2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözün aydın..telden girdiğimden göremiyorum kaç haftalik hamileydin..doktorun kim canım arti kaçıncı haftada ayrıntılı yaptıracaksin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin herkese. Ani sinir bende de var malesef. Ben de calisiyorum ama gun ici de az da olsa hissediyorum bebegimi ama aksam sırt ustu yatarken resmen dun attigi tekmeleri babamiz bile eliyle hissetti sok olduk daha 19+5iz. Cok hareketli zaten ultrason her girdigimizde olcum almakta zorlaniyo doktor :) masallah diyeyim tabi ben kendime nazar degdiren bi deliyim cunku :)

maşallah maşallah.. Allah sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla huzurla büyütmeyi de nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

Canım ya 3 porsiyon mu doktorum bana bir liste vermişti orada 2 bardak süt ya da 2 kase yoğurt yazıyordu bende 1 bardak süt, 1.5 kase yoğurt tüketiyorum. Sütü bu yaşıma kadar içmemiş biri olarak nesquikle idare ediyorum ama şuanda yoğurt yemek işkence oldu midem bulanıyor .acaba yeterli kalsiyum almıyor muyum?

ben gün içinde çiğ badem yiyorum 100 gr çiğ bademde yoğurt ve süttekinden daha çok kalsiyum var

merhaba canım,
evet bunu hem kendi doktorum söyledi, hem o tv de gördüğüm doktor:) hem de yine hamiş bi arkadaşım var ona dr demiş... benim en büyük tedirginliğim hazır süt ve yoğurt tüketiyorum inşallah bi faydası vardır:) inşallah hepimiz yeterli kalsiyum, vitamin vs alıyoruzdur:)

Sorarım tabi ilk görüşmemde canım

Canim zaten pastorize süt içmek lazim sanırım ama yoğurt ne olur bilmiyorum. Artık midem bulandı çok zorlanıyorum. Kalsiyum ilacida alıyorum ama tabiki doğal gibi olmaz..

canım merhaba mayısın ilk haftası 20 haftalık olacağım ilk dozu vuracaklar.23.hafta da tekrar gideceğim 2.dozu vuracaklar.Lıght olayına gelince bende ne yapacağımı şaşırdım artık iyice sinirlerim bozuldu.Doktorum lıght sütte kalsiyum oranının daha fazla olduğunu diğer sütlerden farkı sadece yağı alınmış olduğunu söyledi.Yani zararı yokmuş asla.Hatta ben bunu bikaç doktorun yazısında da okudum nette.Ama lıght tüketmezsem de işte böyle aşırı kilo alıyorum tabi diyer yediklerimide kısmam lazım porsiyonlarımı azaltmam lazım

kızlar oda bişey mi?Ben geçen gün çizgi film izliyordum Heidi ve Peter varya onu.Sonra Heidiyi büyükbabasından ayırdı teyzesi tanımadığı bi eve yardımcı olarak verdi çalıştırdı kızı.Ayyy ben bir ağladımmm bir ağladımmm akşama kadar etkisinden kurtulamadım.Sonra da kendime gelince manyakmıyım neyim dedim bu seferde bi gülme tuttu benideliriyorum galiba

canımmm teşekkür ederim hepimizin gözü aydın.Şu an 18.haftamdayım.Ayrıntılıyı 2 hafta sonra yaptıracağım.Yani 20.haftamda olacağım ozaman

Canim bende 6.hafta baslayan cikarmalarim hala devam ediyr hatta siddtlendi artik midemi zorluyor ..ozellikle sabahlari cok kotu oluyorum.ama buna da sukur diyrum

Göbek büyüdükce sanki daha bir zor oluyor gibi geliyor bana da. Sabah gec kalkarak atlatmaya calisiyorum ben sabah cikarmalarini.

Cumartesi günü ayrıntılı ultrason girdik cinsiyet konusu sinopdaki doktorum erkek demişti diğer özel hastendeki doktorumuz bafradaki kız gibi demişti 17 haftalıkdık o zaman şimdi ise 22 haftalık prensesimiz geliyormuş yine bafraya gittik tabiki ayrıntılıda artık kesindir sanırım doktora pembiş giymesin erkek olursa bişeyler almaya başlıycam dedim oda erkek olursa pembeleri bana getir ben mavileri sana alırım dedi demekki kesin dedim bende :) ayça benimkinin degiştir canım tabloda erkek görünüyor

Kizlar şeker yuklemesi yaptiran war mi beni yarin sağlık ocağından cagardilar nası içiçem o serbet gibi şeyi yaa :/ bu arada benim son 1 haftadir gobegimde bariz bi buyume oldu acaba bebekmi kilodanmi 61 kiloyla hamile kalmıştım 65 olmusum 23 haftam doldu bugün normalmi ki ???

Tebrikler bir kiz daha katiliyor aramiza :)

Nehneh ben Fransizca sarkilara hamile degilken de aglardim. Bilmeme ragmen ne dediklerini.
Bence o Fransizca sarkilarinin büyüsü.
Takiliyorum ama cidden ben de cok asiri duygusallasmis olmasam da aglama krizleri geliyor arada. Özellikle güzellik konusunda. Güzel degilim ben di mi diye birden aglamaya basliyorum, cok komigim ya.

başınız sağolsun ve geçmiş olsun canım. hiç kafana takma, eğer doktorun ultrasonda bebeğin hareketlerini görüyorsa sıkıntı yoktur

Bu arada anne adaylari kalsiyumdan bahsetmissiniz. Ben hic o kadar tüketmiyorum ya. Ve benim doktorum hic önemsemiyor sanki. Yani bana verdigi vitamin hapina mi güveniyor bilmem. :) Ben günde bir bardak süt iciyorum o kadar. Haftalar ilerlerken kalsiyum ihtiyacimin artmasi lazim degil mi?
Yogurt da sade yiyemiyorum, meyveli yiyorum ama o da iyi degilmis diye duygum dogru mudur? Bilen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…