Kizlar ankara memoriala giden kimdi aranizda yeşim ve nesrin hanim dan hangisini ònerirsiniz?
Listeyi guncellemiyorum cnm cok uzun zaman once bıraktım.babylove sana özel mesaj atmıştım, bi bakar mısın?
Kizlar ankara memoriala giden kimdi aranizda yeşim ve nesrin hanim dan hangisini ònerirsiniz?
zaten hamileligimde kimin şov yaptigini gördüm iyi oldu demekki neymis ağlarsa anam aglar gerisi yalan aglar bide kocitomun hakkini yiyemem allah ondan bin kere razi olsunAllah iyiligini versin kiz cok guldummmm en son cumle kopardi benibosver ardina at gitsin hic kafana takma. Allah sana saglik versin ki hiiic muhtac kalma insallah. Bak ne guzel kendi annen gelmis. Bende o da yok. Uzaksin gidip gelemiyorum diyo ben de cagirmiyorum. Hos kayinvalidem yakin o da gelmez. Her zamn bahaneleri vardir. Hic evinin isi bitmez. Hep dizleri agrir. Nadiren gorumcem gelir. Ki ben sagligimda surekli giderdim gerekirse isini de yapardim yemegini de. Dogumumda verdigi vaatleri goremezsem eyvallahim olmayacak. Yaparsa yapicam artik. Lafla olmuyo bu isler.
masallah bebişe .. bizimde boy aynı kg 1940 gr .. bu arada bizde 32+3de kontrolumuz vardı .. bana dr gayet iyi dedi bu degerlereHerkese merhaba.islerimin yogunlugundan dolayi sık sık giremiyorum ama firsat bukdukca sizi takip ediyorum
Bugun 32+1 olduk.boy 44 cm kilo 2050 gram.sizce nasil.sizin bu haftalardaki degeriniz neydi
Canim dra gore muhtemel dogum tarihim 20 aralik.bugun calisamaz raporu aldim.sana gec bi tarih vermiskızlar bişey daha sorayım. bana muhtemel doğum tarihi 18-12 diyo ama 32. hafta raporu için pazartesi gel dedi. geç vermiş olmuyo mu. yoksa benim bebiş geriden geliyo da bana mı söylemiyo.
MerhabaKızlar anne bakım çantası aldınız mı?Ben sırt çantası şeklinde düşünüyorum. Eğer aldıysanız veya bir fikriniz varsa paylaşır mısınız?
İnşallah Babylove, iyi haberlerini bekliyoruzOff kizlar yine kaşintidan öluyorum her tarafimi kanattim, gecen hafta karaciger enzimleri icin kan vermistim normal cikti, bugun kasintidan duramayinca tekrar gittim baska dr a, o dr bana kasinti biz kadin dogumcularin hosuna gitmeyen ve onemsenmesi gereken bir durumdur dedi, tekrardan bir suru tahlil verdi onlari verdim sonuclari umarim ii cikar..
Bu çantayı ben de çok beğenmiştim ama resimlerde içinin resmi olmadığı için tereddüt ettim. Kalitesi nasıl iyi mi?Merhaba
Ben Stylo S12.Turtle Sırt Çantası-Füme aldım canım internetten
Sırt çantası daha kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?