2014 Aralık Anneleri

Doğru canım bende hep öyle duyuyorum
Allah hepimize kolay doğumlar versin
Ben normal diye ustelemiyorum inşallah Allah normal ve kolay nasip eder
Ama akışına bırakmak lazım

Maşallah canım darısı bana, tamamlamış olmanın iç huzurunu istiyor insan
Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah yavruları
Normal istiyorsun di mi

inşallah.. tek istediğimiz sağlıklı olmaları zaten.. evet normal istiyorum Allah izin verirse, geçen yıl 23 haftalık hamileyken suyum gelmişti, o bebeği suni sancı vererek doğurttular, yaşama ihtimali bile görmedi doktor. yaşam sınırında değildi daha. yani suni sancı çekmiş, 5000 gram da olsa bi bebeği doğurmuş olduğum için çok uzak değilim normal doğumun nasıl bi şey olduğuna. hayırlısı artık, Allah nasıl izin verirse öyle olacak

Doğru canım bende hep öyle duyuyorum
Allah hepimize kolay doğumlar versin
Ben normal diye ustelemiyorum inşallah Allah normal ve kolay nasip eder
Ama akışına bırakmak lazım

peki gunu geçmeden doktora gitmiş doguma almıslar diyorsunuz da girmeyim deme hakkın yok mu . belki cocugun daha gunu vardır fizyolojik olarak belki 1 hafta içinde normal dogardı. ben öyle dusunuyorum , sizce?

ikramlıklar nedir neler var içinde. ya ben anlamıyorum kimse gelir mi acaba hastaneye
Benim işyeri ile hastane yakın, gelen olur hem arkadaş hem akraba
Çok detayli birşey dusunmuyorum
Ablam üstünde oğlumun ismi yazılı kurabiye yapcak bir de truff, ayrıca badem sekeri düşünüyorum mavi
Birde sus hediyelik birşey sipariş edelim diye düşünüyorum

canım sen Türkiye'de mi yaşıyorsun?hangi hastane bu böyle?

Vay be
, nerede dogumun peki, cok merak ertim. :) supermis olanaklar.

:) :) ayyy sorma olsun deyip deyip aldiklarimiz simdi baza alti susu:) bende koydum bisiler ama kendim icin daha cok.kuzuma verceklermis:)

Canim
peki gunu geçmeden doktora gitmiş doguma almıslar diyorsunuz da girmeyim deme hakkın yok mu . belki cocugun daha gunu vardır fizyolojik olarak belki 1 hafta içinde normal dogardı. ben öyle dusunuyorum , sizce?
Canm bn 29 Ekime kadar bekleyelim dedigini biliyorum doktorun bayadir bekliyolardi günü ne zamandi tabi tam bilemiycem ama öyle olmis iste.

Canım zaten günü gelmeden planli bir sezeryan değilse, suyunu vs beklemeli normal olmuyor ise bebek ya da anne tehlikede ise sezeryan olmalı
Allah iyi doktor ve hemsireye düşürsun hepimizi

Allah bir daha böyle sıkıntı yasatmasin, size sefaatci olsun canım inşallah
Çok şükür Allah tekrar nasip etmiş
Bol sağlık dilerim

canım sen Türkiye'de mi yaşıyorsun?hangi hastan bu böyle?
Yok canim biliyosunuzdur diye her mesajimda belirtmiyorum almanyadayim ben munihte..ama mutlaka turkiyedede vardir boyle hastaneler.ya da ozel istek sunabilirsiniz ben ozel istekler sundum.sonucta sizin cogunuzda ozelde yapacaksiniz dogumi ve bir suru para vereceksiniz.biz bedavaya yapcaz ama olsun yinede isteklerimi sundum hep not aldilar.israrci olun derim

Vay be

, nerede dogumun peki, cok merak ertim. :) supermis olanaklar.
Almanya munihteyim canim bi arkadas daha sormus her mesajda belirtmiyorum beni taniyosunuz zannediyodum:) surekli aktifimde halbuki. ben hrrkesi aklimda tutmaya calisiom olanaklar elhamdulillah cok iyi simdilik.bi gun gidip bilgilendorme gecesine katildik simdide gidip emzirme kursuna katilcaz.istersem akupunktur hazirlik kursu varmis ama buz gibi havalar ehliyet yok o yuzden istemedim.yani doguma hazirliomus o igneler beni..istersem hazirlik kurslarida varmis ama onuda istemedim..nette hersey var arrik cokta akli karistirmak iyi degil bence..hastanemizde kuvet felan da var.ona istedigim an girebiliyomusum.kokularla terapi yapiliomus sonraa banyoda los isikta akvaryum karsisinda sanci cekiyomussun.boyle anlatinca cok hos gelio kulaga :) ama tabi o anda gozum bunlari gorurmu bilemem

Ben seni eslemin annesi olarak biliyorum canım, hazırlıklarını okudum çok güzel olmuş maşallah
Güle güle gelsin kızın
Bu arada doğumla ilgili anlattıklarını okudum
Bana en çok ilk 24 saat anne ve bebeğin yalnız kalması ilginç geldi

Bu konuda hakli olabilirsin asiri kansizlik var die gunde iki doz maltofer kullaniyorum o yapiyor olabilir bir bakiyim prospektusune saol cnm.

ikramlıklar nedir neler var içinde. ya ben anlamıyorum kimse gelir mi acaba hastaneye

canım, benim iş arkadaşlarımdan gelen olur epey, eşimin arkadaşları da gelir. akrabalardan benim taraf burda değil ama eşimin tarafı gelir. zaten ben ikram ya da hediyeleri sırf hastane odaklı düşünmedim, hastaneye gelene vericez, sonrasında eve gelene de.. mesela hediye olarak, sabun ve kolonya dağıtıcaz, hediye çantası da aldım, çantalarda şık bi sunum olacak. ziyarete gelen çocuklar için mavi beyaz sosyete şekeri alıcam, bir de lohusa şerbeti ikram edilecek. tabi bir de lokum ya da çikolata. sabun ve çikolata örneklerini ekledim. sabunum bunun aynısı, netten sipariş ettim, kolonyayı da şişeleri ve renkli kolonyayı netten alarak kendim doldurdum. stickerları yapışacak daha.. ufak işler dediğim bunlar..

Eklentiler

• sabun.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 133
  • kolo.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 116
Allah bir daha böyle sıkıntı yasatmasin, size sefaatci olsun canım inşallah
Çok şükür Allah tekrar nasip etmiş
Bol sağlık dilerim

inşallah canım, hiçbirimize yaşatmasın, çok zor tabi. çok şükür, sağlıkla alalım kucağımıza da. yine de hiçbi şeyin sahibi biz değiliz insan onu anlıyo, Allah veriyo, Allah alıyo.. Allah evlat acısı yaşatmasın hiçbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…