2014 Aralık Anneleri

kendimi et tavuğu gibi ya da besi öküzü gibi hissediyorum ben. bebeye değil kendime yarıyor. ctesi dr kontrolüm var neydecem bilmiyorum. 15 günde evdeki tartıya göre 3kilo aldım.
ayy allahım ya allah iyiliğini versin emi. dün benim kız da bana anne inek gibisin dediniye yaa dedim karnım kocamanmış da o yüzden öyle demiş.
ama sen zayıf hamile kalmışsın. 1,76 boya 66 kilo baya zayıf görünüyorsundur. 10 birim fark var arada. ben hamilelik öncesi 59 kg dum 1,66 boy ve zayıfsın diyenler oluyordu. 10 birim fark olsa yani 56 olsam daha da zayıf görünürdüm. dolayısıyla zayıf hamile kaldığın için çok kilo alman normal bence kilolu birine göre.

ahaha sorumlusu ben olmayayım diyosun yani

canım sende yaa çıtır anneleriz biz tabiki taşırızz ben bebek arabasından daa çok çekiniyorum ama superman gibi evde koltukların yerini sıkılınca degıstırdığımden pek gözüm korkmuo .. herkes buara uyu dio bebişle 3 sene uyunmazmış sinemaya gidilmezmiş gezilmezmiş .. gezi olayına katılmıorum ya az rahat olacaksın bebeği de gezmeye alıştıracaksın die düşünüyorum

benim 6 aya dek göbeğimde sıfırdı 1 ayda çıktı :)
ve 2 aydır kilo aldım dr sorun yok 6 kgmla doğurcan veledi diyordu (cüneyt genç)
bu dr ise başlarda kilo alamassan 1 ay daha diyetisyene yönlendircem dedi neyseki aldım o ay... şimdi 11 -12 kgm aldımm bu kadarına da düşük ama bebek az alıyor orasını çözemedikk nereme gidiyorsaa bu kilooo

ahaha sorumlusu ben olmayayım diyosun yani
valla öyle elbette bir annne olarak asla böyle bişey başına gelsin istemem bebişin ama sen benim eşimi bilmiyonn opsesif kompulsif rahatsızlığı da var zaten son 1 yıldır iyi haldeyiz yoksa çok çektim çok

o doktor benim kankam olsaymış iimiş akşamları bile yumurta kırasım gelio poff ..

ya bu benim hep kafama takılıyor biliyormusun canım ya.. doktora da sormadım şapşik dicek diye yumurta haşmala yiyoruz ya. yağda yumurtada aynı görevi görüyor mu? o gün sadece yağda yumurta yesem yeterli mi mesela. çok cahilce oldu belki ama

çok gezen bir arkdşmla aynı anda hamile kaldık derken o 2 ay önce doğurdu anlayacağn yazın ikimizde tatile çıkamadık vs...
derken dün konuştum ayyyyy gökçe o kadar 2,500 tl verip araba aldık hanfendiye ona binmez ağla ağla öldü diyo evde de alıştıryom olmuyor.. neyse geçen cepaya gidek adım attık vıraklamaya başladı girmemizle çıkmammız bir oldu nasıl alıştırcam gezmeleere diyor... allahım bizimkiler öyle olmaz inşallah

kıyamam canım yaa. merak etme anneler babalara göre daha şefkatli daha merhametli oluyorlarmış.. bebiş doğsun bak sen daha düşkün olursun babaya fırsat bırakmazsın bile onun düşünemediği şeyleri düşünecksin aman zarar gelmesin diye..

Bu gidişle kucakta gelecek o bebek eve:) ilk aylar yanlis bence ana kucagi da o bebek neye konulacak onu bilemedim iste:))

canlarım şimdi bir arkadaşımla konuştumda. bi tanıdığına ebe söylemiş. hergün bu göbeğe sürdüğümüz yağı eşinize sürdürüp masaj yaptırın yanlara aşağı doğru 10-15 dk demiş. o masaj hem karnı gevşetiyomuş hemde normal doğuma hazırlıyormuş. normal doğumunu kolay yaparsın demiş ebe. hatta gün içinde bile kendin ellerinle karnına masaj yapar gibi ovuştur demiş.

kızlar geçen bizim adama bunu izlettim bizde yapalım böyle bir video :) ya gökçe nerden çıakrıyon evde kalmak sana yaramadı durup durup saçmalıyonn demezmi...
yok karnını öyle videolara çıplak çıplak koyda ben seni görimmm demez mi :)
azcık haklıda belki ama çok hoş bir video
eşimin tek dediği kadına bak o bile okadar makyaj bakımla bile son hallerinde çökmüşşşş demezmiii... ne sanyorsa bu erkekler doğum olayını.... neyse sizle de paylaşayım

Bu gidişle kucakta gelecek o bebek eve:) ilk aylar yanlis bence ana kucagi da o bebek neye konulacak onu bilemedim iste:))

tabi canım yaa. herkes aynı şeyi söylüyo zaten. hastaneden çıkarken falan içine koyup bırakamıyosun aman bişey olur korkusuyla diyolar. eve genelde herkes kucakta getiriyomuş. 40 ı çıktıktan sonra belki konulmaya başlanabilir. o zamana kadarda kaç kere dışarı çıkıcazki.

benim eşim asla yapmaz korkuyor bebek hareket edince :)
ona bişey olurmuş yanlış bir hamle ilee

http://www.hepsiburada.com/m/bebesi-yakut-portbebe-gri-p-AILEBZMB0524-GRI
canim digerleri ilk zaman cok kullanisli olmuyor bez olanlar daha kullanisli onlarinda şık olanlari var bence almalisin gayet kullanisli rahat ve hafif.
Ablam hamileyken nolur nolmaz diye pierre cardin in port bebesiyle bakim cantasini almistik canim lacivert üstüne beyaz puantiyeli çok da şık duruyor ablamdan onu aldim zaten iki ay anca kullanmistir ben de ilk iki ay kullansam yeter maksat disari cikinca is görsün nereye gideceksem bu kista kiyamette:) dursun bakalim

ufffffffff bende duydummm amaa nasıl yapıcazzz iğrenç yaa

Ya
Ya evet iste bazen diyorum ki hayati biz karmasik hale getiriyoruz evet temel şeyler lazim alinmali heveslendigin şeyleri de alirsin almamak mümkün değil ama çok ayrintiya girince isin içinden cikamiyosun.. Cok sukur hepimizin bebekleri cok sansli Hani su dünyanın herhangi bi yerinde dogan kimsesiz bebekleri de düşünüyorum icim sizliyo gösterişe kacmamak gerekiyor ya yetistigimiz yere kadar olur elbet..

bencede canım çok doğru söylüyorsun. yoksa sonu yok almanın.

olmadı canım ya aşk olsun yagsız sonucta rafadan yumurta .. yalnız şimdi baktım internette rafadan yumurta saglıksız diyen cok site var poff .. ama ben baya kaynatıorum hiç çiy kalmıo ..

olmadı canım ya aşk olsun yagsız sonucta rafadan yumurta .. yalnız şimdi baktım internette rafadan yumurta saglıksız diyen cok site var poff .. ama ben baya kaynatıorum hiç çiy kalmıo ..

yok yok rafadan demiyorum. hani menemen falan yaparken yumurta kırıyoruz ya. tavada. onu yesekte aynı görevi görürmü acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…