2014 Aralık Anneleri

canım ana kucagı ile cıkarıyoruz die biliorum bende port bebeler cidden zevksizlik abidesi annene canı yürekten katılıyorum evde yer kalmicak ayrıca
evet göze öyle geliyor ama ne bilemmm amann anakucağıda hem daha ağır gibi hemde bebek yatamaz gibi

canım sabahları cok sağlam bi kahvaltı yapmayı denesene , yumurta diorum sizeeee .. cidden peynir ve sütte çok etkiliyor .. gün içinde ara öğünlerde yoğurt en güzeli ..

kızlar az önce okuldan bir arkdşm aradı 2 yıl önce doğum yapmıştı tiplerimiz çok çok benziyor aşağı yukarı aynı kilolarda aynı vücut ölçülerindeyiz ... bana ilk sorusu kaç haftalık oldunuz dedi 32 diyincee
aaa çok iyi bebiş dönmüşmü peki dedi yoooo henüz yan dedimmm....
o da desene sen de benim gibi dönmedi benim kızım ve sezeryanla aldılar dedi.. ayyyy şimdi burda da herkes bebişlerinin döndüğünü yazmıştı yaa cidden dönmez mi bizimki amannn.. zaten ilk aylardan beri aşağıda bu bebiş birde bu yüzden dönemesse gel gör hali mi bakanım bile yok sezeryan olsammm ufff

Bence 32 hafta itibari ile kilosu normal ben 35. Haftaya girdim 2500 cikti. her hafta artik en az 250 alir diyor. Ben bu hamileligimde ne vitamin kullandim ne sut,ne yumurta ne et hic yiyemedim. Cocuk muhtemelen vitaminsiz bise olacak ama napiyimki zorlasamda yiyemedim.

Himm dur bakayim hemen:) tecrübeli anneler olmasa biz acemilerin hali nolur acaba tesekkur ederim canim

destek minderleride ana kucağının içini daraltıyo kızlar. benim bi arkadaşım içine onu koymuş içi dolmuşta dolmuş kız içinden düşürdü bebeği bi kere. tamda hastaneye giderken olmuş. doktorada söylemiş. doktor şu anakucaklarının içini doldurmayın demiş. anne karnına göre yapılıyo bunlar zaten demiş. battaniyeyle bile dolduruyolar boşluk olmasın belinde demiş. amacından çıkıyo ana kucağı demiş

yok yok içimizde bebişine en iyi bakan sensin bacımm
kendimi et tavuğu gibi ya da besi öküzü gibi hissediyorum ben. bebeye değil kendime yarıyor. ctesi dr kontrolüm var neydecem bilmiyorum. 15 günde evdeki tartıya göre 3kilo aldım.

Benn aldim.hastaneden felirken kova, masrafa ve alez aldim cnm. Kuvetim kizdan vardi.
canım benimde aklımdaydı annem bgn almış küvetimizi kovamızı .. şeffaf renk istiodum bulmuş .. sen aldın mı .. yanlıs hatırlamıyorsam giderli banyo küveti 15 tl
Benim esim sabah kuveti aldi seffaf almis o da ama file nasil takiliyor buna dedi yanlarinda hic bisi yokmus onu soracaktim sizlere
file takilmiyo mu o kuvetlere

evet göze öyle geliyor ama ne bilemmm amann anakucağıda hem daha ağır gibi hemde bebek yatamaz gibi

canım bi arkadaşım evde ana kucagında uyutuodu 6 günlük bebeğini içimizde de kaşık gibi duruolar ya tam yatma pozisyonu olmuyor yani anakucagı o yönden saglıklı die düşünüyorumm port bebe almicam bende ayrıca nie agırlığını düşünüosun kocişler taşıyacaklarr prens diodum bizimkine artık koca kociş .. çünkü Yusuf prens geliooooooo son zamanlarda hyecan sardı beni inş yerini korkuya bırakmazzzzz

canım sabahları cok sağlam bi kahvaltı yapmayı denesene , yumurta diorum sizeeee .. cidden peynir ve sütte çok etkiliyor .. gün içinde ara öğünlerde yoğurt en güzeli ..
içimde çiftlik çıktı hergün yumurta yiyorummmm gece 1 bardak süt içerimmm gün içinde ceviz badem fındık
zaten normal hayatımda da tam bir peynir canavarıyımm 5 günde 1 kgm beyaz peynir biter veya kaşar.. daha ne olsun valla hergün meyve de yerimmmm amann kilo aldım almasına ama bebek sıskaysa ben ne edem daha di mi

alemsin canım ya ne güldüm. kayar düşerim kocam beni öldürür diyosun neler geliyo aklımıza yaa.

bencede artık kocaldılar bizimkiler gerçek prensler geliyor.... kocam taşısındaaa aşıda dr da hep yanımda olur mu acaba birde çıkar gider toplantıya ben götüremem uff ne büyük sorumlulukmuş bu bebek işi daha gelmeden beni benden aldı götürdü

alemsin canım ya ne güldüm. kayar düşerim kocam beni öldürür diyosun neler geliyo aklımıza yaa.
sakarımdır azcık dışardaaa spor ayakkabıyla bile bacağımı burkabilebiliyorum.. aralığın ortasında kış kış 2 adım yer yürüyez alttarafı arabaya binene dek ondada kayarım kendimi biliyom bennn:)
hattaaa eşim geçen yıl botumun altına kaymayayım diyee araba zinciri gibi lastik geçirmelerden bile almıştı zaten asla sokakta kucağma almamm veledi bu kadar çileyle doğuracam düşerse kendi düşsün kalksın büyüsün ben düşürmeyim

Perine masajını duyan var mı?
34 haftadan itibaren yapılıyormuş. Vajina masajı diye de geçiyor. Normal doğum yapacaklar için öneriliyor.
Biliyorsunuz çocuğun kafasının çıkması için bazen kesmek zorunda kalıyorlar vajina girişini. Bu masaj sayesinde, araştırmalara göre 50 kadından 45 civarı kesilmeye gerek duyulmamış. Ben dün yapmaya çalıştım. İçim bi garip oldu aslında ama gerçekten gevşediğini hissettim. Normal doğumda çabuk açılmaya da yardımcı olur diye düşünüyorum.
bir araştırın derim..

evet gerçekten benim doktorda süt yoğurttan önce yumurta diyo. süt yoğurt tüketemezsen bile her gün yumurtanı yiceksin onun kaçarı yok. affetmem diyo

canım şaşırdım ya dr ne dio peki bebek belki bu ay alır hoop die öne geçer .. ben karnım büyümüo die üzülürken bebek kilo almıştı geçen hafta dr da şaşırdı hatta nasıl böle kilo aldı die belli olmuo haftaları birbirine uymuo

merak etme o senin eski depolarından harcıyordur be bacımm kilosu normal dese de dr lar ilk günden beri boyu uzunda uzun bu çıkıyor daha bir korkuyorummm kedi gibi bişe olmasında... yoksa sağlıklı olsun ne diyelim...250 gram alır mıyız bakalım iştahım kapandı son 2 haftadır sanki :) amann neyse neee çok abarttım galiba 2kgmı bir geçsin başka bişe istememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…