2014 Aralık Anneleri

Gunaydin kizlar dun komsularim gelmisdi oturmaya. Bu gece hic uyuyamadim karnim sertlesdi sol tarafimin agrisindan uyuyamadimbelim kasiklarim çok agridi.yarinda kontrolüm var bugünlerde uykum hic yok inşallah bebeğim erken gelmez..

Gunaydin canim maşallah bebisine:) ben de gece çok korktum insanin sinirleri bozuluyor tadi kaciyo ya düşüne düşüne uyudum uykunun arasinda hissettim baktim bi ayak kasigimi oyuyo resmen ohh dedim çok şükür:) artik nasi bi ruh haliyse aci vermeleri bile insani mutlu ediyor:)

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. EVLATLARIMIZ İÇİN YAPTIĞIMIZ EN UFAK BİŞEY BİLE GÜZEL. SİZLERDE PAYLAŞIN Kİ BİZDEN SONRAKİLERE VE BİZLERE FİKİR OLSUN. BURDA ÇOK ORJİNAL VE GÜZEL ŞEYLER GÖRDÜM ÇÜNKÜ.

Canım odan çok güzel, yavrunun güzel uslu sağlıklı zamanlari olsun içinde, ben de bu tarz hali arıyorum, nereden bulabilirim
Sen nerden aldın

CANIM BEN DENİZLİDEYİM. HALININ MARKASINDAN EMİN OLUP SANA TEKRAR YAZAYIM.

Ayyy benimkini gece sesi solugu yok.
Gunduz hareketlii.
Dun fazla sessizdi bende tedirgin oldum bu sabah kimildanip duruyordu
Ohhhh çektim resmenn

Haklisin canim benim dertte baska..almanyada tekim annem ve babam gelmek istedi.pasaportlari uzattilar vize icin basvuru yapcaz...pasaportlari beklioz..en gec haftaya istek yapmamiz lazim...onlarin dogumdan bi kac gun sonra burada olmalarini istioz :) simdi dogursam daha istek bile yapamadik su devlet isleri cook uzun suruyor...ilk gunlerdede olmasa olur..zaten uc gun hastanede yatcamm.sonra bi hafta esimle yalniz kalip kuzunun keyfini cikarabiliriz..tam öluyorummm dedigim yerde gelebilirler mesela :) bende dun avm de bi cikolataciya girdim saka gibiiii sevmedigim icin hic gozum olmaz oralarda.ayyy girseniz varya kendinizi kaybedionuz herseyyyy mukemmeldi..oradan alayim dedim ama inanilmazzzz pahalii anam insanlara alti ustu bi tane minik cikolata...bide uzerinde tabi bebek resmi yok bisi yok ciddi parada odemek istemedim bakalim ben ne edecem bu durumu...kurabiye paketlerini aldim bugun paylasirim tekrar bitince.yine kendime is cikarttim benim gibi delisi varmiiii kaleye mum diksin :)

oyy kuzumm valla dikkat et kendine yaa ne talihsiz bi gün olmuşş senin için dikkat et bi da ararlarsa hastayım de onlar gelelim demeden :) valla kötü şu hallerde misafir ağırlamak bide bişi hazırlama demişler sanki öle denince öle oluyo hiç yapılmıyoo biş iya zatenn
günaydın bu arada bende kendimi biraz daha ii hissediyorum bugün inşallah akşamı böle edebilirim hareketler evet azalmaya başladı ama o kadar çok büyüdülerki valla karnım acıyo çürüdü artık diyorum eşime gülüyo bana :) allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah

raziyesilyayla sana da selam yazayım girmişken, çok yazdım ben gidiyorum
Gunaydinn canimm..herkescikler Iyidir insallah.kizlar iki gecedir bizdede tekme felan yok.anammm bi rahat uyuyom darisi sizlerin basina.yavrunun uykusu duzenli olur insallah...gece uyuyoz gunduzde iki kere uyuyoz diger vakitlerde uyanik pamuk..gun icinde iki kere tekmlese yeter bence.cunku artik acitiyo masumluktan cikti o tekmeler :) :) :) aslinda tekmeden cok benim icimde balik var dalgalanio.yarin randevu varrrrr

hiç çekememmm ben misafiri :)
bu arada 50 den geri saymaya başlayınca doğum kolay oluyo tırsmak ki ne tırsmak bende de aynı durum bacım
benden bir tane daha varmış misafir sevmeyen:)

canım o alt açma setleri lüzümsuz. bir yere giderken sırt çantana ya da bebek bakım çantası ne zıkkımsa onu koysan ne bez koymaya ne yedek kostüm koymaya yer kalmaz. en iyisi hazır alt açmalar. eve depola onu. heleki oğlan bebesi, alt açıldımı musluk açar illaki.

lifi ben 8 ayda başladım. yumoş ipler var ya onlardan. 4-5 tane ördüm elbezi gibi. onla yıkıyoruz hala. bebekken elimize duş jelinden azcık döküp tenini okşar gibi yalandan sürüyorduk. lif değdirmedik hiç . elle yıkamak daha iyi öneririm.

kızlar yeni burç tarihleri şöyleymiş vay be akrebe 6 gün düşmüş... nasıl beter bir burçsakkk dünya akrebi ekarde etmek istemişEki Görüntüle 1294025
ben başakmıyım yani şimdi. alakam yok. töbe yalan değişme meğişme yok gökçe.

dıngıl dıngıl çayı vereydin ellerine bebene zor yemek yaparken onlara ne hazırladın. kurupasta getireydi eşin. ay sinir oldum.. yuh yaaaaa. 11,20de gitmek ne demek. düşüncesiz görgüsüzler. komşuya noooluyo 5-7 arası komşuya mı gidilir bu ne . milletin tam yemek hazırlama saati.

Kizlarrr orkid yerine mesane pedi iyi oluyormus diyorlarr siz ne diyorsunuzzzz.pedler incecik ilk dogumdan hatirliyorumda bayakanamam olmustuu .tutmuyordu sanki.

yetişkin hasta bezi aldım ben. mesane pedi denen şeyde aynı tarz galiba. ilk doğumda da onu kullandım. memnun kaldım.

Komşun baya şaşırmış, bozulmuştur canım
Bu dogumunda gelmez artık

gelmesin pek lazım sanki böyle düşüncesiz komşu. oğlum 3 yaşına girdi 3 yılda 10 kere karşılaşmışızdır zaten, iyi akşamlar merhaba . yeter de artar. elifin başına gelene baksana. lazım değil öylesi. benim karşı komşum var bi tanedir canım ablam.ilk doğumumda 2 ay boyunca haftada 2-3 akşam yemek getirdi, ama kapıdan içeri bile girmeden. oğlum 52 günlükken de müsaitsen yarın gelmek istiyorum diyerek geldi, çocukları okuldayken. bi nescafe içti bir dilim kek yedi bebemi sevdi hediyesini verdi gitti 1 saat içinde. görgü başka şey.

kızlar ben bunalımlardayım arada ağlayasım geliyo sanki dünya yıkılmış altında kalmışım hiç bi neden yok ortalıkta evim gayet huzurlu eşimle aramız maşallah iyi hormonlardan dolayı sanıyorum aynı durumu yaşayan varmı aranızda

günaydın kızlar.. geçmişi okuya okuya gelebildim ancak.... kahvaltıdan sonra bir gaz giydim üstümü sözde aşurelik malzeme almaya ve küçük hurçlar almaya dışarı çıkacaktım ki hemen cadde de ev 4 market yakında var amaaa tansiyonum düşer oldu... gidecek takatim kalmadı.. öncedende böyle olunca bayılma geliyor yaşadığm için vaz geçtim belki ilerleyen saatlerde çıkarım diyom amaaa.. böğrüme öküz oturmuş gibi... sabah eşimde korkuttu artık yalnız kalmasan gökçe annen dahamı erken gelse doğurursun falan yalnızsın demez mi... anım anımı tutmuyor.... ufff karnım sanki ishal olucam gibi ağrıyorr yoksa sancılar böyle bişey mi:)
iyice saçmalamış olabilirimmm

aynen canım hormonlardan ben de cok duygusal ve alınganım birincide de öyle olmuştu bu sefer de öyle hatta kızımın bakıcısı benim duygusal olmamdan anlamıs hamile oldugumu

aman gitme otur gökçe . aşureyi de boş ver. annen ne zaman gelecek, o zaman yapar annen.

Gecmiş olsun canım aynı seyler bende de oluyordu zaten eskiden de ritim bozukluğu taşikardi gibi rahatsızlıklarım olunca ben kalpten korkmuştum dr a sorduk yok dedi fazla yeme az az ye sık ye dedi gerçekten de doğru dikkat et kahvaltıyı çok kaçırınca oluyo mide şişiyor bebek de bi taraftan diyaframa baskı yapıyor baygınlık geçiriyorsun elin ayağın tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…