2014 Aralık Anneleri

Canım bende tam tersi ıyuyamıyorum bıtkınlık hali var ama uyku yok sabah eşim işe gıderken uyanıyorum sonrasında da uyku açıldı mı gelmıyır .. Gündüz uykusuna da alışkın değilim ıyuyamıyorum bu arasa ne guzel konuşmuşsun hastane ile benimde dogum için hastane değiştirme durumum var bakalım haftasonu belli olacak

Bugün netten aldığım geceligimde geldi herseyi utuleyip cantaya koymasi kaldi sizde hazirliklar ne durumda kizlar? cantalariniz hazırmi? benim cumartesi yine kontrolum var ozaman gittigimde ordaki hemşirelere sorsammi neler getiriym diye?

sorma ya onun uzmanlık tezi için kitap bile okudum onun için yazdım yardımcı oldum o ise benim tezime yardım etmediği gibi birde laf sokar tembelsin hergün 1 sayfa yazsaydın bitmişti diye beni bunalıma sokup duruyor... amannn hergün kahvaltı hazırla yemek vs... ya 1 kerede o hazırlasın hamilelikte ya acaip hödük.. aslında evlenmeden önce çiçekler böcekler kahvaltılar buzdolabımı silerdi ne olduysa bu adama bakıyor bir yapan var el atar mı suçluyummm ahhh deli kafam

bizimkinde de bir iştah bir iştah sanki o doğuracakk

ne güzel yaa, keşke ben de uyuyabilsem..

Ben de daha hic sormadim hastaneme ne lazim diye iyi aklima getirdiniz kizlar ben de sorayim gidince haftaya.

güle güle kullan canım:) hangi siteden aldın?

Benim de is yapinca belim kopuyo kizlar ya bugün bidigin camasirlarinin bir makinesini daha yikadim.Banyoyu da temizleyeyim bide yufkadan börek yapayim dedim belim kopuyo ya.2 makine attim hala atilcak seyler var.Kücük kücük nasil ütüleyecegiz hic bilmiyorum.Bide bu bidik camasirlarla ugrasip durucaz artik cok komik

Kizlar bakiyorum da pek hamaratsiniz.dikkat edin yinede yormayin kendinizi.ben yataktan kalkamiyorum.kasilmalarim cok cok fazla.yurumekte zorlaniyorum.

Hic sorma canim yaninda bonus uç eltim bir de esimin deyimiyle mubarek bir insan olan kayinvalidem var:)) tuylerim diken diken oluyo aklima geldikce.. Bi de benim kendi ailem kucuktur bi ablam bi abim var sakin ortamda buyudum kimse kimseye karismaz etmez.. Ama obur taraf cok karisik bi de baglilar birbirlerine anlatamam.bgerçi iki yildir çok bi fenaliklarini görmedim ama uzaktayiz ondan büyük ihtimalle bir de ben hep mesafeli oldum tirsarlar benden.. Konunun Ozu çok sallamamak bence evet diye gecistiricen bildiğini okuycan yoksa cekilmez. Bi de gelen giden çok olur bizde doğumdan sonra bebegin bakimi misafir agirlama falan annecigimi yormak istemedim anlayacagin biraz onlar yorulsun istiyorum zorla değil mecburi

Bayer'e mail attim elevit icin. Saat 12.30da mail attim 15.10da cepten aradilar. Evet var dedi kadin şoktayım. Sağlık Bakanlığı nasil izin veriyor bu ilaca anlamis degilim. Persembe gunu ilac ve tıbbi cihaz kurumu baskanligini arayip sorucam.

Herkese selamlar arkadaşlar bugun bizim de muayenemiz vardi 31+6 yiz bebisim doğum pozisyonunu almis bundan sonra dönmez dedi suyu fazla olmadigi surece dedi rahatladim bende 5 haftada 3 kilo almisim biraz çok almisim bu ay hap 1-1.5 aliyodum ama 1 kilosunu oglum almis 2 kilo olmuş oglusum doktorumuz iyi dedi sizce de iyi mi 8 haftamiz var sanki bana 4 kilo olucak gibi geliyor biraz tirstim sezeryan olsun istemiyorum sirf kilo yuzunden. Doktorum da iri olmasin normal doğum sansini zora sokar dedi bakalim ne kadar olacak iki hafta sonra tekrar cagirdi artik kontroller siklasti doğum yaklasti ya çok heyecenlanmaya basladim ben suyumuz rahim agzimiz gayet iyi bir problemimiz yok bizden haberler boyle kizlar mutlu mutlu geldik evimize allaha sukur bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik bundan sonra da boyle devam etsin de saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza :)

Canım dedim sana Firma zaten kabul ediyor. SAğlık bakanlığıda neyden üretildiğine değil üretilen maddenin kalitesine bakıyoruz biz diyor. Yani O hayvanın ki daha kaliteli o yüzden kullandırıyoruz firmalara o maddeyi diyor. En çok üretilen madde jelatin zaten. Balık yağı kullanmamı önermişti doktorum balık yiyemediğim zamanlarda. Malum üzeri sırf jelatin kaplı. Koçak firmasının hapını aldım adamlar prospektüsünde açıkça belirtmiş domuz katkısı bulunmamaktadır diye.
Çok şeyde var bilmeden kesinlikle kullanıyoruzdur ama bilerek kullanmak başka :)

Ben her isin kolayina kaçmaya basladim tavsiye ederim canim utuleri arkana bi yastik al oturduğun yerde yap nasilsa küçük parça hepsi resmen oynuyosun camasirlarla hem ayakta çok durunca bebis asagi iniyo gibi bi his oluyo

Ben her isin kolayina kaçmaya basladim tavsiye ederim canim utuleri arkana bi yastik al oturduğun yerde yap nasilsa küçük parça hepsi resmen oynuyosun camasirlarla hem ayakta çok durunca bebis asagi iniyo gibi bi his oluyo
Haklisin cnm valla bu bebisler bizi cok yoracaga benziyor simdiden basladik kosusturmaya.En iyisi ben de öyle yapayim koyayim önüme sepeti oturdugum yerden ne kadar yapabilirsem artik.Bidik bidik hersey zaten cok vakit alacaga benziyor,asarken bile zorlandim.Bi battaniyeler alt acma bide coraplar kaldi bakalim onlari da yikarsam ütüye gecicem.Renkler solmasin diye ayri ayri atiyorum zaman aliyo.40 derecede yikadim hassasta sirke koydum yumusatici gözüne sonra bitince makine ilave durulama yaptirdim güzel oldu valla.Hayirlisiyla giysin bebislerimiz saglikla insalllahhhh

Amin güzelim insallah.. insan kiyafetlerini bile seviyor miniklerin utuyu bile kiyafetleri severek yaptim resmen:) allah saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…