kızlar kayınvalide kafayı yedi.. rüyasında beni görüyor arıyor. dün arkadaştaydık eşimi aradı bende muhabbet uzun sürer kapatmaz die wc de dedirttim kendime.. hastaneye gittikde haber vermedik sanmış bugün tekrar aradı amannn haber ver kızım bana die.. doğuma gittinde benden saklıyosunuz sandım dedi. olurmu hiç öyle şey neden saklıyım ki senden dedim.. cumartesi alışveriş yaptık dedim. kadın kafayı yedi bana dioki nie aldın ben alırdım dio. yahu senin zevkin başka benim ki başka hem sen ne bileceksin benim ne alacağımı.. temizliğe kimseyi çağırma dioben gelip yaparım dio.. eşimde gelmesini istemiyor ben yaparım dio.. amann ben mi abartıyorum acaba?? bi akıl verin yahu. bu kırkımız çıkana kadar yanımızda kalacak herşeye karışırsa papaz oluruz vallahi.. iyiyken neden kötü olalım diimi??
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM MERAK ETMESİ DÜŞÜNMESİ ÇOK İYİ BİŞEY AMA KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRMIŞA BENZİYO AZCIKKKkızlar kayınvalide kafayı yedi.. rüyasında beni görüyor arıyor. dün arkadaştaydık eşimi aradı bende muhabbet uzun sürer kapatmaz die wc de dedirttim kendime.. hastaneye gittikde haber vermedik sanmış bugün tekrar aradı amannn haber ver kızım bana die.. doğuma gittinde benden saklıyosunuz sandım dedi. olurmu hiç öyle şey neden saklıyım ki senden dedim.. cumartesi alışveriş yaptık dedim. kadın kafayı yedi bana dioki nie aldın ben alırdım dio. yahu senin zevkin başka benim ki başka hem sen ne bileceksin benim ne alacağımı.. temizliğe kimseyi çağırma dioben gelip yaparım dio.. eşimde gelmesini istemiyor ben yaparım dio.. amann ben mi abartıyorum acaba?? bi akıl verin yahu. bu kırkımız çıkana kadar yanımızda kalacak herşeye karışırsa papaz oluruz vallahi.. iyiyken neden kötü olalım diimi??
di mi yaa .. bende diyorum bu yeni yeni hareketler mi çıkardı diyeBenimkilerden titriyor özellikle vajinanın hemen üstünde hissediyorum
evet yah uuuuuubenimde öyle oluyo canım titreyip duruyo:) baya hareketlendi bebişler iyce büyüdüler
bende gündüz sabah kahvaltısından sonra uyumuşummmm öğleden sonraaaaa taki saat 15:45 e dek allahım başımı yerden kaldıramıyorummmoff kızlar bu uyku hali beni mahvetti varmi benim gibi olan sanki hamileligin en basindayim.kaldiki en basinda ben hic uyuklamamistim ama simdi cok salaklastim
ya sorma bacım bir park yatak olay oldu sanki ev, araba alıyoruz ya... amannnn sizde alın bebiş arabasıı hafta sonu bir aile gördük daha yeni 40 ı çıkmış bebişin bebek arabasını almamışlar araba bakıyolar ve veled nasıl ortalığı birbirine kattı .. şunu anladım ki herşeyi doğmadan hazır etmek gerekmişayy çok güldüm ya .. öle deme kuzu neden yazıklar olsun alırsınız nasibiniz nerdeyse onu .. bende kullan at külot almadım nasıl bişeydir o ya .. pof bebek arabası olayı gerio beni bakalım yarın halledebilecek miyiz
di mi titrek bebişlerçok güzel benzetmişsin canım benim miniğimde aynen dediğin gibi
olabilir de çocuk parkında alt değiştirme bebek bakım şeyleri yok diye yoksa avm kapalı mekan di mi amannn hele o günler bir gelsin bacım:) alemsin Gökçe ya fırlatcakmış çocuu..
Hem niye avm de buluşuonuz çocuk parkı yok mu orda?
amannn bacım rabbim bu bebişine uzun ömür versin.... aman uzak tut sütüm kesilir huzursuz olurum vs de de gelmesinCanım evet çok üstüne düşüyor olabilir ama buna şükret bence.Benim kayınvalide görümce falan ilk torunları olacakları halde hiç arayıp sormuyorlar bir eksiğin sorunun var mı diye?Açıkçası doğumdan sonra bir gün bile yanımda kalmasını istemem çünkü temizlikten anlamaz çok fazla sigara içer ve sadece akıl verir. Herşeyi çok bildiğini zannediyor. Bir çorap bile almadılar.Kaldı ki 2 yıl önce erken doğum yaptım 25 haftalık kızım 2 ay küvözde kaldı sonra kaybettik yavrumuzu. Bunda belki daha hevesli olurlar diye düşündüm ama nerde. Çok tuhaf geliyor bana. Eşime de söylüyorum şimdiden gelip kalmasın yanımda o bana değil ben ona bakarım. Öğlen uyanıyor kahvaltı falan yapmaz sigara içer ve sadece akıl verir.
benimde ablası .... geliim temizliğini yapiim oglumun küçülenlerini ayırdım mevlüt takımını yıkadım sararmış suya bastım dio bi de dedim annemler ilk torun die özenio bizde aynı sekilde gerek yok .. tutturdu illa hurç yapacakmıs ama eskilerden yani bişey alacagı yok yeni bende gerek yok dedim benim kafamda ztn farklı bi mevlut kıyafeti var dedim - o arada anlattı simli vs die - geçen hafta oldu sinirimden köpürdüm yok abla sen 2.ye sakla dedim öle kapadık ya ztn bana cok şükür iş yerinden aileden bi sürü hediye geldi neden onun eski hırka tulum ya da ne biliim mevlut takımını aliim ya hu ayrıca ne bu ısrar bisey yapmak zorunda diilsin ki bi de izne cık da görüşürüz bol bol dio sanki öle bi vaktim olacak cok dertlendim kızlar biliorum ama sıkıcı ya cidden can sıkıcı .. ayrıca ısrar kıyamet nedir , sen bgn bana temizliğe gel ben sana yarın bu mudur olay zaten bilio annem 10 dk ötemde oturuyor .. seni anlıyorum canım ama en azından kadıncağız aliiim dio arkadasın dediği gibi yönlendir şu eksik bu eksik die aranız iyiyse mis gibi ..
alsın ben ona bir şey demiyorum da benim aldıklarıma da karışıyor. alma diyor yahu benimde ilk çocuğum ilk heyecanım
sen babaannesin ben anne sonuçta.. bi ara bizim görümcede çıkardı çocuklarının eskilerinide ben ne güzel hatıra kalsın..durumu kötü olan birisine verirsin deyince kaldı bir şey diyemedi :):)
şık cici duruyor ama ben öyle bir çantaya baya para vermiştim o tarz fermuarlar pek kullanışlı olmuyor... bozuldu orjinaline 40 tl istedi terziler çantacılar, bende ince fermuar taktırdım 10 tl ye ama çantayıda daha kullanamadım anneme evrdim gittihttp://www.kliksa.com/urun/anne-beb...ison&utm_campaign=listing&ref=akakce&v=1.65.1
ya bu çanta nasıl sizce alsam mı oğlum oluo eet ama ben pembeden gidiorum halen çantasızımm yardım lütfennnnnnnnn yorumları aliim
Guzel görünüyor ama ne bileyım bu tarz çantalara alışabılöiş değilim ben almıycam cok lazım olursa sırt çantası kullanıcam .. Zaten arabasız pek bi yere çıkamam ilk zamanlar malum kış şartları ondada bize hediye gelmişti onu arabada tutarm sanırım bizim hefıye çantamız buhttp://www.kliksa.com/urun/anne-beb...ison&utm_campaign=listing&ref=akakce&v=1.65.1
ya bu çanta nasıl sizce alsam mı oğlum oluo eet ama ben pembeden gidiorum halen çantasızımm yardım lütfennnnnnnnn yorumları aliim
di mi yaa .. bende diyorum bu yeni yeni hareketler mi çıkardı diye
evet yah uuuuuu
bende gündüz sabah kahvaltısından sonra uyumuşummmm öğleden sonraaaaa taki saat 15:45 e dek allahım başımı yerden kaldıramıyorummm
ya sorma bacım bir park yatak olay oldu sanki ev, araba alıyoruz ya... amannnn sizde alın bebiş arabasıı hafta sonu bir aile gördük daha yeni 40 ı çıkmış bebişin bebek arabasını almamışlar araba bakıyolar ve veled nasıl ortalığı birbirine kattı .. şunu anladım ki herşeyi doğmadan hazır etmek gerekmiş
di mi titrek bebişler
olabilir de çocuk parkında alt değiştirme bebek bakım şeyleri yok diye yoksa avm kapalı mekan di mi amannn hele o günler bir gelsin bacım
amannn bacım rabbim bu bebişine uzun ömür versin.... aman uzak tut sütüm kesilir huzursuz olurum vs de de gelmesin
valla bacım ben de de aynı durum haftasonu kontrolümz var dr a soracam.. ya zehirlendimmi diye düşünür bile oldum inann o derece uyuyorumben 11 gibi uyandım öğlen 1 gibi eşim geldi 15 durdu gitti sonra battaniyemi yastığımı aldım tvnin karşısında uyuyakalmışım gözümü açtığımda beni affet başlamıştı 16:30 falandı heralde.
canım bencede kadın kötü bişi dememiş bizde binbir rica minnet kayınvalidemi bize getirebiliyoruz. geçen sabah uyandım bi tuhaftım tansiyonum düştü yine hissettim annemi aradım gelsene diye neyse annem tamam hemen geliyorum tansiyon aletinide aldı yola çıktı kadın. sonra dedim dur kayınvalidemide arıyım hep eşimin yanında şov yapıyo benide arayın bende gelir bakarım banada haber verin bişi olunca falan neyse aradım kendimi pek iyi hissetmiyorum yanıma gelsene dedim oda tamam kızım dedi kapattı. o sırada annem geldi tansiyonuma baktı ayran yaptı mutfağı topladı evi topladı kayınvalidem beni arıyo kızım çok kötü değilsen ben evdekilerin kahvaltısını veriym öyle geliym. buarada kayınvalidemin kendi kaynanasıda onunla yaşıyo bide kayınpederim var evde başka kimse yok ve aile binası birinden rica etse kahvaltı hazırlarlar kaldıki dolap orda açlıktan ölecek değiller ya ilk defa ondan böyle bişi istedim çok fena sınıfta kaldı. bende dedim acele etme annem geldi daha iyiyim şimdi. sonra eşimi aradım bidaha annemede haber ver diye bi cümle kur senide parçalarım dedim. neyse aşkım demekki şov yapıomuş annem dedi. o yüzden canım demem o ki hiç sesini çıkarmakızlar kayınvalide kafayı yedi.. rüyasında beni görüyor arıyor. dün arkadaştaydık eşimi aradı bende muhabbet uzun sürer kapatmaz die wc de dedirttim kendime.. hastaneye gittikde haber vermedik sanmış bugün tekrar aradı amannn haber ver kızım bana die.. doğuma gittinde benden saklıyosunuz sandım dedi. olurmu hiç öyle şey neden saklıyım ki senden dedim.. cumartesi alışveriş yaptık dedim. kadın kafayı yedi bana dioki nie aldın ben alırdım dio. yahu senin zevkin başka benim ki başka hem sen ne bileceksin benim ne alacağımı.. temizliğe kimseyi çağırma dioben gelip yaparım dio.. eşimde gelmesini istemiyor ben yaparım dio.. amann ben mi abartıyorum acaba?? bi akıl verin yahu. bu kırkımız çıkana kadar yanımızda kalacak herşeye karışırsa papaz oluruz vallahi.. iyiyken neden kötü olalım diimi??
yok canım ya zehirlenme değildir baksana birsürü kişide var aynı problem hem bu dönemlerde annenin uyku durumu nekadar düzenli ve iyi olursa çocuk doğduğundada okadar az uyku sıkıntısı çekermiş.valla bacım ben de de aynı durum haftasonu kontrolümz var dr a soracam.. ya zehirlendimmi diye düşünür bile oldum inann o derece uyuyorum
valla bacım ben de de aynı durum haftasonu kontrolümz var dr a soracam.. ya zehirlendimmi diye düşünür bile oldum inann o derece uyuyorum
canım bencede kadın kötü bişi dememiş bizde binbir rica minnet kayınvalidemi bize getirebiliyoruz. geçen sabah uyandım bi tuhaftım tansiyonum düştü yine hissettim annemi aradım gelsene diye neyse annem tamam hemen geliyorum tansiyon aletinide aldı yola çıktı kadın. sonra dedim dur kayınvalidemide arıyım hep eşimin yanında şov yapıyo benide arayın bende gelir bakarım banada haber verin bişi olunca falan neyse aradım kendimi pek iyi hissetmiyorum yanıma gelsene dedim oda tamam kızım dedi kapattı. o sırada annem geldi tansiyonuma baktı ayran yaptı mutfağı topladı evi topladı kayınvalidem beni arıyo kızım çok kötü değilsen ben evdekilerin kahvaltısını veriym öyle geliym. buarada kayınvalidemin kendi kaynanasıda onunla yaşıyo bide kayınpederim var evde başka kimse yok ve aile binası birinden rica etse kahvaltı hazırlarlar kaldıki dolap orda açlıktan ölecek değiller ya ilk defa ondan böyle bişi istedim çok fena sınıfta kaldı. bende dedim acele etme annem geldi daha iyiyim şimdi. sonra eşimi aradım bidaha annemede haber ver diye bi cümle kur senide parçalarım dedim. neyse aşkım demekki şov yapıomuş annem dedi. o yüzden canım demem o ki hiç sesini çıkarmabuarada sonra kayınvalidem geldi bide kayınpederide takmış peşine dışardada işleri varmış 1 saat durup gittiler anam bide onlara sofra kurdu aha böyle sinirden gözü seğiriyo insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?