2014 Aralık Anneleri

Selam kızlar, iyisinizdir umarım
Benimde oda gelmedi 15 kasımda gelecek, doğum 18 aralık
Yetişir inşallah
İnşallah bebekte zamanını doldurur acele etmez
Ben hala çalışmaya devam 35 hafta sonuna kadar çalışayım diyorum nasip bakalım

Hastane çantası için önerilere teşekkürler, Ben de son aldiklarim da gelirse yerlestiricem utulerimi yaptım

selam canım 41 kere maşallah size amin inşallah Rabbim hep böyle güzel haberler alıp vermeyi nasip etsin:)

Son zamanlarda zor olur ya degistirmek burada ozel hastane yok o yuzden mecburen devlet hastanelerinden birini secmemiz lazimdi bizde burayi sectik I insallah memnun kaliriz..benimde ogle uykum yoktu ama bu baska bisi uyumazsam olmuyor..benimkide bi haftadir boyle haftaya degisir belki seninde..bebek kilolaniyor sanirim her uyandigimda karnim bi kat daha sismis oluyor :)

Sor canim her hastanenin durumu farkliymis ben sordum anlatimlara gore sadece bebegi eve getiriken ne gerekiyosa o lazim bi takim hastane cikisi ve pelus battaniye o kadar.oto kpltugu bide tabikide...banada sadece kiyafet lazimmis sende hastanene sor bakalim..cantanida hazirla koy kenara Insan cok rahatlio bacim.. I

iyi akşamlar anneler topik çok sessiz yaa azcık ses edin merakta bırakmayınn

canım ne güzel, sevindim iyi haberlere :) korkma bence, iri bebek olduğu diye sezeryan yapmaları için 4,5 kilo ve üstü olması lazım dediler benim hastanede.

aynen benim hastaneden de hiçbi şey getirme dediler, sen kendi cicilerini getir sadece dedi doktor, lazım olan her şeyi biz veriyoruz dedi. Ama işte insan rahat edemiyo, hazırladım ben yine de küçük bi valiz :) :) bu tıpkı, hiç kullanmayacağımı bile bile çeyizim için dantel tarzı şeyler almıştık, ona benzedi. ama napalım. :)

İyi akşamlar selvi boylum
Bence de çok sessiz, kasım annelerini okuyorum ben de sıkıntıdan, onlarda çok hareketli
Nasılsın, nasıl gidiyor

şimdi kasım anneleri harıl harıl doğuruyo ya, biz de tabi meraktan onları okuyoruz hep di mi :) ama kendi topiğimizi ihmal etmeyelim..

şimdi kasım anneleri harıl harıl doğuruyo ya, biz de tabi meraktan onları okuyoruz hep di mi :) ama kendi topiğimizi ihmal etmeyelim..
Ay evet çok merak ediyorum, 1 ay sonra ne hallerde olacağız diye surekli okuyasim geliyor
Gerçi çok okumamak lazım insan etkileniyor erken dogumlardan psikolojik olarak
Senin hazırlıkların tamam mi, ilk bebeğin mi

Ay evet çok merak ediyorum, 1 ay sonra ne hallerde olacağız diye surekli okuyasim geliyor
Gerçi çok okumamak lazım insan etkileniyor erken dogumlardan psikolojik olarak
Senin hazırlıkların tamam mi, ilk bebeğin mi

ilk bebeğim evet, hazırlıklar tamam olur mu yaa, insanın aklına hergün başka bi şey geliyo :) sen neler yaptın?

ilk bebeğim evet, hazırlıklar tamam olur mu yaa, insanın aklına hergün başka bi şey geliyo :) sen neler yaptın?
Allah bağışlasın canım
Benim de ilk olacak inşallah oğlum geliyor
Senin cinsiyeti ne
Walla benim usengeclik uzerimde
Hastane çantası içine konacaklar hazır sayılır emzik biberon vs sipariş ettim gelsin yerlestirme işi var
Ikramliklari koymak için tabak almak lazım mavi
Taç ve terlik istiyorum
Bebek sekeri sipariş etcem
Bebeğin odasi 15 kasım da gelecek inşallah
Ondan hazırlıklar beklemede
İnşallah hepsi yetişir
İş çok: ((

elevit ilacı ne için ne işe yarıyor ?

yetişir yetişir inşallah, 2 hafta geridesin benden, 2 hafta önce benim de doğru düzgün hiçbi şey yoktu meydanda. şimdi hastane çantamız tamam, odamız geldi, eşyaları yıkayıp ütüledim, yerleştirdim (1 makinalık eşya kaldı), hastanede ikramlarla ilgili ufak detaylar kaldı. yine de hergün bi şeyler çıkıyo. aman zamanında gelsinler de sağ salim, her şey olur. benim de cinsiyet erkek.

Kizlar bir arkadas vardi 29 ekimde gününü tamamliyodu bebek bugün gitmis aastaneye sancisi filan yok tabi suni sanci vermisler 2 saat bakmislar acilma filan yok sezeryana almislar.Pamuk gibi bir bebegi olmus masallah.
Kizlar siz ne düsünüyosunuz bilmem ama normal doguma karar verilirse sancim da gelmezse ben o suni sanciyi istemiyorum cok zor oluyomus.Bide hep sonunda sezeryana dönülmüs duydugum kadariyla suni sanciyla doguran cok az.Kendi sancimiz ara ara oluyomus ama o suni sanci nefes aldirmiyomus.Sonu sezeryan bitiyo nedense hep.Rabbim hayirlisi neyse hakkimizda onu nasip etsin.

Maşallah canım darısı bana, tamamlamış olmanın iç huzurunu istiyor insan
Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah yavruları
Normal istiyorsun di mi

ikramlıklar nedir neler var içinde. ya ben anlamıyorum kimse gelir mi acaba hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…