yok beklemicem ilk sezeryan. 38+ 5,6 gibi alır heralde. 27-28 kasıma denk geliyo o da.elifceeeee
sen miyadını bekleyecekmisin? ilki sezaryanmıydı? benim izne ayrılmama 13 gün kaldı. ilki sezaryan olunca doğum da muhtemelen 38+4 de olacak. 24 kasım.
yok beklemicem ilk sezeryan. 38+ 5,6 gibi alır heralde. 27-28 kasıma denk geliyo o da.
ama bi korku sardı beni esra ya. sezeryan gününden önce falan sancım gelirse acil sezeryana alırlarsa falan diye
Dolabin icine lavanta keseleri falan koysan olmazmi?
doğru çok mantıklı düşünmüşsün.ha 2 gün önce ha 2 gün sonra.korkma canım odan hazrı eşyaların hazır hastane çantan hazır. işten de ayrıldın evdesin. dinlen artık. sancı erken gelirse de nasılsa hazırsın sen. benim de beklesem belki bekler 27-28 kasımı. ama ben ptesi olsun oğlum okulda iken atlatayım ilk 3-4 günü istiyorum. haftasonu ctesi pazar o evdeyken ben ayaklanmış olurum, toparlanırım istiyorum.
Sorma canim o itmeler kakmalar bende iki haftadir var..bildigin karnimda kac tane hamsi balik var sanki hooooop havalaniyi bidaha iniyor sanki..topugu dirsegi hepsini anliyoruz artik karinda buyumedi benim cok kiloda almadim o yuzden daha sert hissediyorum sanirimm.minnacik yerde ordan oraya ordan oraya ne diye geziniyorsa yavrum.bide kafa hep ayni yerde gogsunu oynatiyo zordur kesin:)Günaydın kızlar,
fotoğraf ekstra canım, anlaşmalı oldukları bi yer varmış ama 10 tl gibi bir ücreti var sanırım. benim kardeşim çekeceği için istemedim. zaten eşim en baştan doğum mahremiyettir o anın fotoğraflanmasını istemiyorum dedi ve doğum anında fotoğraf çekimi düşüncesini kaldırdık kafamızdan :) sonrası falan çekilecek işte.
kuaför hastanenin hizmeti diye biliyorum ama sonradan hiç sormadım. yine de bi sor istersen sen, ben çok önemsemediğim için üzerinde durmadım olsa da olur olmasa da olur diye. onun dışında kapı süsleme, bebeğin yattığı beşik tarzı bir şey var ya adı neyse artık onun süslenmesi, misafirler için bir seferlik loğusa şerbeti ve lokum ikramı da yapıyorlarmış. doğum ücretine dahil yani bunlar da.
bebeğin ilk kıyafeti, hastanede kaldığı sürece bez ihtiyacı, senin ped ihtiyacın, göğüs kremini de onlar veriyor. bunları götürmene gerek yok. bez prima, göğüs kremi de lansinoh bu arada ben hepsini sordum
ay ne çok anlattım çenem düştü yine :)
geçmiş olsun canım, benim miniğim de bazen öyle hareketler yapıyor ki anlam veremiyorum korkuyorum. zaten artık sıkışmaya başlayacaklar içeride, itmeye başlayacaklarmış karnımızı :)
bence de isteyebiliriz, baksana aralık anneleri lcw nin terlik stoğunu bitirdi
günaydın canım, onu ben de düşündüm ama minik bebek mont giyemez dediler. uyku tulumu gibi bir şey olabilir, veya kalın giydirip battaniyeye mi sarıp götüreceğiz bilemedim ben de
Kizlar ya banada isim konusunda yardim edin oglusuma hala isim bulamadikaklimdakiler mert, aras, engin, emre vss ama yinede cok sinmedi bu isimlerde varmi aklinizda baska isimler???
Sagol cnm..biz Iyi gidiyoruz elhamdulillah bide su donmeleri yapmasaa..bildigin karnim catlicakti bomba gibiydimm.bu ikinci kez oluyor anladim artik yerde dar o yuzden vucut kismini gobegimin altindan obur yana cevirio:) dondugunden beri ayakta cok durunca rahme olan baski artiyor zaten biz surekli tuvaletteyiz artik cikasim gelmiyo tuvaletten.git gel yollari asindirdik:) bizimde haftaya cuma randevumuz cok merakliyiz yine bakalim:)bebeğim geçmiş olsun son zamanlarda insan cidden zorlanıyormuş bugün de bana cok baskı yapıyor gibi gelio acaba döndü mü lavabodan cıktıgım anda bile tekrar gelio çişim maşallah yani ilk defa gece yarısı da kalktım sabaha karşı yine .. döndüyse ne güzell cumartesi randevumuz varr her seferinde daha çok özlüyorumm oğluşumu
Bende onu istiyorum benim begendigimi esim agiz burun kiviriyoo.poffff... banada cok naif bi isim geliyoo sade yumusak basli bi isimmcanımm bizde Yusuf koyacağız en başından beri gönlümden geçen tek isim
yaaaa sen nasil 90 kilosun şaka gibi benden zayif duruyorsun ben 71 olmusum inanki çok sasiriyorum sana maşallah boyun kacti canim :)
yaaaa sen nasil 90 kilosun şaka gibi benden zayif duruyorsun ben 71 olmusum inanki çok sasiriyorum sana maşallah boyun kacti canim :)
Slm kızlar iyisinizdir inşallah. Bayadr giremiyodum. Dun kontrolumuz vardı. Bebişim 2 kilo olmuş. 43 cm boyu var basıda normal dogum pozısyonunda cok şükür bi problemde yok. 32+3 üç normalmı sizce kılosu boyu.
Canım bende tan 32+3 de Dr kontrolüne gitmiştim . Bizim kılımızda 1940 grdı. Boyumuzda 44 cm . Dr cok guzel gayet iyi demişti. Insan buradan teyit etmeden rahat edemıyor . Maşallah iyiler iyi :)Slm kızlar iyisinizdir inşallah. Bayadr giremiyodum. Dun kontrolumuz vardı. Bebişim 2 kilo olmuş. 43 cm boyu var basıda normal dogum pozısyonunda cok şükür bi problemde yok. 32+3 üç normalmı sizce kılosu boyu.
Aynen canm teyit etmeden içimiz rahat etmiyo valla. Bırde benim cımcıme cook hareketli maşallah. Gece hiç uyutmuyo şimdiden beni. Oyle itiyokı içerden bazen canım yanıyo. Neyse kımıldasn iyi olsunda baska bişey istemiyorumCanım bende tan 32+3 de Dr kontrolüne gitmiştim . Bizim kılımızda 1940 grdı. Boyumuzda 44 cm . Dr cok guzel gayet iyi demişti. Insan buradan teyit etmeden rahat edemıyor . Maşallah iyiler iyi :)
Sorma canim o itmeler kakmalar bende iki haftadir var..bildigin karnimda kac tane hamsi balik var sanki hooooop havalaniyi bidaha iniyor sanki..topugu dirsegi hepsini anliyoruz artik karinda buyumedi benim cok kiloda almadim o yuzden daha sert hissediyorum sanirimm.minnacik yerde ordan oraya ordan oraya ne diye geziniyorsa yavrum.bide kafa hep ayni yerde gogsunu oynatiyo zordur kesin:)
ya kızlar insan 4. ya gelmeden aşerir ve yer ne bilim. ben şimdilerde aşermeye başladım bişi yemeden de duramıyorum. Uyku desen insan hamile oldugunu uykudan anlıyomus eskiden ben daha yeni uykuları sever oldum. garip mi ters mi nedir bu yahu :)
Slm kızlar iyisinizdir inşallah. Bayadr giremiyodum. Dun kontrolumuz vardı. Bebişim 2 kilo olmuş. 43 cm boyu var basıda normal dogum pozısyonunda cok şükür bi problemde yok. 32+3 üç normalmı sizce kılosu boyu.
kızlar dün kontrol vardı 34+2 de 2300 gr 46 cm olmuş, 2 haftada 200 gr almış, çok az gibi geldi bana yaa1 aralık dedi dr doğum tarihine, sezeryan olacak. sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?