2014 Aralık Anneleri

Oyle insan evladi icin nelere katlaniyo tek derdim onun zarar gormesi insan kendini unutuyormus rabbim yoklugunu gostermesin insallah
öyle bacımmm nelere katlanılıyormuş... annem diyordu anne ol ki anlayasın beni azcık azcık anlıyor gibiyim
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesinnn

nar mı??? bak buda ayrı bişeyyy ... uff dilek ne etsem ki bilemedim en baştan beri sami ulusada gidiyorum tanıdık bir doktorumuz var amaaa adam izne ayrıl sen taaaaaaaa aralıkda gelecek.. ve de sonra devletten istifa edecek diye demişti bize bakalım ne olacak amannnn bir doğuraydık sağlıklaaa
oy oy oy baby shoerını yesinler senin herşeyide tam takır yapmışsın.. ben acaip tembellim.. bir ajandayı bile tutamadımmm.. eşimde aman oğlana ajanda mı tutulur kız olsa kıymet bilir okunur ama erkek çocuğa okunmaz hediye edilmez dedikçe bende yazmaktan vazgeçtimmm... bakmayın burda size yazıyomm yazı yazmayı da hiç sevmemm

eee neye niyet neye kısmet olayı yani bacımmmmm

canım seninle benim doğum tarihi aynı bakalım kim hızlı çıkacak :))
bakalım bacımmm ama bizim sıpa geriden geliyor azcık yumurtlama olayından dolayı... ben geçen kasım gibi (allah uzak etsin) bir bebeğimi kaybedince adetim şubatta ancak düzene girdi iltihap vs derken bu bebekte yumurtlama olayı geç olmuş öyle dedi doktorlar yani 16 aralık kesin doğum diyolar amaaa bakalımmm... sanki hiç çıkmayacak gibi hissediyom... öteki bebeğimde de ne ağrı ne sancı ne akıntı ne bişey bir gittik rutin kontroleki kalbi durmuşşş o yüzdennn vücudum atamıyor düşükde de.. öyle bir korku kaldı içimde... uff rabbim kimselere yaşatmasınnnn

Evt cnm kasim sonu gibi ama okadar beklemiycek gibi heran dogurcak gibiyim
azcık daha sık dişini hemşom benim.. izne çıkmışındır inşallah çok yorma yahu kendini...
Selam gökçe neden böyle oldun, niye iyi değilsin?
Şimdi daha iyi misin?
Halilarin geldi mi?
dün öyle bir oldum ben de bilemiyom bacımmm.. bu hamilellik yaşlandırdı beni valla tansiyon bende kolestrol bende :) tiroid bende meğer ne çürükmüşüm :)
halıalr geldi şükür önceki gün eşim süpürdü sildi tabi bende gezindim emir komuta yaptm ondan da halsizleşmiş olabilirimmmm

di mi yaaa ama ben henüz hiç bişeyyy yapmadım burdan gaza gelsem de pc kapadığım an fosssssssssss oluyor bende durum
işte ben de öyle biriyimmm

bende sevmiyom ne yaparsın gelen giden olunca tam takır hizmet edince öyle gelen kalksın alsın yesin içsin olmuyor illa hizmet bekleyince istemess insan
bu arada burçlar seni beni etkilemiyormuşş yeni doğanalrda etkisi oluyormuşmuşşş ki ben hiççç inannmamm ama arkdşm ciddden çok dalga geçmişti ola olan yılan burcunamı denk getirdin demesinden sonra araştırmıştım:) eee dünya değişiyor burçlar değişmiş çok mu :)

aman gitme otur gökçe . aşureyi de boş ver. annen ne zaman gelecek, o zaman yapar annen.
yahuu millete dağıtacağımdan da değil hani en fazla amcamlara yollarım eşimle işte canım çekiyorrrr..ahhhh çok boğazlı bişey oldummm.. ama bugün 350 gram zayıflamış çıktım nasıl olduysaaa

kolay mesele yahuu kasım annesi olack bir kuzenim var halamı istek etti 21 kasımda gidecek ocak 24 de gelecek... biletler ayarlanıp istek yapınca 20güne halloluyorr bacım.. inşallah gelir ailende yanına ama bacında hamile o ne olacak

aynennn açlık değil tokluk bayılma hisssi veriyormuş meğer... ama benim kalp atışımda en sonki muayeneden ebri çok hızlı dedi doktor.. merdiven çıkma dedii zaten ilk günden bana yürüyüş yasakkk... azcık avm de yürüyüm valla bebek doğum kanalına girmiş gibi ağrı yapıyorrr :)... kalp çarpıntısıda kötü bişeyyy

boğazlı olup 350 gram vermek. ühüüüüü
ben dün sabah 84 idim bu sabah oldum 85. komşunun getirdiği aşureyi yemedim çöpe attım. yesem ne olacaktım ki.

bacımm azcık oku üfle kendine ama ben de de oluyor hormonlardannn... şeyyy en iyi deşarj yolu eşine say söv bağır :) valla işe yarıyo

boğazlı olup 350 gram vermek. ühüüüüü
ben dün sabah 84 idim bu sabah oldum 85. komşunun getirdiği aşureyi yemedim çöpe attım. yesem ne olacaktım ki.
senink i ödemdir ödemmm bacımmm
valla çok boğazlıyımdır ama metebolizmamm çok hızlı çalışır. bir saunaya gireyimm kimse terlemezken nasıl bir metebolizmaysa ben şıp şıp ter atardım... ondan test etmişizdir metebolizma hızını.. amaaa bu hamilelik süprizlerle geldi bana 5.5 ay sıfır kilo alıp 6-7ye gelene dek 8 10 kgm alınca dedim bu gidişle 20 kgm la kaparım ama şuan totalde 13 kgm aldımm bakalım ne olacak.. bugün verdiğimi fark edince şaşırdım...aç ve tok tartıldımmm

günaydın kızlar. biraz dinlenebildim çok şükür. gece yatar yatmaz uyumuşum. 4 gibi wc için uyandım. kalkamadım resmen bel kalça ayak tabanlarım çok fenaydı duvarlara tutuna tutuna gittim. sabah kızı kreşe gönderdikten sonra da vurdum kafayı yattım.

günaydın bacımm.. misafir alma yahuuu... hastayım vs de de .... yazık sanaaa dikkat et

ayak tabanlarım ve elimdeki parmak eklemleri çok fena ağrıyor benimde elif. ilk gebelikte hiç böyle değildim. niye böyle olduk biz?

Günaydın kızlar,
kontrolümüz vardı az önce geldim. 2100 gr dedi, 34+0 bugün. yine çok kilo almamış yavrum, bu sefer ben de almamışım 600-700 gr civarı almışım. her şey yolunda çok şükür ama şu kilo olayına artık canım sıkılmaya başladı. yarayabilecek şeyleri de yiyorum yani demek ki tamamen bünyemle alakalı, çok iyi besleyemiyorum.
doğum tarihine de normalde 18 görünüyor ama birkaç gün daha ileriye atabilir dedi, en baştan beri 3 gün geriden geliyormuşuz çünkü.
böyle işte biraz sıkkınım anlayacağınız.

tabi yaaa sende bizim kervanaaa takılll şöyle sen ben S swann ettik 3 yok mu başka misafire hayır diyene
anam babam -kv kp-ablam-görümcem-abimler

başka istememmmmm kabul de etmem. 24 ekimde doğum yaptı iş arkadaşım. dün aradı ağlıyor. yatak odasından çıkamıyorum. memelerim acıyor kanıyor kendime gelemeidm diyor. emziriyorum uyutup koyuyorum dakkasında uyanıyor diyo. şirketten 2 kişi sana gelcez bu cuma demiş, ben nasıl kabul edeyim diye ağlıyor. yazık kıza. kaçıyor sanki bebek. 15 günlükken giidlir mi pesss

herşey yolunda işte neye sıkılıyon... sen bakma doktora 3 günden bişey olmaz gör bak daha erken bile gelebilir senin bıdığın

gidilmez tabiiiii.. 40 ı çıkmadan gidenler yuhhh diyorummm

ayak tabanlarım ve elimdeki parmak eklemleri çok fena ağrıyor benimde elif. ilk gebelikte hiç böyle değildim. niye böyle olduk biz?
ya yeminle şimdi onu yazacaktım sorcaktım size. hadi tabanlar normal extra 15-20 kg taşıyoruz da benim de el parmaklarımın eklem yerler çok ağrıyor. hele sol elim. yatarken üstüne mi yattım diyorum. öyle aşırı bi şişlik ödem durumu da yok

eklemlerde de su birikiyormuş elif. az da olsa ödem var demekki. çarşamba izne ayrılıyorum bakalım evde olunca naısl olacak.

canım bunda can sıkacak ne var çok şükür de sağlıklı sıhhatli bu haftalara geldik. 3 gün geri ileri ne önemi var. sonuçta sınırlar içinde. doğum kilosuna hiç takmayın. benim kız 2 hafta önce doğdu 3,500 gr. eltim 40 haftalık 2800 doğurdu. şimdi onun ki tombiş tombiş benim ki cılız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…