet kesinleşti.Sağlığı yerinde çok şükür sıkıntı yok 4 lü tarama testi için kan verdim sonucunu doktorum cumartesi günü telefonla bildirecek.2 hafta sonrası için detyalı ultrason çektirmemi istedi ve Ankaralılar bilir Eyüp Ekiciye yönlendirdi bizi randevumu aldım bende.Mayısın ilk haftasında da tetanoz aşısı yaptıracakmışım 1.dozu.23.hafta da da 2.dozu yaptıracakmışım.Gelelim asıl mevzuyaaaaaaaaaaa:)kızlar dalga geçmeyin sakın ama ben 1 ayda 4 kilo almışım yaaaaaaaaaaşok oldum doktor da şok oldu tabi naptın sen böyle dedi.Diyetisyene göndermem gerekecek böyle gidersen dedi.Çok uyardı beni.Bu ay kendim düzenli beslenmeye çalışıyım da olmazsa diyetisyene giderim hocam dedim.Peki ama çok dikkat et kilona dedi.Moralim çok bozuldu kızlar bugün diyete başlıyorum.Sütümü vs. lıght a çevirdim hep
Gunaydin herkese. Ani sinir bende de var malesef. Ben de calisiyorum ama gun ici de az da olsa hissediyorum bebegimi ama aksam sırt ustu yatarken resmen dun attigi tekmeleri babamiz bile eliyle hissetti sok olduk daha 19+5iz. Cok hareketli zaten ultrason her girdigimizde olcum almakta zorlaniyo doktor :) masallah diyeyim tabi ben kendime nazar degdiren bi deliyim cunku :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın... oğlunu hayırlısıyla kucağına al inşallah... mayısın ilk haftası kaç haftalık olacaksın? malum bu arada ben de aşı olayına girmeliyim ama drum bu sağlık ocağıyla alakalı diyip kestiridği için ...
kilo olayına gelinceeeeee geçen tv de gebelik ve beslenme ile ilgili bi program izledim orada hem diyetisyen hem de kadın doğumcu vardı ve gebelikte LİGHT ÜRÜN ÖNERMİYORUZ dediler haberin ola canımm... günde 3 porisyion süt ve süt ürünü tüketmemiz lazımmış yani 2 bardak süt 1 yoğurt gibi... inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşuruz..
ben gün içinde çiğ badem yiyorum 100 gr çiğ bademde yoğurt ve süttekinden daha çok kalsiyum varCanım ya 3 porsiyon mudoktorum bana bir liste vermişti orada 2 bardak süt ya da 2 kase yoğurt yazıyordu bende 1 bardak süt, 1.5 kase yoğurt tüketiyorum. Sütü bu yaşıma kadar içmemiş biri olarak nesquikle idare ediyorum ama şuanda yoğurt yemek işkence oldu midem bulanıyor .acaba yeterli kalsiyum almıyor muyum?
Canım ya 3 porsiyon mudoktorum bana bir liste vermişti orada 2 bardak süt ya da 2 kase yoğurt yazıyordu bende 1 bardak süt, 1.5 kase yoğurt tüketiyorum. Sütü bu yaşıma kadar içmemiş biri olarak nesquikle idare ediyorum ama şuanda yoğurt yemek işkence oldu midem bulanıyor .acaba yeterli kalsiyum almıyor muyum?
ben gün içinde çiğ badem yiyorum 100 gr çiğ bademde yoğurt ve süttekinden daha çok kalsiyum var
canım arada bakıyorum ama fazla kalamıyorum işlerim var bu ara..
ben özel mesaj atanları ekledim :))
bu arada sen babana benim için bişey danışır mısın?
epidural sezeryan mı yoksa genel anestezi mi neriyor baban?
canım merhaba mayısın ilk haftası 20 haftalık olacağım ilk dozu vuracaklar.23.hafta da tekrar gideceğim 2.dozu vuracaklar.Lıght olayına gelince bende ne yapacağımı şaşırdım artık iyice sinirlerim bozuldu.Doktorum lıght sütte kalsiyum oranının daha fazla olduğunu diğer sütlerden farkı sadece yağı alınmış olduğunu söyledi.Yani zararı yokmuş asla.Hatta ben bunu bikaç doktorun yazısında da okudum nette.Ama lıght tüketmezsem de işte böyle aşırı kilo alıyorum tabi diyer yediklerimide kısmam lazım porsiyonlarımı azaltmam lazımgünaydın... oğlunu hayırlısıyla kucağına al inşallah... mayısın ilk haftası kaç haftalık olacaksın? malum bu arada ben de aşı olayına girmeliyim ama drum bu sağlık ocağıyla alakalı diyip kestiridği için ...
kilo olayına gelinceeeeee geçen tv de gebelik ve beslenme ile ilgili bi program izledim orada hem diyetisyen hem de kadın doğumcu vardı ve gebelikte LİGHT ÜRÜN ÖNERMİYORUZ dediler haberin ola canımm... günde 3 porisyion süt ve süt ürünü tüketmemiz lazımmış yani 2 bardak süt 1 yoğurt gibi... inşallah sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşuruz..
kızlar oda bişey mi?Ben geçen gün çizgi film izliyordum Heidi ve Peter varya onu.Sonra Heidiyi büyükbabasından ayırdı teyzesi tanımadığı bi eve yardımcı olarak verdi çalıştırdı kızı.Ayyy ben bir ağladımmm bir ağladımmm akşama kadar etkisinden kurtulamadım.Sonra da kendime gelince manyakmıyım neyim dedim bu seferde bi gülme tuttu benialınganlık geçtiğimiz haftalarda daha çok vardı bende sanki ama diyorum ya sinir var bende sinir:)))) iş yerinde o da :))) ama duygusallık hat safhada arabaada Fransızca şarkı dinlerken bile gözüm doluyor-bu arada Fransızca da bilmem yani- ama normalde de çok duygusalımdır her şeye pıt pıt ağlarım ama Fransızca anlamadığım şarkıda duygulanmamı ben gebeliğe bağladım:))))))
canımmm teşekkür ederim hepimizin gözü aydın.Şu an 18.haftamdayım.Ayrıntılıyı 2 hafta sonra yaptıracağım.Yani 20.haftamda olacağım ozamanCanım gözün aydın..telden girdiğimden göremiyorum kaç haftalik hamileydin..doktorun kim canım arti kaçıncı haftada ayrıntılı yaptıracaksin..
Canim bende 6.hafta baslayan cikarmalarim hala devam ediyr hatta siddtlendi artik midemi zorluyor ..ozellikle sabahlari cok kotu oluyorum.ama buna da sukur diyrum
Cumartesi günü ayrıntılı ultrason girdik cinsiyet konusu sinopdaki doktorum erkek demişti diğer özel hastendeki doktorumuz bafradaki kız gibi demişti 17 haftalıkdık o zaman şimdi ise 22 haftalık prensesimiz geliyormuş yine bafraya gittik tabiki ayrıntılıda artık kesindir sanırım doktora pembiş giymesin erkek olursa bişeyler almaya başlıycam dedim oda erkek olursa pembeleri bana getir ben mavileri sana alırım dedi demekki kesin dedim bende :) ayça benimkinin degiştir canım tabloda erkek görünüyor
Bu arada ben 19+5 im yarin ve ayrintili ultrasona gircem doktorum bu hafta yaptirmami soylemisti erken mi acaba
alınganlık geçtiğimiz haftalarda daha çok vardı bende sanki ama diyorum ya sinir var bende sinir:)))) iş yerinde o da :))) ama duygusallık hat safhada arabaada Fransızca şarkı dinlerken bile gözüm doluyor-bu arada Fransızca da bilmem yani- ama normalde de çok duygusalımdır her şeye pıt pıt ağlarım ama Fransızca anlamadığım şarkıda duygulanmamı ben gebeliğe bağladım:))))))
evet canım var. babanem vefat etti doktor yolu uzak buldu gitmeme müsaade etmedi. bir de kayınbabam kalp ameliyatı oldu her şey üst üste geldi. kendimi üzmemeye çalışıyorum. Ama maalesef olmuyor. 3 gün izin aldım işten dinleniyorum ve bol bol ibadet etmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim cevap verdiğin için canım. inş her şeyin hayırlısı olur. şimdilik iyiyiz bakalım sizde dua edin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?