yaparsın canım ya tabi ki biraz zor olur ama alışacağız. ben ilk 1-1,5 ay bittikten sonra çıkarım diyorum her yere. büyüklerin dediği 40ı çıkma meselesini doktorlar da onaylıyor aslında. çocuğun dış dünyaya alışması 1-1,5 ay sürebiliyormuş. yavaş yavaş çıkarız işte sonra, bizim babaannemiz istanbul'da zaten mevlüt yapacağız orada ilk şehir dışı gezimiz o olacak inşallah :) sonra da istanbul'a gittik tatile mi gidemeyeceğiz diyip üste çıkıp gezmelere giderim diye düşünüyorum
işteyim ama netten açtım izliyorum canım saol haber verdiğin için :)
günaydın kk nün en güzel anneleri32 haftadayım ve bugüne kadar bir çöp bile kaldırmamıştım taki haftasonuna kadar bütün evi kırkladım diyebilirim salon yatak odası mutfak bütün dolaplar indi yıkandı temizlendi şimdi yarın kısmetse oğluşumun dolabını alıp yerleştiricem çok korkuyordum nasıl bu temizliği yapıcam diye ama annem saolsun bütün evi hallettik ama şimdi yorgunluktan ölüyorum neseki b uğun 1 e kadar çalışıyoruz şimdiden hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum bütün evlatlarımız vatanına bayrağına sahip çıkan evlatlar olsun inşallah :)
bencede erken rezervasyon yaptırmayı düşünyormusunuz peki. öyle fiyatlar düşük oluyo ama bebeğin huyunuda tam bilemeyeceğiz. o konuda da tırsıyoruz azcık
inşallah canım seninde bayramın kurlu olsun. temizlik benimde gözümde çok büyüyor. tek başıma yapamam gibi geliyor. hiç başlamıyorum o yüzden. gardrabumu bile indirip temizlemek istiyorum ama bu halimle çok zor. kardeşimin gelmesi lazım.halılarımıda yıkatmaya vermedim daha. onlarda pisken temizlik yapmak gelmiyo içimden hiç.
canım kesinlikle kardeşini bekle bende ilk başta yapabilirim diye düşünüyordum ama imkansız uzanmak yere eğilmek eğiliyosun kalkamıyosun zaten beyaz eşyaları çekip silmek vs imkansız ya aileden birisi yada ardımcı şart annem olmasaydı yapmam imkansızdı allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi
günaydın kk nün en güzel anneleri32 haftadayım ve bugüne kadar bir çöp bile kaldırmamıştım taki haftasonuna kadar bütün evi kırkladım diyebilirim salon yatak odası mutfak bütün dolaplar indi yıkandı temizlendi şimdi yarın kısmetse oğluşumun dolabını alıp yerleştiricem çok korkuyordum nasıl bu temizliği yapıcam diye ama annem saolsun bütün evi hallettik ama şimdi yorgunluktan ölüyorum neseki b uğun 1 e kadar çalışıyoruz şimdiden hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum bütün evlatlarımız vatanına bayrağına sahip çıkan evlatlar olsun inşallah :)
selam hanımlarrr
bu süreçte diş agırısı ceken,dişine dolgu yaptıran yada çektiren varmı aramızda
dün gece öldüm öldüm dirildim agrıdan ne agrı kesıcı alabıldım ne mudahale edebıldım
sabah 5te artık sızmışım,bugun dişçiden randevu aldım ama son dönemde oldugum için mudahale edermı etmezmı bılmıyorumm
amin canım aminn. doğru söylüyorsun. cengaverlik yapıp hiç atılmamak lazım. Allah korusun bi yanlış hareketle erken doğuma sebebiyet veririzzaten hamileler son günlerinde kendilerini enerjik hissederlermiş. o enerjiyle gidip evlerini dip köşe temizleyip sonra sancılarını getirtirlermiş. doğumu başlatırlarmış. sonrada içime doğdu ehrhalde bütün evi temizledim doğurdum derlermiş ama o enerjiyi rabbim kolay doğum yapsın diye verirmiş kadınlar evde temizliğe harcarlarmış
desene gündüz uyuycak gece uyumayacak amannnn kötü bir durumyok canım ya zehirlenme değildir baksana birsürü kişide var aynı problem hem bu dönemlerde annenin uyku durumu nekadar düzenli ve iyi olursa çocuk doğduğundada okadar az uyku sıkıntısı çekermiş.
aynen bacımYok kiz Allah korusun ne zehirlenmesiiii ben de bikac gundur baya uyuyorum. Bu sabah saat 11 di yataktan kalkasim gelmedi. Bi de aksam yemekten sonra da uyyakaliyrm. Bazen de ogleden sonra..
ben http://www.modagram.com/erkek/puma-deck-sirt-cantasi/detay/60278/271017 puma sırt çantası alacambebişim eşimde begenmedi akşam basit duruo fermuarları yüzünden dedi .. sırt cantasıyla mı idare etsem bisey bulana kadar acaba
kesinlikle yapacazzzzzz deniz görmedik bu yıl..seneye doğu karadenz ve belkide akdenz turu bile yapmak planımızKizlar gobis
bizde gezmeye alıştık 2,5 senedir eşimle. daha şimdiden yaza tatile gidebilir miyiz diye düşünüyoruz bebişle. sizler tatil yapmayı düşünüyor musunuz? biz yaparız diyoruz ama etraftan çok karşıyorlar küçücük çocukla tatil mi olur diye
32 den sunger olasi gerekiyor. Bir karis kadar kalinlikta.Canim ya çok güzel iyi günlerde kullanin:) bizim besigimiz de bunun kremi de aklima yatak takildi. İçinde ince bir pamuk minder vardi beşiğin sen ekstra bir şey alacak misin? O minder içime sinmedi sanki annem de yun minder yaptı o da sert değil sanki olmaz gibi biz bu minikleri neye yatiricaz yaa:S
. Tatlım tabiki gezicez patlarız evde alım Allah :) ama dediğim gibi yıne arabada bekler büyük çanta acil eşyalar yanımıza Alırız zaten kış vakti araçtan cpk uzak olmayız eee haftasonu ziyaretlerinde zaten büyük çanta olur cok içine sinen bulursan al ama. Illa bebek çantası dıye bi ton paraya gerek yok bence .. Bu arada beğenmemeli sevindim . Demek Denizli'de gördün :) bizimde esım Denizlili esımın arkadasinın telstıl sırketi var onun hediyesi . Bu çanta içinde puseti , bebek arabasına girecek kundağı aynı kumaşdan ve de alt açmadan bornozuna kadar takım cıktı cok şanslı kızım maşallah teyzesi herkesden uzagız hiç hediyemiz olmaz derken gıttıgımız yerden el kol dolu çıkıyozeet canım arabayla gidilio her yere doğru diosun ama biz gezmeyi cok seviyoruz haftasonları gider miyiz yine Yusufumuz kaç aylık olunca gezmeler başlar kestiremiyorum .. hediye çantanız çok şirinmiş denizlide görmüştüm bu tarz çok hoşuma gitmişti ..
. Ahh canı m dun gece bizim basımıza ne geldi .. Sabah 5 gibi zil çalıyor evın üst kapı zili .. Korktuk esım bi gitti ben arkadan üst komşu .. Kapınız açık kalmış dıyor .. Sok olduk gece esım arabadan bişi almak için onmuştu park yerıne . Dedim kapalıydı biri açtı galıba hemen pc baktık salondakisi laptop duruyor .. Allah korusun resmen kapı açık , hırsıza davetcgünaydın kızlar,
tam anne moduna girmeye başladım ya gece bin defa kalkıp ay bu ses nereden geliyor, kapı kilitli mi, bacaya kuş mu sıkıştı, ay yoksa içeride biri mi var diye diye bütün geceyi geçiriyorum
anneme çok kızardım evham yapıyorsun diye ama bu hamilelik beni ondan beter etti :)
aman dikkat et bacım... eşlere güvenmeden kontrol şart bir gece bende kontrol etmeden yattım sabaha dek hırsızla uğraştım rüyamda.. sizi allah korumuş. Tatlım tabiki gezicez patlarız evde alım Allah :) ama dediğim gibi yıne arabada bekler büyük çanta acil eşyalar yanımıza Alırız zaten kış vakti araçtan cpk uzak olmayız eee haftasonu ziyaretlerinde zaten büyük çanta olur cok içine sinen bulursan al ama. Illa bebek çantası dıye bi ton paraya gerek yok bence .. Bu arada beğenmemeli sevindim . Demek Denizli'de gördün :) bizimde esım Denizlili esımın arkadasinın telstıl sırketi var onun hediyesi . Bu çanta içinde puseti , bebek arabasına girecek kundağı aynı kumaşdan ve de alt açmadan bornozuna kadar takım cıktı cok şanslı kızım maşallah teyzesi herkesden uzagız hiç hediyemiz olmaz derken gıttıgımız yerden el kol dolu çıkıyoz
. Ahh canı m dun gece bizim basımıza ne geldi .. Sabah 5 gibi zil çalıyor evın üst kapı zili .. Korktuk esım bi gitti ben arkadan üst komşu .. Kapınız açık kalmış dıyor .. Sok olduk gece esım arabadan bişi almak için onmuştu park yerıne . Dedim kapalıydı biri açtı galıba hemen pc baktık salondakisi laptop duruyor .. Allah korusun resmen kapı açık , hırsıza davetc
kızlar eşime çok gıcık oluyorum.. tekmeleyesim var... öğleden sonra gelecek diye kalktım mantı hamurunu içini yaptım bana 2 de gelecem dedi.. vel hasıl 1 de geldi hazır 20 dkk beklese pişirip soslayacam yok tüm gün evdeymişim 1 yemeği yetiştirememişimde delirtti beni... doğru sana bu haliyle mantı yapanda kabahat zıkkım ye dedim
zaten üstünü başını çıkartmadan girdi mutfağa sucuklu yumurta yapıyor bende bırakıp çıktım mecbur... acaip gıcığım 1 haftadır... eş değilde başka bir şey görüyorum sanki ona bakınca... işten gelir konuşmaz etmez hopp yemek ye laptopun başına geçer amannnn.... şu çocuk olmasa karnımda valla ne yemek yapmayı ne de yemeyi istiyorum...
işte salaklık bendeee haklısınmantı mıııııben çorba yapmaya üşeniyorum yaa 8 aylık hamileyiz ne mantısı kuzum
Ahh canı m dun gece bizim basımıza ne geldi .. Sabah 5 gibi zil çalıyor evın üst kapı zili .. Korktuk esım bi gitti ben arkadan üst komşu .. Kapınız açık kalmış dıyor .. Sok olduk gece esım arabadan bişi almak için onmuştu park yerıne . Dedim kapalıydı biri açtı galıba hemen pc baktık salondakisi laptop duruyor .. Allah korusun resmen kapı açık , hırsıza davetc
kızlar eşime çok gıcık oluyorum.. tekmeleyesim var... öğleden sonra gelecek diye kalktım mantı hamurunu içini yaptım bana 2 de gelecem dedi.. vel hasıl 1 de geldi hazır 20 dkk beklese pişirip soslayacam yok tüm gün evdeymişim 1 yemeği yetiştirememişimde delirtti beni... doğru sana bu haliyle mantı yapanda kabahat zıkkım ye dedim
zaten üstünü başını çıkartmadan girdi mutfağa sucuklu yumurta yapıyor bende bırakıp çıktım mecbur... acaip gıcığım 1 haftadır... eş değilde başka bir şey görüyorum sanki ona bakınca... işten gelir konuşmaz etmez hopp yemek ye laptopun başına geçer amannnn.... şu çocuk olmasa karnımda valla ne yemek yapmayı ne de yemeyi istiyorum...
. Ahh canım etmezmıyım artık kontrol . Bide ben sürgüyude takardim hep eve girer girmez olacağı varmış işte . Bu arada mantı olayına bende gıcık oldum . Bende esıme hergün çıkmadan haber et bazı seylerı sıcak ilk pişirdiğimle yemeyi sevıyorum bızımki de iştahsızlıktan aklına gelmezaman dikkat et bacım... eşlere güvenmeden kontrol şart bir gece bende kontrol etmeden yattım sabaha dek hırsızla uğraştım rüyamda.. sizi allah korumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?