2014 Aralık Anneleri

Curuk mu var? Cok sizlarsa eczanede dişinol diye bi sivi var pamukla bastiriyosun yogun karanfil igrenc aci ama uyusturuyo dişi cok dayanilmaz olursa aklinda bulunsun ama disci tek care cnm. Gecmis olsun cok..
Evet bitanesi curuk hepsin sizlatiyor o soyledigin ilaci biliyorum zarari olursa diye almadim zararsizmiki o kullana bilirmiyim

C
Evet bitanesi curuk hepsin sizlatiyor o soyledigin ilaci biliyorum zarari olursa diye almadim zararsizmiki o kullana bilirmiyim
o
Colgate nin sizlama ve agri icin parmak ucuyla surulen macununu al ben 4 ay onla idare ettimm cok rahatlatiyor hen once onla fircaliyorum sonra parnakla problemli dise sur ovala cokca.simdi 44 gunum kaldi gecer insallah kendini riske atma .

Kizlarrr orkid yerine mesane pedi iyi oluyormus diyorlarr siz ne diyorsunuzzzz.pedler incecik ilk dogumdan hatirliyorumda bayakanamam olmustuu .tutmuyordu sanki.

C

o
Colgate nin sizlama ve agri icin parmak ucuyla surulen macununu al ben 4 ay onla idare ettimm cok rahatlatiyor hen once onla fircaliyorum sonra parnakla problemli dise sur ovala cokca.simdi 44 gunum kaldi gecer insallah kendini riske atma .
Tesekkur ederim canim hemen bulup alayim insallah iyi gelir

Selam kızlar, günaydın herkese
Hayırlı mutlu sağlıklı bir gün olsun
Eşim bugün sehirdisina gitti diye sabah 6 da kalktı ben de uyuyamadim ondan sonra geçmişi okudum
Simdi kahvaltimi edip ise gidicem
Ayın 18inde izne cikcam inşallah

Canım odan çok güzel, yavrunun güzel uslu sağlıklı zamanlari olsun içinde, ben de bu tarz hali arıyorum, nereden bulabilirim
Sen nerden aldın

Elifce canım Allah kolaylik versin, güç versin de bu günleri atlatabil. İk dogumunda da boyle ağırlaşmış miydin?
İnşallah kv gelir de rahatlarsin

Günaydın swiftcim, hayırlı olsun canım odan gelmiş, yerlestirince resmini atarsin
Darısı bana inşallah
Benim 20 kasım gibi geliyor gibi görünüyor, inşallah daha da sarkmaz

Canım nasıl yaptirdin storunu, ben de kararsızım
Renkli bişey mi

Selam gökçe neden böyle oldun, niye iyi değilsin?
Şimdi daha iyi misin?
Halilarin geldi mi?

Komşun baya şaşırmış, bozulmuştur canım
Bu dogumunda gelmez artık

Bu arada selvboylum eve çıkmış, süper haber, bir az daha tutunsun yavrusu inşallah
doubleanne seni de merak etmiştik, iyi imissin, haftaya doğum planlanıyor demissin, sağlıkla gelsin inşallah kuzularin

Hamilelik takviminde 12 ay gorunuyor nasil kasim canim anlamadim ya.benimde normal zaman 19 aralik hadi bana 10 aralik dedi

Kızlar benim minigin hareketleri azaldi sanki çok kipir kipir degil bi haftadir korktum ya var mi boyle olan 33+4 olduk bu arada..
Gunaydn canm. Benmde gecen hafta oyleydı. Hatta yazmıştım bı gece bebişime resmen aglayarak yalvardm kımılda korkutma beni kızım dıye. O günden berı maşallahı var. Ama o iki gun nerdeyse hiç kımıldamamştı. Şimdi uyuyamıyorum vurmalardan maşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…