2014 Aralık Anneleri

aynen yaa rahatladım valla. yaparız tabi ya hem bebiş içnide güneş çok yararlıymış. sabah ve akşamları çıkarız havuza falan öğlen odamızda dinleniriz hepimiz. bazı otellerde park yatak ve telsiz bile oluyormuş bebekler için özel odalar varmış. onları tercih edeceğiz artık.

günaydın kk nün en güzel anneleri 32 haftadayım ve bugüne kadar bir çöp bile kaldırmamıştım taki haftasonuna kadar bütün evi kırkladım diyebilirim salon yatak odası mutfak bütün dolaplar indi yıkandı temizlendi şimdi yarın kısmetse oğluşumun dolabını alıp yerleştiricem çok korkuyordum nasıl bu temizliği yapıcam diye ama annem saolsun bütün evi hallettik ama şimdi yorgunluktan ölüyorum neseki b uğun 1 e kadar çalışıyoruz şimdiden hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum bütün evlatlarımız vatanına bayrağına sahip çıkan evlatlar olsun inşallah :)

inşallah canım seninde bayramın kurlu olsun. temizlik benimde gözümde çok büyüyor. tek başıma yapamam gibi geliyor. hiç başlamıyorum o yüzden. gardrabumu bile indirip temizlemek istiyorum ama bu halimle çok zor. kardeşimin gelmesi lazım. halılarımıda yıkatmaya vermedim daha. onlarda pisken temizlik yapmak gelmiyo içimden hiç.

bencede erken rezervasyon yaptırmayı düşünyormusunuz peki. öyle fiyatlar düşük oluyo ama bebeğin huyunuda tam bilemeyeceğiz. o konuda da tırsıyoruz azcık

canım erken rezervasyon olayına giremeyiz sanırım ama uçak bileti alabiliriz die düşünüyorum 1 hafta tatil diil de yakın arkadaşlarımız orduya taşındı mesela oraya gidebiliriz trabzon da kuzenim onu düşünüyorum bi yandan eşimin ailesi sakarya da 40 ı cıktıktan sora havalar ii giderse illa ki sakaryaya gidilir öle canım istanbul dayız arada yalovadır bursadır kaçamaklar ztn olur benim ruhum daralıyor bikaç ayda bir bi yerlere kaçmayı seviyoruz bu düzen kalacak mı onu merak ediyoruz..

canım kesinlikle kardeşini bekle bende ilk başta yapabilirim diye düşünüyordum ama imkansız uzanmak yere eğilmek eğiliyosun kalkamıyosun zaten beyaz eşyaları çekip silmek vs imkansız ya aileden birisi yada ardımcı şart annem olmasaydı yapmam imkansızdı allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi

amin canım aminn. doğru söylüyorsun. cengaverlik yapıp hiç atılmamak lazım. Allah korusun bi yanlış hareketle erken doğuma sebebiyet veririz zaten hamileler son günlerinde kendilerini enerjik hissederlermiş. o enerjiyle gidip evlerini dip köşe temizleyip sonra sancılarını getirtirlermiş. doğumu başlatırlarmış. sonrada içime doğdu ehrhalde bütün evi temizledim doğurdum derlermiş ama o enerjiyi rabbim kolay doğum yapsın diye verirmiş kadınlar evde temizliğe harcarlarmış

ohh maşallah canım darısı başımıza güzel duana amin diyorum hepimizin bebişi vatana millete faydalı olur insallah vee Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunn

selam hanımlarrr
bu süreçte diş agırısı ceken,dişine dolgu yaptıran yada çektiren varmı aramızda
dün gece öldüm öldüm dirildim agrıdan ne agrı kesıcı alabıldım ne mudahale edebıldım
sabah 5te artık sızmışım,bugun dişçiden randevu aldım ama son dönemde oldugum için mudahale edermı etmezmı bılmıyorumm

canım, ben hamile kalmayı planladığım zamanda dişçime gidip tüm dolgularımı değiştirdim, diş taşlarını temizlettim falan.. o zaman sormuştum da dişçim hamilelikte de bu işlemlerin bebeğe zarar vermeden yapılabildiğini söylemişti. ancak temiz, özenli bir yere gitmeni tavsiye ederim. hele ki diş konusunda devlet hastaneleri, ağız ve diş sağlığı poliklinikleri bana çok özensiz yetersiz geliyo.

benim annemler alanya taraflarındalar sedefcim, yaz gelir gelmez gidicez biz.. bebiş kocaman oluyo inşallah o zamana kadar zaten. bence hiç bi şey olmaz Allahın izniyle, gidebiliriz tatile

günaydınlarrr... erkenciyiz ama kk dan dolayı giremedik nete
yok canım ya zehirlenme değildir baksana birsürü kişide var aynı problem hem bu dönemlerde annenin uyku durumu nekadar düzenli ve iyi olursa çocuk doğduğundada okadar az uyku sıkıntısı çekermiş.
desene gündüz uyuycak gece uyumayacak amannnn kötü bir durum
Yok kiz Allah korusun ne zehirlenmesiiii ben de bikac gundur baya uyuyorum. Bu sabah saat 11 di yataktan kalkasim gelmedi. Bi de aksam yemekten sonra da uyyakaliyrm. Bazen de ogleden sonra..
aynen bacım

bebişim eşimde begenmedi akşam basit duruo fermuarları yüzünden dedi .. sırt cantasıyla mı idare etsem bisey bulana kadar acaba
ben http://www.modagram.com/erkek/puma-deck-sirt-cantasi/detay/60278/271017 puma sırt çantası alacam
kesinlikle yapacazzzzzz deniz görmedik bu yıl..seneye doğu karadenz ve belkide akdenz turu bile yapmak planımız
bir arkdşm 2 aylık bebişiyle yaptı biz mi yapamayacaz 6-7 a

32 den sunger olasi gerekiyor. Bir karis kadar kalinlikta.

. Tatlım tabiki gezicez patlarız evde alım Allah :) ama dediğim gibi yıne arabada bekler büyük çanta acil eşyalar yanımıza Alırız zaten kış vakti araçtan cpk uzak olmayız eee haftasonu ziyaretlerinde zaten büyük çanta olur cok içine sinen bulursan al ama. Illa bebek çantası dıye bi ton paraya gerek yok bence .. Bu arada beğenmemeli sevindim . Demek Denizli'de gördün :) bizimde esım Denizlili esımın arkadasinın telstıl sırketi var onun hediyesi . Bu çanta içinde puseti , bebek arabasına girecek kundağı aynı kumaşdan ve de alt açmadan bornozuna kadar takım cıktı cok şanslı kızım maşallah teyzesi herkesden uzagız hiç hediyemiz olmaz derken gıttıgımız yerden el kol dolu çıkıyoz

. Ahh canı m dun gece bizim basımıza ne geldi .. Sabah 5 gibi zil çalıyor evın üst kapı zili .. Korktuk esım bi gitti ben arkadan üst komşu .. Kapınız açık kalmış dıyor .. Sok olduk gece esım arabadan bişi almak için onmuştu park yerıne . Dedim kapalıydı biri açtı galıba hemen pc baktık salondakisi laptop duruyor .. Allah korusun resmen kapı açık , hırsıza davetc

kızlar eşime çok gıcık oluyorum.. tekmeleyesim var... öğleden sonra gelecek diye kalktım mantı hamurunu içini yaptım bana 2 de gelecem dedi.. vel hasıl 1 de geldi hazır 20 dkk beklese pişirip soslayacam yok tüm gün evdeymişim 1 yemeği yetiştirememişimde delirtti beni... doğru sana bu haliyle mantı yapanda kabahat zıkkım ye dedim
zaten üstünü başını çıkartmadan girdi mutfağa sucuklu yumurta yapıyor bende bırakıp çıktım mecbur... acaip gıcığım 1 haftadır... eş değilde başka bir şey görüyorum sanki ona bakınca... işten gelir konuşmaz etmez hopp yemek ye laptopun başına geçer amannnn.... şu çocuk olmasa karnımda valla ne yemek yapmayı ne de yemeyi istiyorum...

aman dikkat et bacım... eşlere güvenmeden kontrol şart bir gece bende kontrol etmeden yattım sabaha dek hırsızla uğraştım rüyamda.. sizi allah korumuş

mantı mııııı ben çorba yapmaya üşeniyorum yaa 8 aylık hamileyiz ne mantısı kuzum

Allah korumuş canım ya neyse bununla geçmiş olsun inşallah. ben de geçen gün anahtarı kapıda unutmuştum, hem de 6-7 saat falan kalmıştır yani. aklımdan kilidi değiştirmek bile geçti de son katta oturduğumuz için kimse görmemiştir diye düşündüm.

neyse ki benim eşim diyette de kolay kolay yemekleri yapıp kurtuluyorum :)
valla şaka bir yana canım bazen anlayışsız olabiliyorlar, dün benim eşim de yüksek lisans dersi için makale yazıyordu oturduğu yerden onu getir bunu getir demeye başlayınca bastım yaygarayı asıl senin bana hizmet etmen lazım diye kendimi kaptırmışım vs dedi de kendi kalkıp getirdi istediklerini ama 1 saat sonra yine başladı bir şeyler istemeye. huy işte ya alışmışlar n'apalım :)

aman dikkat et bacım... eşlere güvenmeden kontrol şart bir gece bende kontrol etmeden yattım sabaha dek hırsızla uğraştım rüyamda.. sizi allah korumuş
. Ahh canım etmezmıyım artık kontrol . Bide ben sürgüyude takardim hep eve girer girmez olacağı varmış işte . Bu arada mantı olayına bende gıcık oldum . Bende esıme hergün çıkmadan haber et bazı seylerı sıcak ilk pişirdiğimle yemeyi sevıyorum bızımki de iştahsızlıktan aklına gelmez

Benim gibi uykusuzluk cekenler varmi yaaa? Ben iyice bi garip oldum sabah kalkiyorum kahvalti yapiyorum ve bi iki saat gecmeden uyuyorum hemde uc saat sonra kalkiuorum kendimi oyaliyorum ve aksam dokuz dedimmi yine uykum geliyor bu ne uykusu boyle yaaa.esim sen uyuyunca bebek buyuyor uyu uyu diyor ama ben hic alisik degilim.ne bu boyle guzellik uykusuna yatanlar gibi oglen uykusu.ilk uc aya yeniden dondum sanirim..hastaneye kayit olmaya gittik.dogum yapacagim hastanede bebege emzik biberon felan vermiyorlarmis..kasik ile besliyorlarmis.dogum gerceklesince bebek tam iki saat boyunca annesinin gogsunde yatiyormus almiyorlarmis kesinlikle..sutun gelmesini hizlandiriyormus.burnunu agzini temizleyip veriyolarmis gogsume.plasentasini hemen kesmiyorlarmis cocuk soka ugramasin diye..kilo olcumu boy olcumu hepsini daha sonra yapiyorlarmis..ilk 24 saat odaya babamiz bile alinmicakmis yasakmis. 24 saat boyunca los isikta bebegim ve ben olacakmisim bu anneye
Ve bebege cok yararliymis her acidan..tum ihtiyaclarimizida onlar karsilayacaklarmis.hic birsey istemiyoruz getirmeyin dediler.bez pamuk kullan at kulot ped bebege kasik kiyafet havlu vs. Hepsini onlar karsilicakmis.ben yinede nolur nilmaz cantalarimi hazirladim tabi.cunku bana gecelik pijamada verecek halleri yok:) kaydimizi olduk son bi bucuk ayimiz kaldi bakalim..benim kipirdak kizim kesin o kadar beklemez.bize kur yapiyor.babasi beni opunce bile kiskaniyor sanki icimde titriyo:) cok cektircek bu prensesler bize..benden bugunluk boyleeee hanimlarda kocalardan dertlenmis..dertlenmeyin hatunlar karnimizda onlarin bebisleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…