ayy allahım ya allah iyiliğini versin emi. dün benim kız da bana anne inek gibisin dedikendimi et tavuğu gibi ya da besi öküzü gibi hissediyorum ben. bebeye değil kendime yarıyor. ctesi dr kontrolüm var neydecem bilmiyorum. 15 günde evdeki tartıya göre 3kilo aldım.
sakarımdır azcık dışardaaa spor ayakkabıyla bile bacağımı burkabilebiliyorum.. aralığın ortasında kış kış 2 adım yer yürüyez alttarafı arabaya binene dek ondada kayarım kendimi biliyom bennn:)
hattaaa eşim geçen yıl botumun altına kaymayayım diyee araba zinciri gibi lastik geçirmelerden bile almıştı zaten asla sokakta kucağma almamm veledi bu kadar çileyle doğuracam düşerse kendi düşsün kalksın büyüsün ben düşürmeyim
bencede artık kocaldılar bizimkiler gerçek prensler geliyor.... kocam taşısındaaa aşıda dr da hep yanımda olur mu acaba birde çıkar gider toplantıya ben götüremem uff ne büyük sorumlulukmuş bu bebek işi daha gelmeden beni benden aldı götürdü
benim 6 aya dek göbeğimde sıfırdı 1 ayda çıktı :)canım şaşırdım ya dr ne dio peki bebek belki bu ay alır hoop die öne geçer .. ben karnım büyümüo die üzülürken bebek kilo almıştı geçen hafta dr da şaşırdı hatta nasıl böle kilo aldı die belli olmuo haftaları birbirine uymuo
evet gerçekten benim doktorda süt yoğurttan önce yumurta diyo. süt yoğurt tüketemezsen bile her gün yumurtanı yiceksin onun kaçarı yok. affetmem diyo
valla öyle elbette bir annne olarak asla böyle bişey başına gelsin istemem bebişin ama sen benim eşimi bilmiyonn opsesif kompulsif rahatsızlığı da var zaten son 1 yıldır iyi haldeyiz yoksa çok çektim çokahahasorumlusu ben olmayayım diyosun yani
o doktor benim kankam olsaymış iimişakşamları bile yumurta kırasım gelio poff ..
çok gezen bir arkdşmla aynı anda hamile kaldık derken o 2 ay önce doğurdu anlayacağn yazın ikimizde tatile çıkamadık vs...canım sende yaa çıtır anneleriz biz tabiki taşırızzben bebek arabasından daa çok çekiniyorum ama superman gibi evde koltukların yerini sıkılınca degıstırdığımden pek gözüm korkmuo .. herkes buara uyu dio bebişle 3 sene uyunmazmış sinemaya gidilmezmiş gezilmezmiş .. gezi olayına katılmıorum ya az rahat olacaksın bebeği de gezmeye alıştıracaksın die düşünüyorum
valla öyle elbette bir annne olarak asla böyle bişey başına gelsin istemem bebişin ama sen benim eşimi bilmiyonn opsesif kompulsif rahatsızlığı da var zaten son 1 yıldır iyi haldeyiz yoksa çok çektim çok
Bu gidişle kucakta gelecek o bebek eve:) ilk aylar yanlis bence ana kucagi da o bebek neye konulacak onu bilemedim iste:))destek minderleride ana kucağının içini daraltıyo kızlar. benim bi arkadaşım içine onu koymuş içi dolmuşta dolmuş kız içinden düşürdü bebeği bi kere. tamda hastaneye giderken olmuş. doktorada söylemiş. doktor şu anakucaklarının içini doldurmayın demiş. anne karnına göre yapılıyo bunlar zaten demiş. battaniyeyle bile dolduruyolar boşluk olmasın belinde demiş. amacından çıkıyo ana kucağı demiş
Bu gidişle kucakta gelecek o bebek eve:) ilk aylar yanlis bence ana kucagi da o bebek neye konulacak onu bilemedim iste:))
benim eşim asla yapmaz korkuyor bebek hareket edince :)canlarım şimdi bir arkadaşımla konuştumda. bi tanıdığına ebe söylemiş. hergün bu göbeğe sürdüğümüz yağı eşinize sürdürüp masaj yaptırın yanlara aşağı doğru 10-15 dk demiş. o masaj hem karnı gevşetiyomuş hemde normal doğuma hazırlıyormuş. normal doğumunu kolay yaparsın demiş ebe. hatta gün içinde bile kendin ellerinle karnına masaj yapar gibi ovuştur demiş.
Ablam hamileyken nolur nolmaz diye pierre cardin in port bebesiyle bakim cantasini almistik canim lacivert üstüne beyaz puantiyeli çok da şık duruyor ablamdan onu aldim zaten iki ay anca kullanmistir ben de ilk iki ay kullansam yeter maksat disari cikinca is görsün nereye gideceksem bu kista kiyamette:) dursun bakalimhttp://www.hepsiburada.com/m/bebesi-yakut-portbebe-gri-p-AILEBZMB0524-GRI
canim digerleri ilk zaman cok kullanisli olmuyor bez olanlar daha kullanisli onlarinda şık olanlari var bence almalisin gayet kullanisli rahat ve hafif.
ufffffffff bende duydummm amaa nasıl yapıcazzz iğrenç yaaPerine masajını duyan var mı?
34 haftadan itibaren yapılıyormuş. Vajina masajı diye de geçiyor. Normal doğum yapacaklar için öneriliyor.
Biliyorsunuz çocuğun kafasının çıkması için bazen kesmek zorunda kalıyorlar vajina girişini. Bu masaj sayesinde, araştırmalara göre 50 kadından 45 civarı kesilmeye gerek duyulmamış. Ben dün yapmaya çalıştım. İçim bi garip oldu aslında ama gerçekten gevşediğini hissettim. Normal doğumda çabuk açılmaya da yardımcı olur diye düşünüyorum.
bir araştırın derim..
Ya evet iste bazen diyorum ki hayati biz karmasik hale getiriyoruz evet temel şeyler lazim alinmali heveslendigin şeyleri de alirsin almamak mümkün değil ama çok ayrintiya girince isin içinden cikamiyosun.. Cok sukur hepimizin bebekleri cok sansli Hani su dünyanın herhangi bi yerinde dogan kimsesiz bebekleri de düşünüyorum icim sizliyo gösterişe kacmamak gerekiyor ya yetistigimiz yere kadar olur elbet..tabi canım yaa. herkes aynı şeyi söylüyo zaten. hastaneden çıkarken falan içine koyup bırakamıyosun aman bişey olur korkusuyla diyolar. eve genelde herkes kucakta getiriyomuş. 40 ı çıktıktan sonra belki konulmaya başlanabilir. o zamana kadarda kaç kere dışarı çıkıcazki.
Ya
Ya evet iste bazen diyorum ki hayati biz karmasik hale getiriyoruz evet temel şeyler lazim alinmali heveslendigin şeyleri de alirsin almamak mümkün değil ama çok ayrintiya girince isin içinden cikamiyosun.. Cok sukur hepimizin bebekleri cok sansli Hani su dünyanın herhangi bi yerinde dogan kimsesiz bebekleri de düşünüyorum icim sizliyo gösterişe kacmamak gerekiyor ya yetistigimiz yere kadar olur elbet..
ya bu benim hep kafama takılıyor biliyormusun canım ya.. doktora da sormadım şapşik dicek diyeyumurta haşmala yiyoruz ya. yağda yumurtada aynı görevi görüyor mu? o gün sadece yağda yumurta yesem yeterli mi mesela. çok cahilce oldu belki ama
olmadı canım ya aşk olsun yagsız sonucta rafadan yumurta .. yalnız şimdi baktım internette rafadan yumurta saglıksız diyen cok site var poff .. ama ben baya kaynatıorum hiç çiy kalmıo ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?