korseyi dr um geçen kontrolde söyledi bana. sezeryandan 1 hafta sonra takmaya başla mutlaka dedi. hatta platese karın kaslarını sıkılaştırıcı egzersizlere başla dedi. ben extra jel kullanmayı bile düşünüyorum. yoksa bu koca karın başka şekilde toparlanmaz. kızımda çok sıcaklıyordum korse takamamıştım. bu nasılsa kış hem de sıcak tutar. aldım koydm bile. bi tane şort gibi olandan göğüse kadar. bi tane de sadece göbek için. hangisinde rahat edersem artık.
ayy inşş bakalım. ilkinde bi gazla takayım dedim. aslında dikişe bile iyi geliyo sıkı tutuyo ya daha az acıyo sanki. 1 hafta sonra taktım ama ben çok sıcakladım ist daydık o zaman sıcaktı baya. o yüzden düzenli takamadım çıkardım attım. bence kesin tak.yeter canım neden yetmesin. penye de almışsındır nasılsa.
seninki de ödem su kan ıvır zıvır. yağ bağlamadın 40 çıkınca dal olucan gör bak. ilkinde korse taktınmı sen? ben takmadım ama bunda taksammı ki diyorum..
canim kurabiyelerin harika olmuş çok tatlilar maşallah. Seninle daha önce konuşmuştur bunu bende yapicam inşallah bu kurabiyelerden malzemelerimi aldim dediğin marka seker hamurunu buldum birer kilo mavi beyaz aldim da senden kurabiye tarifi isteyecektim 130 tane dikmiş kac ölçü yaptin acaba bana da yardimci olursan çok sevinirimEki Görüntüle 1290449 Begenilerinize sunuyorum.olmadi baskami denesem???? Renklerin tam tersinide uygulicam 130 tane cikti kurabiye..yarisida pembe ana renkli olur...
di mi ya yeter amannn... annemler aradı geçen 500 tl lik giyim şeyi almışlar bıdığa ilk torun diye odasınıda babam almıştı sitelerden.. park yatağınıda annem aldı.. şimdi arıyolar eşimin gömlek yakasını soryolar ona da gömlek vs alıyolarmış. ve hatta kv me evdeki kıza da bişeyler ayarlamışlar.. abartmayın be dedimm annem adetler o demez mi???yeter canım neden yetmesin. penye de almışsındır nasılsa.
seninki de ödem su kan ıvır zıvır. yağ bağlamadın 40 çıkınca dal olucan gör bak. ilkinde korse taktınmı sen? ben takmadım ama bunda taksammı ki diyorum..
SEKER HAMURUNDAN KURABIYE YAPIMI. (elifcee senin sayende herkesin sorusunu yanitliyorum cnm)sagol elimden geldigince ugrasirim iste ..en basta yazim uzun oldugu icin ozur dilerim herkesten ve her bilgiye ulasabilirsiniz diye dusunuyorum...bende oncelikle arastirdim anneme soyledim turkiyeden yollayacakti fiyat almaya basladim.cubuklu istiyordum tanesine 4 tl dediler..100 tanesi eder sana 400 tl...cok pahaliydi bnim icin.basladim arastirmaya..oncelikle elinden hicccc bir is gelmeyen bile yapar bana verilen gaz gibi bende size veriyim:) kalibini al bacim hamuru yogur: malzemelr: 1 yumurta 200 gr tereyagi 1 su bardagi pudra sekeri 1 su bardagi nisasta 2.5 su bardagi un dr oetker hazir limon kabugu rendesi(normail limonda rendeleyebilirsin) goz karari ceviz veye findik rendesi...yogurdunmu hamuru sira geldi bu hamuru strec filme sarmaya sar iki kat at dolaba normal yere dondurucuya degil.1 saat beklet..hamuru iyi yogurmus olman lazim 15 dk yogur...sonra cikar hamuru ac guzelce ama cok kocaman acmiyorsun azar azar acip kalibi hamurun ortasina basiyorsun en esit acilan yer orasi oldugu icin tek tek yapmak ugrastiriyor o yuzden oturdugun yerde yap..sonracima dikkatli sekilde yagli kagida koy..cok incecik acma cok kalinda olmasin..cubuk gecireceksen(ben baby showerdekileri cubuklu yaptim biraz daha zor cunku cubugu tam ortadan gecirmen lazim ve yemesi zor uc dort tanesi kirildi yaparken) . cubuksuzsa at 150-170 derece ISINMAMIS firina 15-20 dk arasinda cikar arkasi hafif kizarcak yeter ustu beyaz olcak sakin parmagini sokma kurabiyelere sekli bozulur sogumasi lazim...sonra bir gun beklesin hepimiz hamisiz ertesi gune gelelim... dedigin gibi harf baski seti lazim sekil vermek icin silikon kalip lazim bu kaliplar minnacik oyuncak gibi bisi hepsini almanyada oldugum icin netten aldim baska ulkelerden geldi hersey...sadece seker hamuru konusunda lutfen dikkat edin..kanaatim sonucu tek helal markanin seker&sugar markasi oldugunu ogrendim.tek tek tek hepsini inceledim aradim sordum almanyadada bulamadim..sorun renginde oluyor...mesela kirmizi turuncu ve pembe tarzi renklerde karmin bocegi bulunuyor bana guvenirseniz hic arastirmayin yok illede aarastircam derseniz tek tek o gida maddelerini boyalari arastirin ben almanyada bu konuya dikkat ettigim icin nerdeyse tum sayilari ezbere biliyorum...sonracima zaten uygun tamammi bu seker hamuru annem aldi ve internetten ve bana yolladi.ben 200 gr pembe ve 200 gr sari seker hamurundan 33 tane buyuk boy kaliptan olusan zibin cikarmistim yani bereketli bi hamur...ama bu buyuklukte 50 tanede cikar..istersen 500 gramlik seker hamuruda satiliyor.. sonracima oturuyosun onune yagli kagit seriyosun.kurabiyeler yaninda malzemler yaninda ve ek olarak balli suya gerek olmadan bildigin su ve firca lazim..seker hamurunu elone aliosun oyun hamuru gibi bes dk yoguruosun yumusuyo.aciyosun ince bi sekilde ve kalipla kesiosun fircayla ve suyla bi kere kurabiyeyi islatiyosun kestigin seker hamurunu uzerine birakip kenarlarina dikkatlice dokunuyorsun...uzerine dokunma parmak izin cikiyor sonra hemen hamur sertlesmeden ismi basiyorsun kalipla..sonra diledigin gibi susluyorsun..bu kurabiyelerin bi degisigini baby shower icin eylul 9 da yaptim..hala tazecik duruyor zaten alan bircok kisi yemedi.almanyadaki hatunlar ilk sefer gordugu icin oyuncak sandilar :) yemeye kiyamadlar ve sakliyorlar bizden hatira ama yemek itersende 4 hafta rahatlikla tazeligini koruyor cunku yagdan olusuyor aslinda hamur...bende bunlari minik jelatinlere koyup kurdela ile suslicem ve hosgeldin eslem yazisi zimbalicam..bir onceki yaptigimin resmini ve aletlerin resmini atiyorum herkese fikir olsun.bu arada masallah deyin geceyi cok zor gecirdim nazarmi degdirdiniz hatunlar...kv duysa kesinlikle daha resim koydurmazdi bana:)raziyesilyayla kurabiyelerin çok güzel olmuş eline sağlık. biçki dikiş yanında mutfakta da iyiyim diyosun
ben de butik kurabiye yaptırıcam uzun süredir araştırıyordum. hem hastane için hem eve gelenler için. puset şeklinde pembe bişey istiyorum. instagramda en ucuzunun tanesi 2 tl. bana sadece hastane için 50 tane lazım. bir o kadar da eve gelenler için. dolayısıyla 200 tl yi geçecek bana maliyeti. kendim yapmaya karar verdim. nette puset şeklinde kalıp buldum 4,90 tl :) arkadaşım da kızının doğum günü için kurabiye kaşesi almıştı ondan alıcam. geriye şeker hamuru ve çubuklar kalıyor sadece. önce deneme amaçlı yapıcam az bişey. başarılı olursam devamını yapıcam. şimdi sana sorum bu kurbişler kaç gün dayanır. yani doğumdan ne kadr önce yapmak gerekir nerde saklamak gerekir. şeffaf poşetlere koyup kurdela yapıcam. bi de bu şeker hamurunu ballı suyla mı yapıştırıyorsun sen de. yapım aşamasında desteğini bekliyorum şekerciğimmmm
arabaniz çok güzelmiş güle güle kullanin bizde lite way plus aldik da çok benziyomus sizinkiyle farki ne acaba on bari yok bizde ama onu alabiliyoruz zaten kulp ve on bar dişinda ayni gibi geldi bizimki de boyle iste arkadadaslarArkadaslar bebek arabasını anca atabılıyorum resmini .. Umarım memnun kalırız size de belki fikir olur
Gökçe sabah sabah beni benden aldin yine gulmekten öldüm:) tek sen değilsin ama senin esin de komik anladigim allah bi omur mesut etsin sizi e mi:)güle güle sağlıcakla kullanın bacım...
doğurursun elbet.. ahan da buraya yazıyorum :)
bende 2 kez geldi öyle ses eğilip doğrulurken eşime dedim o aman dik dur yat uzan çocuğun kemiklerini mi kırdın anormal hareketlerinle diye diye inann ağlattı beni bende ne bilem korktum.. sende dikkat et..yoktur bişey amniyon sıvı ve rabbim koruyordur bıdıklarımızı inşallah
Korselerim bunlar kizlar.ilk resimdekini medicalciden aldim.markasi wicromed beden medium. Cirt cirtli oldugu icin her bedene uyar.
2.resimdeki sortlu.camasircidan aldim.
3.su hamilelik oncesi vardi abiyenin icine giymek icin almistim zamaninda.nbb marka bel korsesi.beden 36-40 yaziyo. Bunu ilk etapta kullanamam cok ufak çünkü. Nasil sigmisim icine üühüüüüü
haahaha yok kızzz ilahii :) korseler öyle görünür de esner çok bi de sıkı olmayınca bi işe yaramaz. sonuncusu çok küçük evet. ama onu zaten hamilelik öncesi almıştım. ilk resimdeki çırt cırtlı ve cırt cırtları büyük. kesinlikle olur. satanlar seni yönlendiriyor zaten. şu olur size falan diye.ay elif bunlar ne düdük gibi. benim tel baldırım sığmaz buna
ayy cnm ellerine sağlık detaylıca anlatmışsın sağol. uzun süre dayanmasına da sevindim. haftaya başlıyım ben o haldeSEKER HAMURUNDAN KURABIYE YAPIMI. (elifcee senin sayende herkesin sorusunu yanitliyorum cnm)sagol elimden geldigince ugrasirim iste ..en basta yazim uzun oldugu icin ozur dilerim herkesten ve her bilgiye ulasabilirsiniz diye dusunuyorum...bende oncelikle arastirdim anneme soyledim turkiyeden yollayacakti fiyat almaya basladim.cubuklu istiyordum tanesine 4 tl dediler..100 tanesi eder sana 400 tl...cok pahaliydi bnim icin.basladim arastirmaya..oncelikle elinden hicccc bir is gelmeyen bile yapar bana verilen gaz gibi bende size veriyim:) kalibini al bacim hamuru yogur: malzemelr: 1 yumurta 200 gr tereyagi 1 su bardagi pudra sekeri 1 su bardagi nisasta 2.5 su bardagi un dr oetker hazir limon kabugu rendesi(normail limonda rendeleyebilirsin) goz karari ceviz veye findik rendesi...yogurdunmu hamuru sira geldi bu hamuru strec filme sarmaya sar iki kat at dolaba normal yere dondurucuya degil.1 saat beklet..hamuru iyi yogurmus olman lazim 15 dk yogur...sonra cikar hamuru ac guzelce ama cok kocaman acmiyorsun azar azar acip kalibi hamurun ortasina basiyorsun en esit acilan yer orasi oldugu icin tek tek yapmak ugrastiriyor o yuzden oturdugun yerde yap..sonracima dikkatli sekilde yagli kagida koy..cok incecik acma cok kalinda olmasin..cubuk gecireceksen(ben baby showerdekileri cubuklu yaptim biraz daha zor cunku cubugu tam ortadan gecirmen lazim ve yemesi zor uc dort tanesi kirildi yaparken) . cubuksuzsa at 150-170 derece ISINMAMIS firina 15-20 dk arasinda cikar arkasi hafif kizarcak yeter ustu beyaz olcak sakin parmagini sokma kurabiyelere sekli bozulur sogumasi lazim...sonra bir gun beklesin hepimiz hamisiz ertesi gune gelelim... dedigin gibi harf baski seti lazim sekil vermek icin silikon kalip lazim bu kaliplar minnacik oyuncak gibi bisi hepsini almanyada oldugum icin netten aldim baska ulkelerden geldi hersey...sadece seker hamuru konusunda lutfen dikkat edin..kanaatim sonucu tek helal markanin seker&sugar markasi oldugunu ogrendim.tek tek tek hepsini inceledim aradim sordum almanyadada bulamadim..sorun renginde oluyor...mesela kirmizi turuncu ve pembe tarzi renklerde karmin bocegi bulunuyor bana guvenirseniz hic arastirmayin yok illede aarastircam derseniz tek tek o gida maddelerini boyalari arastirin ben almanyada bu konuya dikkat ettigim icin nerdeyse tum sayilari ezbere biliyorum...sonracima zaten uygun tamammi bu seker hamuru annem aldi ve internetten ve bana yolladi.ben 200 gr pembe ve 200 gr sari seker hamurundan 33 tane buyuk boy kaliptan olusan zibin cikarmistim yani bereketli bi hamur...ama bu buyuklukte 50 tanede cikar..istersen 500 gramlik seker hamuruda satiliyor.. sonracima oturuyosun onune yagli kagit seriyosun.kurabiyeler yaninda malzemler yaninda ve ek olarak balli suya gerek olmadan bildigin su ve firca lazim..seker hamurunu elone aliosun oyun hamuru gibi bes dk yoguruosun yumusuyo.aciyosun ince bi sekilde ve kalipla kesiosun fircayla ve suyla bi kere kurabiyeyi islatiyosun kestigin seker hamurunu uzerine birakip kenarlarina dikkatlice dokunuyorsun...uzerine dokunma parmak izin cikiyor sonra hemen hamur sertlesmeden ismi basiyorsun kalipla..sonra diledigin gibi susluyorsun..bu kurabiyelerin bi degisigini baby shower icin eylul 9 da yaptim..hala tazecik duruyor zaten alan bircok kisi yemedi.almanyadaki hatunlar ilk sefer gordugu icin oyuncak sandilar :) yemeye kiyamadlar ve sakliyorlar bizden hatira ama yemek itersende 4 hafta rahatlikla tazeligini koruyor cunku yagdan olusuyor aslinda hamur...bende bunlari minik jelatinlere koyup kurdela ile suslicem ve hosgeldin eslem yazisi zimbalicam..bir onceki yaptigimin resmini ve aletlerin resmini atiyorum herkese fikir olsun.bu arada masallah deyin geceyi cok zor gecirdim nazarmi degdirdiniz hatunlar...kv duysa kesinlikle daha resim koydurmazdi bana:)
ay bacimm inanki coook fit duruyorsun bence ben dev gibiyim senin neyin var hani?yeminle soyleyebilirim cok tatli duruon hicmi hic 18 kilo felan belli degil.ayrica dedigin gibiyse sen zaten dogumdan cikar cikmaz bi haftaya kalmadan tum odemi atarsin.bide beni dusun benim parmaklar kendimi bildim bileli odemli gibi yani cok kalin.kemik bol uzerinede tombis etlerim gelince erkek bedeninde yuzuk takyorum kesinlikle imitasyon hic bi yuzuk olmaz..altinlarida mutlaka ama mutlaka buyuttururuz en nefret ettigim seydir yuzuk secimi rezil oluom adamlar dioki abla masallahin var :) babama bile olmaz benim yuzuk buyuk gelir o derece komedi.esimle ayni bedeni takioz:)sen istersen 5 daha al onemli olan seninki gidecek bisey..yag olarak almadiktan sonra sorun olmaz he kendini rahatsiz hissedersin tabi allah kolayliklar versin az kaldi insallah..bide zaten zayifmissin boyun var ne guzel..ben kiloluyum aman almiyim kalsin inanki..zaten doktorumdan bi azarlar isitirdim ki size anlatamam.6 kilo vermis halimle bile kilolusun sakin alma ilk 5 ay dedi..bastan tembihledi:)canım gözünaydın, çok şükür . maşallah tosununa, 40ı beklese 5 olacakmış maşallah maşallah. sen nasılsın herşey yolundadır inşallah. fırsat bulkdukça yaz emi? abiş nasıl karşıladı?
canım geçmiş olsun, hastanede gözetim altı9nda olman çok daha iyi. inşallah hayırlısıyla geçecek bu sıkıntılar, güzel haberlerini okuycaz.
bacım çeri çöpü boşver de sen dikkat et kendine, üşütme. halısız ev soğuk oluyor. benim oturma odamda küçük bir halı vardı. moderen olacaz ya seccadeden az büyük halı attıydık ortaya. şimdi oğlan hep yerde oynuyor diye anam babam usulü büyük halı aldım serdim. oda geçen kışlara göre acayip ısındı. meğer halı ne kadar etkiliyormuş dedim. o hesap sende kalın giyin, ayağına ev botu falan giy üşütme.
allahım yarabbim ya sabır yaaaa sabııııııır.
39 günde 1 kilo diyor hatun. ben 24 saatte alıyom 1 kilo. hasbinallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
sebamede tereddüt ediyorsun da Johnson ve daline nasıl güveniyorsun.
kgokce @bebekprenses erkekler de yeni hayata alışmakta biraz zorlanıyorlar sanırım. zamanla alışırlar siz de alışırsınız. valla sizi pohpohlaması pışpışlaması değil bebeğe yardım edip sizi dinlendirmesi yeter de artar bence.
geçmiş olsun cnaım. ankarada ayaz. keşke kar yağsaaaa.
ılıtılmış pekmeze karabiber atıp içiyorlar grip için. birde ballaı soğanlı birşeyler var goguldan bulabilirsin.
ayak bileklerim kalçam elimin tüm eklemleri ağrıyor elifcim.
@dubleanne nerelerdesin canım.
elifceeeee
bilhassa sen merak ediyordun. işte size 18 kilo almış bir hamiş göbişiEki Görüntüle 1290805 . parmaklarıma dikkat edin lahana dolması gibi tombul tombul oldu o zarif parmaklarım
Sağol canım, Allah razı olsunALLAH rahmet eyleye okudum
canim az once yazdim herseyi bak istersen tek tek herkese yazip sayfalari doldurmak istemedim..3139 sanirim sayfa nosu sagol bu arada:)amaninnnnnnnnnn çok çok beğendimmmmmmm sabun sandım meğer kurabiyeymiş nasıl yapılıyor yaaa. bende çok iyi poaça börek elmalı kurabiye vs.. yaparım ama bu ıncıklı cıncıklı şeyleri hiç bilmem boğaz amaçlı herşeyi yaparım ama şıklık yok bende...
canim az once yazdim toplu bi sekilde sanirim 3138 numarali sayfada her bilgiye ulasabilirsin tesekkurlerraziye kurabiyelerine bayıldım çok güzel olmuşlar.tarifini verebilirimisin.bide kaç gün saklanabiliyor kurabiyeler?derin dondurucudamı saklıcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?