2014 Aralık Anneleri

kıyamam canım benim doğumu orda mı yapıcaksın?ben sana yollayayım boza canın çektiysee

ben isterimmmm bana yollaaaaa

bizim bebe kemsede durmadı gidemedik cnaım. inşallah seninki duru da gidersin..ne bilem dolaşmak maksat severim ben pazar gezmeyi . gel beraber gezelim :)

allah kabul etsin canım. bizde de okundu ama annem ve kv okudular oldu bitti. başka kimse yoktu:)

kolay gelsin canım. ben de eşyaları yıkadıktan sonra benzer bi görüntüyle karşılaşmaktan korkuyorum solmuş renkler vs, inşallah olmaz :)
canın istemese de yemeye çalış biraz, iştahını açacak şeyler ye iç. bu sıralar hepimize bir haller oldu hayırlısı olsun bakalım :)

herkes aynı olmak zorunda değil ki canım. ya geçen bir arkadaşımla konuştum onlarda adetmiş habersiz gelirmiş herkes. her gün pastamızı böreğimizi yapıp oturur misafir bekleriz dedi ben de istemem öyle, anneme de anne arkadaşlarına söyle bebek görmeye gelmek istiyorlarsa hepsi toplanıp bir gün kararlaştırsınlar ona göre beraber gelsinler hepsini ayrı ayrı kabul edemem dedim zaten kayınvalidemlerin de değişik adetleri var bir bakıyorsun kapıda misafir, o yüzden ona da dedim gelip mevlüdü sende yaparım bebek görmek isteyenler orada görür. böylece kendimce en kıvrak şekilde atlatmayı düşünüyorum bu işleri :)

Son düzenleme:

bu tarz bardaklar emınonunde cok var yada nettende bulabilirsiniz..
bende cam likor bardak gibi bieyler var ama kım ugrasacak onları yıka tekrar doldur vs. vs.
en güzeli kullan at bardak
hatta bunların tabanı cıkıyo,yanı cok mısafırı gelecek olan yıkayıp tekrar kullanadabilir..
istanbulda olan hanımlar uğramışsa emınönüne hersey var orda

ben o şerbet olayına da girmeyecem... hem kendimde içmemm çok yapay geliyor bana.. onun yerine üzüm hoşafı ayva kompostosu ohhh bana mis gibi gelir...

off çok zor habersiz gelinmesi. belki oyle günler olacakki bebek gece gazlanacak uyumayacak, gündüz o uyuyunca sen de yatıp uyuyacaksın. saçın başın yağdan briyantinli gibi parlayacak belki bebek durmayacak duşa hasret kalacaksın. çat kapı misafir görgüsüzlükten başka şey değil..

yaaa ne demessin gelsem sana da engel olurum.. eski halim olaydı gelirdim valla
şimdi cmrtesi bir arkadaşa ev görmeye gidecez 3 arkadaşla inann hediye işini bile onlara postaladım kırışacaz o derece bişey oldu bana

inşallah başka bişeylerde yaşamayız.. daha taçtan diktirdiğimiz nevresim takımı funny baby uyku seti de duruyor o tarz şeylerde olmasında giysi çok önemli değil... ama özdilek battaniye beni şaşırttı açıkcası

ayy ben de böyleyim ya daha bebek doğmadan gezme derdindeyim :) dün annemle eşime en erken ne zaman çıkarım gezmeye diye sordum , güldüler bana hele bir bebek doğsun da gezmeyi sonra düşünürsün diyorlar
kızlar bende aynıyım.annem bide kırkı çıkmadan yollamz beni dışarı çok tırsıyorum bahane bulup kaççcam.maaşımı çekcem falam diye yalan uydururum diyorum.çalışmaya alışınca evde durmak çok zorrr olcak gibi

benim eşimin tarafında da aynen dediğin gibi oluyo canım, bi evde bebek doğduysa herkes kafasına göre gelir. pasta börek yapmayız ama kimseye de gelmeyin ya da toplaşıp gelin diyemeyiz. sırf bizim için adet değiştircek değiller ya.. napalım, idare edicez :) benim taraf habersiz gelmez ama zaten yaşadığım şehirde değiller.

kızlar ayşeduzler yazmış dlkozer de doğum yapmış 33. haftasındaa hey maşallah

ufff korkutmayın beni... bize kimse gelmesin istemiyorummmmmm.. sevmiyorum da

SAğolasın canım.

ufff korkutmayın beni... bize kimse gelmesin istemiyorummmmmm.. sevmiyorum da

belki sizde böyle olmaz canım. :) bizimki kaçınılmaz tecavüz olayı, şerbet ikram falan derken zevk almaya bakıyoruz yani :) ilk evlendiğim zamanlarda bi tanıdığın bebeği olmuştu, kayınvalidem demişti hadi gel beraber görmeye gidelim diye, gidelim ama önce bi arayalım bakalım müsaitler mi demiştim. bana uzaylıymışım gibi bakmıştı bebek olmuş, herkes gider zaten burda, müsait olunmaz mı hiç demişti :) ordan biliyorum yani, herkes gelcek canının istediği zaman bize

ama kış bebişi olucaklar zaten... malum soğuk algınlığı grip vs.. gelen giden mahveder ya evi.. uffffffffff burdan yazıyorum konu komşuya akrabaya dosta gelmemeleri daha makbul olacaktır...

şu eminönüne gidemedim istanbul'a gittiğimde ya ona yanıyorum. neyse netten bakarım artık, saol canım

ben o şerbet olayına da girmeyecem... hem kendimde içmemm çok yapay geliyor bana.. onun yerine üzüm hoşafı ayva kompostosu ohhh bana mis gibi gelir...

ben de içmem canım misafirlere vereceğim ama kırmızı kırmızı çok güzel duruyor :)

olmaz olmaz inşallah canım, bu arada 30da yıkadın değil mi, bir de neyle yıkadın? ben daha deterjan almadım

bi arkadaşım 2. haftasında çıktı dışarıya ve bir kere çıkınca sonra kimse ses çıkaramıyor dedi :) aslında derdim gezip tozmak değil ama hava almak istediğimde de çıkmak isterim yani yarım saat de olsa. sırf milletin yanımda sürekli 40 gün çıkamazsın demesi bile beni bunalıma sokar :)

benim eşimin tarafında da öyleymiş işte ama farklı şehirlerdeyiz canım o yüzden öyle bir avantajım oldu. gelecekler tabi ki, oturmuş bir kere o düşünce. bakma sen öyle konuştuğuma, eşimin babaannesi yengeleri amcaları falan kalkıp istanbul'dan geleceklermiş mesela bebek doğduğunda, ben kabul etmem mi diyeceğim, hayır tabi ki. sadece yapabildiğim kadarıyla düzene sokmaya çalışıyorum, habersiz gelinmesini engellemeye çalışıyorum ne yapayım işte :)

kızlar ayşeduzler yazmış dlkozer de doğum yapmış 33. haftasındaa hey maşallah

ayse kim dlkozer kim bacım
memleket nere mehtapçım?

ayse kim dlkozer kim bacım

memleket nere mehtapçım?

benim değil de eşimin memleketindeki durumlar bunlar :) bursa.. bizde en azından tlf edilir gitmeden önce. ama hani mevzu sıradan bi ev oturması falan değil ya, o yüzden hbr vermiyolar galiba. gitmemek ayıp karşılanıyo hatta.

Bizim de ozdilekten battaniyemiz. Yikadim ben de. Hic bisey olmadi. Ama ben sikmayi iptal etmistim. havalar biraz daha sicakken yikayip bakkonda kurutmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…