- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
Off kizlar yine kaşintidan öluyorum her tarafimi kanattim, gecen hafta karaciger enzimleri icin kan vermistim normal cikti, bugun kasintidan duramayinca tekrar gittim baska dr a, o dr bana kasinti biz kadin dogumcularin hosuna gitmeyen ve onemsenmesi gereken bir durumdur dedi, tekrardan bir suru tahlil verdi onlari verdim sonuclari umarim ii cikar..
günaydın canımmGunaydin kizlar.. saat 05:30 da uyandim wc ye gittim hala uyuyamadim yaaa :-S basim agriyo valla.. bi aynaya bakayim dedim top gibi olan karnim yassilasmis komik bi hal almis. Yandan bakinca duz duruyo. Bi tuhaf oldum niye boyle olur ki???
gözün aydın canım Allah inşallah hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsiniyi geceler herkeseeeeeeeeee.
kızlar nasıl gidiyor, ben bugün dr a gidip 32. hafta çalışabilir raporu aldım. Oğluşumuz yüzünü göstermedi göremeden geldim. maşallah iyi dedi doktor. Suyumuz çoktu normale dönmüş sevindik geldik şükürler olsunn.
kızlar bu mendil ve örtüleri yap yap bitmiyor. ne zaman bitcek hastanede bile yapacakmışım gibi geliyor.
şık cici duruyor ama ben öyle bir çantaya baya para vermiştim o tarz fermuarlar pek kullanışlı olmuyor... bozuldu orjinaline 40 tl istedi terziler çantacılar, bende ince fermuar taktırdım 10 tl ye ama çantayıda daha kullanamadım anneme evrdim gitti
Guzel görünüyor ama ne bileyım bu tarz çantalara alışabılöiş değilim ben almıycam cok lazım olursa sırt çantası kullanıcam .. Zaten arabasız pek bi yere çıkamam ilk zamanlar malum kış şartları ondada bize hediye gelmişti onu arabada tutarm sanırım bizim hefıye çantamız bu
http://10marifet.org/yazi/bebek-odasi-icin-kirli-torbasi/ kızlar bu linkten bebiş odaları için kırlı torbası yapabilirsiniz .. hazırların 30 tl dediler bununyapımı cok pratık hem dekoratif duruyor . benyapmayı düşünüyprum fikir olabilir sizlerede
eet canım arabayla gidilio her yere doğru diosun ama biz gezmeyi cok seviyoruz haftasonları gider miyiz yine Yusufumuz kaç aylık olunca gezmeler başlar kestiremiyorum .. hediye çantanız çok şirinmiş denizlide görmüştüm bu tarz çok hoşuma gitmişti ..
Güzel annisler uykuda galiba:) ruyanizda KV ler olsa gerek bu kadar cekistirmeye :)) gelin miyiz değil miyiz napalimsaka bi yana icinizde en zor durumda olan benim niyeyse simdi jeton düştü ben doğuma KV delerdeyim yaa üstelik 15 20 gün orda kalicam ayrica beş gorumcem var:S neyse allahtan kocam deli:) dediğim dedik söz konusu da bebis ve sagligi olunca olayi daha kolay atlatiriz inş.. Da yine de içime bi ürperme geldi nedense allah sabir versin cumlemize ii uykular prensesler:)
Kizlar gobis
bizde gezmeye alıştık 2,5 senedir eşimle. daha şimdiden yaza tatile gidebilir miyiz diye düşünüyoruz bebişle. sizler tatil yapmayı düşünüyor musunuz? biz yaparız diyoruz ama etraftan çok karşıyorlar küçücük çocukla tatil mi olur diye
bizde gezmeye alıştık 2,5 senedir eşimle. daha şimdiden yaza tatile gidebilir miyiz diye düşünüyoruz bebişle. sizler tatil yapmayı düşünüyor musunuz? biz yaparız diyoruz ama etraftan çok karşıyorlar küçücük çocukla tatil mi olur diye
günaydın annişler. evde olna hamişler star tv de çocuk sağlığı ve hastalıkları dr u prof dr hilal mocan var. emzirme süt yeni doğan bakımı vs ile ilgili bilgiler veriyor. kaçırmayın derim..
canım yaza baya ele gelirler gidilir die düşünüyoruz bizde ağustos eylül gibi mesela kocaman olacaklar kimseyi dinlemeden kaçalımmmmmmm
Cnm benim bir ay once oldu grip oldum ateşim çikti sabah kalktim karnimin alti kabarcik kabarcik.doktora gittim cildiyeye isilik dedi krem verdi ilac bi ise yaramadi.sonra hakiki zeytinyağı surdum kaşindikca gece belki beş altî defa suruyordum butun vucuduma sonra yavaş yavaş gecti iki haftayi buldu.kan testlerim temiz cikmisti bu arada.Off kizlar yine kaşintidan öluyorum her tarafimi kanattim, gecen hafta karaciger enzimleri icin kan vermistim normal cikti, bugun kasintidan duramayinca tekrar gittim baska dr a, o dr bana kasinti biz kadin dogumcularin hosuna gitmeyen ve onemsenmesi gereken bir durumdur dedi, tekrardan bir suru tahlil verdi onlari verdim sonuclari umarim ii cikar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?