canım ana kucagı ile cıkarıyoruz die biliorum bende port bebeler cidden zevksizlik abidesi annene canı yürekten katılıyorum evde yer kalmicak ayrıca
aynen dönme konusu cok sıkıntılı .. böle action şeyleri özledim ya göbeğimiz var die rahat rahat şeyedemiyoruz bile benim çok sıkıntılı sivrilikten bi de özel dikkat gerektirio resmen bu sefer de şey esnasında gülme krizine giriyoruz hiç hoş diil yaa
yok yok içimizde bebişine en iyi bakan sensin bacımmbana 4 doğar dedi dr. gözümün önünde tarttılar göbeğini keser kesmez. 3970 geldi:)
bencede doktorların dediklerinden 300- 400 gr az doğuyor bebişler birde 1 haftadada ödemleri gidiyor 300 grm da öyle eriyolar bana 44cm boyu kilosu 1750 gr pazartesi itibari ile öyle 32. haftalığız tabi bu ölçümlerde biz 1 haftada geriden geliyoruz en başından beri bakalım ne olaacak
Arkadaslar a 101den banyo urunleri alan var mi
Benn aldim.hastaneden felirken kova, masrafa ve alez aldim cnm. Kuvetim kizdan vardi.Arkadaslar a 101den banyo urunleri alan var mi
Bence 32 hafta itibari ile kilosu normal ben 35. Haftaya girdim 2500 cikti. her hafta artik en az 250 alir diyor. Ben bu hamileligimde ne vitamin kullandim ne sut,ne yumurta ne et hic yiyemedim. Cocuk muhtemelen vitaminsiz bise olacak ama napiyimki zorlasamda yiyemedim.bencede doktorların dediklerinden 300- 400 gr az doğuyor bebişler birde 1 haftadada ödemleri gidiyor 300 grm da öyle eriyolar bana 44cm boyu kilosu 1750 gr pazartesi itibari ile öyle 32. haftalığız tabi bu ölçümlerde biz 1 haftada geriden geliyoruz en başından beri bakalım ne olaacak
Himm dur bakayim hemen:) tecrübeli anneler olmasa biz acemilerin hali nolur acabatesekkur ederim canim
kendimi et tavuğu gibi ya da besi öküzü gibi hissediyorum ben. bebeye değil kendime yarıyor. ctesi dr kontrolüm var neydecem bilmiyorum. 15 günde evdeki tartıya göre 3kilo aldım.yok yok içimizde bebişine en iyi bakan sensin bacımm
Benn aldim.hastaneden felirken kova, masrafa ve alez aldim cnm. Kuvetim kizdan vardi.
Benim esim sabah kuveti aldi seffaf almis o da ama file nasil takiliyor buna dedi yanlarinda hic bisi yokmus onu soracaktim sizlerecanım benimde aklımdaydı annem bgn almış küvetimizi kovamızı .. şeffaf renk istiodum bulmuş .. sen aldın mı .. yanlıs hatırlamıyorsam giderli banyo küveti 15 tl
evet göze öyle geliyor ama ne bilemmm amann anakucağıda hem daha ağır gibi hemde bebek yatamaz gibi
içimde çiftlik çıktı hergün yumurta yiyorummmm gece 1 bardak süt içerimmm gün içinde ceviz badem fındıkcanım sabahları cok sağlam bi kahvaltı yapmayı denesene , yumurta diorum sizeeee .. cidden peynir ve sütte çok etkiliyor .. gün içinde ara öğünlerde yoğurt en güzeli ..
yok yok hastaneden eve getirme faslını diyorummm o zaman anakucağnamı sokacaz yoksa annelerden biri mi tutar ben risk alamam taşımamm yani kayarım düşerim bişey olur kocam beni öldürüryoksa 2 ay bizde bir yere çıkamayız aşı maşı dr olayı hariç ne etsem bilemedim.. alsam kalitelileri var onlara gider elim kesin ama artık gereksiz şeylere para bayılmakta istemiyorum
bencede artık kocaldılar bizimkiler gerçek prensler geliyor.... kocam taşısındaaa aşıda dr da hep yanımda olur mu acaba birde çıkar gider toplantıya ben götüremem uff ne büyük sorumlulukmuş bu bebek işi daha gelmeden beni benden aldı götürdücanım bi arkadaşım evde ana kucagında uyutuodu 6 günlük bebeğini içimizde de kaşık gibi duruolar ya tam yatma pozisyonu olmuyor yani anakucagı o yönden saglıklı die düşünüyorumm port bebe almicam bende ayrıca nie agırlığını düşünüosun kocişler taşıyacaklarr prens diodum bizimkine artık koca kociş .. çünkü Yusuf prens gelioooooooson zamanlarda hyecan sardı beni inş yerini korkuya bırakmazzzzz
Benim esim sabah kuveti aldi seffaf almis o da ama file nasil takiliyor buna dedi yanlarinda hic bisi yokmus onu soracaktim sizlere
file takilmiyo mu o kuvetlere
sakarımdır azcık dışardaaa spor ayakkabıyla bile bacağımı burkabilebiliyorum.. aralığın ortasında kış kış 2 adım yer yürüyez alttarafı arabaya binene dek ondada kayarım kendimi biliyom bennn:)alemsin canım ya ne güldüm. kayar düşerim kocam beni öldürür diyosunneler geliyo aklımıza yaa.
canım sabahları cok sağlam bi kahvaltı yapmayı denesene , yumurta diorum sizeeee .. cidden peynir ve sütte çok etkiliyor .. gün içinde ara öğünlerde yoğurt en güzeli ..
içimde çiftlik çıktı hergün yumurta yiyorummmm gece 1 bardak süt içerimmm gün içinde ceviz badem fındık
zaten normal hayatımda da tam bir peynir canavarıyımm 5 günde 1 kgm beyaz peynir biter veya kaşar.. daha ne olsun valla hergün meyve de yerimmmm amann kilo aldım almasına ama bebek sıskaysa ben ne edem daha di mi
merak etme o senin eski depolarından harcıyordur be bacımmBence 32 hafta itibari ile kilosu normal ben 35. Haftaya girdim 2500 cikti. her hafta artik en az 250 alir diyor. Ben bu hamileligimde ne vitamin kullandim ne sut,ne yumurta ne et hic yiyemedim. Cocuk muhtemelen vitaminsiz bise olacak ama napiyimki zorlasamda yiyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?